MM 2017: Suomi

Tila
Viestiketju on suljettu.
70 Joonas Korpisalo (29 Harri Säteri)

20 Sebastian Aho - 51 Valtteri Filppula - 96 Mikko Rantanen
55 Atte Ohtamaa - 60 Julius Honka

19 Veli-Matti Savinainen - 41 Antti Pihlström - 50 Juhamatti Aaltonen
6 Topi Jaakola - 47 Ville Lajunen

37 Mika Pyörälä - 23 Joonas Kemppainen - 39 Jesse Puljujärvi
4 Mikko Lehtonen - 38 Juuso Hietanen

62 Oskar Osala - 24 Jani Lajunen - 33 Markus Hännikäinen
36 Joonas Järvinen

13. hyökkääjä: 15 Miro Aaltonen

Isot on muutokset. Laitoin foliohatun päähän ja aloin miettimään salaliittoteoriaa, jossa muiden urheilulajien edustajat ovat palkanneet Marjamäen kampeamaan jääkiekon valtaasemaa Suomesta.
 

Barney

Jäsen
Eikö meillä tosiaan ole heittää kakkosen keskelle muita kuin koohottajalaituri Pihlström?
Ylimääräisenä hyökkääjänä on sentteri, joka teki tällä kaudella KHL:ssä 59 peliin 44 pistettä. Pihlströmiltä kun laskee kolmen viimeisen kauden seurajoukkuetehot yhteen, niin päästään melkein lukuun 44. Tai päästään jopa lähes 50, jos lasketaan playofftehot mukaan. Onneksi Late tietää paremmin.
 

Murkula

Jäsen
Ei tämä voi olla totta. Ei vaan voi...epäilen että Marjamäelle on jo kerrottu että fudut tuli ja se on päättänyt kostaa kaikelle maailmalle kokemansa vääryyden.
 

rubyblue

Jäsen
Ei herranjumala tota kakkosta. Pillun ja Juhamatin paikat on sementoitu, kun niihin ei voi kajota. Toki M. Aaltonen on ollut vähän pihalla mutta mielestäni on yksi potentiaalisimmista maalintekijöistä koko porukassa.
 
Omasta kaninhatusta olisin arponut tämmöset kentälliset illan peliin:

1. Osala - Filppula - M. Aaltonen
Honka - Ohtamaa

2. Puljujärvi - Aho - Rantanen
Hietanen - Järvinen

3. Savinainen - Kemppainen - Pyörälä
Lajunen - Lehtonen

4. Pihlström - Lajunen - Hännikäinen
Jaakola

13. hyökkääjä: Stadimatti
On muuten huomattavasti paremmat ketjur nämä. Mitä vittua Late ajattelee kun ei hajottanut Jaakola-Lajunen pakkiparia?
 
H

Hidas_ja_kankea

Onko Korpisalo ollut niin timanttinen, että ei voida antaa Säterille pelivuoroa? Aina olen pitänyt parempana kahta maalivahtia peluutettavan alkusarjassa ja kuumemmalla sijoitusottelut. Pieni ongelma maalivahtipeluutus on isommassa kuvassa, mutta kyrsii asia kuitenkin.

Jokin sopiva täsmälääkitys olisi mukava löytää, jolla unohtaisi kaikki jääkiekkotapahtumat kauden ajalta, World Cup, seurajoukkue, U20 ja kruununa menossa olevat MM-kisat.
 

joceri

Jäsen
Eikö meillä tosiaan ole heittää kakkosen keskelle muita kuin koohottajalaituri Pihlström?

Jokereiden hätävara-kolmossentteristä maajoukkueen kakkossentteriksi. Veikkaanpa, että Pihlström ei olisi mahtunut kakkossentteriksi edes kovin monessa Liiga-joukkueessa.

Nyt Pihlström on kentällä lähinnä selviytymässä, kun parhaimmassa tapauksessa Late saisi Pihlströmistä erinomaisen karvaajan, taklaajan, joukkueen sytyttäjän ja nelosketjun energialaiturin.
 
En tiedä mitä muut ajattelee, mutta olisikohan tämän Marjamäen jälkeen Suomessa aika siirtyä projektityyppiseen valmentamiseen? Eli valitaan Euroopan kausien jälkeen koutsi seurajoukkueesta, mieluiten sellaisesta joka on menestynyt?

No mutta eikös tämä juuri ole sitä? Marjamäki yritti koota Kärppien 2014-15 joukkuetta, mutta ne muut pilaavat koko homman?
 

Laitela

Jäsen
Onko Korpisalo ollut niin timanttinen, että ei voida antaa Säterille pelivuoroa? Aina olen pitänyt parempana kahta maalivahtia peluutettavan alkusarjassa ja kuumemmalla sijoitusottelut. Pieni ongelma maalivahtipeluutus on isommassa kuvassa, mutta kyrsii asia kuitenkin.

Jokin sopiva täsmälääkitys olisi mukava löytää, jolla unohtaisi kaikki jääkiekkotapahtumat kauden ajalta, World Cup, seurajoukkue, U20 ja kruununa menossa olevat MM-kisat.
Älä älä ala Marjamäkeä neuvomaan! Herra tietää kuitenkin paljon paremmin kuin kukaan meistä! Jos Korpisalo onkin masokisti ja onnistuneet pelit eivät suinkaan ruoki hänen itseluottamustaan, vaan pikemminkin mitä komeammin töppäät, sitä paremmalta tuntuu. =D
 

aceman81

Jäsen
Oisko Krisse Kuusela voinut pelata senaa? Ei hälläkään kuuhun oltu menty, mutta peliälyä piisaa. Tai Hintz. Tai sitten vain aliarvioimme Pillun arvon tolla postilla.

Viisikkopeli ja boksaus omissa kuntoon, napsu malttia kiekon kanssa, tukitoimet kuntoon ja ollaan taas kartalla. Patsas Lauri Marjamäelle-ketjun voisi jo avata!

Kieltämättä tuo 2. ketju on hämmentävä. Rantanen Ahon ja Filppulan ketjuun mielenkiintonen, myös Juhiksen ja Puljun esitykset.

Kyllä tästä vielä hyvä-paha tulee!
 
Ollaanko todella siinä tilassa, että Pillu on meidän vakio 2.sentteri?

Ollaan. Tosin selkeä 3. sena Pihlström tuossa on mitä nyt peliaikoja vilkuilee. Ja toisaalta rehellisyyden nimissä on todettava, että hän on ollut nämä kaksi ensimmäistä peliä meidän paras tai 2. paras sentteri. Se toki kertoo meidän senttereistä enemmän kuin Pihlströmistä.
 

sorza

Jäsen
Mielenkiinnolla odotan onko 5vs3 1YV edelleen muodossa M.Aaltonen - JMA - Pyörälä - Aho - Filppula.

Vastustajan paras tehokaksikko jatkaa pakkiparina ja Pillu kakkossentterinä ja muutenkin kakkoskentän koostumus on, no vähintään koominen. Via Dolorosan jälkeen hieman huumoria kaipaakin. "Jeesuksen pääsiäisnen"- vertaus sopii ja eilisen viimeisen ehtoollisen jälkeen Late ristiinnaulittiin, nyt haudataan ennen peliä ja pelin jälkeen tulee uusi ylösnousemus ja toria varataan taas.

Ehkä minulta jää jotain isosta kuvasta huomaamatta, mutta eihän tämä hyvältä näytä ja tuntuu, että sokea apinakin suoriutuisi paremmin päävalmentajan paikalla. Mennään kumminkin huumorin kautta tätä tragikoomista näytelmää, jonka on käsikirjoittanut ja ohjannut Lauri Marjamäki.
 

ijuka

Jäsen
"Tässä lajissa ei saa energiaa mistään muusta kuin maalinteosta. Meillä oli ihan riittävästi maalipaikkoja voittamiseen, mutta kävi ihan päinvastoin."

Tämä muuten on yksi asia josta olen Leijonien valmennuksen kanssa täysin eri mieltä. Kyllä sitä energiaa muualtakin saa. Mielestäni kyse on juuri siitä että pitää voida painaa täysillä ja koko ajan olla lupa suorittaa omalla maksimillaan ja tehdä niin paljon töitä kuin jaksaa. Mielestäni tuo leijonien hyssyttelevä pelitapa on se joka sen energian tappaa.
 
Mikko Lehtosen kiekollinen suoritusvarmuus oli Ranska-pelissä 91,0% ja Juuso Hietasen 91,7%. Myös puolustussuuntaan tämä pari on ollut hyvä. Selvästi Suomen paras pakkipari.
 
Jätkät hei, nyt sit Pyörälää isolla rahalla maalintekijävetoihin. Jesse löytää saletisti Speden lavan sota-alueelta ja Spede kyl naulaa niistä ainaki pari maalia tänää.
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös