MM 2016: Suomi

  • 922 977
  • 4 238
Tila
Viestiketju on suljettu.

ämjiijii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
Barkov
Granlund
Jokinen
Komarov
Aho
Laine
Rantanen
Lehkonen
Toinen Granlund
Pulkkinen
Jotain muuta, mitä? Esim. Salliset nelosketjun rooliin?

Kuulostaisi aika seksikkäältä tuollainen hyökkäys.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Kuulostaisi aika seksikkäältä tuollainen hyökkäys.

Todellakin kuulostaisi. Itsekin toivon sydämeni pohjasta, että nokalla olisi kanttia valita pelaavaan joukkueeseen näitä kulta-sukupolven junnuja. Olisi huomattavasti enemmän mielenkiintoa seurata näitä keväisiä läpsyttelyitä. Puljun tosiaan lienee parempi jäädä nuolemaan haavojaan, mutta muut superjunnut kehiin vaan, heillä sitä nälkää riittää.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
Hyvältä kuulostaa Suomen tuleva kokoonpano. Toivottavasti nämä kaavailut toteutuu ja ainakin Aho ja Laine valitaan kisoihin junnuista. Barkov, Jussi Jokinen ja Mi Granlund olisi kerma kakun päälle.
Ole nyt Nenä kerrankin rohkea ja valitse nuoria tähtiä! Vaikka erkua vituttakin ettei koko Suomen joukkue koostu KHL jyristä.
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jumankauta, kun on Suomella mahdollisuus saada pitkään aikaan yksi mielenkiintoisimmista joukkueista jalkeille. Etenkin tehokkaita laitahyökkääjiä ja tulivoimaisia maalintekijöitä on ryhmään tarjolla varmaan enemmän kuin koskaan pitkähkön elämäni aikana. Pakko myöntää, että olen pettynyt, jos sieltä jotkut tasaisen harmaat maxwärnit tai jeresalliset vievät näiden Lehkosten, Ahojen tai Laineiden pelipaikkoja.

Itse alan ihan avoimesti toivoa, että jätetään tänä vuonna jarruketjut sikseen ja vedetään ihan kunnon hurlumheillä nämä kisat läpi. Hyökkäys olkoon paras puolustus. Ehkä tänä vuonna mennäänkin reteellä 8-6 -tuloksiin päättyvällä taktiikalla eikä napsita mitään 1-0 -voittoja. Niin monena vuonna on saatu miettiä, että pannaanko kaikki munat samaan koriin vai ei, ja nyt munia tuntuu riittävän peräti neljään eri koriin.

Okei, puolustus nyt on aavistuksen tasapaksu, mutta siellä on sitten sitä tarvittavaa kokemusta. Ihan hyvää vaan tekee, jos pakistossa on jokunen stay-at-home-Kukkonen-Jaakola-Ohtamaa, jos hyökkäykseen otettaisiin tänä vuonna enemmän tulivoimaa ihmiskuulien sijaan. Ja kyllähän kolmeen pariin tasoa riittää silti ihan kevyesti, KJ kun ei tunnu innostuvan neljän parin peluutuksesta. Nelospariksi kelpaisikin mulle ihan hyvin Virtanen-Ahonen, jos ylemmissä pareissa vetäisivät Jaakola-Hietanen, Kukkonen-Salmela ja Ohtamaa-Pokka (joka tuntee toisensa hyvin entuudestaan). Ja onhan siellä edelleen Lepistön arvoituskin ratkeamatta, kenties Samia alkaa kisat kiinnostaa, kun näitä nousevia tähtiä saadaan rapakon takaa enemmän mukaan. Joku Sami Vatanen - ja miksei Esa Lindellkin - olisi vielä sitten melkoinen täsmävahvistus, mutta kyllä näilläkin jo pärjätään.

Sitten joku Antti Raanta maalille vetämään sellaisen Ässät -13 -kevään (jolloin oli hyvä myös MM-kisoissa), niin kaikki hyvin. Tai sitten vanhassa vara parempi a la Pexi Rinne. Nikke Bäckström saa jo harjoitella soittamaan ilmakitaraa the Pojalla munasuojat päällään.

Mutta sitten se ihanainen hyökkäyskalusto. Tarjolla on näillä näkymin niin fantastisia laitureita kuin Jokinen, Mi.Granlund, Komarov, Rantanen, Aho, Pulkkinen, Lehkonen, Laine ja Kuusela. Niin mielelläni kuin esim. Saarelankin ryhmässä näkisin, niin ihan joka junnulle ei vaan tunnu enää tilaa riittävän, ja Pulju saa varmaan tosiaan jäädä kotiin hoivaamaan haavojaan - ja laskemaan maailmanmestaruuksiaan - kuten joku totesi. Oikein hyviä miehiä ovat myös esim. Pesonen, Jormakka ja Hartikainen, mutta eihän tuolla ala enää olla tilaa kuin penkin päässä. Yhdelle näistä. Ellei sitten sekin paikka mene Salomäelle.

Sentteriosasto on ehkä aavistuksen ohkaisempi, mutta lähtisin tuollaisen laituritarjonnan takia kisoihin ihan vain neljällä sentterillä, sillä noista listaamistani laitureista oikeastaan kaikki Lainetta ja Pulkkista (sekä Kuuselaa?) lukuun ottamatta ovat kykeneväisiä myös keskellä pelaamaan. Ja tottahan toki tuonnekin olisi Teuvo Teräväinen vielä aikamoinen kirsikka iin päälle.

Vielä jokunen viikko sitten kismitti hivenen esim. Armian ja Pakarisen - miksei Osalankin - poisjäännit, mutta eipä noita kavereita enää niin ikävä ole, sillä sen verran timanttisen ryhmän Suomi on saamassa kokoon. Katsotaan nyt toki valinnat ensin - ja odotellaan vahvistusta näille NHL-tulijoille - mutta kyllähän tässä kiima alkaa väkisinkin nousta. Kai se johtuu pitkälti tästä junnumestaruushumalasta, mutta vaikka pudottaisiinkin puolivälierissä kokemuksen puutteeseen, niin hemmetisti on tosiaan mielenkiintoisia pelaajia joukkueeseen saatavilla. Sen, mikä MM-kisa- ja maaottelukokemuksessa hävitään, niin se voidaan peli-ilossa ja voittamisen kulttuurissa voittaa. Mutta varmaan yksi pitkään aikaan nuorimmista joukkueista - tai ainakin hyökkäyksistä - saattaa olla Suomelle muodostumassa.

Ja lopuksi ketjulottoa:

Jokinen-Barkov-Lehkonen
Mi.Granlund-Ma.Granlund-Pulkkinen
Laine-Koskiranta/Teräväinen-Aho
Komarov-T.Sallinen-Rantanen

Kuusela, Hartikainen

Olispahan ainakin melkoisen mielenkiintoinen hyökkäyskalusto. Hurja on tänä vuonna laituritarjonta.
 

subblex

Jäsen
Laine - Barkov - Lehkonen
Jokinen - MiGranlund - Pulkkinen
Komarov - MaGranlund - Aho
Hartikainen - Koskiranta - Rantanen

Tässähän olisi jo potentiaalinen hyökkäyskoostumus.
 

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
Itseäni puolestaan huvittaa nämä ajatusmallit "olisi kiva nähdä junnut pelaamassa eikä taas niitä samoja vanhoja naamoja". No totta helvetissä se olisi mukavaa, hauskaa ja kivaa nähdä mutta eihän Jalonen nyt jengiä valitse sen takia, että ketä olisi hassunhauskaa nähdä pelaamassa.

Eihän Puljujärveäkään voida valita sen takia, että pojalla on nyt mahdollisuus saavuttaa tripla samana keväänä maajoukkuetasolla. Mikä valintaperuste se olisi? Eikä Matthewsin mukanaolo USA:n jengissä luo Suomen johdolle mitään paineita ottaa Lainetta ja/tai Puljua mukaan.

Mielestäni näistä kultajunnuista/superjunnuista Rantanen on varmasti jo mukana (oliko jo luvattukin kisapaikka?). Ahon täytyy antaa näyttöjä vielä viimeisissä peleissä, koska loppukevät ei ole ollut häneltä kovin vakuuttavaa. Puljujärvi nyt ei varmaan loukkaantumisenkaan takia mahdu joukkueeseen enkä kyllä muutenkaan näe hänelle mitään roolia. Saarela nyt on varmasti ulkona. Laine on se vaikein tapaus tästä. Huikea kevät takana mutta voidaanko ottaa suoraan kisoihin? Itse ottaisin, koska pakkohan tuo kortti on kääntää ja näissä mm-peleissähän saa hyökkääjiäkin leimata vaikka millä mitalla, joten rohkeasti Laine vain mukaan!
 

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mukavahan noita ketjusommitelmia on pyöritellä, mutta enpä jaksa omiani tänne rapsuttaa. Joka tapauksessa ihmetyttää miten suurin osa kirjoittajista näyttää vihreää valoa Markus Granlundille ja Teemu Pulkkiselle, joilla molemmilla takana epäonnistunut kausi. Ihan hyvä et nämä pelaajat saavat mahdollisuuden näyttää osaamistaan harjoituspeleissä, mutta enpä itse ainakaan suoraa kisapaikkaa antaisi. Ennemmin heidän tilalle vaikka vaikka tulikuumat Artturi Lehkonen ja Mikko Rantanen.
 

Schadowan

Jäsen
Laineen tasoisissa jätkissä on se hyvä puoli, että heillä on kapasiteettia nostaa omaa tasoaan pelin mukana. Joku perus liigajyrä tuo sen oman panoksensa, mutta mitään ylimääräistä on turha odottaa. Laine on ominaisuuksiltaan sellainen, että huippusentterin vieressä jälki voi olla tuhoisaa.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Joka tapauksessa ihmetyttää miten suurin osa kirjoittajista näyttää vihreää valoa Markus Granlundille ja Teemu Pulkkiselle, joilla molemmilla takana epäonnistunut kausi. Ihan hyvä et nämä pelaajat saavat mahdollisuuden näyttää osaamistaan harjoituspeleissä, mutta enpä itse ainakaan suoraa kisapaikkaa antaisi. Ennemmin heidän tilalle vaikka vaikka tulikuumat Artturi Lehkonen ja Mikko Rantanen.

Jos Rantanen on osoittanut kuluvalla kaudella olevansa liian hyvä AHL:ään, niin Pulkkinen osoitti sen jo viime kaudella. Ja kuitenkin NHL:ssä kuluvallakin kaudella 36 otteluun 12 pistettä (vs. Rantasen 9 ottelua kiikareilla). Rantanen voi olla tulevaisuudessa parempi pelaaja, mutta kyllä mielestäni Pulkkinen tällä hetkellä on häntä edellä. Ja tietenkin se lämäri on taatusti käyttökelpoinen ase myös maajoukkueessa. Itse asiassa aika mielenkiintoinen tilanne olisi jos toiseen ylivoimaan olisi heittää Lainetta ja toiseen Pulkkista.
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itseäni puolestaan huvittaa nämä ajatusmallit "olisi kiva nähdä junnut pelaamassa eikä taas niitä samoja vanhoja naamoja". No totta helvetissä se olisi mukavaa, hauskaa ja kivaa nähdä mutta eihän Jalonen nyt jengiä valitse sen takia, että ketä olisi hassunhauskaa nähdä pelaamassa...

...Ahon täytyy antaa näyttöjä vielä viimeisissä peleissä, koska loppukevät ei ole ollut häneltä kovin vakuuttavaa.

Miten tehokas Ahon olisi oikein pitänyt olla, jotta loppukevät olisi ollut vakuuttava, jos 15 pistettä 14 playoff-ottelussa ei riitä? Taitaa olla ainoa pelaaja koko SM-liigassa, joka on pelannut pleijareissa yli yhden pisteen ottelukeskiarvolla. Tämän kauden maaotteluissa puolestaan taitaa olla tehot 2+1 3 ottelussa, joten on niitä näyttöjä tullut annettua KJ:nkin silmien alla, viimeksi viime viikon Tshekki-ottelussa maali.

Itse en ainakaan noita nuoria suitsuta valitsemaan sen takia, että ovat nuoria, vaan siksi, että tuppaavat olemaan jo parempia kuin kokeneemmat. Aho oli yhdessä Kuuselan kanssa koko liigakauden paras pelaaja (ja Kuuselallekin taitaisi aueta paikka omassa joukkueessani), ja Laine puolestaan parantaa koko ajan, on playoffien paras maalintekijä ja on tehnyt ennen kaikkea tärkeitä maaleja. Lehkonen voitti SHL:n pudotuspelien maali- ja pistepörssin, ja jätti ainakin tehojen valossa Pesosen täysin jalkoihinsa. Ja ihan samoin Rantasella, Ma. Granlundilla ja Pulkkisella on Pohjois-Amerikasta tältä ja viime kaudelta hyviä näyttöjä ja kahdella ensinmainitulla myös viime viikon maaottelu(i)sta.

Saarelalle en tosiaan itsekään oikein enää paikkaa löydä, jos siis huhuttu Jokinen-Granlund-Barkov -kolmikko tosiaan liittyy mukaan (+Pulkkinen). Mutta hyviä näyttöjä on Saarelakin antanut. Ja myös Pulju taitaisi jäädä ulos, osin vammojensa takia ja osin siksi, että häviää mielestäni kuitenkin pelikypsyydessä ja kokonaisvaltaisessa pelaamisessa mm. Aholle ja Laineelle. Ainoa tapa, jolla voisin nähdä Puljulle käyttöä, olisi se, että KJ ottaisi isonpuoleisen riskin ja kokeilisi tosiaan PuLa-Aho-ketjun toimimista aikuisten tasolla. Siinä olisi ainakin kemiat valmiina, mutta jos pojat kuitenkin jäisivät miesten peleissä jalkoihin, voisi joku(nen) junnuista pudota poppariosastolle, ja siinä olisi sitten yksi rosterislotti syöty.
 

ämjiijii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
Nuo junnut olisi hauska nähdä pelaamassa juuri siksi, että heistä muodostetulla joukkueella on parhaat mahdollisuudet voittaa. Eli nuoren joukkueen valinnassa yhdistyisivät sekä huvi että hyöty. Rantanen ja Ma Granlund olivat todella huikeita tuossa jälkimmäisessä harjoitusottelussa. Lehkosen on aivan pakko olla ehjänä mukana, tuollainen saavutus Ruotsin liigassa on todella kova. Ahosta ja Laineesta tuskin tarvitsee edes mitään enää mainita. Pulkkisen poisjätön voin hyväksyä, sillä loppukausi meni penkin alle. Mutta varmasti hänkin olisi parempi kuin nämä eurojyrät.
 

subblex

Jäsen
Niin, nuorempi Granlund ei tosiaan pisteillä väläytellyt, mutta omaa omaan silmään kohtalaiset kahden suunnan sentterin ominaisuudet. Joutuiko kenties Calgaryssa sijaiskärsijän rooliin huonon kauden myötä ja näin ollen joutui kaupatuksi. Vaihtokaupan toinen puolisko oli Hunter Shinkaruk, joka ei ole millään muotoa ole parempi tai valmiimpi pelaaja kuin Granlund.

Mitä Pulkkiseen tulee, on hänellä semmoinen ase tuo laukaus. MM kisoissa on vuosien varrella nähty tuloksettomia ylivoima koostumuksia mielestäni ihan riittämiin. Nyt kun tarjolla on kaksi rightin huippulaukauksen omaavaa pelaajaa, niin en näe järkeä ottaa konnaa ja juhamattia kisoihin surffailemaan. Niin paska maku on edellä mainituista herroista jäänyt.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Laineella lienee se suurin mahdollisuus olla lopullisessa joukkueessa koska tuolla vedolla on käyttöä niin YV:llä kuin viisikollakin pyöritettäessä varsinkin heikompia maita vastaan. Puljuun ja Ahoon suhtaudun varauksella, Puljujärvi ei loistanut Liigan välierissä niin paljoa että voisi odottaa merkittävää panosta mm-tasolla missä vauhti ja pelitarkkuus vielä kasvaa ja ne miehetkin kasvaa merkittävästi. Ei millään pahalla mutta varsinkin kun näitä poikien kisoja katsoi niin puolustajissa on järkyttävä ero miehiin jotka pelaa ammatikseen jossain laadukkaassa liigassa, puhumattakaan mm-tasolla. Taitaa olla kuitenkin Puljun ranne niin paskana ettei tarvitse tätä enempää miettiä ja nyt kun on tullut orastavaa vihreää valoa muutamista muistakin NHL-pelaajista niin junnupelaajat joukkueessa kutistuu Laineeseen ja Rantaseen, ja ihan hyvä niin, siinä sopiva nuori tuulahdus kokeneempien sekaan.

_
 
Olisihan se pirun siistiä nähdä nuori kaarti mukana isossa mittakaavassa, mutta vähän epäilen. MM-kisavalinnat ovat aina loppuunsa olleet Suomen kohdalla vähän konservatiivisia, mikä ei sinänsä ole ihme, kun miettii koutsin epäkiitollista asemaa: Ensin kiekkokansa huutaa mukaan nuoria sankareita, mutta sitten jos tulosta ei toivotulla tavalla synnykään, niin alkaa narina. Yhyy, kun ei pääsekään kevään kunniaksi hillumaan kaljapahvit päässä ja puoliksi ulkona Corollan ikkunasta. Ehkä siinä(kin) mielessä joukkueeseen otetaan sitten vuodesta toiseen sulttaani-immosia, pimppipihlströmejä ym. harmaita eurosotaratsuja voittamaan edes ne Tanskat, Latviat ja Afrikan maat selvin lukemin.
 

jeani

Jäsen
Uusi aikakausi on alkanut. Enää ei valita mitään nelosketjuun korvamerkittyjä pelaajia pelaamaan nollanollaa vastustajaa vastaan. Nyt laitetaan kehiin neljä niin hyvää ketjua kuin saadaan ja jokainen ketju on tulosvastuullinen. Koohoottaja-taistelijoille ym. roolimiehille oli oma aikansa ja paikkansa, nyt mennään taito edellä näillä näkymin tästä ainakin sellaiset kymmenen vuotta.
 
Uusi aikakausi on alkanut. Enää ei valita mitään nelosketjuun korvamerkittyjä pelaajia pelaamaan nollanollaa vastustajaa vastaan. Nyt laitetaan kehiin neljä niin hyvää ketjua kuin saadaan ja jokainen ketju on tulosvastuullinen. Koohoottaja-taistelijoille ym. roolimiehille oli oma aikansa ja paikkansa, nyt mennään taito edellä näillä näkymin tästä ainakin sellaiset kymmenen vuotta.

Enpä usko tuohon. Jos vaikkapa nelossentteri valittaisiin puhtaasti taito edellä, niin esimerkiksi Ilari Filppula olisi luultavasti Koskirantaa tai Tomi Sallista parempi valinta. Todellisuudessa tuskin kukaan valitsisi Filppulaa tuohon rooliin ennen mainittua kaksikkoa.
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Pulkkinen ja Pihlström mukaan ryhmään...ite oisin kyl Pihlströmin jättäny kotiin tän kauden näytöillä.

Tällä ryhmällä jatkaa Leijonat, Teemu Pulkkinen ja Antti Pihlström mukana | Sportti.com

Edit:



Maalivahdit:
30 Juha Metsola (Amur Habarovsk)
31 Mikko Koskinen (SKA Pietari)
32 Niklas Bäckström (Calgary Flames)

Puolustajat:
2 Mikko Lehtonen (KooKoo)
4 Tommi Kivistö (Avtomobilist Jekaterinburg)
5 Lasse Kukkonen (Kärpät)
6 Topi Jaakola (Jokerit)
12 Jesse Virtanen (Lukko)
18 Rony Ahonen (Lukko)
28 Anssi Salmela (Brynäs IF)
38 Juuso Hietanen (Dynamo Moscow)
42 Ilari Melart (Luleå HF)
55 Atte Ohtamaa (Jokerit)

Hyökkääjät:
7 Teemu Pulkkinen (Detroit Red Wings)
15 Mikko Rantanen (Colorado Avalanche)
20 Sebastian Aho (Kärpät)
24 Max Wärn (HK Sochi)
25 Pekka Jormakka (Jokerit)
37 Mika Pyörälä (Kärpät)
40 Jarno Koskiranta (SKA Pietari)
41 Antti Pihlström (CSKA Moskova)
47 Antti Erkinjuntti (Pelicans)
51 Tomi Sallinen (Djurgårdens IF)
60 Markus Granlund (Vancouver Canucks)
70 Teemu Hartikainen (Salavat Julajev Ufa)
71 Leo Komarov (Toronto Maple Leafs)
76 Jere Sallinen (Jokerit)
81 Ilari Filppula (Modo Hockey)
82 Jarkko Malinen (KooKoo)
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Suhteuttakaa nämä fantasiat paholaine-ketjusta nyt miesten tasolle missä pelataan tarkkaa ja fyysistä peliä, ei se Lainekaan ole Liigan finaaleissakaan tehnyt kuin yhden maagisen maalin vaikka pelannut jo aika monta matsia. Vauhti tulee kasvamaan paljon vielä tästäkin, puhumattakaan pakkien tasosta. Silti näen Laineen ainoana vaihtoehtona kisajoukkueeseen ja että toimisi MM-tasolla niin kentässä olisi hyvä olla toisella laidalla Komarovin kaltaista monipuolista kokemusta. Näiden junnujen hyökkäysketju miesten arvokisoihin olisi suorastaan tyhmää, ei riitä voima vääntää kun kiekosta taistellaan, en millään jaksa uskoa vahvaan 5vs5 peliin, Aho senterinä on liian heiveröinen. Nykykiekko on muuttunut tupuhupulupu -ajoistakin paljon, isot voimakkaat pakit luistelevat paremmin, ei siellä helpolla hassutella. Sasha on malliesimerkki minkälainen nuori pärjää isojen miesten peleissä, voimaa pitää olla ja nopeita ratkaisuja. Nuorten kisat antavat liian positiivisen kuvan näistä siellä loistaneista pelaajista, suomessa menee hehkutus välillä yli ja unohdetaan fysiikan lait, esim näissä kanukkien nhl draft spekulaatioissa on olennaisena osana käyty läpi sitä miten kyseiset pelaajat pystyvät keräämään voimaa draftin jälkeen.

_
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Hienoa, että Pulkkinen mukana! Toivottavasti saa maalijyvän kohdalleen ennen kisoja. Pihlströmin valinta taas hieman kummastuttaa. Ainakin pisteiden valossa todella vaisu kausi. Ehkä sitten nelosen laidalle hajavaihtoja pelaamaan ja energiaa tuomaan?
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pihlströmillä tosiaan arvokisoja kuudella peräkkäisellä kaudella, ja on Pillu kyllä useimmiten paikkansa oikein hyvin täyttänyt. Jotenkin vain nuo tämän kauden tilastot ovat niin käsittämättömän heikot, että niiden valossa saisi arvokisaputki mennä ehdottomasti poikki. 29 runkosarjamatsissa huimat tehot 1+1, mutta playoffeissa sentään 2+2 20 pelissä. Nelosketjun rooliinhan Pihlströmiä ajateltaisiin, mutta on nuo selvästi todella kesyä kamaa kaikkiin Pihlströmin aikaisempiin kausiin verrattuna. Saarelalla samalla kaudella liigassa 20+13 (oliko maalipörssin nelonen?) hyvät nuorten MM-kisat (piste per peli), ja pelasi lisäksi hyvin näissä treenihöntsissäkin pienehkössä roolissa.

EDIT. En tosin uskonut Saarelan mahtuvan muutenkaan joukkueeseen, mutta ihmetyttää tarve Pihlströmille tässä vaiheessa. Tuntuu olevan monenkin valmentajan mieleen. Pulkkisen mukaantulo sen sijaan hienoa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Leijonat, Carolina Hurricanes
Propsit siitä, että Pulkkiselle annettiin tilaisuus leirillä. Pihlströmin olisi sen sijaan voinut jättää koohottamaan kesälaitumille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös