Enchilladoja näin perjantain kunniaksi...
Tänään tein kastikkeen possunjauhelihaan ja laitoin sekaan myös pikku purkin maissinjyviä (suolaliemessä) sekä yhden suippopaprikan pienittynä. Potkua kastikkeeseen tuli chilistä (tietysti) ja happo limestä, mutta muutoin kastike oli hyvin tavanomainen tomaattikastike. Lisäkkeeksi porkkanaraastetta, johon sekoitin puolukkasurvosta ja paloittelin yhden satsuman.
Enchilladat ovat "yksinkertaisempia" syödä kuin tortillat ja käyvät näin hyvin vaikka lounaaksi kuten nyt, mutta tortillat ovat "monipuolisempia", kun ne voi täyttää tarjolla olevista aineksista oman makunsa mukaan - kiireellä niiden syöntihetkeä ei kuitenkaan kannata pilata.
Tänään tein kastikkeen possunjauhelihaan ja laitoin sekaan myös pikku purkin maissinjyviä (suolaliemessä) sekä yhden suippopaprikan pienittynä. Potkua kastikkeeseen tuli chilistä (tietysti) ja happo limestä, mutta muutoin kastike oli hyvin tavanomainen tomaattikastike. Lisäkkeeksi porkkanaraastetta, johon sekoitin puolukkasurvosta ja paloittelin yhden satsuman.
Enchilladat ovat "yksinkertaisempia" syödä kuin tortillat ja käyvät näin hyvin vaikka lounaaksi kuten nyt, mutta tortillat ovat "monipuolisempia", kun ne voi täyttää tarjolla olevista aineksista oman makunsa mukaan - kiireellä niiden syöntihetkeä ei kuitenkaan kannata pilata.