Missä mättää, ja mitä pitäisi tehdä??

  • 122 461
  • 510

clwl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Francis ulos ja nyt

Hifk -kalpa oli huonoin matsi aikoihin, mutta tuli räkävoitto. olihan se hirveän näköistä kun tähtipelaajatkaan ei saa minkään näköistä peliä aikseksi. Ne ei liiku, ei taklaa, eikä löydä toisiaan kentällä.
syy on kyllä täysin Francisin jos hänen tekemä pelimuodot ei saada aikaseks,
joten nyt pitäisi kyllä tulla actionii Penalta & company

Francisille potkut!!!

Ja jos on varaa niin hannula signaamaan paperit, niin se pääsis suoraan uuteen systeemiin
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Yleensähän näissä floppikausissa on nyrkkisääntönä, että jos valmentaja floppaa niin sen jälkeen tulee pelastajaksi ns."varma" koutsi joka pelastaa loppukauden siedettävän puolelle.Ei kannata siis ottaa toista riskiä samalle kaudelle esim Keenan. Harvoinhan runkosarjassa täysin rypevä joukkue voittaa keväällä. Aika jännä juttu, minusta se minun Ika&Francis idea olisi ollut hyvä, mutta jos uusi päävalmentaja palkataan ja se on Summanen niin olisi kyllä kova juttu jos IFK voittaisi mestaruuden ja Raato nostelisi kattilaa. Niin paljon sekin jätkä on saanut paskaa niskaansa. Joskus ennen Francisin valintaa ehdottelin Raimoa, mutta silloin tuli lokaa päälle, olisi kuulemma ollut uhkahullua ja idioottimaista, no tilanne on muuttunut ja syvällä ollaan niin hätä keinot keksii.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
J-Ko kirjoitti:
Kuka on Hannula? Ettei täällä nyt vaan tarkotettas Hannu Saintulaa?

Mika Hannula. Muistanet varmaan Ruotsin MM-joukkueestsa. Pelasi mm. olympialaisissa ja mm-turnauksessa. Ei mikään turha kaveri.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse en haastattelua nähnyt, mutta aika mielenkiintoista jos se oli nimenomaan Frank joka siinä puhui. Lähtisikö Pena samalla ovenavauksella? Se olisi jo liian hyvää ollakseen totta.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Metukka kirjoitti:
Itse en haastattelua nähnyt, mutta aika mielenkiintoista jos se oli nimenomaan Frank joka siinä puhui. Lähtisikö Pena samalla ovenavauksella? Se olisi jo liian hyvää ollakseen totta.

Toivomaasi muutosta ei tapahdu sillä, että Pena lähtee. Tilalle tulee vain uusi nyrkkeilysäkki ottamaan iskut vastaan ja vastailemaan kannattajien kritiikkiin, kun hallituksen pari hieman jo "junan jättämää" herraa tekevät taas päätöksiä
Kyllä sieltä pitää tippua Heinon ja Mobergin päät, ennenkuin mitään radikaalia organisaatiossa voi tapahtua.

Frank voisi nyt laittaa rakastamansa seuran edun oman egonsa edelle ja haudata sotakirveensä Summasen kanssa. Jotta HIFK saisi arvoisensa valmentajan.
 

Dastrike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Summanen voisi mennä pukukoppiin munaa heiluttelemaan. Eikä maksais paljoakaan! Lähtisi kipsi pois ihan itsestään!
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Enpä olisi uskonut muun kuin Harkimon puhuvan potkuista noin avoimesti. Yleensähän valmentajalla on "seurajohdon 100% luotto takanaan" siihen asti kunnes potkut julkaistaan.

Moberg, vaikka kenties epäpätevä onkin, on avoimuudessaan sympaattinen kiekkopomo. Aika harvalla varakkaan seuran johtohenkilöllö on pokkaa sanoa, ettei mestaruus ole ykköstavoite. Itsehän kilahtaisin tuollaisesta ilmoituksesta Jokereissa, mutta politbyrå tekee mitä huvittaa ja onhan siinä omalla tavallaan tyyliä. Jere on oikeassa seurassa.
 

Nocturnal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kyllähän sitä tässä pikkuhiljaa vois alottaa muutosten tekemisen. Kunhan ei nyt jätetä niitä korjauksia taas liian myöhäselle. Mobergi kyllä ilmas aika selvästi että tyytymättömiä ollaan ja aikaa käy vähiin. Jos ihmeitä ei tapahdu Bobi tulee poistumaan. Mielenkiintoista on sitten nähdä kuka hyppää rattiin. Toisaalta voisi luulla että melkeen kuka tahansa muu valmentaja saa ainakin hetkeksi jotain piristystä (ei koske penaa). Onhan se nyt selvää että ei se pelkkä valmentaja tule tätä kautta pelastamaan. Tarvitaan myös rosteriin "pientä" viilausta.
 

Dunlop

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Savonlinnan Jääkiekon tuki OY
Yllättävän suoraa puhetta tosiaan Frankilta. Enpä olisi ihan äkkiä uskonut tätä, että näin avoimesti puhutaan. Yleensähän tommosia asioita ei sanota suoraan, ainakaan täällä suomen maassa.

Joo vähiin käy ennenku loppuu. Kyllä Bobby sen varmasti itsekin tiedostaa, että nyt ei ole paljoa enää aikaa. Itse näen asian kuitenkin hyvin selkeänä; taso pystytään kenties nostamaankin riittävälle tasolle mutta Bobby ei ehdi tehdä sitä ajoissa. Ei tuollaista peliä, mitä IFK tällä hetkellä esittää voida ihan sormia napsauttamalla muuttaa, kyllä jämpti on niin!

Fakta on, että Francisiltä loppuu aika...ei mahda mitään, uutta koutsia kehiin Pena!
 

HemmoP

Jäsen
Mielenkiintoista tässä on myös se, että Bob on lähdössä jenkkilään selän takia nyt tauolla ja jos (kun) lauantaina tulee pataan niin mielenkiinto paluusen voi olla aika vähäinen. Eli ratkaisu tehdään suuntaan tai toiseen todennäköisimmin ennen Bobin matkaa.
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Lambert kirjoitti:
Moberg sentään tajuaa urheilun yhden perimmäisistä eetoksista; Aina ei voi voittaa.

Jokereissa on tosiaan tavoitteena mestaruus joka vuosi ja on selvää ettei sitä voida joka vuosi saavuttaa. Vaikka Jokereilla ongelmia virmasineen onkin, niin ainakin päätavoitteet ovat selkeät ja huippu-urheiluun sopivat.

Teillä mennään brändin, koffin ja DDR-rokkenrollin ehdoilla. Tapansa kullakin ja Hifkin touhuja on kieltämättä mukava seurata naapuristakin.
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Lambert kirjoitti:
Keskustelu mene OT osastolle, mutta tiedoksi; Ei meillä, ei teillä... olen yhtä paljon Narri kuin Julli. Tai yhtä vähän Julli kuin Narri.

On hyvä, jos jaksat pitää tuosta periaatteesta kiinni keskustelupalstalla. Itse jaksoin taistella pitkään tätä "me, te" hörhöilyä vastaan, mutta annoin sitten periksi osittain siksi, kun lähes kaikki käytti samaa (jopa NHL puolella!) tyylittömyyttä ja toisaalta siksi, että tuolla jaottelulla tulee hiekkalaatikkokirjoituksiin lisää väriä. Ja kun sen tekee puolivahingossa kerran-kaksi, siitä tulee tapa.

edit: Niin ja vaikka tarkoitit ettet ole edes IFK-fani, niin pointti on siinä, että tämä "meillä" ja "teillä" kirjoittelu on vähän hölmöä, jos ei satu olemaan ko.lafkoissa duunissa.

OT-loppu ja hyvää yötä.
 
Viimeksi muokattu:

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihmeen iso haloo on noussut noista Frankin puheista, tai siis Dougin väittämästä. Miten lie homma sit oikeasti onkaan.

Kyllähän tietenkin hyvä taloudellinen tulos on kaikille joukkueille selvä tavoite, noin taloutta ajatellen, ja mun mielestä toi "jokereita parempi" oli ihan hyvä heitto. Ihmetyttää kun jotkut kirjoittajat täällä vetävät tuosta sellaisen johtopäätöksen, ettei Frankki haluaisi voittaa mestaruutta. Kyllähän hän varmasti haluaa, kuten muutkin Hifkissä.

Se, että onko Frank tai Pena tarpeeksi hyvä hankkimaan pelaajia, on toinen juttu, enkä mä siihen nyt ota sen kummemmin kantaa. Kuitenkin Hifkissä on esimerkiksi nyt viimeisten viiden tai kymmenen vuoden aikana ollut lähes joka vuosi huippujoukkue. Moni vahvistuksista on onnistunut, osa jopa odotettua paremminkin. Valitettavasti osa on epäonnistunutkin, mutta näistäkin on osa varmasti ollut kesken kauden tulleita nimettömiä pelaajia mistälie farmin farmista, joten tuskin kovinkaan kalliita ovat olleet, esim nyt viime kauden Parsons tai Zion. Noistakin hankinnoista mä en tiedä kuinka iso osa kuuluu Dougille.

Valmentajien palkkaamiset tai siis erottamiset, ovat kyllä olleet melko surkuhupaisa juttu. Mutta esimerkiksi nyt kolme viimeisintä valmentajaa on olleet paperilla hyviä, ja niiden aikana menestyminen on ollut noin yleisesti ottaen hyvää, vaikkakin tietenkin minäkin olen toivonut mestaruutta. Ara tais tuoda pronssia kolme vuotta sitten (03-04) ja finaalipaikkakin oli silloin todella lähellä kun tiputtiin tulevalle mestarille jatkoajalla. Seuraavana vuonna oli se työsulkukausi, mutta tuskin sen kauden pelaajahankinnoista voi Penaa tai Frankkia syyttää, kun unelmajoukkueen kasasivat. Viime kaudella Doug valmensi runkkareissa toiseksi ja playoffseissa tiputtiin välierissä pronssiotteluun. Eli siis kolmen viime kauden aikana ollaan oltu kahdesti mitalipeleissä, ja se yksi kerta oli se unelmajoukkue. Nyt tällä kaudella Francis on kylläkin nyt osoittanut huonoksi, eli se riski ei siis näköjään kannattanutkaan. Mutta mä en tarkalleen tiedä miten sen selän kanssa on käynyt, tai siis esimerkiksi että onko hän itse kuvitellut että pystyy valmentamaan ja luistelemaan jäällä, tai mitä lie muita ongelmia hänellä onkaan.

Noh, nyt tällä hetkellä tilanne näyttää hankalalta, ja muutosta tässä itsekkin toivon monien muiden fanien tapaan. Tietenkin paras ratkaisu olisi että peli Franciksen alaisuudessa alkaisi muuttumaan paremmaksi, mutta pikkuhiljaa toivo hiipuu.

Jokaisella on tietenkin omat mielipiteensä eri valmentajien suhteen ja tuskin sellaista valmentajaa on josta jokainen olisi tyytyväinen.
 
Viimeksi muokattu:

Dunlop

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Savonlinnan Jääkiekon tuki OY
Noh, nyt tällä hetkellä tilanne näyttää hankalalta, ja muutosta tässä itsekkin toivon monien muiden fanien tapaan. Tietenkin paras ratkaisu olisi että peli Franciksen alaisuudessa alkaisi muuttumaan paremmaksi, mutta pikkuhiljaa toivo hiipuu. Täällä esitetyistä nimistä mulle sopisi mm. Tami, sekä miksei myös Ikakin, tai Kuitunen. Jokaisella on kyllä omat mielipiteensä eri nimien suhteen ja tuskin sellaista valmentajaa on josta jokainen olisi tyytyväinen.

Olisihan se tietenkin paras ja edullisin vaihtoehto, jos peli tuosta paranisi Bobyn alaisuudessa mutta rehellisesti sanottuna siihen en jaksa millään uskoa, kyllä peli on sen verran sekaisin. Parasta olisi tietenkin löytää nyt jo ensi kaudeksi sitten samalla koutsi, ja tähän kuvaan sopisi nimenomaan Ika Lehtonen, hänelle vaan suoraan kahden vuoden diili.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lambert kirjoitti:
Moberg sentään tajuaa urheilun yhden perimmäisistä eetoksista; Aina ei voi voittaa.
Sen sijaan se mitä Moppeli ei tajua on se, että huippu-urheilussa on tehtävä ja annettava aina kaikkensa voittaakseen. Koskee muuten koko organisaatiota.

Muutenkin tämä mestaruus ei ole päätavoite on vain taitavasti mietittyä kusetusta sekin. Nythän ei kukaan pääse arvostelemaan pappoja menestymättömyydestä, kun aina voi vedota siihen ettei se olekaan päätavoite.
Hifkin tämän päivän brandi on menestymättömyys.
 

Stigu

Jäsen
Metukka kirjoitti:
Muutenkin tämä mestaruus ei ole päätavoite on vain taitavasti mietittyä kusetusta sekin. Nythän ei kukaan pääse arvostelemaan pappoja menestymättömyydestä, kun aina voi vedota siihen ettei se olekaan päätavoite.
Toinen H&M:n lanseeraama erittäin hieno kusetus-slogan on: "Me kuunnellaan fanien ääntä- joskus liikaakin". Tällä tavalla voidaan esim. selittää kovin-ikinä-missään- tyyliset floppihankinnat. Tai lock-out kauden ylisuuret kulut.

Ja kolmas kuolematon slogan, jolla Frank naulaa itsensä IFK:n hallitukseen vuoteen 2186 asti on: " siirryn sitten syrjään, kun löytyy parempi kaveri hoitamaan hommani" tjsp.

Mitä muuten tekee Hexi Riihiranta nykyään?
 

scholl

Jäsen
Stigu kirjoitti:
Ja kolmas kuolematon slogan, jolla Frank naulaa itsensä IFK:n hallitukseen vuoteen 2186 asti on: " siirryn sitten syrjään, kun löytyy parempi kaveri hoitamaan hommani" tjsp.
Tuon sloganin on julkisuudessa ajat sitten varannut itselleen UEFA:n Lennart Johansson. Pakko ryhtyä vastentahtoisesti joka kerta ehdolle, kun muut kandidaatit ovat niin huonoja.

Mielestäni on hyvä, että Moberg esiintyy julkisuudessa tuohon tapaan. Ei siitä mitään tulisi, jos kerrottaisiin, että ollaan tyytyväisiä. Moberghan voisi nousta sellaiseen Franz Beckenbauer henkiseen jyrähtelyyn vaikkapa sitten julkisuuden kautta, jos muuten ei hommat onnistu. Kyllä valmentajien ja toimitusjohtajan pitää kestää sekä firman sisältä, faneilta että medialta tulevat paineet. Tj ei voi sitä oikein tehdä, minkä Moberg voi. Matikainen ei voi mennä potkimaan hallin kahvilassa Bobia munille ja komentamaan jäälle.

Se mikä nyt mättää, on eittämättä viikset. Kahdet viikset eivät mahdu organisaatioon ja jos itse asiassa asiaa ajatellaan syvällisemmin niin viime kerralla, kun olimme liikkeellä ylivertaisella materiaalilla niin yllättäen playoffeihin kaikki alkoivat kasvattaa viiksiä ja fanit arvailivat kenen historian henkilön viikset ovat kenenkin ja mitkä ovat parhaat. Silloin koko menestyslento loppui lyhyeen. Niinpä viiksissä se este menestykselle ja seuraavaksi pitäisikin toimia niin että Penttikin ajaisi viikset. Ei ole epäilystäkään etteikö silloin tulisi kultamitaleita.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Aah, lauantai-ilta. Kännit ja kaikkea. Hyvä meininki kunnes avaa texti-tv;n ja näkee kuinka Bobin ritarit ovat jälleen hävinneet ottelun ja luisunut taas pykälän alaspäin sarjataulukossa! Lukko meinaan ohitti meidät! On se vittu hienoa olla Hifkin kannattaja!

Turha tässä enään on avautua! Kaikki oleellinen on jo täällä sanottu!

Vituiksi meni tämä kausi!
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Onko hienompaa nähdä miten SM-liigan suurimmilla budjeteilla taistellaan säälipleijaripaikasta. KYLLÄ SÄ PENA OOT PASKA KOKOAMAAN JOUKKUETTA!!! Mutta täähän on Penan aikakaudella enemmän ollut sääntö kuin poikkeus, siis että markat/eurot menee suoraan pöntöstä, kun tuloksiin verrataan. V---U MITÄ SKEIDAA!! PENA , OSTA SAMALLA LIPPU FRANCIKSEN MUKAAN, voitte vaikka hieroa viiksiänne yhteen jossain lemmenlomalla.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Aika turha täällä on vinkua, ei Pena ole näitä sivuja uskaltanut lukea enää aikoihin. Laittakaa sille sähköpostia suoraan, osoite löytynee HIFKin sivuilta.

Toisaalta, nyt ollaan tekemässä jotain ja siitä varmaan tiedotetaan kun aika on.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
fiftyeight kirjoitti:
Aika turha täällä on vinkua, ei Pena ole näitä sivuja uskaltanut lukea enää aikoihin. Laittakaa sille sähköpostia suoraan, osoite löytynee HIFKin sivuilta.

.

Ei se eroa vaikka pyytäisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös