Tänään syödään makaronilaatikkoa, jossa jauhelihan sijaan on possun ulkofilettä pieninä kuutioina.
Miksi näin? No, ku halavalla sai...
Paistoin kuutiot muutamassa erässä, haudutinkin hetken ja terästin niitä suolan ja mustapippuri lisäksi itse tekemälläni paholaisen kastikkeella. Kypsät makaronit ja lihat sekaisin, kasvimaalta muutama tuore sipuli varsineen kaikkineen pieneksi hakattuna, mustaa Koskenlaskijaa vajaa paketti pikku siivuina sekä munamaitoa tarpeen mukaan.
Vuoka/vuoat uuniin, lämpöä 225°C, aikaa reipas puoli tuntia ja jos sulatejuuston haluaa sekoittuvan tasaisesti massaan, kannattaa vuokaa sekoittaa, kun se on ollut uunissa n. parikymmentä minuuttia.
Kohta syödään....
Miksi näin? No, ku halavalla sai...
Paistoin kuutiot muutamassa erässä, haudutinkin hetken ja terästin niitä suolan ja mustapippuri lisäksi itse tekemälläni paholaisen kastikkeella. Kypsät makaronit ja lihat sekaisin, kasvimaalta muutama tuore sipuli varsineen kaikkineen pieneksi hakattuna, mustaa Koskenlaskijaa vajaa paketti pikku siivuina sekä munamaitoa tarpeen mukaan.
Vuoka/vuoat uuniin, lämpöä 225°C, aikaa reipas puoli tuntia ja jos sulatejuuston haluaa sekoittuvan tasaisesti massaan, kannattaa vuokaa sekoittaa, kun se on ollut uunissa n. parikymmentä minuuttia.
Kohta syödään....