Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

MM 2019 – kansanjuhlan liveseuranta

Viestiketju osiossa 'MM-kisat 2019, Bratislava ja Košice' , aloittajana Barney, 27.05.2019 klo 15.13.

 1. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kyllä se kait nuotilleen meni. Tulkinta jätti minut kylmäksi, niin kuin Paula Vesalan musiikilliset tuotokset yleensäkin. Mutta makuasioista voi kiistellä vaikkei se mihinkään johdakaan. Kyllä Finlandia-hymni tietysti kuuluu noihin kultajuhliin, joten hyvä että laulettiin.
   
  Lätkä-Bongari Iso-E tykkää tästä.
 2. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Varsinkin alku oli hieman siellä täällä. Minusta ei ollut aivan A++, enemmänkin B+. Tunnustan kyllä, etten Vesalasta tykkää hirveästi niin henkilönä, kuin myöskään artistina, mutta on hänellä ihan hyviä vetoja ja biisejä, mutta tämä Finladian tulkinta ei yltänyt lähellekkään kiitettävää. Olen sen nyt muutaman kerran kuunnellut ja mielestäni siinä on niin paljon petrattavaa laillisesti, että ei yllä millään A++ -tasolle.
   
 3. EmeraldSapphire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Pittsburgh Penguins, Carolina Hurricanes
  Lainaus:
  Minusta Helsingissä kuultu Finlandia-sovitus oli hyvin pelkistetty, melkein jopa flegmaattinen sähköpianolla soitettuna. Mieluummin olisin kuunnellut mahtipontisempaa sovitusta, ja esimerkiksi pienellä torvisoittokunnalla tai Tampereen tavoin jousikvartetilla säestettynä. Jos pelkistetyllä tulkinnalla haettiin harrasta tunnelmaa, koskettimista löytyy kyllä akustisemman kuuloisia soundeja kuin sähköpiano.
   
 4. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Minusta Vesalan Finlandia oli lähinnä mauton. Finlandia ei kaipaa mitään Hollywood-kliseitä, se on niin hyvä kappale itsessään että lähinnä menettää sisältönsä siinä. Saku Kuosmasen nykykunnosta en oikein tiedä, 2011 teki jo tiukkaa korkeissa äänissä. Lisäksi mukaan tullut "Eino Grön"-tulkinta voitaisiin kyllä jättää pois. Kumpikaan ei myöskään osaa toisen säkeistön sanoja vaikka ero onkin vain yhden kirjaimen verran. Saataisiinko joskus joku oikea esittäjä? YL?
   
  Schwein tykkää tästä.
 5. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Nimenomaan ei mennyt ihan nuotilleen. Varsinkin alku oli yllättävän epävireistä. Toki on sitä nyt tietenkin paljon pahempaakin kuultu.
   
 6. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Omasta mielestäni Vesalan tulkinta oli oikein hyvä ja osuva, alun pienen hakemisen jälkeen. Paremmalta se omaan korvaan kuulosti kuin mielestäni aika lailla yliarvostetun Sakari Kuosmasen laulanta.
   
 7. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Paula Vesala veti loppua kohti hyvin, Sakari Kuosmanen myös, ja näin lyhyellä varoitusajalla on varmasti haastavaa löytää mitään parempaa. Mutta hyvinkin isänmaallisena ihmisenä (oppirahoja se vaati) eikö olisi vähän helvetin paljon hienompaa, jos edes kerran kultajuhlassa olisi jotain tämäntapaista?

  Veteraanin Iltahuuto

  Samassa mittakaavassa ei luonnollisesti onnistu, mutta tunnelma, hartaus, ja esimerkiksi sanoitus sopii monelta osin nykypäivän gladiaattoreihin, Suomen Leijoniin.

  Ja se Finlandia, pakollinen osa tätä juhlintaa, mitä jos sen vetäisi vaikka heavy-maalle sopiva solisti kuten Jarkko Ahola?

  Jarkko Ahola - Finlandia

  Väitän että kaiken Mörkö-ihailun lomassa (kaikella kunnioutuksella Mörköä, Suomen kansalliseläintä kohtaan) kuivia silmäkulmia ei olisi montaa.

  Okei, "miten juhlia mestaruutta oikein" on ehkä turhaa hifistelyä, mutta kyllä siitä voisi saada aika hurjan paljon enemmänkin irti jos haluaisi.

  Joka tapauksessa, lakki päästä Maailmanmestareille 2019, Suomen Sotaveteraaneille, Suomen Hevimuusikoille, ja Koko Suomen Kansalle. Tämä on meidän juhla, jotain mitä kukaan muu tässä maailmassa ei osaa käsittää. Kippis! Poikas valveill' on!
   
  UnenNukkuja ja Eino_Mies tykkäävät tästä.
 8. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  En ole tällaisesta kaverista kuullutkaan. Vaan olipa hyvä veto, väreitä lähetti selkäpiihin.

  Kannatan.
   
  Carlos tykkää tästä.
 9. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Enpä tiiä onko se tän ketjun asia...Mutta onkohan kultajuhlat saanut huomiota ulkomaiden uutisissa jne???
   
 10. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  Lainaus:
  Toivottavasti ei. Itse olen ainakin niitä jo kurkkuani myöten täynnä
   
 11. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Uskon! Varsinkin jos olet vieläkin torilla.
   
  Lert tykkää tästä.
 12. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Vieläkö kansanjuhlat on käynnissä? Koska poika ja mörkö tulee lavalle? Montako kertaa Amanda on soittanut Voitolla yöhön? Kuka on eniten kännissä?
   
 13. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Etkö? Teräsbetoni, eikö sano mitään?
   
 14. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Tiedän bändin, mutten niin hyvin että tyyppien nimiä osaisin luetella (tai kasvoista tunnistaa). Saa nähdä jääkö tämäkään mieleen kun on niin johanlarssonmainen nimi.
   
 15. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Johan Larsson on hieno nimi. Nauratti pirusti kun tajusin että sellanen äijä on pelannut yli 300 peliä NHL:ssä tässä viime vuosien aikana. Tulee vaan mieleen se liigapakki joka heitti niitä ripuliranteita aina maalille. Joskus kyllä teki Kärppiäkin vastaan sellasella osuman.
   
  redpecka tykkää tästä.
 16. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
  Lainaus:
  Jarkko allekirjoittaneen korvaan Finlandia-hymnille tänä päivänä ainoa oikea solisti.

  Eilen Turun Kaapo & Mikko -kekkerit oli sinänsä ihan kivat, mutta jotain esiintyjää hieman kaipasin. Toki tovereilleni hymyilin, että paikallisista tähdistämme Matti ja Teppo, Ressu tai Läntisen Tommi ei oikein tuohon junnuosastoon uppoa. Robin Packalen olisi kova veto ollut, mutta mahtaako kuinka lätkäihmisiä olla. Porukan määrä ei kentällä suurelta näyttänyt, mutta nimmarijono oli aikamoinen. Itse toki TPS-kannattajana mietin koko illan, miten menikään suhteessa TPS-kannattajat ja Leijona-kannattajat. Kaapo kun ei oikein saanut toivomaansa TPS:n kannatushuutoa.
   
 17. EmeraldSapphire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Pittsburgh Penguins, Carolina Hurricanes
  Lainaus:
  Jarkon Teräsbetoni-taustan tuntien odotin heviversiota, mutta tuohan oli enemmän klassinen sovitus. Komea veto, ja arvostan erityisesti, että toinen säkeistö oli laulettu oikeilla sanoilla (sa eikä ).

  Lainaus:
  Uskomatonta, että juhlat jatkuvat vieläkin. Tarkoitatko Mikolla Lehtosta vai ketä?
   
 18. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
  Lainaus:
  Täällähän isosti haluttiin toki kiittää ja sanoa heipat Kaapolle. Ja juu, Lehtosen Mikko oli messissä, vaikka näytti vähän siltä, että hänkin olisi uhrannut kaiken huomion mieluummin yksin Kaapolle.
   
 19. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
  Tänäänhän juhlat jatkuu Parkanon torilla, jossa paikalla pelaajista tietysti kylän oma poika Toni Rajala.

  Harmi etten ehdi paikalle. Olis ollut mielenkiintoinen nähdä miten paljon porukkaa tuonne saapuu ja mahtuu.