MM 2019 – kansanjuhlan liveseuranta

  • 195 055
  • 2 141

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
Kaikki junnut on tuolla fiilistelemässä musaa ja me vanhat pierut täällä koneiden takana paheksutaan musiikkivalintoja. Antaa ihmisten nauttia, ei aina voi saada AC/DC:tä esiintymään ;)
Kai meikäläisestäki on sitte tullu vanha pieru, mutta ei kyllä iske tää musa yhtään, enkä ollu koko gaselleista mitää kuullut ennen tät.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Vesalakin paikalla.
 
Suosikkijoukkue
KK
Toivottavasti Ibi Love tulis ja ottais lavan haltuun.
Näin send kerran Fleminginkatu ykkösen kohdalla riisuvan itsensä ja jatkaen alasti matkaa. Oli mennyt Brahenkentän leikkipuiston alasti keinumaan. Poliisit oli hakenut sen sieltä ja kävit vaatteet hakee keskeltä tietä. Itse istuin terassilla siinä kohdalla missä strippas
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Mä en tajua tätä valitusta. Ei tässä olla kukaan katsomassa maksettua keikkaa. Antaa jengin vetää. Vähän jokaiselle jotain.

Pakko hieman kompata. Toisekseen tuskinpa tässä liiaksi on vaihtoehtoja pengottu, joten ei aivan liikoja voida odottaa. Ja kisojahan katsoo varsin vanha kansa, joten miksi ei Samulia heille. (allekirjoittanut tietää tämän somekavereista...)
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Ai helvetti olisi porukka ihmeissään, kun tulisi joku black metal yhtye paikalle :D
 

Quagmire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, SoJy
Paula, voit tulla meille kattoo stanley cup finaaleja <3
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Tai no en mie tiiä, mutta on tää nyt noin 1000x parempi kuin esim Cheek.

Joo, ei Gasellit ihan omaan musasuoneen iske vaikka jonkin verran räppiäkin tulee kuunneltua. Parempi kuin Cheek, ehdottomasti. Toisaalta ihan mikä tahansa on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös