MM 2022: Suomi

  • 288 450
  • 1 937

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Mikä esti Zehtosta tekemästä Kemppaisia? Olis esittäny loukkaantunutta tai nukkunu pommiin pelipäivinä tai ihan mitä vain. Vastaus: ei mikään.

Mikko itse päätti heittää SKA:n nutun niskaan ja mennä jäälle.

Ne kolme jäljellä olevaa vuotta sopimuksessa, mitä Kemppaisella ei ollut.

Kusinen tilanne Lehtoselle, kun vetämällä poikkiteloin olisi maksettavaa tullut 2 miljoonaa euroa tai ura limbossa kolme kautta.
 

Bökki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Kärpät
Vittu tääläkin taas moraaliposeeraajat vauhdissa. Ymmärtämättä mitään taustoista on turha itkeä, ilmeisesti yritys irtaantua ollut kova, mutta kun se ei tossa maassa ole mikään ihan yhtä selvä juttu kun esim. Suomessa. Herätkää nyt saatana! Noni, Lehtonen on Komarovin kanssa lähtenyt ja Kisat alkaa 13.5, eli parin viikon päästä. Kelpaa joukkueeseen ja thats it. Aivan järjetöntä, ja kun kaivaisi enemmän, niin suomalaisten kaksinaamaisuus tulisi esille. Ihan ku tässäkin jotain rikollista olisi tapahtunut.
 

Soutukorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tämän takia halusin odottaa ennen kuin alan muodostamaan mielipidettä sille, pitäisikö Lehtonen olla mukana jengissä. Mun mielestä Lehtosta ei tarvitse pudottaa joukkueesta nyt kun tiedämme asian todellisen puolen.
Nykyään on liian kiire päästä tuomitsemaan ja lynkkaamaan. Ei malteta odottaa faktoja.
Lehtonen kuuluu joukkueeseen ja eikun etiäpäin.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Kyllähän Laine olisi aivan mahtavaa nähdä kotikisoissa ja vielä Tampereella. En uskalla olla kovin optimistinen asian suhteen, koska loukkaantuminen ja sopimustilanne. Saa siitä kuitenkin haaveilla. Seuraavana parina päivänä alkaa varmasti tippumaan tietoa näistä mahdollisista NHL-avuista ja varmaan Jokiharjun sekä Armian varmistukset.
 

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miro Aaltosen nimi voidaankin sitten vetää yli lopullisesti maajoukkuekuvioista. Eliteprospectsin mukaan signannut Metsolan ja Jokipakan kanssa Putinin propagandaliigan ensi kaudeksi.
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Miro Aaltosen nimi voidaankin sitten vetää yli lopullisesti maajoukkuekuvioista. Eliteprospectsin mukaan signannut Metsolan ja Jokipakan kanssa Putinin propagandaliigan ensi kaudeksi.
Lehtoselle olen itse valmis antamaan synninpäästön tämänpäiväisten uutisten jälkeen mutta Aaltosella ei pitäisi olla asiaa enää joukkueeseen jos tämä pitää paikkaansa. Ei mielestäni eroa mitenkään esim. sen ruotsalaiskoripalloilijan tapauksen kanssa, joka Venäjä-sopimuksen jälkeen potkittiin majusta.

Jännä nähdä mitä faktoja Lehtinen ja Jalonen nyt tietää jos Aaltonen joukkueesta löytyy.
 

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Suomi
Aika ison paskamyrskyn sai Lehtonen tässä ketjussa ihmisiltä, jotka eivät tienneet asiasta tarpeeksi. Nyt kun Aaltonen on tehnyt sopimuksen KHL-joukkueen kanssa niin ei näytä olevan samanlaista myrskyä.

Nyt pitäisi tietää, että milloin Aaltonen on sopimuksen tehnyt. Ja myös se pitäisi tietää, että pyrkiikö repimään sopparin.

Aaltonen pitäisi kyllä tiputtaa joukkueesta, mikäli on tehnyt sopimuksen Ukrainan sodan alkamisajankohdan jälkeen.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Aaltosella ei kyllä ole mitään tekosyytä, jos on tosiaan KHL:ään menossa takaisin. En kumminkaan nähnyt vielä mitään varmistusta asialle, joten ei vielä tuomita.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Ainakin Metsolan soppari on tehty tammikuussa ja miehellä ei ole aikomusta Venäjällä pelata. Aaltosesta ei vielä tietoa.

 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Olisihan se piru vie mukava nähdä noita Suomenkin staroja kotikisoissa. Hyökkäyksen osalta absoluuttinen kärki vaan pelaa valitettavasti liigan kovimmissa jengeissä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Joe

Parthicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Osoittaisi totaalista historian ja tilannetajun puutetta jos sodan syttymisen jälkeen yksikään Suomen passilla kulkeva olisi tehnyt sopimuksen Venäjälle. Toisin kuin joidenkin muiden maiden kansalaisilla, meillä Ukrainan kohtalo soittaa pahasti tuttuja kelloja. Yksikään historiamme tunteva suomalaiskiekkoilija ei voi Venäjällä pelata ilman, että tietää saavansa siitä murskakritiikkiä joka menee paljon urheilua syvemmälle.

Haluan uskoa, että Aaltonen ja Jokipakka tekivät sopimuksensa ennen hyökkäystä ja nyt yrittävät niistä irtautua tavalla tai toisella. Nyt kyse on enää siitä, kuinka hankalaksi Avtomobilist haluaa heidän ja Metsolan elämän tehdä.
 

Visku-17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Mika "Spede" Pyörälä #17
Vaikka siinä aiemmassa huhussa puhuttiinkiin, että Aaltonen "saattaa" tehdä sopimuksen Avtomobilistin kanssa, niin eiköhän sopimus ole silti tehty jo aiemmin eikä nyt. Vieläkään ei kannata alkaa lynkkaamaan Miroa, kun ei tiedetä tapauksen taustoja, kuten Lehtos-keississä kävi ilmi.

Lehtos-keissistä vielä sen verran, että jos joku on yhä oikeasti sitä mieltä ettei Lehtonen saisi enää pelata Leijonissa niin voi miettiä asiaa omalle kohdalle. Olisitko itse maksanut neljän vuoden palkan kokoisen summan, jotta pääset heti hyppäämään junaan vai teetkö työsi vielä 2 kuukautta, jotta pääset lähtemään kotimaahan ilman maksuvelvoitteita?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Aaltosen osalta en tiedä tilannetta, mutta myös Jokipakka kertoi, että tammikuun diili, jota ei aio pelata. Agentti hoitaa. Tosi mukavaa, että IIHF ei ole pelaajien tukena. Ei Venäjältä enää tule bonuksia taskuun, voisi ryhdistäytyä ja palkata pelaajien sopimusasioihin perehtyneen huippujuristin.
 

Vatanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Carolina, Dallas, JYP ja Leijonat
Noniin, missäpä on nyt ne kaikki 200 viestiä jotka haukkuvat Lehkosta itsekkääksi mulkuksi ja ihmisiä jotka puolustuvat häntä vedoten juuri noihin jutussa mainittuihin asioihin sinisilmäisiksi suomettuneiksi putinisteiksi?
Ja täten ollen annan itsekin Lehkoselle synninpäästön sillä Kemppaisen lähdettyä itsekkin aloin jo hieman epäilemään, mikä asian laita on, miestä kuitenkaan täysin tuomitsematta.
Ja case-Aatonen varmaan saman tyylinen kuin Metsolallakin, ei tuonne jää vapaaehtoisesti enää kukaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös