Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura
No ei sitä kyllä edes tarvitse kuunnella tietääkseen sen. Siihen kun törmää muutenkin joka paikassa.
Oon pystynyt hyvin välttelemään. Olen parempi ihminen. Hymiö.

No mutta ei, eihän se vaadi kuin sen että välttelee radioasemia missä tuo soi ja kaveripiirissä ei ole faneja. Itsehän en esimerkiksi ollut kuullut Antti Tuiskun Peto on irti -biisiä varmaan kuin lähemmäs puoli vuotta sen jälkeen kun se alkoi soida.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!
(1)
  • Tykkää
Reactions: DAF

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Ei nyt millään pahalla, mutta millaisessa tynnyrissä pitää elää, ettei tiedä mikä on JVG?
No jos kyseinen musa ei nappaa niin eipä tule kyllä kiinitettyä huomiota mihinkään tuntemattomaan bändiin tai kuuntele sellaisia radioasemia jossa se soi. Lisäksi lopetin kauan sitten kaiken maailman IS-viihdeuutisten lukemisen kun kyllästyin siihen että tiesin kaiken maailman julkimoista turhia juttuja. On kyllä ollu todella hyvä päätös vaikka välillä tulee just näitä "etkö sä tiedä kuka toi on" hetkiä. Esim. räpartisti Uniikki oli mulle vuosia vaan kuntosalinaama ja sitten kun näin sen jossain tv-ohjelmassa niin mulle aukes että se onkin julkkis. Eli sikäli olet oikeassa että elän kyllä pikkaisen sellaisessa suojatynnyrissa jonka tarkoituksena on blokata turhanpäiväinen informaatio ähky.
 
Requiescat in pace. Kiekko-Espoo 1984 - 2016 Espoo Blues

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Menen tunteja taaksepäin, lentosaattueeseen: ei tullut Hornetteja, tuli Hawkeja.
Mutta mikä oli nerokasta, kaksipaikkaisesta koneesta pystyy toinen kuvaamaan videota ja stillejä keskittyen, ei tarvitse lentää ja kuvata.
Kakspaikkaisia Hornettejakin on, mutta eivät nyt joutaneet tai säästettiin.

Aivan sama, tai luultavasti parempaa tuotantoa saatiin näillä vehkeillä!
 
and hey, let's be carefull out there!

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, KalPa
Saadaanko kysymykseen löikö mörkö sisään koskaan vastausta??

No ei vaan hienot juhlat nopealla aikataululla, joskin Matulan esiintyminen oli ajoitettu todella hölmösti. Yleisö hiljeni siihen paikkaan. Loistavaa myös että huomioitiin naiskiekkoilijat ja u20 -jengi. Siellä Kaapo ja Henri nosteli kahta pyttyä yhtäaikaa.

... From TPS Turku, Finland we represent you first overall choice... Tjsp.
 
Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten.

Giba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kainalniemen Hiki
Hassuttelijoiden kerho ollut täällä kokoontumassa. Onnea Leijonat ja mielestäni ihan hyvä kansanjuhla. Vaikka näin kalkkiksena kaikki esiintyjät ei miellyttännet mutta milloin ne kaikkia miellyttävät.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Haloo Helsinki!, Apulanta, Kotiteollisuus, Von Hertzen Brothers, Neljä Ruusua, Eppu Normaali, Uniklubi, Popeda...

Myönnetään, ettei näitä ihan kauheasti tule mieleen ja osa vetää liian melankolista settiä tällaisiin juhlatilaisuuksiin. Ei näitä myöskään välttämättä oikein nopealla aikataululla paikalle saa eli siinäkin mielessä kritiikki menee helposti besserwisseröinnin puolelle.

Räppärit ja sooloartistit ovat lava- ja äänentoistoratkaisun kannalta helpompi ja ymmärrettävä vaihtoehto, kun ei tarvita kuin pari mikrofonia ja DJ soittamaan taustanauhoja. JVG ja Teflon Brothers sopivat genreen. Ellinoora, Elastinen ja Bomfunk MC's olisivat menneet samalla sapluunalla.
 
Viimeksi muokattu:

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Sääli, ettei yleisöä saatu viritettyä orkun partaalle joukkueen saapumisen hetkellä. Toi joukkue olisi ansainnut megalomaanisen mylvinnän. Oikeastaan stondis saatiin laskemaan monestakin syystä:

A) Juontajat olivat jotenkin kömpelöitä ja mikit aika hiljaisella.
B) Nelli Matulan hämmentävä esiintymisvuoro.
C) BJ Amanda ei sitten keksinyt pistää mitään musiikkia taustalla pelaajien saapuessa lavalle.
D) Kauppatorille olisi varmaan mahtunut taas se 100 000 eli puolet enemmän väkeä, eli mökääkin olisi lähtenyt enemmän.

Salen puhekaan ei kuulunut ollenkaan yleisöön. Pääasia, että pelaajilla näytti olevan hauskaa ja varmasti jää loppuelämän muistot näistä päivistä.
 

redpecka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreä shakki
Selasin tästä muutaman sivun tätä kansanjuhlaa. Vissiin melko lempeä tapahtuma. Kukaan ei ole ilmeisesti mennyt eteenpäin, kompuroinut, nukkunut yön yli ja mennyt taas eteenpäin. Huippuseksuaaliterapeutit eivät vastaa kansalaisten kysymykseen onko mörköseksi turvallista. Postimerkkiäkään ei olla saatu vielä painatettua. Oliks tää tosiaan tässä?
 
Risuaita #

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Ihan siivo kansanjuhla oli jopa pääesiintyjien puolesta, Pendo ja Manner olivat ilmeisesti vähän enemmän nauttineet neuvoa-antavia ja varmaan liigafinaalisarjaakin oli jo puitu jonkun kerran, mutta pelaajista nyt ei kellään mikään kovin hurja meno ollut päällä (ehkä Tyrsky feattaamassa Ghettomasaa hurjinta mitä tapahtui ja sekin meni vielä heittämällä hyvän maun rajoihin).

Tuosta että pitäis soittaa eput ja popedat niin minkä takia? Luulen että jos joukkue olisi halunnut eput tai popedan lavalle niin olisivat niitä toivoneet sinne. Ei ollut Tyrväisellä "Eppu Normaali is the chosen one!" -paita mitä näyttävästi koko ajan esitteli ja aika hyvin tuntui uppoavan nimenomaan näihin juhlan päähenkilöihin musiikkivalinnat (vaikka toki Nelli Matula vähän erikoinen veto oli etenkin siinä slotissa mihin pistettiin, JVG olisi voinut paukuttaa vaikka maalibiisiä koko sen ajan mitä joukkue tuli lavalle).
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

Hexa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ihan siivo kansanjuhla oli jopa pääesiintyjien puolesta, Pendo ja Manner olivat ilmeisesti vähän enemmän nauttineet neuvoa-antavia ja varmaan liigafinaalisarjaakin oli jo puitu jonkun kerran, mutta pelaajista nyt ei kellään mikään kovin hurja meno ollut päällä (ehkä Tyrsky feattaamassa Ghettomasaa hurjinta mitä tapahtui ja sekin meni vielä heittämällä hyvän maun rajoihin).
Mannerilla ja Pendolla tuntui tosiaan olevan eniten meno päällä. Lentokoneestakin laskeutuivat yhdessä kuten Nurminen ja Matikainen, suunniteltu juttu. Kaatuminen vain jäi puuttumaan. Tyrsky meinasi hieman kompastua lavalle saapuessaan ja Ghettomasan paitaa esitellessä, muuten ei tainnut kenelläkään olla mitään ylimääräisiä horjahduksia.
 

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tulipa tuolla itsekin käytyä. Paikka oli hiukan tekniikan teltalta taaksepäin lavalta katsoen oikealla, hiukan sen puolen sivuportin edessä lähempänä telttaa kuin porttia. Eli lavalle näki jos puhelimet ja liput (joista jälkimmäiset toki kuuluukin asiaan) ei peittäneet näkyvyyttä.

Tapahtuman organisointi menikin aika huonosti. Siis lavalla tapahtuvan osalta, yleisön ohjaus kyllä toimi niin kuin se tuolla toimii. Samuli Edelmanin aikana jengillä paikalla oli itse asiassa aika hyvä meno ja se tuntui olevan hyvä aloittaja vaikka Samulin solfakoe ei ihan onnistunutkaan. Mutta sen jälkeen todella pitkät pätkät odotteluaja DJ soittaa jotain. Miksaus oli jatkuvasti esintyjien aikana ongelmissa, laulua tuli kroonisesti liian vähän ja rumpua usein liikaa mikä peitti muun. Välillä joku kaappi yhtäkkiä pomppasi volassa kuin olisi unohdettu pois päältä ja sitten lyöty päälle. Ja tätä tapahtui useita kertoja.

Juontajien suurin ongelma oli että eivät ymmärtäneet radiojuontamisen ja massatapahtuman eroa. Kun isossa ulkotilassa puhutaan isolle massalle pitää argumentaatiota selventää ja puhetta hidastaa, höpöttäminen ei toimi. Tämän takia jengi ei kuullut taisaanut selvää jutuista ja huudatuksista ja hiljaisuus oli taattu. Kun aika rajallinen porukka näkee lavan kokonaan niin homma meni siihen että lavan edessä oli kyllä hyvännäköinen meininki mutta kauempana kukaan ei saanut kiinni asioista. Kun tyttö- ja naisleijonat tuli lavalle oli jengiä odotutettu DJ:n ja heikon juonnon kanssa jo niin pitkään että innostumista ei juuri löytynyt. U20-porukka kärsi myöhemmin samasta.

Gasellit pelasti tunnelman hetkeksi. Mutta sitten palattiin taas levynhuudatukseen. Nelli Matula sitten heitettiinkin täysin bussin alle kun yleisö luuli että nyt leijonat tulee lavalle mutta kun siihen väliin heitettiin vielä esiintyjä niin ärtymys odotteluun nousi taas pintaan. Lisäksi musiikki kuului todella huonosti. Matula taisi vetää lopulta kovin lyhennetyn setin.

Leijonien tulo sai porukan innostumaan mutta kuuluttaminen kuului huonosti ja ärtymys odottelun kanssa vaikutti suosionosoittamiseen ensimmäisten parin lavalletulijan jälkeen. Sitä kyllä ihmettelen nykymaailmassa että kun jotain tapahtuu niin sen sijaan että katsottaisiin lavalle ja osoitettaisiin suosiota keskitytään tuijottamaan puhelimen näyttöä.

Leijonien lavalla ollessa kuitenkin tuli esiintyjät jotka otti homman hyvin taas haltuun ja juhla tuntui rullaavan kun saatiin esiintyjät jouhevasti lavalle eikä odottelua tullut. Ensimmäinen tunti oli se mikä tuhosi kaiken kun suurin osa ajasta kuunneltiin Harkimoa mikä kuullosti juuri siltä mitä se oli, erätaukomusiikilta. Kuka haluaa seisoa tunnin erätauolla väkijoukossa?

Eli ilmaisia vinkkejä tulevaan. Joko pyydätte esiintyjiltä pidempiä settejä tai laitatte niitä siihen alkuun enemmän. Levyjä voi kyllä kukin kuunnella kotonaan. Kova temppu olisi jos lavalla olisi pätevä bilebändi ainakin esiintyjien välissä tai jopa alussa vetämässä pidempää settiä, sen olen saanut nähdä toimivan niin monet kerrat. Lisäksi tarvitaan oikeat juontajat joilla on kokemusta juuri isoista livetapahtumista. Radiojuontajat eivät nyt ymmärtäneet miten homma toimii. Ja tekniikkaan kannattaa hankkia oikeasti kova porukka. Kiinnostaisi tietäämikä jengi nyt hommasta vastasi mutta eivät tainneet Tehtaan väkeä olla. Sen verran on kierretty mushommien parissa että on nähty muutamat firmat jotka onnistuu ja monta suharia joille kaikki on vaikeaa. Eli tässä ei kannata säästää.
 

redpecka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreä shakki
Eli kahdeksan vuoden takaisista örveltämisistä on oikeesti menty eteenpäin. Hyvä näin. Silloin se mestaruus tuli vähän kuin vahingossa eikä kukaan siihen ollut suunnitellut mitään miten pitäisi toimia, tätä Jalonenkin sanoi jälkistudiopuheohjelmassa, että ei ennen finaalia voi alkaa miettimään miten käyttäydytään median edessä jos voitetaan. Sen mestaruuden jälkeen on varmasti vähän puitu protokollaa miten toimitaan mahdollisen seuraavan mestaruuden jälkimainingeissa.

Vaikka 2011 juhlista jäikin paljon eläviä meemejä historiaan niin mielestäni siihen pätee sama kuin vaikka toiseen maailmansotaan: hauskoja/ikäviä asioita, mutta onneksi ne ovat kumminkin jo historiaa.
 
Risuaita #

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eli kahdeksan vuoden takaisista örveltämisistä on oikeesti menty eteenpäin. Hyvä näin. Silloin se mestaruus tuli vähän kuin vahingossa eikä kukaan siihen ollut suunnitellut mitään miten pitäisi toimia, tätä Jalonenkin sanoi jälkistudiopuheohjelmassa, että ei ennen finaalia voi alkaa miettimään miten käyttäydytään median edessä jos voitetaan. Sen mestaruuden jälkeen on varmasti vähän puitu protokollaa miten toimitaan mahdollisen seuraavan mestaruuden jälkimainingeissa.

Vaikka 2011 juhlista jäikin paljon eläviä meemejä historiaan niin mielestäni siihen pätee sama kuin vaikka toiseen maailmansotaan: hauskoja/ikäviä asioita, mutta onneksi ne ovat kumminkin jo historiaa.
Väitän, että mukana olevilla yksilöillä on se isoin merkitys asiassa - jos miettii vuoden 2011 ns. örveltämisen mieleenpainuvia hetkiä, niin aika pitkälti se rajoittui Anssi Salmelaan ja Pasi Nurmiseen. Jutilan legendaarista haastattelua en laske örveltämiseksi.
 
RIP Blues

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Sen verran on kierretty mushommien parissa että on nähty muutamat firmat jotka onnistuu ja monta suharia joille kaikki on vaikeaa.
En ymmärrä, miksi ainakaan tänä vuonna ei selkeästi oltu suunniteltu ollenkaan näitä kekkereitä. Edes kaiken varalta. Siitä vahvistuksena kielii eilinen sekavasti toteutettu tapahtuma ja koko juhlapaikan arpominen pitkään juhlapäivänä.

Eihän se kai silkka mahdottomuus pitäisi olla lyödä kaikki jo lukkoon hyvissä ajoin artisteja ja tekniikkaa myöden. Ei tietenkään mitään hiiskuta ennen finaalin päättymistä, muuta kuin ehkä juhlapaikka. Sitten jos ei kultaa tulekaan, niin kaikki varaukset raukeaa ja eiköhän näillä koko kansan JVG/Edelmann/Matuloilla löydy yksi toukokuinen maanantai vuodessa aikaa raivata kalenterista varmuuden vuoksi tilaa.

Jos kaikki artistit ovat pelkästään joukkueen toiveita, niin se toki hankaloittaa sitä puolta, koska hankala sanoa ruvetaanko siellä kartoittamaan vasta finaalin jälkeen vaihtoehtoja, vai onko joku toivelista heitetty jo esim ennen kisoja.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ensimmäinen tunti oli se mikä tuhosi kaiken kun suurin osa ajasta kuunneltiin Harkimoa mikä kuullosti juuri siltä mitä se oli, erätaukomusiikilta. Kuka haluaa seisoa tunnin erätauolla väkijoukossa?
Hyvin pitkälti olen samalla linjoilla kanssasi koko tapahtuman onnistumisen suhteen. Tähän lainaamaani kohtaan haluan kuitenkin ottaa sen verran kiinni, että iso syyhän oli Leijonien lennon myöhästyminen tunnilla. Tapahtuman aikataulu oli varmasti suunniteltu sillä oletuksella, että Leijonat saapuvat paikalle noin tunnin aikaisemmin. Sitten kun lento myöhästyi, improvisoitiin pika-aikataululla uusi ohjelma, jossa tuota erätaukomusiikkia sitten tuli enemmänkin.
 
On vain yksi... #41

Yksi seura, Tampereella, se on Ilves ainiaan.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy