Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Miro Heiskanen – Stadin ikioma firstrounderi?

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana wloff, 11.09.2016 klo 16.17.

 1. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  Näkee todellakin. Molemmista huokuu sellainen helppous tehdä oikeita asioita. Tuntuu että molemmilla ei ole koskaan kiire. Molemmat on todella hyviä luistelemaan, mutta se ei näy tuolla, kun molemmat ei vedä sellaista pysähdys-täysiä-pysähdys-täysiä tyyliin, mutta varmasti jos mitattaisiin keskinopeutta tai kilometrejä, niin molemmat olisivat kärjessä. Molemmat on koko ajan liikkeessä, mutta ei koskaan väärässä paikkaa. Se tarkoittaa sitä, että ennakointi on kohdillaan, molemmat näkee tilanteita jo etukäteen ja ne alkaa tekemään hommia tilanteiden eteen jo ennen tilanteen syntymistä.
   
 2. wloff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mirostahan on puhuttu jo pitkään draftin ehkä parhaana puolustajana, ja kun skoutit antavat aina ihan liikaa painoarvoa näille junnuturnauksille niin ei se ainakaan draftisijoitusta huononna. Top10-varaus taitaa olla lähestulkoon varma Mirolle ja top5:kin on ihan mahdollinen, riippuen siitä miten paljon joku änärijengi haluaa puolustajaa.

  Huikea kundi, ainoita valopilkkuja tässä kaudessa.
   
 3. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
 4. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Onkohan syy pelkästään se että nämä U18 ja U20 -kinkerit ovat ainoa paikka missä pohjois-amerikkalaiset asiantuntijat näkevät nämä pelaamassa ikäryhmänsä parhhaimmiston kanssa, eli miten erottuu siellä.

  Eihän nämä draft-ammattilaiset juurikaan varmaan Liigaa seuraa, edes teksti-tv:stä ja vaikka seuraisivat niin mihin vertaisivat täällä pelaavan prospectin suorituksia. Onhan se mairittelevaa jos 17v jamppa pärjää aikuisten vauhdissa mutta enemmän pääsee toteuttamaan itseään ja näyttämään poikkeuskykynsä ikäistensä kanssa.

  _
   
 5. JeTTrue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK - Lahtelaiset & Carlsson
  Siellä pimputtelee ensimmäisen maalin Tsekkiä vastaan viivalta.
   
 6. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  Mitä olen kuullut ja seurannut skouttien touhua, niin kyllä ne seuraa paljon Liigaa ja muita euroopan sarjoja. Lähes jokaisella (taitaa olla kaikilla) seuralla on skoutit suomessa ja sitten pelejä tulee välillä seuraamaan ihan johtoportaankin jäseniä. Jos joku Draft kelpoinen lupaus pelaa Liigaa pääsääntöisesti, niin kyllä ne pistää sille paremman painoarvon, kuin yhdelle turnaukselle. Kuitenkin pelaajia haetaan aikuisten ammattilaissarjaan ja jos pelaa aikuisten ammattilaissarjassa pääsääntöisesti, niin se on paras vertailukohta. Lisäksi näistä turnauksista, niin U20-kisoja pidetään kaikista eniten arvossa, koska parhaat Draft-lupaukset pääsevät sinne ja se on kova turnaus niille. U18-kisat on totta kai tärkeät, mutta silti selvästi alemmat kuin sarjapelit ja U20-kisat, koska samaan aikaan on pohjois-amerikan junnusarjojen pleijarit käynnissä ja kaikki parhaat ei U18-kisoihin pääse. Totta kai omanikäisten kanssa pelaaminen vaikuttaa, mutta ei se tärkeintä ole, koska historiassa on tuhat ja yksi tarinaa pelaajista, jotka dominoi junnuissa, mutta aikuisena ei sitten riittänytkään.

  Noita "asiantuntijoita" on paljon ja usein siellä haetaan shokki hakuja, jotta saavat huomiota. Jotkut niistä seuraavat enemmän ja vähemmän, mutta tosiaan ammattilais skoutit on eri asia resurssien sun muiden kanssa. Tuo McCagg on sellainen joka vaihtelee listaansa kuin sukkia ja se vaikuttaa hyvin erikoiselta. Ainut lista johon kiinnitän huomiota on Bob MacKenzien listat, joissa on oikeasti jotain faktaakin, kun setä-Bob laatii listansa seurojen skouttien arvioiden mukaan.

  Olen kyllä sitä mieltä, että Heiskanen on puolustaja numero yksi tässä draftissa. Liljegrenia on hehkutettu jo vuosia, mutta tänä vuonna mielestäni Heiskanen on mennyt ohi selvästi.

  Pitää vielä ottaa esiin teidän Kolleista poimittu Henrik Borgström. Poika varattiin ekalla kierroksella yli-ikäisenä, ilman aikuisten pelejä ja ilman junnuturnauksia. Kyllä NHL-seurat lupaukset löytää vaikka mistä.
   
 7. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Lainaus:
  Ja kakkosyöttö kolmanteen maaliin.

  E: Ei näy tilastoissa vielä, mutta kyllä se sieltä ilmestyy.

  E2: Neljäs maali tuli Heiskasen riparista, ja syöttö merkittiinkin pariakymmentä minuuttia myöhemmin. 1+2 ekaan erään.
   
  Viimeksi muokattu: 20.04.2017 klo 15.32
 8. JeTTrue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK - Lahtelaiset & Carlsson
  Heiskasen esityöstä junnut välieriin!
   
 9. -BR- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HELSINGIN IFK, DEFC #1
  Ihan huikea pelimies on kyllä. Diggaan vaan yhä enemmän ja enemmän. <3
   
 10. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Palvon. Palvon! Oi Miroslav!
   
 11. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Tuota Greg McCaggia pidetään ilmeisesti hieman epäluotettavana, mutta näin hän oli puolustanut rankingiaan:

  Lainaus:
  Ei siinä! Pisteen päässä kisojen pistepörssin johdosta, joten siitä vaikka sitten kullan lisäksi seuraava tavoite.
   
 12. adolf Jäsen

  Niin sitä vaan toivoisi että Heiskanen välttyisi isoimmilta loukkaantumisilta ja saisi treenata terveenä. Olli Määttä vaan vähän tulee mieleen, että miten korkealla potentiaali oli ennen tuota loukkaantumissumaa, niin voi kun Heiskaselle ei vastaavaa tulisi.
   
 13. Silkkeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Heiskanen on kyllä ollut U18-kisoissa aivan jäätävän kova. Noissa kinkereissä nyt muutenkin pelaajien väliset tasoerot on todella suuria, mutta erityisesti Miro tuntuu pelaavan ihan omalla tasollaan erityisesti muihin puolustajiin nähden. Viiteen peliin 12 pistettä ja pistepörssin kakkostila tällä hetkellä. Oli mielestäni IFK:n paras puolustaja pudotuspeleissä ja suuren osan runkosarjastakin. Sijoitus draftissa on varmasti noussut kohisten viimeisen 9kk aikana. Toivottavasti Heiskasen varaavalla seuralla on intressejä antaa pojan pelata vielä kauden verran Suomessa, eikä ole heti raahaamassa rapakon taakse totuttelemaan pieneen kaukaloon.
   
 14. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Heiskanen on juuri niitä pelaajia, joilla me yleensä annetaan etua muille.
  Eli omista junnuista kova nimi halpana pelaajana kokoonpanoon isoon rooliin, eikä tarvitse hommata kalliimpaa ukkoa tilalle. Hyvällä junnutyöllä ja välillä tälläisillä esiin pomppivilla helmillä paikataan monta asiaa. Rahaa säästyy ja fanitkin on luultavasti enemmän fiiliksissä kun oma poika pelaa sitä isoa roolia.

  Toivottavasti se seura joka ikinä Miron varaakin antaa vielä yhden kauden kehittyä Suomessa.
  Tässä voi olla meidän selvä ykköspakki ensi kaudella,.

  Ainoa pelko on että Tomppa laskee tämän varaan myös täysin.
   
 15. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Jos Heiskanen näissä U-18 kisoissa vielä kaksi tehopinnaa taikoo tulee hänestä kautta aikojen eniten yksiin kisoihin tehopisteitä tehnyt pakki. Edellä enää Ryan Murphy 4+9 ja Matt Dumba 5+7.

  Heittämällä tehot 0+2 lisää ohittaisi myös Yarulinin pakkien syöttöpinna ennätyksen(11).
   
 16. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  @Squit Hyvää kommenttia.
  Bob McKenzie se tutuin nimi itsellenikin jonka listoja tulee googlailtua, taitaa olla tammikuun mid-season lista häneltä uusin.
  Näyttäisi tosiaan että Heiskanen parantaa asemiaan koko ajan. Oli aluksi listoilla 10.-20. sijoilla ja Liljegrenin jälkeen toisena puolustajana. Mutta nyt jotkut povaa U18-kisojen jälkeen nousee ohi Liljegrenin mikä on aika hurjaa koska eikös McKenzien viimeisimmällä listalla Liljegren ollut koko listan no 3.

  Tälläiseen törmäsin tsn:llä, joku Buttoni veikkailee Miroa Jetsiin, nämä veikkailut ennen U18-kisoja.
  Patrick goes No. 1 in TSN's post-season mock draft - Article - TSN
  The only other Canadian team in the draft lottery is the No. 12-seed Winnipeg Jets. Button projects the Jets taking Finnish defenceman Miro Heiskanen of HIFK Helsinki.
  “Heiskanen is a good fit because he’s a smart player, incredibly efficient and rarely makes mistakes,” Button says.


  Vielä tuohon mikä vaikuttaa lopulliseen sijoitukseen niin Liigahan on loppu jo Heiskasen osalta joten ainoa mahdollisuus nostaa arvoaan on tulla maajoukkueen mukana Pariisiin. :)

  _
   
 17. JeTTrue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK - Lahtelaiset & Carlsson
  Häkellyttävän kaunista liikettä tämän päivän junnupelissä. Ottaa kaiken niin rauhallisesti, mutta niin varmasti. Oikeita päätöksiä kaiken aikaa. Kova kundi. Jatka samalla tapaa vain.
   
 18. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Miroslav olisi kova luu miesten MM-jengissäkin. Ihailtavaa menoa!
   
 19. MHPeg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mielenkiintoista nähdä jatkuuko tämä Heiskasen kehityskäyrä tällä tavalla. Ilman muuta voisi kyllä Marjamäki kelpuuttaa kaveri näiden kisojen esityksillä jopa MM-ryhmään. Seitsemänneksi/kahdeksanneksi pakiksi. Dominoi esityksellään kyllä kentän tapahtumia lähes aina kiekon saadessaa.

  Odotan enemmän kuin innolla syksyä!
   
 20. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Heiskanen on ollut näissä kisoissa aivan huikea, mutta nyt on kyllä pakko muistuttaa, että kyseessä on U18-kisat. Katsotaan ensin vielä yhdet U20-kisat ennen kuin aletaan spekuloimaan A-maajoukkueella.
   
 21. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Miro kävi siellä tutustumassa Rautakorven tyyliin :)
  Lepoahan Miro ansaitsee tämän rupeaman jälkeen, mutta siis taidoiltaan ihan aikuisten tasoa.
   
 22. kalle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Loistava pelaaja, ei ikinä kiire, mutta on silti aina eturintamassa. Seuraavan stepin ottamisessa sitten mies punnitaan, nyt pitäisi saada tilkka ilkeyttä otteisiin, mutta eiköhän sekin Hifk:ssa osata...
   
 23. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Juu, olen täysin samaa mieltä, että kykenee pelaamaan aikuisten tasolla perushyvää peliä, mikä on -99 syntyneelle kaverille kova juttu. Dominanssi U18-kisoissa ei oikeastaan edes yllätä. Silti A-maajoukkue sekä MM-kisat on realistinen vaihtoehto aikaisintaan 1-2 vuoden päästä ja 1 vuoden päästäkin ainoastaan silloin mikäli kykenee tekemään ensi kaudella Liigassa ns. Patrik Laineet ja murtautumaan sarjan kärkipelaajien joukkoon.

  Tarkoitus ei ole missään nimessä vähätellä Heiskasta, sillä hän on tämän kauden aikana osoittanut olevansa ikäluokkansa kärkipuolustajia maailmassa. Käynnissä olevat U18-kisat on toki asiaa vahvistanut entisestään.
   
 24. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Mahtaneeko olla IFK:lle jopa etua siinä että Heiskanen murtautuu drafteissa aivan terävimpään kärkeen? Näen asian nimittäin niin että olemalla varausten about top 5 kärjessä, ei ole pelkoa että NHL menisi ohi vaikka pelaisi esim. vuoden Suomessa vastoin änärijengin halua. Absoluuttiseen kärkeen sijoittunut pelaaja voi päättää rauhassa agenttinsa kanssa siitä mikä on järkevintä tulevaisuuden kannalta, hieman myöhemmin varattu pelaaja joutuu ottamaan sopimuksen heti, uutta tilaisuutta ei välttämättä tule.
   
 25. Tietotoimisto Jäsen

  Lainaus:
  Sopimuksen Heiskanen tehnee jo kesän aikana, oli draftisijoitus sitten top-5 tai top-20.

  Mutta asia on kyllä juuri toisinpäin kuin arvelit. Mitä korkeampi sijoitus draftissa, sitä korkeammat paineet Mirolle tulee lähteä välittömästi ison veden toiselle puolelle.