Mitä mieltä Seiskan tempusta julkaista Lordin maskiton kuva?

  • 54 030
  • 524

Ender00

Jäsen
Vaikka juttu alkaa olla jo loppuunkaluttu niin sanotaan tähän nyt lyhyesti omaa näkemystäni asiaan, kun tuli reissussa oltua ja hieman myöhään asiasta edes kuulin. Perjantain Aftonbladetissa (juu juu onhan se Ruotsin Ilta-paska, mutta myös maan ykköslehti futiksen saralla) oli juttua tästä kohusta. Tiedä onko tästä jo ollutkin, ei millään jaksa ihan koko ketjua lukea läpi. Olivat soittaneet mm. Seiskan päätoimittajalle Jokitaipaleelle ja tässä se lyhykäisyydessään:
Jokitaipale: "Jag vill inte prata."
AB: "Är det på grund av protesterna?"
Jokitaipale: "Gissa", säger hon och lägger på luren.

När Aftonbladet i går köpte Seitsemän Päivää i tidningskioskin R Kioski i centrala Helsingfors svarade kassörskan Tette Pöllänen: "Är du säker?"

Sedan fick hon visa var tidningen stod, undangömd och vänd med baksida utåt.
"Du är den första som köper tidningen", sa hon och fortsätte, "Vi blev tvungna att vända på tidningen. Kunderna har varit så himla arga. Lordi är hjältar och folk tycker att det är respektlöst att visa bilder på dem utan masker."
Tette prenumerade tidningen själv på tidningen. Fram till i går. "Nu har jag sagt upp den."

Ja kruununa jutulle ja uskollisena iltapaska "journalismina" jutun yhteydessä kuva lehden kannesta.

Mutta siis..

Monien muiden lailla näen, ettei tämä kohu johdu pelkästään Lordin kuvista. Monille ihmisille on ajan myötä kehittynyt inho- ja turhautumisreaktio Seiskan kaltaista paskajournalismia vastaan. Tämä on vuosien ja yhä uusien rimanalitusten myötä vain kumuloitunut ja tämä nyt vain toimi sinä viimeisenä pisarana, joka vihdoin sai aikaan myös näkyvämmän reaktion. Pienempia ja näkymättömämpiä reaktioita on varmasti tullut jo aiemmin, muistan itsekin jo aiempia pienemmän mittakaavan "kyllä-kuori" kampanjoita Seiskaa vastaan. Tämä oli vain nyt sellainen asia, että euroviisuvoiton huumassa tähän nyt yhtyi harvinaisen moni.

Voi olla, että pitemmällä aikajänteellä tämä ei merkitse Seiskalle suuriakaan, mutta parempi pieni näypäytyskin kuin ei ollenkaan. Itse olen idealisti jopa siinä määrin, että pidän Ilta-Sanomia ja Iltalehteäkin täytenä paskajournalismina, enkä niihin rahojani laita. Seiskaa ja kaltaisiaan kieltäydyn lukemasta edes parturissa.

En ymmärrä joiden näkemystä täällä siitä, että kaikki toimenpiteet ovat turhia ja miten tällä ei ole mitään merkitystä, kun pahempiakin epäkohtia maailmassa on. Totta helvetissä lehtien kääntelyiden ja muiden pienten protestien vaikutukset voivat olla aika mitättömiä eikä niillä välttämättä mitään saavuteta, mutta on se hienoa, että edes jotain yrittää. Tietysti suomalaiselle se luontevin tapa on kiroilla hiljaa mielessään ja laittaa kädet nyrkkiin taskuun. Ja tottakai tämä on mitätön asia, kun sen asettaa mittakaavaan. Mutta eikö loppupeleissä kaikki saada kutistettua mitättömiin ja mitään merkitsemättömiin, kun vain valitaan huolella vertailukohdat. Yhden ihmisen elämä on mitätön, kun mietitään vaikkapa parin päivän takaista maanjäristystä ja tuhansia kuolleita. Asioiden merkitsevyys on kuitenkin hyvin subjektiivista, kukin näemme elämän hieman eritavalla. Minusta se, että maailmassa on isompiakin epäkohtia ei tarkoita sitä, että pienemmät epäkohdat tulisi hyväksyä.

Itse todella toivon, että Seiskan kaltainen paska ei möisi. Ihmisluonto vain ilmeisesti sitten on niin utelias ja herkkä elämään elämäänsä muiden kautta, että valitettavasti juorut myyvät. Sitä en sitten tiedä onko asiaan lääkettä. Onko esimerkiksi koulutuksella merkitystä Seiskan lukijaprofiilissa, lukevatko akateemiset vähemmän paskalehdistöä kuin vähemmän koulutetut jne.

No, tulevaisuus kertoo mitä tämä todella Seiskalle merkitsi.
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Repolainen kirjoitti:
Illuusiot tässä rikkoontuu. Olen kunnioittanut hahmoasi ja olet saanut olla rauhassa välillä ihmeellisillä mielipiteilläsi tuolla omalla puolellamme. Tämä nyt sinun esittämäsi katkeruus yhtä orkesteria vastaan on saanut minut nauramaan omalle typeryydelleni. Vaikka kunnioitettavasti vedit kausiveikkauksen läpi, niin kaikkea paskaa mitä mieleen tulee ei kannata nettiin kirjoittaa.
Taitaa Repolaisella olla semmoinen aika kuukaudesta...

Ensinnäkään en ole katkera yhtyeelle. Äänestin jopa Lordia konkreettisesti finaalissa Euroviisuvoittoon, kun satuin olemaan Suomen rajojen ulkopuolella tuona viikonloppuna.

Palvelualalla työskentelevänä itsekin luon mielikuvia erilaisista asioista asiakkaille omalta osaltani, onnistuin tai en. Sanottakoon työn puolesta vaikutuksista, että yksi huonosti kohdeltu asiakas vastaa 12 hyvin kohdeltua asiakasta. Pahan ääni vain kantaa kauemmas kuin hyvän. Asiakas rakentaa mielikuvansa myyjästä ensimmäisien viiden sekunnin aikana. Mikäli sanot tai osoitat ilmeilläsi alussa epähuomiossa jotain, mitä et ole tarkoittanut, niin sinulla on enää kaksi sekuntia aikaa korjata asia.

Itse olen samalla tavoin väsynyt näihin Iltalehtiin, Ilta Sanomiin, Seiskoihin jne. kuin kuka tahansa meistä ja silti aina välillä tulee ostettua näitä roskalehtiä. Jotenkin tuntuu, että nämä Iltapäivälehdet ja skandaalilehdet tuhoavat illuusiota pumppaamalla juttua sammumattomalla virrallaan. Jo yli kymmenen vuotta on kansa puhunut olevansa väsynyt esim. Nykäsrevittelyyn, mutta kuitenkin Nykäsjutut esim. lööppeinä myyvät ja Nykäsestä ei ole ollut paljon hyvää kerrottavaa. Pahaa pelkään vain, että sitten, kun positiivinen juttu Lordin ympärillä ei myy, niin siirrytäänkin kirjoittamaan toiseen sävyyn. Ilmiö sinällään ei ole uusi, mutta se laajuudessaan on kyllä perin suuri Suomen olosuhteissa. En niinkään ole väsynyt Lordiin tai ole edes missään muodossa katkera. Onhan tämä Jatkoajassa revittely ihan kiva harrastus työkiireiden ja -paineiden keskellä, mutta en toivo uutta Nykäsrevittelyn laajuista revittelyä tai suurempaa enää Suomeen ja tämä vaikuttaa huolestuttavalta.

Ulkona muuten paistaa aurinko...
 

Armoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Oli huvittavaa lukea Golden Awen kirjoituksia ketjun alusta. Niin vaan väitti, että adressilla ei saada mitään aikaan.

