Ilmoitukset

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Miro Heiskanen – Stadin ikioma firstrounderi?

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana wloff, 11.09.2016 klo 16.17.

 1. wloff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tässä kun nyt on pari päivää lähinnä päivitelty paskaa CHL-menestystä ja kaikkea siihen liittyvää, niin siinä sivussa jäi melkein huomaamatta, että Esbjergiä vastaan teki debyyttinsä miesten pääsarjatasolla IFK:n oma kasvatti, 17-vuotias puolustaja Miro Heiskanen. Ja olikin sellainen debyytti, että eiköhän kundi ansaitse oman ketjunsa.

  Esbjerg oli toki tasoltaan pari luokkaa huonompi joukkue kuin yksikään Liigajengi, mutta ei mitään pois Miron debyytistä: kundi pelasi yyveetä, aaveetä, tasakenttiä, kirjautti itselleen syöttöpisteen ja kaiken kaikkiaan näytti pelaavan kuin vanha tekijä. Meriittilistaltahan Mirolta löytyy jo 18-vuotiaiden maailmanmestaruus ja viime kauden A-junnujen vuoden tulokkaan palkinto. Aikaisissa NHL-dräftilistoissa Heiskanen on jo nyt sijan 30 tuntumassa, joten kaikki mahdollisuudet on olemassa että meillä olisi kerrankin käsissämme ihan aito, ikioma, itse omassa juniorimyllyssä kasvatettu ykköskierroksen varaus.

  Ihan ilman muuta meidän pakistossa on edelleen se Järvisen kokoinen ammottava aukko, eikä Heiskanen pienehkönä hyökkäävänä puolustajana ole edes teoriassa noita saappaita täyttämässä, mutta Heiskanen on varmasti ollut yhtenä tekijänä siinä että pakkeja on kulkenut ovista enemmän ulos kuin sisään: perjantaisen perusteella olisin itse asiassa todella pettynyt, jos Miro ei saisi ainakin syksyllä peliaikaa Liigan puolellakin.
   
 2. ikt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Stadi HC, St. Louis Blues
  Hyvä aloitus ja todellakin Miro ansaitsee ketjunsa.
  Seurasin myös samaa kuten veli Wloff, pelasi todella kypsästi ja paljon.
  Piti oikein käydä kesken pelin tutkimassa ATK:sta kaverin tilastoja.
  Toivotaan kaikkea hyvää nuorukaiselle ja hienoa seurata omien talenttien nousemista parrasvaloihin.
   
 3. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Onko Miro muuten Santeri Heiskasen poika? Meinaan kun Sane pelasi Bluesissa ja istui loukaantuneena katsomossa niin vieressä istui aina poika jolla oli Hifk verkkarit päällä ja Hifk-pipo päässä.
   
 4. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Lainaus:
  Tämän vanhan viestin mukaan ei olisi, vaan Sanen poika olisi 1998 syntynyt maalivahti eli tuntomerkkeihin sopisi Aleksanteri Heiskanen (?).
   
 5. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Miro ei ole sukua Santerille ja Aleksanteri on tosiaan hänen poikansa.

  Miro pelaa kyllä todella hyvin ja varmasti, että olisin valmis näkemään häntä top6-roolissa jatkossakin.
   
 6. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Toivottavasti Miro heitetään askiin kovempiakin jengejä vastaan, meinaan olisi kiva nähdä mihin rahkeet riittää.

  - Pelaa todella kypsästi tuon ikäiseksi, ei pätkääkään höntyilyjä ja mihinkään ei näytä olevan kiire.
  - Avaussyötöt napsuu koko ajan tarkasti lapaan ja katsoo vielä pitkään mihin pistää.
  - Stögö antaa koko ajan YV-aikaa ja selkeästi kiittää siitä ampumalla paljon ja tulee muuten yllättävän hyviä vetoja. Tänäänkin onetimer tolppaan.

  Erittäin mielenkiintoinen seurattava liigakaudelle.
   
 7. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Muistutan vaan, että erän Moberg teki kanssa vaikutuksen silloin näitä heikompia joukkueita vastaan, mutta pian huomattiin, ettei millään rahkeet riitä Liigaan. Joten malttia Heiskasen kohdalla, voi olla ettei Heiskanen pysy Liiga vauhdissa mukana ollenkaan vaikka itsekin näkisin Heiskasen pari pykälää kovempana prospectina kuin Moberg aikanaan, mutta silti. Toki toivon, että sama meno jatkuisi myös kovempia joukkueita vastaan.
   
 8. Frankie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
  Lainaus:
  En nyt lähtisi vertailemaan Heiskasta ja Mobergia keskenään, kun toinen on ikäluokkansa lahjakkaimpia puolustajia maailmassa, ja toinen on varaamaton divaripakki. En itsekään odota mitään mahdottomuuksia Heiskaselta vielä tällä kaudella. Toisaalta Kärpissä esimerkiksi Nutivaara ja nyt viimeisimpänä Ronkainen ovat olleet suhteellisen valmiita pelaamaan Liigaa nopealla aikataululla, ja hekään eivät ole lupauksina Heiskasen tasoa. Harjoituspelien perusteella Salmela ja Teppo ovat ne pakit, jotka taistelevat seiskapakin paikasta, jos/kun 'Järvinen' liittyy remmiin. Kaiken maailman Haveristen, Tuohilampien ja Nyqvistien jälkeen on hienoa, että omista junnuista on nousemassa tällainen lupaus.
   
 9. Lindfors Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, YNWA
  Itseluottamus on kaverilla kohdallaan. Valmiin näköistä...
   
 10. tuketuksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Jets, Klubi, Suomalaiset NHL:ssä
  Lainaus:
  Tähän pakko ottaa kiinni, että Nutivaara ja Ronkainen olivat kuitenkin molemmat 20-vuotiaita kun saivat ensimmäiset liigapelinsä Kärpissä ja Heiskanen on vasta 17. Se on aika suuri ero, mutta onhan näitä nuorempiakin ollut; Niku, Vaakanainen, Lindell, Pokka, Salo, V. Vainio, Tuulola jne. Mutta tosiaan hyvältä vaikuttaa Heiskasen alkukauden otteet ja itse ainakin toivon, että saisi peliaikaa HIFK:n puolustuksesta tälläkin kaudella.
   
 11. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Toisaalta täytyy muistaa, että Heiskanen on vasta 17 vuotias siinä missä Nutivaara ja Ronkainen olivat 20-vuotiaita pelatessaan ensimmäiset Liigaottelunsa. Kaikki kunnia siis Heiskaselle, joka on yllättänyt myös allekirjoittaneen yllättävän valmiin näköisellä pelillä CHL:ssä, mutta näin nuoreilla pelaajilla taso saattaa vaihdella reilustikin pitkän kauden aikana, joka on täysin ymmärrettävää.

  E: Hyvin hidas
   
 12. Saskatoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
  Myös Moberg oli ekoissa peleissään positiivinen yllätys ja pelasi silloin paremmin kuin varsinaiset top6-pakit, lopulta kuitenkin sitten hommasta ei tullut liigatasolla oikein mitään. Osasyynä tähän oli varmaan se, että itseluottamus tuntui olevan aika hukassa kun liigaa pääsi pelaamaan. Tosin Heiskanen on kuten sanottu, paljon isompi talentti ja ilmeisesti henkinen puoli vahvuutena. Pieni koko voi tässä vaiheessa tosin olla esteenä murtautumiselle liigamiehistöön ja se että kiekollisia puolustajia on jo ennestään kun tarve olisi lähinnä puolustaville pakeille.
   
 13. wloff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Miro on virallisesti 183cm/77kg, eli ei nyt kuitenkaan mikään varsinainen mikkihiiri ole kyseessä. Tulevaa änäriuraa ajatellen pitäisi toki vähintäänkin saada lisää muskelia varteen.
   
 14. Saskatoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
  Lainaus:
  Niin no vielä kasvavassa iässä joten sitä kokoakin saattaa tulla vielä lisää. Eliteprospectsissa on tuon 183/78, mutta sitten HIFK:n sivuilla 178/70. Kumpi lienee oikeassa?
   
 15. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Lainaus:
  IFK:n mobiiliappissa mitat on taas 178/76. Kai se pitää paikkansa.
   
 16. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
  Hyvää Miron koossa on se, että saanemme nauttia hänen palveluksistaan pari kautta kauemmin kuin normaalisti näitä 1-2 kierroksen varauksia. Kuten JYP Vatasen kanssa.

  Ensi kesänä jerkkua jalkaan ja sitten isoa ruutua ensi vuonna kun Taimi "lähtenee".
   
 17. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Craig Button on ensimmäisessä draft-ennakossaan rankannut Heiskasen sijalle #18 kaikista pelaajista ja kolmantena kaikista puolustajista. Vastaavasti taas "varmana" 1.kierroksen nimenä pidettyä puolustajakollegaa Urho Vaakanaista ei 30 ensimmäisen pelaajan joukosta löytynyt.

  Milloin jotain meidän junnua on viimeksi pyöritelty draftin ennakkospekulaatioissa näin alhaisilla numeroilla? Kenties Tuomo Ruutua, joka hänkin pelasi Narreissa varausta edeltävän kauden?

  Kunnolla vaan vastuuta heti kauden alusta enkä näkisi lainkaan mahdottomana mikäli syrjäyttäisi jossain vaiheessa esimerkiksi Salmelan kokoonpanosta.

  Vähitellen alan myös ymmärtää miksei Nybarilla ole hirveä kiire ostaa alakerran pelipaikkoja täyteen kokeneilla pelimiehillä, sillä olisihan se idiotismia olla katsomatta, että mihin tällä talentilla rahkeet riittävät.

  Lähde: Craig’s List: Nolan Patrick stands above the rest - Article - TSN
   
  Viimeksi muokattu: 14.09.2016 klo 17.29
 18. snumi Jäsen

  Lainaus:
  Vaakanainen on varattavissa vasta vuotta myöhemmin?
   
 19. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kyllä Vaakanainen on varattavissa ensi kesänä. On jopa yli puoli vuotta vanhempi kuin Heiskanen ;)
   
 20. Petrell#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Mikael Granlund
  Mitkäs ovat muuten Heiskasen tehot CHL- sekä harjoitusotteluissa yhteensä? Ainakin useampi syöttöpiste taitaa jo olla vyöllä.
   
 21. Frankie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
  Lainaus:
  Heiskanen ei nuorena kiekollisena pakkina hirveästi jeesaa tuota meidän alakerran suurinta puutetta eli pienikokoisuutta ja kamppailuvoiman puutetta.

  Sinun tavoin myös minä uskon, että Heiskanen menee Salmelan ohi nokkimisjärjestyksessä. Harjoitus- ja CHL- matsien perusteella Heiskasen pitäisi olla jo nyt Salmelan edellä.
   
 22. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Lainaus:
  CHL: Kaksi matsia, 0+1 ja tehotilasto +1.
  Eliteprospects.com - Miro Heiskanen
   
 23. wloff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hm, mites mä olin ihan varma että tuossa 7-0-pelissäkin tuli ainakin yksi syöttöpiste? Noh, ei kai sitten.

  e: piti oikein tarkistaa ja ei tullut Mirolle syöttöpisteitä ei, mutta huomasin hassuna faktoidina että jokaiseen seitsemästä maalista oli kuitenkin löydetty kaksi syöttäjää. Joukkuepeli kohdillaan? :)
   
 24. JigSaw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Posiitivisen vaikutelman antanut tämä meidän mahdollinen firstrounder, ei ihan heti muistu mieleen millon IFK:ssa viimeiksi olisi pelannut kaveri ilman koff sponsoria MG jälkeen.
   
 25. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Tämä Heiskanen näyttää aika valmiilta pelaajalta Liigaan ja tulee kehittymään kauden aikana vielä huikealla tavalla.