Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Lainaus:
  Älä pilaa näitä hyviä avautumisia faktoilla. Paljon kivempaa kun nää nimimerkit toisensa perään tulee kertomaan miten he eivät ymmärrä jääkiekosta hevon vatulaa. Anna niiden nolata itsensä ihan rauhassa.
   
 2. Viltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Leijonilla olisi parannettavaa ainakin fyysisyydessä, ylivoimassa ja peluutuksessa. Näistä ylivoimaan ja peluutukseen voidaan vaikuttaa. Onko joku laittanut merkille, kuinka vähän kakkosyv on saannut vastuuta? Tämä ykkösyv tahkoaa liki kaiken jääajan. Mielestäni tässä kohtaa olisi korjaamisen paikka, mutta se tarkoittaisi, että yv-koostumukset menisi uusiksi. Lähdetäänkö tähän enää?

  Minusta Leijonat vei 5v5-peliä Tanskaa vastaan selvästi. Lähinnä joukkue kaatui muutamaan hölmöön jäähyyn. Kaikki alkoi siitä toisen erän Mäenalasen järjesttömästä jäähystä. Tämä ko.episodi tuntui sotkevan Leijonien konseptin pitkäksi aikaa. Homman kruunasi Teräväisen jäähy pelin lopulla. Mutta edelleen, pelillisesti ei ole uhkia näkyvissä. Jos vaan maltti säilyy ja tyhmät jäähyt vältetään, se on jo hyvä askel oikeaan suuntaan.

  Mutta tuo peluutus. Aho, Teräväinen, Granlund ja Rantanen pelaavat tolkuttoman määrän. Jopa alivoimaa. Olisiko tässä nyt oikea hetki jakaa vastuuta laajemmin?
   
 3. Sean Connery Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Saroksen mukaantulon esteet on lähinnä a) Nashville ei päästä b) Ei vain haluta jostain syystä mukaan. Mitään muuta estettä en kyllä näe. Sopimuksen saa vaikka raajat katkeaisi...

  Tolvanen on siinä ja siinä omasta mielestä. Tuo lisää hyökkäysvariaatioita, mutta se on se ainoa osa-alue, missä nyt ei varsinaista tarvetta ole. Myös pelaamattomuus on oikeesti helvetin pitkältä ajalta tuolla tasolla. Kyseessä ei ole mikään elävä legenda, joka pelkällä olemassa olollaan voittaisi pelejä. KHL-maalintekijä, mutta NHL:ssä vielä suht turisti. Ei välttämättä vahvistus kesken turnauksen tullessa.

  Salomäki... Tälle profiilille ehdottomasti tilausta. Kaksi viimeistä peliä poppareilla, onkohan ihan ehjänäkään? Mieluummin katson vaikka tehotonta Salomäkeä kisoissa, kuin tehotonta Suomela-palola-jormakkaa.

  Rinne.. jos tulee, niin on kyllä Pekkojen Pekka. Hattu taivaisiin! (tuskin tulee.)
   
 4. Itäpuu Jäsen

  Lainaus:
  Salomäki on nopea ja vahva, jopa NHL-mittareilla, joten ilman muuta puolustavaan rooliin olisi käyttöä kovissa peleissä, ja ottaisin milloin vain ennemmin kuin kummankaan mainituista, joilla ei tällä kertaa ole asiaa hyökkääviin ketjuihin. Salomäki on kiekollisenakin paljon parempi kuin moni luulee.
   
 5. bounty Jäsen

  Ehdottomasti Salomäki joukkueeseen. Samoin Saros/Rinne.
   
 6. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Sen verran pelitapakeskusteluun otan kantaa, että tulee myös huomioida Suomen otteluruuhka. Voi olla, että jalat eivät aina riittäneet nopeisiin kääntöihin, ja sen lisäksi Tanskan passiivinen kiekoton ja huolellinen kiekollinen peli eivät usein mahdollistaneet nopeita kääntöjä.

  Sörsseli -One- ja BlackWolf
   
 7. Stolk-2 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers
  Lainaus:
  Tanska sai ryhmittyä rauhassa kun Suomi rakensi tosi hitaasti hitaita lähtöjä. Näin kun pelaa jää ainoaksi vaihtoehdoksi hyökkäävälle osapuolelle kiekkojen heitto ränniin. Hitaassa lähdössä pitäisi kuitenkin kentällinen olla nopeasti ryhmittyneenä lähtöasemiin ja lähteä nopeasti liikkeelle jotta keskialue voitaisiin ylittää lyhyillä syötöillä ja ehtiä keskialueen yli ennen kuin vastustaja on ryhmittänyt trappinsa omalle siniviivalle. Suomen pelinopeus Tanska pelissä oli huono ja sen takia ei voitu nopeita tai hitaita lähtöjä käyttää tehokkaasti. Latvia yritti pelata samalla lailla kuin Tanska Suomea vastaan, mutta silloin Suomen pelinopeus oli paljon parempaa ja nopeat ja hitaat lähdöt toimivat kuten niiden pitikin. Valmentajan kuitenkin pitäisi johtaa peliä ja käskeä lähtemään liikkeelle nopeammin tai löytää jotain muita keinoja trapin purkamiseksi. Nykyisen joukkueen vahvuus materiaalin perusteella on nopea peli tapa. Muuhun pelitapaan ei tuo pelaajamateriaali oikein hyvin sovellu.

  Huomenna on uusi peli ja toivottavasti parin päivän lepo auttaa.
   
 8. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Mites Saravon Pekka Pekka Pekka Pekka?

  Kuten puhuttu niin Salomäki toisia sitä vyysisyyttä jengiin. Palolat, Jormakat, Suomelat ja Manniset ei vaa riitä isoja maita vastaan. Samalla puolustukseen Mikkola hoitelemaan maalinedustaa.

  Pesonen-MG-Rantanen
  Savinainen-Aho-Teräväinen
  Kapanen-Suomela-Salomäki
  Manninen-Mäenalanen-Anttila

  Heiskanen-Nutivaara
  Pokka-Riikola
  Kivistö-Honka
  Koivisto-Mikkola

  Rinne/Saros-Husso-Säteri

  Ja se on siinä!
   
 9. Sixbladeknife Jäsen

  Lainaus:
  Ylivoima tällä hetkellä 5/15 eli 33,33 %, sillä lukemalla ollaan turnauksen jaettuja kakkosia jenkkien kanssa. Tuo ylivoima näyttää hassulta, kun siinä käytännössä haetaan pelkkiä tyhjiä maaleja, mutta ei se mitenkään huonosti ole toiminut.

  Tuo peluuttaminen vaikutti itsestänikin todella yksipuoliselta, mutta kun tilastoja katsoo, niin Mikellä on ainoana pelaajana yli 20 minsaa per peli (20:28). Aholla 19:33 ja Kapasella (oho!) 19:16. Kukaan muu hyökkääjä ei pelaa yli 18 minuuttia per peli. Ihan kohtuullisen kestävältä tuokin tuntuu lopulta.
   
 10. 3za Jäsen

  Lainaus:
  Tottahan tuokin on. Tapanahan on yleensä ollut ettei sopimukseton pelaaja lähde kisoihin. Pienentää se pelaamattomuus kuitenkin aika paljon sitä loukkaantumisriskiä vaikka pelaajat nyt onnistuvat loukkaantumaan siviilissä mm. lettuja syömällä ja golfia pelatessa kuten mainitsit. Toisaalta olishan sekin seuralla/vakuutusyhtiölle aika paukku jos joku Kane tai McDavid menisi loukkaantumaan niin pahasti ettei ura enää jatkuisi.

  Niin eipä tuolla Salomäelläkään ole sopimusta ensi kaudeksi niin 90 % varmuudella uskon ettei kaveria nähdä kisoissa. Jos Tolvanen tulisi niin...

  Tolvanen - Granlund - Rantanen
  Manninen - Suomela - Kapanen
   
 11. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Aika harvoin kyllä hidasta lähtöä ehtii ottaa ennen vastustajan ryhmittäytymistä, ideaalitilanteessa toki kyllä. Hitaan lähdön tarkoitus Tanskan tavalla träppäävää vastustajaa vastaan on saavuttaa vauhtietu keskialueella, repiä träp hajalle ja yhdellä-kahdella syötöllä päästä kontrolloidusti hyökkäysalueelle.

  Lainaus:
  Pelinopeus oli kyllä heikko, siinä jäi parannettavaa. Mielestäni tuo johtuu siitä, etteivät pelaajat ole ihan varmoja miten missäkin tilanteessa pitäisi rytmittää, eli ratkaisut eivät tule selkäytimestä. Siihen ei auta että valmentaja sanoo "pelatkaa nopeammin", mutta toki jonkin verran pitäisi pystyä yksinkertaistamaan erätaukojenkin aikana kun näkee ettei homma oikein toimi. Mutta ennen kaikkea mielestäni nämä ongelmat ovat sillä tavalla rakenteellisia, että ne pitää korjata harjoituksissa. Tässä tullaan myös siihen, mistä Marjamäkeä on ihan aiheestakin kritisoitu, eli pelitapaa on aiemmissa turnauksissa ehkä liikaakin varioitu vastustajan mukaan, jolloin näistä perusasioista on tullut liian vaikeita pelaajille.
   
 12. Kotikatsomo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Mun mielestä nyt ei saa sokaistua siitä, että MM-tason supertähdet Aho, MG, Rantanen ja Teräväinen kykenee iskemään yv-häkkejä koreoita ja latvioita vastaan kovalla prosentilla vaikka pelaisivat väärän kätisillä mailoilla.

  Ylipäätään näissä kisoissa eri tilastojen merkitys on kyllä välillä todella pieni, ihan pistepörssistä lähtien. Totta kai sielläkin on aina kovia jätkiä kärjessä, mutta itse arvostan enemmän tosipeleissä tehoilua kun 5+7 Moldovaa vastaan.

  Sekottaisin kyllä pakkaa, jotta saataisiin kaksi validia yv-viisikkoa. Pitää myöntää etten edes tiedä missä koostumuksessa tuo kakkos-yv on nyt ollut. Mun puolesta vois kokeilla esimerkiksi normaaleilla hyökkäyskolmikoilla ja sitten mukaan esim. Heiskanen, Nutivaara, Honka ja Palola. Tärkeintä olisi nyt saada Rantanen omaan kunnon rooliin pyörittämään peliä ja Pokka veks vähintään tuosta ykkösviisikosta.
   
 13. eläin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen Maajoukkue, DIF, HIFK,
  Toivotaan että sieltä tulisi joku NHL-vahvistus vielä. Onhan niitä usein pelaajia jotka ei tule kisoihin jos ei ole sopimusta. Toisaalta on siellä tänäkin vuonna pelaajia jotka tuli kisoihin ilman sopimusta. Esim Harri Säteri.
   
 14. 3za Jäsen

  Mahdollisesta jatko-ohjelmasta. Mediassa Suomen pahimpina vastustajina pidetään Ruotsia ja Venäjää. Ainakin itse näkisin Krejcillä ja Pastrnakilla vahvistuneen Tsekin Venäjää vaarrallisempana joukkueena. Ei välttämättä huono vaihtoehto, jos Suomi sattuisi jäämään 3. ja vastaan tulisi esim. Venäjä. Lohkon kakkossija toisaalta takaisi sen ettei (omasta mielestä kovin) Kanada (jos voittavat lohkon) tulisi vastaan pudotuspeleissä ennen finaalia.
   
 15. Divarijyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Kotarit
  Joko nyt Manninen poppareille?
  Palola - Suomela - Tolvanen?
   
 16. scholl Jäsen

  Eeli Tolvanen siis liittyy joukkueeseen. Maalivahdeista ei taida olla tietoa. En usko, että kumpikaan tulee.
   
 17. riimu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto, Preds, Leijonat
  Näköjään myös Niko Mikkolan kisapassi leimataan.
   
 18. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Tolvasen tulo on kyllä hyvä asia. Kakkosyyveehenkin vetouhkaa

  Alimmat kentåt toivottavasti

  3. Palola-Pesonen-Tolvanen
  4. Jormakka-Mäenalanen-Anttila
   
 19. Kotikatsomo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kenttäpelaajien osalta kokoonpano kasassa. Vähän kyllä herättää toiveita Rinteen/Saroksen saapumisesta, kun Kilpeläisen passia ei leimattu tässä samalla. Ainakaan suoraa kieltäytymistä ei ole siis vielä herroilta tullut.
   
 20. M.O.R.O Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  mustavalkoinen rytminmuutos #24
  Tolvanen ykköseen ja Kapanen kolmoseen niin saadaan siihenkin ketjuun eloa.
  Tolvanen-Granlund-Rantanen
  Teräväinen-Aho-Savinainen
  Kapanen-Suomela-Mäenalanen
  Anttila-Niemi-Pesonen
   
 21. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Päivitys klo 14.30: Leijonat tiedotti Tolvasen liittymisestä joukkueeseen verkkosivuillaan. Tolvasen lisäksi myös puolustaja Niko Mikkolan ja keskushyökkääjä Mika Niemen "kisapassit leimattiin".

  Mä olin käsitykses et kaks kenttäpelaajaa ja moken saa enää leimata?

  Tolvanen-MG-Rantanen
  Savinainen-Aho-Teräväinen
  Kapanen-Suomela-Pesonen
  Mäenalanen-Niemi-Anttila

  Mahd Pesonen ja Tolvanen päikseen.
   
 22. Goxim Marky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiroshiman karpit
  No en nyt riemusta kilju, mutta ehkä sieltä nyt joku turhempi puukäsi tai koohottaja tippuu dj-vastaavaksi. Hyvä kuti Eelillä on, eli toiv pääsee pelaamaan edes jonkun hyvän syöttäjän kanssa. Muuten en näe juuri +-0 suurempaa hyötyä rahdata poikaa enää Tanskaan
   
 23. Götze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Borussia Dortmund
  Hieno juttu. Kuukauden pelaamatta ollu Tolvanen kelpaa huomattavasti paremmin kuin Sakari Manninen. Turhempaa pelaajaa maajoukkueessa ei ihan äkkiä tule mieleen.
   
 24. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Mitää. Onks leimaamissäännöt muuttunu jotenkin?
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.