MM 2009 - Otteet kaukalossa

  • 105 346
  • 457
Tila
Viestiketju on suljettu.

Knower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit+Petteri Nummelin
Kannattaa muistaa, että tälle(kin) Suomen jengille nimenomaan altavastaajana pelaaminen sopii. Kanada ei pelkästään kyttää, jolloin tuo kiekollinen pelikin on aavistuksen helpompaa. Toki sitten kaverin ratkaisuvoima on jotain ihan muuta.
---
Pieni kutina on kyllä siitä, että yllätyskin on mahdollinen. Tämä näyttää jossain määrin vähän perinteiseltä Ruotsin meiningiltä.

<- Tiesin nimimerkin mukaisesti, löin vedon (3-3, 4-4 ja vähän ristiä päälle) ja voitin riittävästi.

USA tuntuu taas ennakkoon oikein sopivalta Suomelle. Ikään kuin aavistuksen heikompi versio Kanadasta. Tämän Kanada-pelin ensimmäinen erä oli pitkään aikaan parasta Suomea, hienoa, aktiivista, aggressiivista ja niin edelleen. Momentumitkin Suomi käytti aika hyvin hyväksi. Harmi tuo, että YV:llä ei parempaa tulosta tullut. Siinä on tekemistä ja syytä olisi toimia jo puolivälierissä.

Leo Komaroville iso peukku täältä, mahtaako jopa NHL/AHL viedä, vaikka siellä toki noita löytyy omastakin takaa. Jarkko Immoselta myös erittäin hieno tasonnosto kovinta jengiä vastaan. Omalta henkilökohtaiselta sankariltani, Petteri Nummelinilta odotan kyllä lisää säihkettä jatkossa.
 

Härskiolof

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät,Tolpanniemen pallopaijjat,Utran kaira
En tiijjä millä silmillä täällä jätkät katselee näitä pelejä. Ja nyt viimeistään voi sano Petteri Sihvosen haukanneen edes vähän paskaa kun kehuu tätä Jatkoaikaa asiantuntevaksi sivustoksi. Ainakin foorumilla on täyttä paskanjauhanta osioon rinnastettavaa jargonia.

Mutta itse peliin. Suomi oli vitun hyvä. Piti kiekkoa, roiskintaa todella vähän. Tällä pelillä me voitetaan! Valitettavasti ratkaisut yv:llä ja av:llä oli vähän niin ja näin. Kiekkohan pyöri monesti siellä Kanadan maaliin lähellä. Mutta yllättäen se Kanukkien av nelikkö oli tiukkana hakemassa irtokiekkoa.

3 miehen prässi oli myrkkyä kanukeille. Keskialueen kiekon menetyksiä Suomella oli todellä vähän.

5-3 yv ssä Hyvönen veti tolppaan. Ja näitä muita tilanteita oli lähellä. Suomi vei peliä kun oli niin hyvä. Ei Kanukit muuten ois tuolleen koomaillu.

Rinne kyllä imaisi jotenkin kummallisesti räpylän kautta sen Spezzan vedon. Se oli täysin tuuri maali. Tai peksin huonoutta..

Tuomari oli vähän pihalla. Miksi noita ryssä tuomareita edes otetaan kisoihin?

Tässä pelissä alisuorittajia en löytänyt ollenkaan. Salmelan niitti Spezzaan tais tehdä vähän gutaa, ainakin ilme oli aika paljon kertova. Ainoastaan Ruudun tyhmä filmailu niin Stamkosin kuin Weberin taklauksissa vähän jäi kyrsiin. Komarov oli todella hyvä. Nummelin ehkä vähän turhan optimistinen parissa viivatilanteessa. Samoja tempauksia ei voi tehdä seuraavissa peleissä.
Vahalahti, Immonen ja Pihlman nostaneet selvästi eniten tasoa tähän peliin.

Yv:llä Niskala ja Nummelin pitävät viivaa kyllä todella hyvin. Kakkos yv:ssä Lehtonen ja Kukkonen ovat ihan ok.. Mutta ehkä enemmän Salmelaa tuohon viivaan kuin Kukkosta. Ei Lasse nyt vaan ole niin tykittäjä kuin Salmela. Tosin tais Salmela ite kusta osakkeensa noihin sooloiluihin aiemmissa peleissä.

Suomi kun jatkaa tästä niin kaikkeen on mahdollisuudet.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mikäköhän tuo JJLehdon pointti oli tuossa hänen postauksessaan? Ainiin, JYP-pelaajia ollaan haukuttu täällä, eihän niin saa tehdä. Suomen mestareita hej jne.

Tänään Immonen oli erittäin hyvä, kuten koko joukkue. Tästä on erittäin hyvä jatkaa. Nyt näyttää siltä, että meillä neljä hyvää ketjua.

USA, täältä tullaan.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Missä on Jalosen potkut? Missä on Suomen murskatappio? Missä on Suomen surkeat pakit?

Suomi vei 5vs5-peliä, mutta Kandan murhaava ylivoimapeli piti numerot tasan loppuun asti. Jukka "oranssi on paska väri" Jalonen ei kerää minkäänlaisia sympatioita meikäläisen puolelta, mutta kyllähän tuo pelisysteemi toimii, kun toinen edes yrittää pelata jääkiekkoa.

Kerrankin rankkarit olivat suomalaisittain komeaa katseltavaa. Jarkko Ruutu laittoi peruskikallaan kaksi sisään ja näytti jo kaksintaistelulta hänen ja St: Lous:n välillä. Sitten tuli aivan jumalallisen tyylikäs Hannes Hyvönen vs Steven Stamkos. Hyvösen maalinteko on ollut heikkoa aiemmin, mutta nyt oli kyllä niin kylmänvilileä ratkaisu kun olla ja voi.

Suomi vei ykkössuosikki Kanadaa viisikkopelissä suurimman osan pelistä, mutta hävisi Kanadan murhaavaan ylivoimaan. Dany Heatleya ei voi päästää kaksi kertaa vapaaksi neliön keskelle. Silloin kiekko löytyy omasta verkosta.

Tällaisen esityksen jälkeen on helvetin paljon helpompi lähteä katsomaan puoivälierää. Suomi juhlii tänäkin vuonna mitalia. Ykkössuosikin voittaminen ei ole mikään pikkujuttu. Ei siitä mihinkään pääse.
 

jym

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kohtalon nakymaton kasi kuljetti Kanada pelin jalkeen istumaan eraaseen Klotenilaiseen lentokenttahotellin aulabariin odottelemaan kavereita ja surffaamaan nettiin, joten pienta pika-analyysia pelista. Suomi pelasi ennakkoluulottomasti ja uskoi koko ajan omaan peliinsa. Hallissa oli hieno tunnelma. Paikalliset tuntui kannustavan Kanadaa, mutta paikalla oli kuitenkin niin paljon Suomalaisia että puntit meni kannustuksen suhteen aika aika tasan. Pilelta hieno maali, samoin Jakelta rankkareissa. Kentalla oli kuitenkin sen verran rahaa, etta lopputulokseen taytyy olla tyytyvainen.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Topi Jaakolaa on kyllä pakko hieman kehaista. Ennen turnausta taisin melko monelle kaverillekin Topin valintaa haukkua, "eihän se nyt voi riittää mj-tasolla". Näytöt tilastoskouttauksella olemattomat ja vaikka Jaakolasta Kärpissä pidinkin, niin ajattelin miehen olevan liian köykäinen näihin peleihin. No kuinkas kävikään, Jaakola on puolustuspäässä joukkueen paras kaveri ja mielestäni näillä ansioillaan menee Suomen top-4 pakistoon hyvinkin Lehtosen edustaessa ehkä sitä parasta osaamista.

Nummelinin seilailu puolustuspäässä oli ihan odotettua, mutta onko joku muu sitä mieltä, että ihan parasta Petua ei ole nähty kiekollisenakaan? Jotenkin lähtee turhan hätäisiä ratkaisuja varsinkin ylivoimalla ja harhasyöttöjen määrä on ollut turhan korkea. No, ehkäpä se Numppa herää kun pelataan kuoleman peli USAa vastaan.

5-3 yv ssä Hyvönen veti tolppaan.

Oli muuten aika pirun tanakka lämäri tämä. Hyvä ettei maali kaatunut :D

En allekirjoita. Jopa Vahalahti on ollut noin tuhat kertaa Kermania parempi noissa pelaamissaan kahdessa ottelussa. Niin kauan kuin Pyörälä on sivussa, eli loppukisat, on Vahalahtea vain katseltava.

Juurikin näin. Kerman oli aivan jäätävän paska jopa Norjan ja Tanskan kaltaisia maita vastaan, joten mieluummin sitä Vahaa vain peliin, vaikkei upgrade olekaan mitenkään järisyttävä kokoluokaltaan suhteessa Kalleen.
 
Suosikkijoukkue
Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
Nummelinin seilailu puolustuspäässä oli ihan odotettua, mutta onko joku muu sitä mieltä, että ihan parasta Petua ei ole nähty kiekollisenakaan? Jotenkin lähtee turhan hätäisiä ratkaisuja varsinkin ylivoimalla ja harhasyöttöjen määrä on ollut turhan korkea. No, ehkäpä se Numppa herää kun pelataan kuoleman peli USAa vastaan.

Täältä nousee käsi pystyyn: Nummelinin kiekollinen peli on hätäistä, harhasyöttöjä tulee paljon jne. Lisäksi Nummelin ampuu todella paljon ja välittömästi ylivoimalla, joskus voisi tehdä muutakin. Ja myös ylösnousuissa ainoa tavoite tuntuu olevan saada aloitus vastustajan päähän; tämä on tietenkin leimallista koko porukalle ja kuuluu fantsuun pelitapaamme. Toki verrattuna muihin Nummelinin peli on parasta kiekollista osaamista joukkueessa.
 

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Mä olen aina sanonut, että Numppa on puolustuspäässä heikoin lenkki ja vaarallinen kiekon menetyksineen hyökkäyspäässä, mutta tehot ja oivaltavat avaukset ovat hyvnin kompensoineet tähän asti. Näissä kisoissa ei ole vielä tehoja liiemmin tullut, mutta vielä on aikaa.

Loukkaantuikohan se pahemmin vai onko tämä vain Jukka Jukan mediapeliä.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
En tiedä johtuuko Koistisen puuttumisesta vai mistä, että Suomen puolustus toimii paremmin. Ei vieläkään täydellisesti. Rinne edelleenkin arveluttaa, etenkin rankkareissa vaikka voitto tulikin. Voi jeesus jos Rudi olis pistänyt kolmannenkin rankkarin putkeen :) . Muutenkin nuo rankkarit on ehkä maailman huonoin ja epäreiluin tapa ratkaista voittaja.

Täytyy itsekkin lisätä vielä se, että olen erittäin pettynyt Nummelinin otteisiin. Luulisi tuon tason pelimiehen osaavan pelata viivaa varmasti ja olla laukomatta ensimmäiseen vastaantulijaan.

Toinen ärsyttävä piirre oli lopussa se, että ykköseltä loppui paukut loppua kohden, mutta silti pelasivat kokoajan. Tästä tuli sellainen pään seinään hakkaus efekti.

USA:n pitäisi sopia vastustajana, mutta joskus se tilastotappiokin tulee. Kuitenkin samalla ryminällä päälle ja välierissä V-Venäjä vastaan :).
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Lehtonen on ollut mun silmääni todella hyvä ja Jaakola hyvä. Salmela menettelee peruspeliä pelatessaan, mutta alkuturnauksen Koistinen-Salmela oli kyllä kauheinta menoa vähään aikaan maajoukkueessa. Kukkonen ei valitettavasti riitä maalineduspuuhiin ja jää kiekkollisenakin huonommalle puolikkaalle Suomen pakeista. Jotain Väänäsen kaltaista jyrää maajoukkue vaatisi joka turnaukseen pari kappaletta, tai sitten Timosen tapaista peliälyllään puolustavaa pakkia. Johtajaa tuo alakerta huutaisi, kun nyt Nummelinista ei siihen jostain syystä ole eikä Lehtonen ole sen tyyppinen, että ottaisi roolin luonnostaan, vaikka hyvin pelaakin.

Jollain tapaa tällä jengillä tuntuisi olevan potentiaalia vaikka tappiin saakka tai sitten totaaliromahdukseen. Molempiin lopputuloksiin johtavaa pelailua on nähty. Kävi miten kävi, on hienoa, että uusia kasvoja näkyy arvoturnauksissa, ja pelkkä eilinen Kanada-matsi sai tämän turnauksen omissa kirjoissani positiivisen puolelle, ellei USA:lle hävitä todella huonolla pelillä. Jos eilinen ilme säilyy ja ne muutamat henkilökohtaiset virheet jäävät edes puoleen, ei tässä turnauksessa hävitä välttämättä enää otteluakaan.
 

aurinkolahna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, AC Oulu
Vahalahti otti kylllä Suomen jääkiekkohistorian tyhmimmän jäähyn, kun esti koukulla Vlasicin laukauksen maalin edestä. Ei tollasta vaan voi ottaa, kun kaverilla on 75%:n yv-tehokkuus.

Suomi kaatui Vahalahden töppäilyyn. Vahalahti katsomoon - Kerman sisään.

Mielestäni Vahalahden rike oli suhteessa muuhun tuomarilinjaan naurettavan pieni. Ei missään nimessä oikeudenmukainen tuomio.
 

Vele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Leijonat
Suomella on loistavat mahdollisuudet USA:ta vastaan. Vielä kun Esche jatkaa maalissa, niin Suomi saattaa voittaa muutamallakin maalilla.

Kanadan ylivoimapeli oli kyllä jäätävää, mutta muutenhan Suomella ei ollut käytännössä muutamia hasseja lukuunottamatta hätää.

Rinne olisi voinut estää ensimmäisen maalin, mutta muutenhan häntä ei voi syyttää. Päinvastoin, Rinne hoiti ne 2 pistettä meille.

Kentällisistä sen verran, että ne toimivat niin hyvin kun näillä pelaajilla on mahdollista toimia. Hyvösen ruuti oli märkää rankkaria lukuunottamatta, mutta eiköhän se USA:ta vastaan ainakin kerran laula.

Erityisplussat Komaroville hämmentämisestä.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Vele kirjoitti:
Suomella on loistavat mahdollisuudet USA:ta vastaan. Vielä kun Esche jatkaa maalissa, niin Suomi saattaa voittaa muutamallakin maalilla.

Kanada peli osoitti kyllä että ihan kärjen vauhdissa ollaan. USA ei aivan yhtä kova vastus ole, mutta erot ovat lopulta todella pieniä. Hyvän ja huonon pelin ero voi olla marginaalinen ja asenne ratkaisee nykypäivänä todella paljon. Kolme "kovaa" voittoa enään kuitenkin mestaruuteen.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Eilistä peliä katsoessa tuli mieleen sellainen hauska juttu kuin materiaalierojoukkueiden välillä mitattuna sillä ainoalla objektiivisella mittarilla eli rahalla. Ajatus lähti varmaan siitä kun mietin, että mitä kaikkea kivaa kanukki-tutut tulevat Jarkko Ruudusta sanomaan ja tuolloin tajusin että Jarkko taitaa olla joukkueen kolmanneksi parhaiten palkittu pelaaja Hagmanin ja Miettisen jälkeen (eli todellakaan mikään rotta tai gooni, vaan kirkas supertähti). Laskelin päässäni että Suomen joukkueen "salary cap" olisi jotain luokkaa $15M-$20M (Hagman $3M, Miettinen $2M, Ruutu $1,3M, Niko Kapanen ja Petu Nummerlin samaa luokkaa ja loput 0.5). Vastaavasti laskeskelin päässäni että Kanadan joukkue kalleimpina Heatley ($5,5M), Spezza ($5M), St Louis ($5M), Doan ($4,5M), Weber ($4,5M), Roloson ($3,7M) huitelisivat jossain $60M-$70M tietämillä (loput puhtaisiin arvioihin perustuen). Tästä huolimatta Suomi vei ja Kanada vikisi. Ei paha.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Hannes "hymyilevä" Hyvönen säästelee niitä kihauksiaan nyt kyllä hiukan turhan myöhäiseen vaiheeseen...

5-3 yv:llä se maali on vaan tehtävä jos noissa karkeloissa meinaa pitkälle mennä, mutta HH:lla hirmukudit paukkuu joko kehikkoon, pitkin pleksejä tai veskarin paidan logoon! Nooh, välierissä ja finaalissa kun tekee niin saa anteeksi;-)
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kukkonen ei valitettavasti riitä maalineduspuuhiin ja jää kiekkollisenakin huonommalle puolikkaalle Suomen pakeista. Jotain Väänäsen kaltaista jyrää maajoukkue vaatisi joka turnaukseen pari kappaletta, tai sitten Timosen tapaista peliälyllään puolustavaa pakkia.

Väänänen oli toisaalta viime keväänä kyvytön - aivan kuten Kukkonen nyt - nousemaan alakerran todelliseksi luottomieheksi. Väänänen ei ehkä kuitenkaan hävinnyt tärkeitä kaksinkamppailuja kovia maita vastaan aivan samaan tahtiin kuin Kukkonen nyt. Tsekki- ja Kanada-ottelujen maaleista puolethan on aiheutunut enemmän tai vähemmän Kukkosen heikosta pelinluvusta tai kaksinkamppailutappiosta. Asennepuolestahan tämä ei ole kiinni, vaan kapasiteetti ei vain yksinkertaisesti riitä.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Silmiinpistävintä eilisessä ottelussa oli se, kuinka huonosti latautuneena Kanada tuli otteluun. Kuudes peli 12 päivän sisään taas jotain Eurooppalaista maata vastaan ei tainnut enää sytyttää. Sama tahmea esitys jatkui läpi ottelun.

Omasta mielestäni, vaikka Suomi voittikin tuon ottelun, ei Suomi ollut todellakaan mitenkään erityisen hyvä. Epävarmaa maalivahtipeliä, puolustustyöskentelyä sekä usein aika hätäisiä ratkaisuja hyökkäyspäässä. Oikeastaan kruunu Suomen sekavahkolle esitykselle nähtiin varsinaisen peliajan lopussa, silloin kun vielä oli pelissä oikeasti molemmilla joukkueilla panosta. Niin avutonta loppupuristusta harvoin näkee.

Suomi on muuten hyökkäyspäässä kiekon lavassa leipomisen maailmanmestari, katsokaa vaikka miten nopeasti kiekkkoa veivataan lavassa (yleensä laitojen tuntumassa) sen hetken aikaa mitä se ehtii mailassa olemaan. Valitettavasti se johtaa yleensä propellisyöttöihin tai kaatumiseen.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Silmiinpistävintä eilisessä ottelussa oli se, kuinka huonosti latautuneena Kanada tuli otteluun. Kuudes peli 12 päivän sisään taas jotain Eurooppalaista maata vastaan ei tainnut enää sytyttää. Sama tahmea esitys jatkui läpi ottelun.

Toki Pyhä Äiti Kanada on oikeasti parempi myös silloin kun se on oikeasti huonompi. Ja Suomi on huono AINA, silloinkin kun se on hyvä. Ja silloin kun se on hyvä niin vastus on vain huono. Suomi ei voi olla hyvä ilman että olisi jotain muuta selitystä, esimerkiksi sää. Satoiko Sveitsissä, Kanada pelaa syvällä matalapaineella aina huonosti, jolloin sen voittaisi Mongoliakin noin 7-0 eli eilinen 4-3 on osoitus Suomen huonoudesta, ei hyvyydestä.
 

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Silmiinpistävintä eilisessä ottelussa oli se, kuinka huonosti latautuneena Kanada tuli otteluun. Kuudes peli 12 päivän sisään taas jotain Eurooppalaista maata vastaan ei tainnut enää sytyttää. Sama tahmea esitys jatkui läpi ottelun.

Omasta mielestäni, vaikka Suomi voittikin tuon ottelun, ei Suomi ollut todellakaan mitenkään erityisen hyvä. Epävarmaa maalivahtipeliä, puolustustyöskentelyä sekä usein aika hätäisiä ratkaisuja hyökkäyspäässä. Oikeastaan kruunu Suomen sekavahkolle esitykselle nähtiin varsinaisen peliajan lopussa, silloin kun vielä oli pelissä oikeasti molemmilla joukkueilla panosta. Niin avutonta loppupuristusta harvoin näkee.

Suomi on muuten hyökkäyspäässä kiekon lavassa leipomisen maailmanmestari, katsokaa vaikka miten nopeasti kiekkkoa veivataan lavassa (yleensä laitojen tuntumassa) sen hetken aikaa mitä se ehtii mailassa olemaan. Valitettavasti se johtaa yleensä propellisyöttöihin tai kaatumiseen.

Oikeastaan tämä peli kertoi sen miksi meidän parhaat tekee änärissä 15-25 maalia ja niiden sellaset 40-60 maalia. Kun paikka tulee, niin kanukit laittaa hiukan kivemmalla prosentilla niitä maaleja.
 

scholl

Jäsen
Silmiinpistävintä eilisessä ottelussa oli se, kuinka huonosti latautuneena Kanada tuli otteluun.

Niin siitä tuli sellainen fiilis, että puolivaloilla ottivat yhden pisteen. Enempäähän lohkovoittoon ei tarvittu. Aina kun Suomi pääsi hieman karkuun niin lisäsivät sen verran luistelua, että pääsivät takaisin mukaan peliin. Kyllä Kanadan joukkueessa on paljon potentiaalia, jos tosissaan pelaavat.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Muutenkin nuo rankkarit on ehkä maailman huonoin ja epäreiluin tapa ratkaista voittaja.

Milläs ne olisi sitten eilen pitänyt ratkaista? Jatkoeriä maaliin asti? ;)

Täysin älytöntähän se on, että tasapelit poistettiin, mutta toisaalta rankkarit vaatii myös taitoa. Ei se mitenkään ole rinnastettavissa esimerkiksi kolikon heittoon mielestäni.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Niin siitä tuli sellainen fiilis, että puolivaloilla ottivat yhden pisteen. Enempäähän lohkovoittoon ei tarvittu. Aina kun Suomi pääsi hieman karkuun niin lisäsivät sen verran luistelua, että pääsivät takaisin mukaan peliin. Kyllä Kanadan joukkueessa on paljon potentiaalia, jos tosissaan pelaavat.

Niin, ja lisäsivät myös noita harjoiteltuja nollakulma-laukauksia. Hyvin vähällä oli etteivät olisi päässeet peliin mukaan, mutta vaikka Suomi olisi voittanut 5-0 (ei mikään täysi mahdottomuus eilisten tilanteiden perusteella) niin täällä olisi siltikin niitä jotka kirkkain silmin selittäisivät että kyllä Kanada "oikeasti" oli parempi joukkue. Kanada tuntuu olevan joillekin AINA parempi joukkue, kävi miten vain.
 

Teme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Täältä nousee käsi pystyyn: Nummelinin kiekollinen peli on hätäistä, harhasyöttöjä tulee paljon jne. Lisäksi Nummelin ampuu todella paljon ja välittömästi ylivoimalla, joskus voisi tehdä muutakin. Ja myös ylösnousuissa ainoa tavoite tuntuu olevan saada aloitus vastustajan päähän; tämä on tietenkin leimallista koko porukalle ja kuuluu fantsuun pelitapaamme. Toki verrattuna muihin Nummelinin peli on parasta kiekollista osaamista joukkueessa.

Allekirjoitan täysin. Nummelin on ollut omassa päässä odotetun huono, eikä ole erottunut hyökkäyspäässäkään millään tavalla muista Suomen pakeista. Kyllähän Petu vielä MM-kisoissa kuitenkin menee joukon jatkona, mutta Vancouveriin miestä ei voida edes harkita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös