Toki pitäisi!Jallua kahvin kera, Katso -punaviiniä (apinaviiniä, tietäjät tietää) ja bulkkichardonneytä.
Yhteensä 6 annosta - pitäisikö vielä jotain?
Kannustus oli näin rajua, että päätän ottaa jotain... mutta mitä? Kertokaa te tietäjät ja viisaat.Toki pitäisi!
Riippuu mitä kaapista löytyy. Jollain oluella on toki hyvä lasketella tai sitten vain nautiskella jallun parissa.Kannustus oli näin rajua, että päätän ottaa jotain... mutta mitä? Kertokaa te tietäjät ja viisaat.
No riippuu mitä kaapista löytyy. Toki ilta kääntyy yön puolelle, joten panoksia, kuten prosentteja on syytä nostaa.Kannustus oli näin rajua, että päätän ottaa jotain... mutta mitä? Kertokaa te tietäjät ja viisaat.
Ihan mitä vaan löytyy - no ei ehkä mitä vaan, mutta erilaista löytyy.Riippuu mitä kaapista löytyy. Jollain oluella on toki hyvä lasketella tai sitten vain nautiskella jallun parissa.
Kuten edellä kerroin niin kaapistahan löytyy, mutta olen hieman erimieltä prosenttien/panoksien nostamisesta tässä vaiheessa iltaa. Olen kokemusasiantuntija.No riippuu mitä kaapista löytyy. Toki ilta kääntyy yön puolelle, joten panoksia, kuten prosentteja on syytä nostaa.
En tiedä, mutta minä yleensä aina olen aloittanut miedoista ja siirtynyt vahvempiin illan ja yön mittaan. Silloin siis, kun sivistyneesti tissuttelen. Jotenkaan ei ole koskaan tullut mieleen aloitella vahvoista ja lieventää siitä. Mutta tapoja on varmasti yhtä monta kuin juojiakin.Kuten edellä kerroin niin kaapistahan löytyy, mutta olen hieman erimieltä prosenttien/panoksien nostamisesta tässä vaiheessa iltaa. Olen kokemusasiantuntija.
Joo eihän sitä kannata hirveästi alkaa korottamaan panoksia eli prosentteja tässä kohtaa iltaa, mikäli ei halua herätä laskuhumalassa. Olut tai kaksi viinin jälkeen käy melkein janojuomasta.Kuten edellä kerroin niin kaapistahan löytyy, mutta olen hieman erimieltä prosenttien/panoksien nostamisesta tässä vaiheessa iltaa. Olen kokemusasiantuntija.
Noinhan se välillä on mennyt itsellänikin. Toki yleensä kannattaa ottaa väkeviä alkuun ja sitten baarissa tissutella oluella viimeiset pari tuntia. Saa kevyemmän olon aamulla. Eli terävillä nousuun ja sitten oluella/lonkulla/siiderillä tasoittaa huipun niin on iskukunnossa koko illan.En tiedä, mutta minä yleensä aina olen aloittanut miedoista ja siirtynyt vahvempiin illan ja yön mittaan. Silloin siis, kun sivistyneesti tissuttelen. Jotenkaan ei ole koskaan tullut mieleen aloitella vahvoista ja lieventää siitä. Mutta tapoja on varmasti yhtä monta kuin juojiakin.
Sanoinko jo, että olen kokemusasiantuntija? Jos en, niin olen kokemusasiantuntija.En tiedä, mutta minä yleensä aina olen aloittanut miedoista ja siirtynyt vahvempiin illan ja yön mittaan. Silloin siis, kun sivistyneesti tissuttelen. Jotenkaan ei ole koskaan tullut mieleen aloitella vahvoista ja lieventää siitä. Mutta tapoja on varmasti yhtä monta kuin juojiakin.
Täällähän veli @Ollakseni jakaa myös sangen hyviä - ilmeisesti kokemuksen kautta kertyneitä viisauksia nuoremmille. Arvostan.Noinhan se välillä on mennyt itsellänikin. Toki yleensä kannattaa ottaa väkeviä alkuun ja sitten baarissa tissutella oluella viimeiset pari tuntia. Saa kevyemmän olon aamulla. Eli terävillä nousuun ja sitten oluella/lonkulla/siiderillä tasoittaa huipun niin on iskukunnossa koko illan.
Ei ole onneksi tarvinnut norjaa puhua kuin pari kertaa (tähän saakka) ja kunnon krapulat on laskettavissa yhden käden sormilla (voiko niitä edes krapuloiksi sanoa). Mutta uskon elämänkokemukseesi sen verran, että saatan kokeilla myös mainitsemaasi tapaa.Sanoinko jo, että olen kokemusasiantuntija? Jos en, niin olen kokemusasiantuntija.
Tottakai ensin illan alussa pitää pohtia motiivia (känni) ja mahdollisuuksia:
* haluanko kännin (minkä vahvuisen)
* mitä mahdollisuuksia minulla on tavoittaa haluttu kännitaso
* mitä tiedän itsestäni ja kännistä (tämän voi jättää huomiotta, jos on yli 25 vuotias ja kokenut kännin puhumattakaan krapulasta)
Viestisi vihjaa tiettyyn kokemattomuuteen tällä alalla. Lähtökohtahan oikeasti on nopea nousu ja hidas lasku: kaks-kolme jallua/jekkua pohjalle, hyvä nousu alkuun ja siitä sitten muitten makujen mukaan sopivasti ylläpitäen ja loivaan laskuun.
Tuossa sinun konseptissasi minimoidaan alkoholin hyvät ominaisuudet ja maksimoidaan alkoholin huonot puolet. Oletko ajatellut?
Vitsit vitsinä, mutta "kokemusasiantuntijana" jokainen dokaa omalla tavallaan ja jokainen kokee mentaalisesti ja fyysisesti sen omalla tavallaan - olemme yksilöitä. Yhdelle sopii yksi tapa, toiselle toinen.Ei ole onneksi tarvinnut norjaa puhua kuin pari kertaa (tähän saakka) ja kunnon krapulat on laskettavissa yhden käden sormilla (voiko niitä edes krapuloiksi sanoa). Mutta uskon elämänkokemukseesi sen verran, että saatan kokeilla myös mainitsemaasi tapaa.
Välillä on meinaan tullut muutaman oluen/lonkeron jälkeen jo sellainen olo, ettei väkeviä tee edes mieli tai ne tökkivät. Varmasti maistuvat kaikki paremmalle jos aloittaa väkevistä, I assume?
Et missään nimessä saarnannut - otan aina vinkkejä vastaan.Vitsit vitsinä, mutta "kokemusasiantuntijana" jokainen dokaa omalla tavallaan ja jokainen kokee mentaalisesti ja fyysisesti sen omalla tavallaan - olemme yksilöitä. Yhdelle sopii yksi tapa, toiselle toinen.
"Kokemusasiantuntijuus" lähtee varhaisista nuoruusvuosista kun piti kokeilla ilman mitään ymmärrystä - ja ylihän se meni. Pari kertaa. Lisäksi muita ei niin miellyttäviä kokemuksia.
Nuorena aikuisena en käytännöllisesti katsoen juonut mitään, koska nuoruuden kokeilut olivat aika kammottavia - tai lähinnä ne seuraavat päivät (krapulat). Enkä kyllä koe menettäneeni mitään siinä etten ollut humalassa/hiprakassa juhlissa tms. tilaisuuksissa.
Vuosien varrella olen mielestäni oppinut nauttimaan alkoholista myös muutoin kuin päihtymistarkoituksessa, esim ruokailu ( suosittelen kokeilemaan menuita viinin kera - kalliita ovat, mutta antoisia myös).
Alkoholi on päihde - nautimme sitä sangen usein myös päihtymistarkoituksessa. Siksi maksimoidaksemme alkoholin hyödyn niin suosittelen aloittamaan väkevillä (kohtuudella) ja jatkamaan miedommilla arvioiden kykyjen mukaan kulloistakin olotilaa.
Olen kokenut ja kuullut paljon "tilaisuuksista", joissa on dokattu varattua kaljaa, viiniä ja kun ne loppuvat etsitään muuta juotavaa ja löydetään se kallein konjakki/viski tms pullo ja vedetään alas maistamatta: se, jos mikä on alkoholin väärinkäyttöä.
Toivottavasti en saarnannut - mutta kokemusasiantuntijana se minulle suotakoon.
#SmoothiePissis?Jotain pasta blognesen kaltaista tosta tuli. Spagettia, kastikkeessa jauhelihaa, sipulia, valkosipulia, tomaattimurskaa ja mausteita. Hyvää oli ja nälkä siirtyi.