Missä nyrkki heiluu – tappeluketju 2006–2007

  • 66 599
  • 255
Owen Sound teki mielenkiintoisen kaupan, jossa Phil Oreskovic siirtyy Theo Peckhamin seuraksi joukkueeseen. Peckham on vahvasti ottanut otteen liigan kuninkuuteen, mutta paikallaan olisi tämän aseman tueksi nähdä tasonmittaus Michael Haleyn kanssa. Haley on kuitenkin esiintynyt aika vakuuttavasti ja minä olisin kauden alkaessa rankannut hänet Scott Toddin jälkeen ehkä niukasti kakkoseksi. Haley otti aikanaan selvästi pienikokoisempana suhteellisen tasaisen taistelun kiistattoman ykkösen Stortinin kanssa ja viime kauden välienselvittelystä Peckhamin kanssa Haley poistui paikalta mielestäni lievä etu mukanaan. Haley sai melko vaikean alun viime kauteen, kun Cory Konecny tuhosi hänet puhtaasti ja tavallaan siinä mitattiin Haleyn luonnetta tappelijana tässä liigassa.

OHL:ssä Jordan Shine on ehtinyt keräämään 16-merkintää ja on kovassa vauhdissa. Ei aivan kärkipään tekijäksi laskettava kaveri noin näytöiltään, mutta herätti pari kautta sitten 16-vuotiaana tulokkaana kovia odotuksia ja oli 2004-2005 Barrien eniten tappeluita kirjauttanut pelaajaa. Shinen parasta antia tällä kaudella toistaiseksi taitaa olla sähäkkä toe to toe näytös Ryan Baldwinin kanssa ja nappasi kauden kuluessa myös viiden matsin huilin pelissä Oshawaa vastaan. Shine ryhtyi postinkantajaksi ja pisti lajin luonteen mukaisesti potia tulemaan Cal Clutterbuckin suuntaan tämän taklauksen seurauksena. 1988-syntynyt kaveri, joten tässä saattaa olla viiden kauden veteraani ja yön kierroksella taas Oshawaa vastaan lähtö James DeLoryn kanssa. Varsin innokas kaveri, joka myös osaa ottaa yleisönsä.

Bobby Davey on napanut 14-lähtöä tililleen ja vetää kyllä edelleen kovaa rupeamaa. Kohdannut lähes kaikki liigan TOP-10 tekijät ja heittää lähes aina loistavan panoksen. Pelaajatyyppinä hyvä tasonmittari liigan sisällä ja Daveyn kaltaisen pelaajan päänahalla on uskottava tekijä kyseisessä liigassa.

WHL:n kaupoissa juuri Prince Georgen sekä Chilliwackin Line Brawlin osallistunut Myles Stoesz vaihtoi myös maisemaa ja edustaa jatkossa Regina Patsin porukkaa. Stoesz saattaa myös vetää viisi sesonkia täällä ja sitä kautta saa aikaan kovat tilastot. Stoeszin kanssa samaan aikaan Spokanessa vetänyt viiden kauden pelaaja Jevon Desautels oli napannut Calgaryn yliopiston riveissä pari misconductia ja yhden game misconductin samaan matsiin. Silmiinpistävistä luvuista huolimatta kaveri pelailee tätä kautta tappeluitta ja oli aikanaan tuollaisen parin kauden ajan TOP-5 jätkä lännessä.

SJHL:ssä taas 37-matsissa 183-minuuttia nimiinsä napsinut Joel Humphries on kaupattu Swan Valley Stampedersin paitaan. MJHL:n Dauphin Kings on kaupannut Riel Thomsonin takaisin SJHL:n kaukaloihin ja Flin Flon Bombers paitaan. Ennen Manitobaan siirtymistä kaveri ehti täällä ottaa nimiinsä vakuuttavat 135-minuuttia 18-pelissä.
Suomeen Dauphin Kings taas liittyy sitä kautta, että Brent Sapergia on joukkueen paitaa aikanaan kantanut ja aika legenda kaveri täälläkin suunnalla edelleen on.
 
Viimeksi muokattu:
OHL:n ensi yön kierros saattaa tarjota mielenkiintoisen "toisen" uusinnan David Jarramin ja Luke Gazdicin välillä ja alkukaudestahan OPJHL:ssä viime kaudella pelannut tulokas Gadzic pisti Jarramin jäihin oikeallaan.
Jarram on aika puhtaasti profiloitunut tappelijaksi ja vetää pakkina tai laidassa ne kohdalle osuvat vaihdot, mutta ei kuitenkaan aivan terävimpään kärkeen nouse. Esiintyi nälkäisesti Prospect Campilla Detdoitin paidassa ottaeen neljä merkintää neljässä matsissa ja taisi käväistä varsinaisella leirilläkin näyttäytymässä, joten toivottavasti Detdoit katsoo tämän kortin loppuun asti. Itse odotan kaverin edelleen ottavan yhden ison nimiinsä tällä kaudella ja aina tässä pelissä on tilaa jätkälle, joka menee kehään "to mix it up".
Londonin porukka on kyllä nerokkaasti rakennettu kun kehään on heittää laatupelaajat Shine ja Jarram. Sen lisäksi riveistä löytyy Josh Beaulieu, joka tosin ei kovin aktiivisesti kehässä ole liikkunut ja heittää pelillisestikin vähän suurempaa panosta joukkueelleen.
 

TeeVee

Jäsen
ECHL:ssa oli Idahon ja Phoenixin välisessä pelissä jaettu jäähyjä 162 minuuttia.

Ensimmäisen erän lopulla tapahtuu: tilastot.
 
Jarram ei kokoonpanossa ollut ja saattoi tämä kaverin katsomossa istuttaminen olla virheratkaisu ottelun kulkuun nähden. Mutta Shine oli tullut pelaamaan ja poimi itselleen merkkinä tästä paikallaolostaan kolme merkintää. Erien Anthony Peluso avasi pelin pudottamalla Todd Perryn tämän tehtyä tilauksen ja Peluso tekee kyllä tuolla isojen nimien taustalla uskottavaa nimeä itselleen. Matsin loppupuolella paljon kokeneempi Jordan Foreman merkkasi 16-vuotiaan Kelly Geoffrey, joten hyvää sähköä kehässä kuitenkin ennakoidusti oli ja vahva viesti Pelusolta Londonin suuntaan.

St. Michaelsin Rory Smith tappeli itsensä yhdeksännen kerran pihalle Huntsvillen Adan Martinin kanssa OPJHL:ssä. Tällä kaudella OHL:stä pudotettu yli-ikäinen kiertolainen Anthony Pototschnik oli päässyt myös yöllä tappelun makuun ja vastassa oli Burlington kolmannen tappelunsa kauteen ottanut Michael Folkes. Pototschnik sai erityisesti QMJHL:ssä pelatessaan nimeä varsin halukkaana ja innokkaana, mutta ei asiaansa välttämättä kovin hyvin osaavana jätkänä.
Eräs Folkesin tappeluista tuli matsissa viime kaudella kovassa maineessa ollutta Georgetownia vastaan ja pareja heitettiin silloin vastakkain erityisesti kolmannessa erässä viihdearvoa merkittävästi kohottavaan tahtiin:

14.03 Whelan vs. Hermanus
14.40 Marchese vs. Vandenburg
14.41 Quarrie vs. Shrum
14.43 Torres vs. Nemeth
19.19 Ford vs. Folkes
19.48 Southgate vs. Downey

Jr:A-tason yön parhaat rähinät nähtiin MJAHL:ssä Weeks Crushers sekä Antigonish Jr. A Bulldogsin välillä. Avauserään aikaan 19.42 139-minuuttia ja kahdeksan game misconductia. Mukana juhlimassa oli 175-minuuttia täällä kirjauttanut Eric McKenna ja koko liigan kärjessä painaa 243-minuutilla Summersiden Mike MacIsaac.
Juuri Yarmouthiin kaupattu QMJHL:n Prince Edward Islandin leirillä kauden alla käynyt Jason Lamb on kovassa iskussa ja on napannut kovat 150-minuuttia 29-pelissä. Viime kaudella tosin Brett Gallant esim. keräsi täällä vakuuttavat 148-minuuttia 9-matsissa ja siinä on haastetta soturille kuin soturille.
 

Hockey 24/7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Fights and Fighters
Parempaakaan paikkaa en tälle jutulle keksinyt, jos on väärässä paikassa niin siirtokin onnistuu.

Eli Marco Caprara on pistänyt luistimet naulakkoon ja lopettanut nyrkkien heiluttamisen.
Hän oli OHL:n viihdyttävimpiä tappelijoita vuosina 2002-2005, viimeisenä OHL kautenaan hän oli myös Sarnia Stingin kapteeni.
Viime kausi meni pelatessa ECHL:ssä ja AHL:ssä.

Juttu lopettamisen syistä: http://www.thewhig.com/webapp/sitepages/ohl/article.asp?contentid=352337&catname=Local+Sports

Tilastot:
http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdisplay.php3?pid=59722

Fight Card: http://www.dropyourgloves.com/Fights/FightCard.aspx?Player=10603

Ja lopuksi Marcon OHL tappeluista tehty tribuutti: http://www.youtube.com/watch?v=DQm_KIiPIRI

Jos jollain on lisää tarinoita tai clippejä niin näkisin ja kuulisin niitä mielelläni.
 
Fraser McLaren on myös palannut kehiin lännessä ja otti yön kierroksella yhteen kenties jo nyt liigan vihatuimman pelaajan Kyle Beachin kanssa. Beach on tulokas, joka on aika isoin askelein ottanut rotan ja suunsoittajan leimaa otsaansa. Beach on napannut 125-minuuttia, tehnyt 16-vuotiaaksi tulokkaakksi hyvät tehot ja aika näyttää minkä tason tekoihin tämä kaveri täällä kykenee?
Kuitenkin otti jo viime kaudella Lucicin nimen korttiinsa ja nyt kauden seitsemäntenä merkintänä McLarenin nimen. Varsin mielenkiintoista pohjaa siis luodaan WHL:n tuleviin kausiin tämän osalta ja työpaikkojen turvaamiseksi tarvitaan näitä, jotka pistävät asioita tapahtumaan.
 

Animal

Jäsen
Hockey 24/7 kirjoitti:
Parempaakaan paikkaa en tälle jutulle keksinyt, jos on väärässä paikassa niin siirtokin onnistuu.

Eli Marco Caprara on pistänyt luistimet naulakkoon ja lopettanut nyrkkien heiluttamisen.

Eiköhän tämä ole ihan oikea ketju. Todella sääli, että Caprara pisti putket naulakkoon. Pienestä koostaan huolimatta huikea taistelija ja teknisesti yksi parhaita tappelijoita, mitä kaukaloissa on luistellut. Saas nähdä onko uran päätös lopullinen, sillä Capraran nimellä ja meriiteillä löytyy aina alemmista sarjoista työnantaja, jos mies itse haluaa.

LNAH:n puolelta kuuluu ikäviä uutisia, sillä hiljattain joukkotappelussa riehunut ja pitkän pelikiellon kuitannut ex NHL -poliisi Garrett Burnett on hakattu baari-illan päätteeksi koomaan North Deltassa, Brittiläisessä Kolumbiassa:
http://tsn.ca/nhl/news_story/?ID=191796&hubname=

Tässä ehkä Burnettin tunnetuin taistelu NHL:n puolelta Ryan VandenBusschea vastaan:
http://www.youtube.com/watch?v=loxu3HYH3xc

Pikaista paranemista Burnettille.

Edit. Hidas. Näytti tämä case-Burnett olleenkin jo tuolla NHL -puolella.
 
OHL:ssä Anthony Peluso heitti kyllä vakuuttavan esityksen tappelussa Londonin Todd Perrya vastaan ja on päässyt kyllä ajamaan puskista minunkin ylitseni. Paria ensimmäistä pidin yksittäisenä poimintana, mutta kyllä kaverilla selvästi isoa potentiaalia takanaan on ja ansaitsee kyllä hivenen tarkastelua osakseen näillä otteillaan.
Toki Peluson näytöt jäävät tälläkin kaudella neljään tappeluun, mutta niissä hän on esiintynyt vakuuttavasti. Käveli brawlin aikana Bellevillen Matt Beleskeyn yli ja jotkut ovat valmiita heittämään Beleskeyn TOP-10 jätkien koriin, mutta minä välttämättä en. Murskasi isolla oikealla Guelphin eniten merkintöjä keränneen pelaajan Leigh Saltersin halukkuuden kauden avauslähdösssään. Innokaasti liigassa esiintynyt tulokas Stevens otti myös kaverin innokkuutta selvästi syöneen oikean vastaan ja pakotti kaverin roikkumaan mukana. Saltersia vastaan käyty oli seurausta Saltersin taklauksesta ja Perrya vastaan kyseessä oli myös perille viety viesti. Perry esiintyi hyvin edellisessään Peckhamia vastaan, joten ei hänkään mikään vastaantulija ollut ennakkoon ja olisiko tässä siis O:n seuraava todella suuri ja asemaltaan kiistaton Stortinin jälkeen?
Peluso lähtee halukkaasti voittamaan ja kaveri vaikuttaa itsevarmalta tapellessaan. Otti itse kypäränsä pois Perryn jättäessä omansa päähän ja näillä sitä yleistä arvostusta hankitaan. Varsinaisten kärkipään tekijöiden kanssa ei ole vielä lähtenyt (tosin liikkuu kovemmalla tasolla kuin viime kaudella) ja ei tunnu itse lähtöjä suuremmin metsästävän (Erien porukassa Gazdic ja Liambas tekevät tuon työn), mutta oma tyyli selvästi hallussa ja varmasti tarpeeksi tehoa kädessä suurenluokan tansseihin.
 
MJHL heitti puolestaan nyt vastauksensa SJHL:n suuntaan ja Swan Valley Stampeders sekä Neepawa Natives taistelivat aikaan yli 200-minuuttia ajassa 59.14. Asiat pisti käytiin Swan Walleyn Darcy Riddell ajollaan ja tietysti parinvalintaan lähtivät mukaan myös maalivahdit. Kirjoihin pistettiin ylös kolmetoista game misconductia ja kiekkoasteikolla varsin uskottavalla tasolla siis liikuttiin.
MJAHL:n viikonlopun rähinänstä Weeks Crushersin sekä Antigonish Jr. A Bulldogsin välillä taas jaettiin palkinnot ja kahdeksan kaveria voi liittää ansiolistaansa kahden matsin huilit.

Rory Smith tekee OPJHL:ssä kovaa jälkeä ja pisti itsensä taas tappelusta aikaiseen suihkuun. Pariksi löytyi tällä kertaa Durhamin David Johnson ja eipä tuo varma game misconduct ainakaan Smithia kovin merkittävästi hidasta pelin sisäisessä harrastuksessaan. Smith on syntynyt 1987, joten tilaa CHL-tasolle löytyy ainoastaan yli-ikäisenä ja tämä on aika poikkeuksellista.

Kuten arvelinkin Oshawan pudottaman Pawlowski toi oman SIJHL:n viihdearvoa nostavan lisänsä liigaan ja nappasi ensimmäisessä matsissaan majorin tappelustaan sekä game misconductin. AJHL:ssä sarjan ja ehkä koko Jr.A tason kovimpiin nimiin lukeutuva Brooks Banditsin Terry Chaffer on palannut kehään ja hoisi myös itsensä pihalle Camrosea vastaan taklauksesta reilun yhdeksän minuutin jälkeen.

WHL:ssä taas pidettiin isot tanssit ja Boogaard sekä Kassian astuivat lattialle. Loistavasti täällä on kyllä haettu asemia ja astuttu esiin.
OHL:ssä merkittävintä antia oli Scott Fletcherin paluu kartalle Mississauga paidassa, johon hänet juuri kaupattiin ja iän puolesta aikaan hänellä vielä on. Kauden toinen merkintä syyskuisen Jarramin kohtaamisen jälkeen yksipuolisessa tappelussa Downie episodista tutun Akim Aliun kanssa ja viime kauden pohjalta odotukset korkealla, mutta lähetettiin hakemaan vauhtia USHL:ään. Vetäisi heti viime kauden alkuun yhden 2005-2006 OHL:n klassikoista Kelly Thomsonin kanssa ja eiköhän häneltä muutama tasokas lähtö irtoa vielä tähänkin kauteen.
 
Quebec AAA:n matsi Saint-Eustachen sekä Vaudreuilen välillä poiki runsaasti pelikieltoja ja nimensä tässä listassa onnistui esiin saamaan kahdeksan pelaajaa sekä kaksi valmentajaa. Suurimman huomionosoituksen pelin lopun rähinästä sai pari game misconductia tilanteessa napsinut Mikael Denis, joka merkkautti 12-pelin huilin itselleen. Myös Vaudreuilen Samson Mahbod siirtyy katsomon puolelle kolmen pelin ajaksi ja hän otti ajassa 60.00 match penaltyn tilastoihinsa.

Acadie-Bathurst Titans on nostanut Jean-Simon Legrosin takaisin riveihin ja eiköhän tämä kaveri aikaa saadessaan muutaman merkinnän tule loppu kaudella kokoamaan. 1989-syntynyt pelaaja, joten ainakin pari sesonkia menee normaalin iän puitteissa vielä täällä. Ehti Jr.A:n puolella keräämään 170-minuuttia ja siellä Terrebonnen Simard pisti aina kovan 300-minuutin rajan jo rikki.

QMJHL:ssä ensiesiintymisensä on tehnyt myös Justin Mazurek ja tämä erittäin kuumaverinen kaveri merkkautti ensimmäisen matsinsa tällä suunnalla Gatineaun paidassa 5.1.2007. Kaverilla on WHL kokemusta Portlandista ja kausi 2005-2006 päättyi olkapään hajottua. Samoin vuotta aikaisemmin Mazurek loukkaantui leirillä ja ei paikkaa näin saanut, mutta nappasi Jr.B tasolla vakuuttavat 255-minuuttia 31-pelisssä. Ura lännessä tyssäsi kauppaan, jossa Mazurek siirtyi Tri-City Americansin omaisuudeksi ja nyt Gatineau siis on poiminut kaverin oikeudet. Kaveria mainostettiin jo muutama vuosi sitten varsin räjähdysalttiina ja ehkä on vähän kadonnutkin kuvasta, mutta toivottavasti tarina jatkuu nyt laajemminkin Q:n kaukaloissa

Shawiniganin seuraava matsi 19.1 tarjoaa mahdollisuuden otteluun Cormierin ja Mansonin välillä. Manson otti viimeksi merkinnän uskottavasti esiintyneen Tim Spencerin kanssa ja hyvin siinäkin esiintynyt Spencer on yleisessä arvostuksessa noussut aivan kärkipään nimeksi. Edellisessä jätkien kohtaamisessa Spencer mursi Mansonin nenän ja aivotärähdyksen Manson sai lyötyään päänsä jäähän tappelussa Kirk Forrestin kanssa. Manson itsehän lahjoitti aivotärähdyksen ja murtuneen nenän Maxime Morierille.
Morier taas pääsi 13.12 ruokkimaan vasurillaan Darren Aubinia ja kaverin kävivät läpi kaksi erään samalla kertaa. Aubin ansaitsee kuitenkin suuren kunnioituksen siitä, että oli tähän toiseenkin lähtöön halukas ja varsin viihdyttävä taistelu saatiin aikaiseksi kaiken kaikkiaan.
20.1 Shawinigan kohtaa Victoriaville ja silloin tilauksessa olisi odotettu yhteenotto Heneganin kanssa. Isoja tansseja siis tarjotaan paperilla ja eiköhän toinen ainakin osu.
 
MJHL:n yön matsi Winkler Flyersin sekä Southeast Bladesin tarjosi vakavastiotettavaa kiekkoviihdettä ja jo ajassa 0.02 alkoi tapahtumaan. Joukkueet saivat nopeassa tahdissa kasaan 144-minuuttia ja turhaan ei siis odoteltua, vaan pistettiin peli käyntiin vaudilla.
Tuo edellinen suurempi MJHL:n sota Swan Valleyn ja Neepawan välillä poiki kahden matsin huilit kahdelletoista kaverille ja rima pidettiin korkealla. Instigator merkinnän kyseisessä hässäkässä napannut QMJHL taustaa omaava Swan Valleyn Pat Leask otti vielä omiin nimiinsä kaksi matsia lisää tästä.

OHL:ssä Scott Fletcher oletetusti halusi hakea rooliaan uudessa porukassaan ja mittautti nykykuntonsa Michael Haleyn kanssa. Pipot pois ja suhteelisen tasokasta viihdettä saatiin aikaiseksi. Itse tappelussa Haley jatkoi tasaisen varmaa esiintymistä tällä kaudella ja Haleyn St. Michaels kohtaa Erien tänään, joten olisiko nyt aika Peluson ottaa ensimmäinen todella iso nimi korttiinsa?
Jordan Shine on yhden merkinnän päässä kahdestakymmenestä lähdöstä, joten tahti on kova ja taistelee varmasti loppuun asti koko CHL:n aktiivisimman tittelistä. Erie pelin innokkuus palkittiin yhden matsin siirrolla katsomoon ja London sekä Erie luistelevat samaan kehään vielä kolmesti, joten tapahtumia on odotettavissa.
 
Yön kierroksella Haley sekä Peluso ajautuivat vastakkain ja Pelusosta alkaa kehittymään ehkä koko CHL:n mielenkiintoisin tekijä odotusarvoltaan, kun ajattelee kaverin tekemään jälkeä ennen tätä kohtaamista. Haley on tehnyt pitkän uran O:ssa ja ehdottomasti aivan terävimmän kärkipään nimi, joten uskottava merkintä tästä Peluson korttiin ja matka jatkuu hänen kohdallaan iän puolesta ainakin kaksi kautta täällä.
16 ja 17.2 Erie kohtaa Owen Soundin ja Theo Peckham pelaa viimeistä kauttaan ellei yli-ikäisenä sitten yhtä rupeamaa vielä täällä vedä, joten myöhemmän kyseenalaistamisen välttämiseksi olisi asioita valaiseva merkintä paikallaan.
Jordan Shinen kanssa sähäkän toe to toe lähdön ottanut tulokas Ryan Baldwin nappasi tällä kertaa merkinnän pari vuotta vanhemman Trevor Koverkon kanssa. Varsin sähköinen taistelu aikaiseksi saatiin ja Baldwinkin on ollut hyvä lisä O:n kehiin sekä sotiin tällä kaudella. Varmasti viihdearvoa nostattava kaveri tapellessaan tulevaisuudesssakin ja toivottavasti tuo kipinä ei katoa kokemuksen myötä.

Myles Stoesz otti merkinnän WHL:ssä Garrett Klotzin kanssa ja Klotz vauhditti merkittävästi Andy Schennin poistumista tästä liigasta 2005-2006. Muuten Klotz ei kokonsa ja tuon ensimmäisen WHL tappelunsa tuomiin odotuksiin ole vielä vastannut. Tämä oli Klotzin kauden yhdeksäs merkintä ja ansiolistassa on myös 3-pelin kielto gross misconductista, joka tuli keskisormen näyttämisestä Prince Albertin aitioon.
Stoesz aloitti tämän uuden vaiheen matkallaan vauhdilla ja kohtasin ensimmäisen pelin ensimmäisessä vaihdossa Mike Gauthierin. Myös ura Chilliwackin riveissä päättyi tyylikkäästi line brawliin ja sitä ennen näyttävä voitto James McEwanista laadukkaassa tappelussa, joten varmasti hyvä nimi jäi taakse.
Fraser McLaren lensi pihalle ottelussa Tri-City Americansia vastaan taklauksestaan ja näin mahdollinen uusinta Boogaardin kanssa jäi taas väliin. Boogaard esiintyi todella hyvin Kassiania vastaan ja mielestäni saattoi niukan edun itselleen tuossa lähdössä napata, mutta liigan sisäiset asemat eivät tuon pohjalta muuttuneet.
 
Olkapäävammasta toipuva Shawiniganin kapteeni Cormier pelasi tappeluitta ottelut Lewistonia sekä Victoriavillea vastaan. Tosin jälkimmäisessä Henegan ei ollut edes joukkueensa kokoonpanossa ja näin nämä isot tanssit jäivät tällä kertaa tanssimatta.
Yön kierroksella St. John's sekä Prince Edward Island pistivät päälle kovan tahdin ja toisessä erässä nähtiin yhdentoista sekunnin aikana kuusi eri paria tanssilattialla. Matsin alkuun nähtiin myös heti isojen nimien lähtö, kun Tim Spencer ja kauden Val-d'Or Foreursin riveissä aloittanut Sebastien Laferriere mitttasivat tasonsa.

OHL:ssä Jordan Shine rikkoi yöllä kahdenkymmenen tappelun rajan ja painaa menemään kohti kolmeakymmentä. Lännessä James McEwan luopui kintaistaan Milan Lucicin kanssa ja tilillä hänellä on yhdeksäntoista merkintää. McEwan oli muutaman pelin sivussa Stoesz kamppailun jälkeen, mutta palasi nyt siis tutulle tielle ja nappasi taas kovan nimen korttiinsa.
 
Plymouthin Tom Sestito sai OHL:ssä viiden matsin huilin gross misconduct tuomiosta, jonka otti 13.1 pelatussa matsissa. Syynä oli epäsopiva kielenkäyttö ja kohteena Windsorin pelaaja, joten tiukalla linjalla mennään ja ajat muuttuvat.
Sestito ei ehkä aivan ole toistaiseksi noussut sille tasolle kuin olisi odottanut, mutta hänekin tämän kauden kortistaan löytyy viihdearvoltaan korkeatasoinen toe to toe lähtö hyvin esiintyneen Ryan Baldwinin kanssa ja eiköhän Sestito kuitenkin TOP-10 jätkien koriin mahdu O:n sisällä.
Erästä Plymouthin/Detroitin vanhaa pelaajaa Jan Vodrazkaa tarjotaan parhaillaan Suomeenkin, mutta juuri tuolla John Trippin viemällä 1996-1997 kaudella silloisella Detdoit Whalersilla oli O:ssa varsin kova ryhmä ja porukka kantoi ainakin omiensa keskuudessa Beck Road Bullies nimeä. Erityisesti tämä kovan joukkueen maine tuli 1996-1997 kapteenin Mike Morronen kautta ja Morrone oli silloin O:ssa pari kauden ajan selvästi ainakin TOP-10 tekijä.

WHL:ssä ehkä koko CHL:n viihdyttävintä panosta tappelurintamalle tuonut Garet Hunt otti pienen tauon jälkeen merkinnän ja edellinen taisi olla joulukuussa otettu lähtö Matt Kassianin kanssa. Tällä kertaa vastassa Brennan Sonne ensimmäisessä erässä aikaan 3.29, kun viimeksi jätkät pääsivät asiaan ajassa 0.03.
Toinen hyvää panosta heittänyt James McEwan otti puhtaan tappio lähdössä Lucicin kanssa ja pohjallahan oli tappio Myles Stoeszia vastaan, joten kovia aikoja tälle lännen soturille.
 
Viimeksi muokattu:

djuka

Jäsen
Perkele kun oli eilen kova tappleu Dynamo-Bars pelissä joka päättyi 2-2 lukemiin siinä tapplei tyyliin puoli jukkuetta, tappleu alkoi siitä kun peli oli jo poikki ja Bars pakit alkoivat "suojella" norosta joka kääntyi sitten armottomaksi nyrkki tappleuksi. en muista milloin viimeksi näin tämmöistä super-liigassa.
 
Liigaan paluun tehnyt Scott Fletcher sai jälkikäteen 5-pelin kiellon 14.1 pelatun ottelun tapahtumista ja tuolloinhan Fletcher lähettti viestiä paluustaan haluttoman Akim Aliun suuntaan. Viime kaudellahan Fletcher pääsi esiin näissä merkeissä lähdettyään kehään aitiosta Ottawaa vastaan ja alkukaudella Saginaw pisti hänet muutaman muun ohella syrjään peleistä kaukalon ulkopuolisten asioiden seurauksena.
Paikallaan siis oli, että Fletcher takaisin liigaaan tuotiin ja tapahtumia ei koskaan ole kehässä liikaa.

OHL:ssä myös O:n ja koko CHL:n vuoden tulokkaan titteliä tavoitteleva Richard Greenop antoi taas näyttöjä ja otti kovantason lähdön yhdessä James DeLoryn kanssa. Pipot jäivät lämmittämään päätä ja aluksi aika repimistä, mutta kovan taistelun jälkeen Greenop käänsi homman itselleen ja ehdottomasti tällä matsilla mennään TOP-10 lähtöjen koriin.
Greenop otti pari selkeää tappiota putkeen ja kaivaa nyt itseään taas esiin. Kokonaisuutena hyvä kausi takana ja antoi tässä viimeisessä työnäytteessään todella hyvän kuvan itsestään.
 
SIJHL:ssä on ollut yllättävän rauhallista viime aikoina, mutta yön pelissä Fort William North Stars ja Thunder Bay Bearcats toivat vähän tunnetta kaukaloon. 13 misconductia sekä 9 game misconductia ovat varsin laadukkaita lukuja yhteen matsiin. Andy Schenn nappasi misconductin ja game misconductin ajassa 26.11 ja kokonaisuutena tilillä hyvät 224-minuuttia 25-matsissa.

OPJHL:ssa 168-minuuttia kirjannut Zac Rinaldo on vetänyt tammikuussa ensimmäisiä matsejaan ylhäällä. Rinaldo on 1990-syntynyt pienikokoinen, mutta varsin sähäkkä ja pelottomana pidetty kaveri. Tuollainen melko lupaava värintuoja sekä tunnelman nostattaja O:n tulevaisuutta ajatellen. Rinaldon porukka St. Michael's veti yöllä Londonia vastaan ja myös viime aikoina useasti healthy scratch ollut David Jarram oli päässyt taas laatikkoon, mutta merkintöjä matsissa ei kerätty.
Bellevillen ja Sudburyn pelissä luotettava taistelupari Beleskey sekä DiDiomete ottivat yhden yhteisen merkinnän lisää heti matsin alkuun kuten asiaan kuuluu, jos yleisö on tilauksensa tehnyt. Didiometen arvelin ennen kauden alkua olevan O:n halukkain jätkä, mutta aivan Shinen tahdissa hän ei ole. Takuuvarma viihdearvon nostattaja kuitenkin ja tähänkin kauteen esim. loistava lähtö yhdessä Bobby Daveyn kanssa.
Yksi mielenkiintoinen entinen OHL:n pelaaja John Hecimovic on myös nimenä pyörinyt taas tarjottujen pelaajien listoilla ja kova nimi kyseessä muutaman vuoden takaa OHL:n sisältä. Nousi titteliotteluun Stortinin kanssa, mutta hajoitti tässä suoraan ensimmäisestä aloituksesta otetussa matsissa olkapäänsä ja se jäi kaverin viimeiseksi merkinnäksi O:n sisällä. Ei kovin innokas, mutta ehdottomasti isojen lähtöjen kaveri ja kävi jo kertaalleen kääntymässä tämän kauden aikana Euroopassa.
 
OHL:ssä nähtiin laadukas pelin lopetus ja Kingston sekä Belleville ottivat matsin viimeisen minuutin sisään reilusti yli 200-minuuttia. Erityisesti Kingstonin jätkät tuntuivat olevan nälkäisiä ja nappasivat yhteensä viisi instigatoria tuon viimeisen minuutin viihdepaketin aikana.

WHL:ssä yön kierroksella James McEwan rikkoin 20-tappelun rajan ottamalla merkinnnän Red Deer Rebelsin Mike Beruben kanssa. OHL:ssä kärkinimi Shine on taas nyt vetänyt muutaman putkeen lähdöittä ja viime yönäkin Londonille osui kyllä tässä mielessä lupauksia herättävä matsi Owen Soundia vastaan.
WHL:n tulokkaista eniten varsinaisia isoja nimiä korttiinsa napsinut Patrik Bhungal otti ensimmäisen merkinnän palattuaan loukkaantumisen jälkeen takaisin kehiin. Vastassa oli edellisellä kierroksella Mike Gauthier ja lähtö oli BCHL:n kautta tulleelle Bhungalille kauden kahdeksas. Bhungal on nimenä noussut esiin jo tuolta kaverin KIJHL ajalta lähtien ja hyvin on napsinut näitä lännen isoja nimiä tulokaskorttiinsa.
Lännen tulokkaista eniten merkintöjä on poiminut 1990-syntynyt Tayler Jordan ja kaveri on ehdottomasti raakile vielä, mutta varmasti tuleisuuden isoja nimiä tuolla 2008-2009 ja 2009-2010.

SIJHL:ssä North Stars ja Bearcats vetivät heti uusinnan ja nyt Andy Schenn jaksoi painaa kolmanteen erään asti. Silloin Conor Lyonin kanssa game misconductit tappelusta ja tilastoja entistä parempaan kuntoon.
 
Viimeksi muokattu:

Valabik

Jäsen
Kickstart my heart!

Kaikkien rakastamassa LNAH- liigassa tunnetusti joka pelissä tapahtuu ja peleissä harrastetut hakkuutalkoot ovat yleensä varsin näyttäviä ja avoimia mittelöitä. Vaan mitäpä sanotte seuraavasta? Chiefsin Steve Bosse ja Missionin Jon "Nasty" Mirasty ottivat yhteen 26. tammikuuta takanaan lukuisia ihania mättöjä keskenään ja liigan kiistatta mielenkiintoisin rivalry-status! Tuloksena kautta aikain yksi parhaista myllyistä mitä allekirjoittanut on koskaan jääkiekon historiasta nähnyt!

http://www.slyescombatsdhockey.com/jan26/mirastyvsbosse.htm
Ja tässä vielä toisesta vinkkelistä:
http://www.lhspfightsrock.com/Jan26/BosseVsMirasty.htm

Bosse ottaa todella pahasti pari pommia nappulaan, nenä murskaantuu ja polvet jo notkahtaa, mutta vielä jatkaa pystyssä ja takoo sen minkä raajoistaan irti saa. Mirasty saa iskuja lähinnä poskiin ja pystyy jakamaan miltei taukoamatta takaisin. Mirastykin aukeaa silmäkulmasta. Tasuriksi pakko sanoa kun en osaa laskea niin pitkälle että voisin laskea osumat ja tällaisesta ihanuudesta ei olisi reilua kumpaakaan laskea häviäjäksi. Tappelun lopussa kyllä näkee myös herrojen kunnioituksen toisiaan kohtaan!
 
Viimeksi muokattu:

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
Nyrkki heilui tänään Keravalla. Luodes hakee mainetta melko naurettavin keinoin. Kyseessähän on puhdas amatöörisarja.Peleihin kerkiävät ketkä milloinkin.
Oikeastaan tyydyn toteamaan,että olin paikalla.Toivottavasti herra huilaa loppukauden.
 
OHL:ssä Anthony peluso otti yhden lähdön lisää Richard Greenopin kanssa ja uskoisin tulevaisuuden tuottavan näitä kohtaamisia lisää. Molemmilla ainakin pari kautta aikaa luoda nimeä tällä tasolla ja varmasti molemmat tulevat olemaan parilla seuraavalla kaudella kärkipään jätkiä. Tällä kertaa pitkä lähtö heti matsin alkuun ja melko tasaisissa merkeissä tämä asia saatettiin päätökseen, mutta kyllä Pelusolta lähti taas liikkeelle yksi vakuuttava oikea pitämään puhetta käynnissä.
OHL:ssä myös Shine merkautti yhden lähdön lisää, joten 30-tappelun metsästys on kaverilla meneillään ja nykyisellään edes lähelle pääseminen olisi O:n sisällä kova saavutus.

OPJHL:ssä Rory Smih nappasi tililleen yhdennentoista merkinnän ja tämä on vakuuttavan kova saldo sarjassa, jossa halukkuus palkitaan Game Misconductilla. Vastassa oli tällä kertaa Markhamin Miles Cope ja hänkin on ehtinyt kerätä mukavat 190-minuuttia 33-pelisssä.
Viime kierroksella kuumassa matsissa Georgetown ja Bramtonin välillä ylös kirjattiin parit Gross Misconductit travesty of game pohjalta ja lepovuoro on tilauksessa todennäköisesti Spencer Metcalfen ja Christopher DeSousan kohdalla.

SIJHL:ssä Marathon Renegadesin Jari Pihelgas nappasi tupla game misconductin aitiosta lähtemisestä ja tällä merkinnällä voi hakea aina tuollaista vanhankoulun uskottavuutta. Pihelgas on kooltaan 6'6" ja 250, joten lähtökohdat ovat hyvät isoihinkin tansseihin ja kaveri on aikaisemmin vetänyt ainakin Thunder Bayn porukoissa Jr. B ja Jr. A tasoilla. Tällä kaudella Pihelgas on hyvin ottanut roolia ja pistänyt asioita tapahtumaan, kuten oikeastaan koko Marathonin porukka tämän liigan sisällä. Parhaana saavutuksena taitaa toistaiseksi elää tuo reilut 500-minuuttia ottelussa Dryden Ice Dogsia vastaan.
SIJHL:ssä yön kierroksella mielenkiintoinen pari oli arvottu vastakkain, kun OHL:stä pudotettu Brad Pawlowski kohtasi aivotärähdyksistä kärsineen entisen WHL pelurin Andy Schennin.
 
CHL:ssä viikko on ollut tähän asti varsin laadukas. OHL:ssä viihdearvoltaan korkeatasoinen Line Brawl ja QMJHL:n puolella Saint John sekä Lewiston saivat aikaiseksi myös vakuuttavaa materiaalia parissa matsiin osuneessa hässäkässä. Lännessä Red Deer ja Swift Current taistelivat näyttävästi ja sielläkin lopputuloksena oli korkeatasoista kiekkoviihdettä.
Tämä antaa kyllä toivoa näiden liigojen tulevaisuuden suhteen ja WHL:n matsin kamojen heittely aitiosta toiseen oli varsin ansiokas loppuhuipennus kyseisen pelin show:lle. Red Deerin Lamoureux kirjautti myös itselleen Match Penaltyn potkaisustaan Brawlin aikana ja kohteena oli hyvällä asenteella tapahtumissa mukana ollut Swift Currentin LaRochelle.

R.J LaRochelle heittää usein pelimiehen tavoin kunnon show:n luopuessaan kintaistaan ja on luonut varsin hyvän nimen itselleen. Tällä osastolla saattaa olla tulevan yön kierroksella suuri näytös tarjottavana, kun Garet Hunt ja James McEwan luistelevat samaan kehään. Sanoisin tässä olevan WHL:n viihdearvoltaan tasokkaimmat jätkät ja molemmat olleet kiitettävän innokkaita.
Kenties välillä jopa yli-innnokas yleisön viihdyttäjä Jordan Shine on joukkueineen taas tulessa yöllä ja sieltä voisi hyvän viikon jatkeeksi esiin kaivaa matsin David Jarramin ja Bobby Davey välillä. Davey ei tunnu koskaan pettävän ja kavereiden edellinen on tämän kauden klassikoita.
Kova kiinnostus takanaan pelaava Peluso vetää joukkueineen Plymouthia vastaan ja halukkaita jätkiä on kehässä silloin monia. Owen Sound kohtaa Line Brawlin jälkeen pelikielloilla palkitun Kingstonin ja ehkä vähän ali-arvostettu Chris Stewart voisi mitata tämän hetken kuntonsa ison nimen kanssa. Hässäkässä ulkopuoliseksi jäänyt/jättäytynyt Stewartkin taitaa olla aika lähellä TOP-5 koria O:n sisällä ja tältäkin kaudelta löytyy muutama vakuuttava näyttö.
Triston Manson jäi myös huvin ulkopuolelle ja on varmasti nälkäinen, kun Lewinston kohtaa Acadie-Bathurst Titansin. Acadie-Bathurstin paidassa vetää myös Saint Johnsin riveissä tämän kauden aloittanut yli-ikäinen Charles Bergeron, joka ilmoittautuu tarvittaessa mukaan isoihinkin lähtöihin ja pelailee varsin hyvällä arvostuksella.
 
Jarram oli taas ulkona Londonin kokoonpanosta, mutta Shine mittasi Bobby Daveyn tason ja totesi sen kovaksi. Odotettua halukkuutta Shinen suunnalta taas, mutta muuten suhteellisen vaisuja pelejä nähtiin Q:n Quebec-St. Johns matsin kolmatta erään lukuunottamatta. Ehkä liigan kakkoseksi noussut Tim Spencer nappasi lähdön yli-ikäisen Guillaume Veilleuxin kanssa ja edellisesään Spencer heitti yhdessä Sebastien Laferrieren kanssa kovat panokset mielestäni varsin laadukkaassa lähdössä.

JR. A tasolla Albertassa tarjottiin viihdettä 280-minuutin edestä ja vastakkain olivat Camrose Kodiaks sekä Sherwood Park Crusaders. Samaan aikaan ylös kirjattiin yhteensä kahdeksantoista game misconductia, kaksi gross misconductia joukkuerangaistuksina sekä kaupan päälle vielä Owen Chatwinin match penalty. Chatwin kova saldo tilanteesta oli fighting, tupla game misconduct ja match penalty. Mielenkiintoista sinäänsä, että sama kaveri nappasi match penaltyn viime kaudella 1.2 Sherwood Parkia vastaan ja silloin palkkioksi napsahti kolmen pelin kielto.

OPJHL tarjosi myös kuumia tunteita ja aitoa tunnelmaa, kun Vaughan ja Pickering iskivät yhteen. Kolmanteen erään aikaan 53.16 13 game misconductia ja aktiivisesti tapahtumien kulkuun otti osaa Cory Battista, joka otti pari majoria ja tupla game misconductin.
Myös OPJHL:ssä nähtiin pienimuotoinen hässäkkä Hamiltonin ja Oakvillen välillä. Siellä OHL:ssä juuri käväissyt Zac Rinaldo oli mukana napaten pari game misconductia nimiinsä fighting majorin lisäksi, myös O:n harjoituspeleissä Greenopin kanssa hyvän lähdön aikaan saanut Tomas Sample oli tilanteessa game misconductin arvoisesti mukana.
O:ssa asiallisesti esiintynyt tulokas Kyle Neuber on myös valitettavasti pudotettu alas ja vetää nyt St. Michaels porukassa. Siellä Rory Smith otti taas nimiinsä majorin ja game misconductin, mutta syynä tällä kertaa oli head checking.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös