MM-kisat 2011: Päivä 14 (to 12.5.2011) - puolivälieräpäivä 2

  • 164 117
  • 935
Tila
Viestiketju on suljettu.

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mites toi Skinnerin lähtönopeus? Huh huh
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Ei tuota Kanadankaan viimeistelyä voi kovin jäätäväksi kehua...
 

Ralph

Jäsen
Paitsi että MM-kisoissa ei vihelletä NHL:n säännöillä.

Vaan TOJ:n KHL-säännöillä? Äskeinen maalin hylkääminen oli selvä oikeusmurha ja tuomareita odottaa pari vuotta siperialaista kidutushuonetta.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Näyttää kyllä melkoiselta halonhakkuulta toi venäläisten peli. Keppiä tulee varsin rankasti joka tilanteessa, mutta näissä kisoissa se on taas sallittua näköjään.
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Olipa idioottimainen jäähy Afinogenovilta. Olisi pääsyt varmaan kiekkoon Spezzan toiselta puolelta ellei olisi ottanut kädellä kiinni.

No nyt sitten Tavares otti tyhmän jäähyn.
 

Ralph

Jäsen
Ton Yemelinin kuolevasta joutsenesta pisteet!
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Spezza veti liinat kiinni Afinogenovin edessä, mikä olisi periaatteessa voinut olla jäähyn arvoinen tilanne. Afinogenov kuitenkin hyppäsi Spezzan ohi niin että Pizza kaatui ja jäi levittelemään käsiään, näin saatiin paikattua se Tavaresin jäähy. :)

Nyt kuitenkin 4vs4, kun Tavares (? meni vähän ohi) joutui jäähylle.

EDIT: Aika surkea filmi. Viasatin poikien sanoin: "Hoppaa, hoppaa!"
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Tavares kattonu vähä Bertuzzin videoita samalla kun on vetänyt hormooneja. Spede jätkä! Ja mites noi rehti-kanukkien, kuten Spezza ja Nash, sukellukset? :D
 

ipaz

Jäsen
Jos uskoo loukkaantuneen vakavasti. Tuo tilanne ei mielestäni täytä vakavan loukkaantumisen merkkejä, vaikka verta tulikin.

Ei sun mielestä, mutta katso ketä siellä viheltää. Ruotsalais-sveitsiläinen kaksikko, niin mikään ihme että uskoivat toisen loukkaantuneen vakavasti kun saa kiekon suoraan nassuun. No, mutta puntit on noista nyt tasan.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tavares=idiootti. 50 metriä omasta maalista, kun oma joukkue on ylivoimalla. Tässä se kokemattomuus näkyy.
 
Suosikkijoukkue
Florida Panthers,TPS
Tyhmät jäähyt molemmilta jengeiltä,voi tulla suhteellisen kuuma kolmas erä.
Myös kohtuullisen uskomaton filmi venäläiseltä tuossa Tavaresin jäähyn yhteydessä.
 

#76

Jäsen
Miten on mahdollista, että tuomarit tulevat Ruotsi-Sveitsi suunnalta, vaikka kaikkihan tietää, että aina Kanadan-pelin tuomari tai toinen tulee USA:sta?
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Hieno nähdä ryssät sillassa ja koomailemassa.

Kanada ei vakuuta kuitenkaan niin jäätävästi että pelottaisi heidän kohtaaminen vaikkakin vaikeaa siitä tulee.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
"Nauraa, hoho, kova äijä" laatua...
Molemmat tiimit vain paskaksi, Suomelle helpompi homma huomenna.

Tässä kutakuinkin minunkin lähtökohtani matsiin. Ei nyt mitään terminaalivaivoja kellekään, mutta maksimaalinen määrä rasitusta, kolhuja ja väsymystä ottelun voittajalle. Jos on Suomella jo vammoja (kenties Mikko Koivun sormi murtunut, kuten jossain huhuttiin), niin ei se haittaisi, jos välierän toisellakin osapuolella olisi huomisiltana vastaavia ongelmia.

Tuomaripeli on kyllä ollut uskomattoman huonoa tässä(kin) pelissä. Eivät tuomarit ketään silti tarkoituksella suosi, sillä ensin pillionni oli Venäjän puolella, sitten Kanadan. Tuomarointi vain on niin heikkotasoista, että se voi kääntyä kumman joukkueen tahansa epäonneksi.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Surullista että Venäjä taas pelaa niinkuin se n. 15 pitkää vuotta NL:n romahtamisen jälkeen pelasi: itsekästä ja hajanaista peliä. Oli nimittäin aika hienoa nähdä parin vuoden ajan Venäjän pelaavan suurella sydämellä sitä huikeaa nopeaa taitokiekkoa, mihin vain se parhaimmillaan pystyy. Outo Kanada, kun ei pysty tehokkaammin rankaisemaan tästä venäläisestä haluttomuudesta ja kurittomuudesta.

Ajattelin muuten, että olisiko toinen erä turnauksen huonotasoisin, mutta eikös Slovenian ja Itävallan pelissä ollut muutaman minuutin jakso joka oli vielä huonompaa ja hitaampaa tempoa?
 

Touho

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Suomi, Minnesota
Kyllä on russilla oksettava joukkue kasassa. Toivottavasti kanukit säilyttävät hermonsa ja lyövät ryssät mennen tullen...
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Ihme ADHD-koohotusta koko peli, mutta samalla viihdyttävää. Kun ajattelee Skinnerien ja Nashien 1-vs-1 voimaa ja sen jälkeen Lepistöä ja Salmelaa, niin mieleen tulee vain yksi kysymys, elikkä koskas se pronssimatsi pelataan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös