Missä olet juuri nyt?

  • 251 881
  • 3 226

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Minnoon jo kotosalla - illalla tulin reissusta ja oli kotitekoinen kuuma pitsa ja sauna sekä lämmin pehmeä vaimo aina yhtä hellyyttävine koirineen odottamassa...
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Biggie's ravitsemusliikkeessä Hämeentiellä. Äsken olin Espalla kuuntelemassa Värttinää. Guilty pleasures.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Ensimmäistä päivää toimistolla duunissa.
Matka Raumalta tänne otti vaatimattomat 2 vuotta 4 kuukautta ja viisi maata.
Onneksi ainakin alkuun täällä on käytössä hybridityöaikataulu, eli 3 päivää viikossa töissä toimistolla ja 2 kotona.
Vähän pehmeämpi lasku tähän raatamiseen.
Negatiivisista puolista on pakko mainita se, etten ole koskaan toimistolla samaan aikaan tiimiin kuuluvan kuvankauniin brasiliattaren kanssa. Hän oli kuitenkin duunikavereista ainoa, jonka tapaamista odotin etukäteen.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Hämeenlinnan torilla juomassa kahvia ja lukemassa päivän Hämeen Sanomia. Poikkesin tänne tullessani sairaanhoitajan luota. Kotiin olen kävellen palaamassa. Lehdestä kiinnostaa etenkin mahdolliset jutut Elomessuista ja oli tuossa kiinnostava ennakkojuttu Valioliigastakin.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Labrassa odottamassa, että minusta otetaan verta. Aika on varattu, vaan henkilökuntapulan takia ajat on myöhässä.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lauttajonossa, perkele lautta oli 3 metriä irti rannasta kun pääsin satamaan. Saatanan talonhinaajat ja muut kesäturistit kun ajaa niin hiljaa. Noo, tunti taas odotellaan sitten. Ja reissun päätteeksi aattelin olla sitten koko illan kännissä.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Elomessuilla Hämeenlinnassa viettämässä aikaa ja kiertelemässä messualuetta. Ensimmäiseksi suunnistin aamulla Klubitalon teltalle kuulumisia kyselemään ja auttelemaan jo ennen kuin messut oli avattu. Olen itsekin tuolla kojulla ainakin huomenna hommissa. Sitten oli messujen avajaispuhe ja sen jälkeen suunnistin heti HPK:n teltalle. Tuli ostettua HPK:n seisomapaikkakausikortti kun heillä oli hyvä tarjous, kortilla oli hintaa vain 159 euroa ja kattaa koko runkosarjakauden.

Minäkin varmaan käyn kuitenkin peleissä taas sen verran hyvin että on kannattavaa omistaa kausikortti. Kojulla oli samaan aikaan myös Kerhon kaksi pelaajaa, toinen oli Miro Karjalainen. On se pitkä kolossi kun luonnossa hänet näkee varsinkin. Nyt vain sitten vietän aikaa täällä messualueella, kiertelen kojuja, katselen esityksiä ja tuolla pelataan joku säbäturnauskin. Voisi mennä sinnekin katselemaan. Täällä on ihan mukavaa.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Vadelmia keräämässä. Tänä vuonna tulee kyllä todella hyvin vattua. Ja kyllähän nämä on hitsin hyviä puskasta syötynä... Tuoretta lähiruokaa.
 

Liitteet

  • IMG_20220807_165305_HDR.jpg
    IMG_20220807_165305_HDR.jpg
    964,3 KB · kertaa luettu: 37

Glove

Jäsen
Keittiössä odottelen perunoiden kypsymistä, että pääsisin syömään. Alkaa olla jo nälkä kun vain aamupalan olen tänään syönyt joskus seitsemän tuntia sitten.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Stadikalla katsomassa UEFA Super Cupin finaalia Real Madrid vs. Eintracht Frankfurt. Voi tätä huonolaatuisten Real-kopiopaitojen määrää.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Mökillä. Takkatulen loimussa nautin illasta ja pommacista&sipseistä.
 

Liitteet

  • IMG_20220810_211642_HDR.jpg
    IMG_20220810_211642_HDR.jpg
    745,9 KB · kertaa luettu: 62

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Korkeasaareen Helsingin Kauppatorilta menevässä lautassa. Lähdin Kampin pisteeltä ja löysin tieni helposti Kauppatorille. Siellä myös laituri josta tämä lautta lähti Korkeasaareen niin löytyi myös helposti. Tästä se vähitellen tämän kesän reissu alkaa. Korkeasaaressa olen noin 20 minuutin kuluttua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös