Reilu neljä kiloa jauhelihaa, kilo härkistä, yli kolme kiloa kaalta, pari kiloa makaronia (kuivana), sipulia ja perunaa laskematon määrä, ynnä muuta tarvittavaa kuten leipää, vihanneksia (tomaatti, suippopaprika, kurkku) ja muita leikkeleitä, unohtamatta grillimakkaraa...
Tuossa ovat kuluneen viikonlopun taveaineet kuuden aikuisen ja seitsemän lapsen ruokkimiselle torstai-illasta tähän keskipäivän. Menu koostui kaalilaatikosta, makaronilaatikosta, molemmat niin vege- kuin normiversiona, liha-ja kasvispullista, uusista perunoista, kastikkeista ja vihersalaatista, iltapalaksi leipää, grilli- ja kasvismakkaraa yms. Paljoa ei jäänyt jäljelle ruuista, mutta pääasia oli tietenkin, että ne riittivät ja jokainen saatoi joka aterialla syödä mahansa täyteen.
Nyt on sitten ihan tyhjä olo viikonlopun hulabaloon jäljiltä, väsynyt, haikea, mutta ennenkaikkea tyytyväinen, että jaksoimme vaimon kanssa hoidella paletin kunnialla maaliin.