Jatkakaa.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Mace kirjoitti:
Jos tuo kaikki oli Putaansuulta suunnitelmallista, on mies onnistunut hyvin. Itse en tosin usko, että hänen pyyntönsä on millään tavalla lietsonut Seiskaa kuvia julkaisemaan. Tämä jo ihan siitä syystä, ettei ko. lehdellä ole mitään moraalia eikä se näin ollen missään vaiheessa edes harkinnut kuvien julkaisematta jättämistä. Näin ollen Putaansuun pyynnöllä ja kuvien julkaisemisella tuskin on sen kummempaa yhteyttä keskenään. Kansan sympatioiden siirtyminen Lordin taakse taasen on varmasti hyvä juttu bändin itsensä kannalta.

Jep, tahallaan tai tahattomasti, salaliittoteoriaa tosin tukee samanaikainen esiintyminen ja taustojen sekä persoonien esittely useassa lehdessä.

Mace kirjoitti:
Seiskan myynti voi aivan hyvin vielä nousta tämän asian seurauksena (ihmisten kulutustottumuksista ja kaksinaismoralismista ei aina ota hullukaan selvää), mutta varmaa se ei todellakaan ole ja itseäni huvitti nimenomaan se varmuus, jolla muutama sankari asian täällä esitti. Sitten kun kysyin mm. tuosta any publicity is good publicity -mantrasta, niin eipä tullut oikein mitään perusteluja sille, miksi tuollainen ryvettyminen muka olisi Seiskalle hyvä asia. Lisäksi on muistettava, että vaikka tietyn irtonumeron myynti olisi poikkeuksellisen korkea, se ei vielä tarkoita, että tempaus olisi ollut muilta osin/pitkällä tähtäimellä taloudellisesti kannattava.

En tiedä odottiko kovinkaan moni Seiskalta moraalia, mutta moni varmasti tympääntyi huomatessaan, ettei sitä taaskaan ollut. Ei edes näin poikkeuksellisessa tilanteessa.

Yhtä nopeasti kuin ihmiset reagoivat, he myös unohtavat...odotamme mielenkiinnolla joulua, vormuloita, juhannuksen pämistelyjä, vestaripämistelyjä, ensi viikonloppua, polttareita ja varsinkin Seiskan loppuvuoden myyntilukuja!

Lehti nurin ja ensi viikolla "Kasi" tilalle? Ei, uskon että Seiska selviää.

repe_joke kirjoitti:
Kannattaa kinastelun keskellä muistaa, että suurimpaan ääneen seiskaa manaavat, ja sitä vastaan erinäisiä tempauksia järjestävät tahot, tuskin ovat seiskan tilaajia.

Sitä kautta he eivät myöskään ole mitenkään moraalisesti arveluttavaa porukkaa, kun pistävät nimensä adressiin, ja haukkuvat kyseisen aviisin netissä.

Heidän panoksensa eivät sitten myöskään vaikuta myyntilukuihin...

Metsästäjä kirjoitti:
Palvelualalla työskentelevänä itsekin luon mielikuvia erilaisista asioista asiakkaille omalta osaltani, onnistuin tai en. Sanottakoon työn puolesta vaikutuksista, että yksi huonosti kohdeltu asiakas vastaa 12 hyvin kohdeltua asiakasta. Pahan ääni vain kantaa kauemmas kuin hyvän. Asiakas rakentaa mielikuvansa myyjästä ensimmäisien viiden sekunnin aikana. Mikäli sanot tai osoitat ilmeilläsi alussa epähuomiossa jotain, mitä et ole tarkoittanut, niin sinulla on enää kaksi sekuntia aikaa korjata asia.

Kyllä, ja ne pienet puutteet ja viat aiheuttavat aina sen suurimman kitinän ja vaivan.

Armoton kirjoitti:
Oli huvittavaa lukea Golden Awen kirjoituksia ketjun alusta. Niin vaan väitti, että adressilla ei saada mitään aikaan.

Jatkakaa.

Kyllä kiitos, tiedän olevani viihdealan ammattilainen. Kerros meille mitä kyseisellä surunvalittelukortilla sitten saadaan aikaan?
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lueskelin muutaman sivun tätä valitusta ja vastavalitusta ja on kyllä lukemani perusteella todettava, että ihmeellinenpä on ihmismieli.

Pari kertaa tälläkin palstalla mainittu "ilmainen mainos" on tässä yhteydessä saavuttanut infernaaliset mittasuhteet. Seiska on nyt kaikkien huulilla. Hyvässä vai pahassa? Juorulehden kyseessäollessa tällä ei ole merkitystä. Seiska otti kaiken irti tästä tapauksesta ja tullee kasvattamaan myyntilukujaan episodin seurauksena. Pienen hetken notkahdus ei tuossa bisneksessä juurikaan vaikuttane.

Se, oliko Seiskan tempaus oikein vai väärin, onkin kinkkisempi kysymys: Laitontahan tuo ei missään tapauksessa ollut, mutta moraalisesti sitäkin arvelluttavampaa. Mutta onkos tämä lehti ennenkään ollut oikeinajattelijoiden ja moralistien eturivissä? Tarkemmin ajateltuna mikä olikaan Seiskan liikeidea? Mikä toiminta-ajatus?

Tällaisesta suomalaiset eivät valitettavasti koskaan tule saamaan tarpeekseen. Seiskan kaltaiselle lehdelle tulee aina olemaan tilausta, kauhistelu muiden asioilla on niin hauskaa. Niinkuin tämäkin palsta osoittaa.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
VT kirjoitti:
Jos sitä tarmoa löytyy, eikö sen voisi kanavoida vähän paremmin? Jos maailmassa/Suomessa ei ole suurempia epäkohtia kuin Tomi Putaansuun kuvien julkaiseminen, on kaikki oikeasti tällä pallolla aivan helvetin hyvin.

No, henkilökohtaisesti olen enemmän huolissani ihmisistä, joilla on aikaa ja energiaa sivu- ja päiväkaupalla vähätellä, esim Jatkoajan keskustelusivulla, Seiskaan ja sitä kautta koko sosiaalipornoteollisuuteen kohdistuvaa kritiikkiä.

Luulisi sitä maailmassa olevan suurempiakin epäkohtia, kuin ihmisten sosiaalipornoa kohtaan osoittaman närkästyksen pilkkaaminen.

Heidän kohdallaan ojassa olevan lehmän yksityiskohtia en kyllä uskaltaisi alkaa arvailemaan, saati nuuhkimaan.

Ei sitä nyt aivan kaikkea voi ego-vaurion tuottamalla ylemmyydentunnollakaan selittää.

Toisaalta onhan kyseinen teollisuudenala sen verran laajaa jo Suomessakin, että JA:n lukijoistakin löytyy sieltä suunnalta elantoaan saavia henkilöitä.

Tämä viesti ei muuten ole suunnattu VT:lle mitenkään henkilökohtaisesti.
 

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
En tiedä jos on asiaa täällä puitu mutta tänään iski silmään Katso- lehti jossa kannessa oli pienehkö kuva Kitasta ilman maskia, eli Lordi yhtyeen jäsen. Ja tottakai "Katso paljastaa maskittomat Lordit" tjsp. Saas nähdä jaksaako kansa tästä Kitan kuvasta tai onko sillä enään mitään väliä...
 
Arttu#29 kirjoitti:
En tiedä jos on asiaa täällä puitu mutta tänään iski silmään Katso- lehti jossa kannessa oli pienehkö kuva Kitasta ilman maskia, eli Lordi yhtyeen jäsen. Ja tottakai "Katso paljastaa maskittomat Lordit" tjsp. Saas nähdä jaksaako kansa tästä Kitan kuvasta tai onko sillä enään mitään väliä...

Niin ja sisäsivuilla oli kaikkien muiden bändin jäsenten kuvat myös lukuunottamatta Mr. Lordia, koska Katso -lehti halusi "kunnioittaa" hänen toivettaan tai jotain.

Eipä nämä jaksa enää napata. Julkisuuden henkilöitä siinä missä muutkin.
 

Timppa73

Jäsen
Katso-lehtihän pyysi jo anteeksi julkaisemista etukäteen seiskan vastaavan teon yhteydessä (lehti jo painossa ja ei pysty $$$ perumaan sisältöä), joten tuskin enään väki riehaantuu adresseja ja mielenosoituksia tästä heittämään.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Trenchtown kirjoitti:

Naurettavaa touhu oli siinä vaiheessa, kun kansalaiset katsovat asiakseen spämmiviestin laittamisen mainostajille. Ymmärrän Allerin vitutuksen, kun tämä johti vielä mainosrahojen poistumiseen. Mielipiteensä saa kertoa, mutta yrityksen liiketoiminnan tahallinen haitanteko on oikeasti jo vakava asia.

Selvennyksen vuoksi tähdennetään, että kuvan julkaiseminen oli mielestäni todella räikeä arviointivirhe Seiskalta, mutta se ei muuta asiaa mitenkään.

Viime päivien valossa koko tapaus on taas saanut uusia mittasuhteita, jos aletaan verrata julkisuuden henkilön kasvojen julkaisua vaikkapa edesmenneen veroprofessorin homosuhteilla retosteluun iltapäivälehdissä. Veikkaisin, että suuri osa näistä nettiaddressihörhöistä on lukenut näitä ip-lehtien homouutisia suurella mielenkiinnolla, tuntematta minkäänlaista pistoa sydämessään.
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Täällä on Tuulikki Ukkolalta Kokoomuslaiselta toimittajalta päiväkirjan alasivulla melkoisia ajatuksia Lordifanien rinnastuksesta fundamentaalisuuteen päiväyksellä [font=arial, Helvetica, Verdana]28.5.2006.[/font]
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Metsästäjä kirjoitti:
Tuulikki Ukkolalta Kokoomuslaiselta toimittajalta päiväkirjan alasivulla melkoisia ajatuksia Lordifanien rinnastuksesta fundamentaalisuuteen

En edes halua tietää miksi olet vieraillut Tuulikki Ukkolan päiväkirjassa ja vielä sen alasivuilla. Anteeksi otsikon aiheesta poikkeaminen.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Metsästäjä kirjoitti:
Täällä on Tuulikki Ukkolalta Kokoomuslaiselta toimittajalta päiväkirjan alasivulla melkoisia ajatuksia Lordifanien rinnastuksesta fundamentaalisuuteen päiväyksellä [font=arial, Helvetica, Verdana]28.5.2006.[/font]

Kyseisessä jutussa puolustetaan kovasti sananvapautta, mutta ei kuitenkaan yksilön valinnanvapaudesta puhuta yhtään mitään.
Veikkaan kuitenkin tämä show saatiin suurimmaksi osaksi sen takia pystyyn, että seiska julkaisi ne kuvat kannessa, josta kuka tahansa voi sen bongata vaikka ei haluakkaan. Seiska on kuitenkin paraatipaikalla siinä lehtitelineesssä, ja luulempa, että suurimmalla osalla suomalaisista on tapana vähintäänkin katsoa päivänlööpit iltapäivälehdistä, ja samalla ehkä katsoa myös juorulehtien kannet läpi.

Ja toisaalta on myös huvittavaa, että lehdellä pitää olla sananvapaus, mutta sitä lukevilla/muuten vaan seiskaan kyllästyneillä ihmisillä sitä ei sitten pitäisi olla. Ihan kun se seiskan kritisoiminen ei olisi sananvapautta.

Huvittavaa on myös, että seiskaa verrataan tuossa päiväkirjan pätkässä sananvapauden viimeiseksi linnakkeeksi. Onko muilla lehdillä sitten jotenkin pienemmät vapaudet painaa haluamiaan juttuja?

Minua pelottaa tuommoiset poliitikot.
 

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Trenchtown kirjoitti:
Anna minun nauraa ääneen.

- Selvitämme parhaillaan juristien kanssa mahdollisia toimenpiteitä yritystoimintaamme haitanneita tahoja vastaan, tiedotteessa kerrottiin.

Olisikohan Eeva-Helena Jokitaipaleen ja Virpi Romun syytä etsiä vaikkapa uutta ammattia? Vaikkapa johonkin missä ei julkaista juoruja.
Seiskassa kun ovat nyt saaneet vapaasti julkaista kaikenmaailman (tiedätte mitä) niin sitten kun kansa reagoi vahvasti tähän yhteen tapaukseen niin heti ollaan vetämässä juristeja leikkiin. Klisheetä tai ei niin "Stay away from the kitchen if you can't take the heat" tjsp.

PS: En ole allekirjoittanut mitään enkä ole Lordi-fani. Naurattaa vain roskalehtien moralisointi.
 

bitnir

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Näkkäri kirjoitti:
En edes halua tietää miksi olet vieraillut Tuulikki Ukkolan päiväkirjassa ja vielä sen alasivuilla. Anteeksi otsikon aiheesta poikkeaminen.

Ehkä vappupuheanalyysi kiinnosti?

Lordifanit eivät poikkea fundamentalisteista mitenkään? Tuulikki Ukkolalla on kyllä ilmeisiä ongelmia hahmottaa todellisuutta. Se, että muutama kymmenen tuhatta ihmistä netissä päästelee höyryjä ja saa pari mainostajaa väistymään (vähäksi aikaa) verrattuna muutamaan poltettuun suurlähetystöön ja muutamaan kuolleeseen onkin melkistä sama asia.

Niin ja muuten olen sitä mieltä, että Seiska on paska lehti ja tulisi lakkautaa. Ja en minä kyllä jaksa ymmärtää niitä, jotka jaksavat innostua protestoimaan rock-tähden naamakuvan julkaisun vuoksi. En tuomitse, mutta en vain ymmärrä. (Laskiko joku pallit ennen perse repesi?)
 
Viimeksi muokattu:

bitnir

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
repe_joke kirjoitti:
Ja toisaalta on myös huvittavaa, että lehdellä pitää olla sananvapaus, mutta sitä lukevilla/muuten vaan seiskaan kyllästyneillä ihmisillä sitä ei sitten pitäisi olla. Ihan kun se seiskan kritisoiminen ei olisi sananvapautta.
--
Minua pelottaa tuommoiset poliitikot.

Summasipa repe_joke Tuulikin aivopierun nasevasti. Ilmiselvästi Tuulikin analogioiden ymmärryskyky on jotenkin rajoittunut tai Tuulikki vain ei laske tavallista kansaa omaan porukkaansa. Pelottava poliitikko.
 

pokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota Wild, Manchester United
VT kirjoitti:
Viime päivien valossa koko tapaus on taas saanut uusia mittasuhteita, jos aletaan verrata julkisuuden henkilön kasvojen julkaisua vaikkapa edesmenneen veroprofessorin homosuhteilla retosteluun iltapäivälehdissä. Veikkaisin, että suuri osa näistä nettiaddressihörhöistä on lukenut näitä ip-lehtien homouutisia suurella mielenkiinnolla, tuntematta minkäänlaista pistoa sydämessään.

Laitan tähän heti alkuun, etten puolustele tällä viestillä seiskaa tai keltaistaista lehdistöä. Tarkoituksena on ainoastaan ihmetellä ihmismieltä.

VT veti esiin aivan loistavan pointin, mitä minäkin itsekseni olen nauranut. Viime viikolla vielä kansa oli raivoissaan, kun julkaistaan tuolla tavalla julkimon kuva lehdessä vasten hänen pyyntöään. Tälle viikolle lehtiin saatiin homobaarissa käyneen ja sittemmin surmatun veroprofessorin kuva. Silti ne samat moraalisaarnaajat ovat kahvihuoneissa ihmetelleet veroproffan kuvaa hyvin tyytyväisinä. Ja vielä se homobaari siihen päälle.

Veikkaisin, että myöskään Kari S. Tikka ei olisi halunnut kuvaansa etusivuille, ei sitä tosin ehtinyt pyytääkään. Vielä vähemmän uskon, että hän olisi halunnut naamansa etusivulle tällaiseen yhteyteen.

Erona Lordiin on vain se, ettei ole massahysteriaa, boikotointia ja kaikenmaailman adresseja. Ihmismieli on mieleenkiintoinen ja muisti ajoittain erittäin lyhyt.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
pokki kirjoitti:
VT veti esiin aivan loistavan pointin, mitä minäkin itsekseni olen nauranut. Viime viikolla vielä kansa oli raivoissaan, kun julkaistaan tuolla tavalla julkimon kuva lehdessä vasten hänen pyyntöään. Tälle viikolle lehtiin saatiin homobaarissa käyneen ja sittemmin surmatun veroprofessorin kuva. Silti ne samat moraalisaarnaajat ovat kahvihuoneissa ihmetelleet veroproffan kuvaa hyvin tyytyväisinä. Ja vielä se homobaari siihen päälle.
Täh? Siis se, että surmatun professorin, joka ei koskaan ole erityisesti piilottanut kasvojaan medialta, kuva julkaistaan iltapulujen etusivulla on sama asia, kuin esiintyvän taiteilijan, joka on vuosia rakentanut yhtyeelleen tiettyä imagoa, joka perustuu nimenomaan hirviörooliin, kuvan julkaisu?

Hirvittävä lause mutta kysymys kait ymmärrettiin. Eihän tuo nyt ole mitenkään verrattavissa. Seiskan tämän nimenomaisen bändin kohdalla valitseman linjan puolustelelijat vetävät mitä ihmeellisempiä vertauksia jatkuvasti.
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Vituttaa tuo seiskan "anteeksipyyntö", tarkoitus on saada vaan tilaajat takaisin ja ihmisiä lopettamaan boikotointi. Anteeksipyyntö on turhaa, koska seiska tiedosti täysin ennen lordin kuvan julkaisua mitä oli tekemässä

EDIT: typo
 

bitnir

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Murmeli kirjoitti:
Täh? Siis se, että surmatun professorin, joka ei koskaan ole erityisesti piilottanut kasvojaan medialta, kuva julkaistaan iltapulujen etusivulla on sama asia, kuin esiintyvän taiteilijan, joka on vuosia rakentanut yhtyeelleen tiettyä imagoa, joka perustuu nimenomaan hirviörooliin, kuvan julkaisu?

Siis julkisuuden henkilön aiemmin julkaistun valokuvan julkaisu on pahempi asia kuin puolijulkkiksen kuolemalla ja seksuaalisuudella mässäily? Minä en kyllä keksi yhtään syytä, miksi tätä surmaa olisi pitänyt käsitellä julkisuudessa.
 

Kaivanto

Jäsen
Arttu#29 kirjoitti:
Anna minun nauraa ääneen.

- Selvitämme parhaillaan juristien kanssa mahdollisia toimenpiteitä yritystoimintaamme haitanneita tahoja vastaan, tiedotteessa kerrottiin.

Olisikohan Eeva-Helena Jokitaipaleen ja Virpi Romun syytä etsiä vaikkapa uutta ammattia? Vaikkapa johonkin missä ei julkaista juoruja.

Just, ja sinun mielestäsi varmaan turkistarhaajienkin pitäisi harkita uutta ammattia, koska heidän nykyinen laillinen elinkeinonsa on joidenkin idealistihörhöjen mielestä moraaliton.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
bitnir kirjoitti:
Siis julkisuuden henkilön aiemmin julkaistun valokuvan julkaisu on pahempi asia kuin puolijulkkiksen kuolemalla ja seksuaalisuudella mässäily? Minä en kyllä keksi yhtään syytä, miksi tätä surmaa olisi pitänyt käsitellä julkisuudessa.
"Tätä surmaa". Miksi tämä surma on erilainen muista surmista? Onko surmalla mässäilty?

Samalla, kun valitatte siitä, että ihmiset käsittelevät samoja asioita eri tavalla, teette sitä itsekin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös