Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Miro Heiskanen – Stadin ikioma firstrounderi?

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana wloff, 11.09.2016 klo 16.17.

 1. Pate44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, ManCity
  Olen seurannut Heiskasta koko kauden aika tarkalla silmällä ja on pakko todeta ettei tämä kundi tee käytännössä koskaan huonoa ratkaisua, ainakaan kiekollisena.

  Lisäksi kuntokin näyttää olevan rautaa sillä jopa pitkän oman pään pyörityksen jälkeen, Heiskanen jaksaa toistuvasti nostaa jalalla kiekon keskiviivalle asti jotta muut pääsevät ryömimään vaihtooon.
   
 2. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#6
  Minulle tulee vähän Teppo Numminen mieleen Heiskasesta. Vähän samanlainen pelityyli ja yleinen olemus.
   
 3. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Muistan kun näin Heiskasen pelaavan ekaa kertaa joskus monta vuotta sitten, olisiko pelannut silloin Bluesin C2:ssa (97-ikäluokan mukana pelasi kuitenkin Ikosen nuoremman pojan kanssa). Jo silloin katseltiin että aika lailla samantyylinen kaveri on kentällä kuin Nummisen Teppo. Usein oikeassa paikassa samaan aikaan, hyvä käyttämään mailaansa sekä kiekon kanssa että kiekon ottamiseen ja varsin mitäänsanomaton ja eleetön kentällä. Otteet oli hyvät vaikka pelasi vanhempien kanssa, itse asiassa en olisi edes tiennyt että oli kaksi vuotta nuorempi ellei jotkut vanhemmat olisi siitä sanoneet. Peli taisi olla Bluesin juhlaa, mutta sen enempää en tilanteesta muista.
   
 4. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Heiskanen, Espoon lahja Hifk:lle. Siirtyi Hifk:n puolelle kun ei päässyt ala-ikäisenä Blues:n B-junnuihin.
  Mutta joo, taidot on hankittu Espoossa kun oli vuosikausia Juha Ikosen opissa.
   
 5. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Missä Liigaseuroissa ne muut -99 pelaa, jotka Ikosen Juha on opettanut jääkiekkoilemaan?
   
 6. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Heiskanen siirtyi HIFK:n C-junnuihin alaikäisenä, joten oletan sinunkin tarkoittavan ettei hän mahtunut Bluesin C-junnuihin alaikäisenä. Ja eiköhän nuo taidot ole kehittyneet myös HIFK aikana vai oliko Heiskanen jo 14 vuotiaana liigatasoa - epäilen. Kunnia kuuluu siis yhtälailla muillekin häntä valmentaneille, sekä eritoten ja eniten Heiskaselle itselleen
   
 7. Silkkeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tämä nyt on ihan höpöhöpöä. Heiskanen on IFK:n kasvatti, paljasjalkainen stadilainen, sydän sykkii vain ja ainoastaan punaiselle eikä edes naisekseen huolisi muuta kuin vähintään neljännen polven stadilaista IFK-fania. Heiskanen ei edes käy Stadin rajojen ulkopuolella kuin pakon sanelemana vieraspeleissä, paitsi joskus tulevaisuudessa kun joutuu NHL:ään pelaamaan. Sielläkin Miro pitää IFK:n pelipaitaa tulevan joukkueensa pelipaidan alla "salaa", kuitenkin siten, että lukuisia maalejaan juhliessa kilpilogo ikäänkuin huomaamatta paljastuu kauluksen alta. On se vaan aika kultapoju tuo meidän Miro. Hienoin nuori jätkä Stadissa sitten herran numero #64.
   
 8. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Jalkapallossa on ollut jokunen pelaaja minkä ei ole tarvinnut lähteä eurokentille lentopelon takia. Taatusti Mirokin saa soppariinsa pykälän, että Stadista ei tarvitse poistua.
   
 9. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
 10. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei ole Heiskanen kovin häävisti esiintynyt kisoissa, mutta toisaalta eipä ole moni muukaan suomalaispelaaja. Tuskinpa tällä silti hirveästi on vaikutusta varausnumeroon kun ongelmat ovat selkeästi pelikirjassa ja eikös tämän ikäisille sälleille se pääasiallinen näytönpaikka ole muutenkin U18-kisat.
   
 11. Aurinkotuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
  Miro Heiskanen, tule pian takaisin! Puolustuksessa on ammottava aukko Sinun ja Puppa Joen puuttuessa kokoonpanosta.
   
 12. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Joo onneks se tuleekin pian... lyhyt oli leijonan hyppy näissä kisoissa.
   
 13. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Suomi on pelannut mahdollisesti vasta puolet peleistään, joten ei se Heiskanen sieltä sen nopeammin takaisin tule kuin mitä alusta asti odotettiinkin. Mahdollisesti pelejä on jäljellä vielä neljä.
   
 14. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Ok, tänx infosta. Voihan perse. Luulin että tulee nopeastikin pois nyt, mutta enpä oo kyllä leijonien otteluohjelmaan perehtynyt yhtään suoraan sanoen.
   
 15. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Jos Heiskanen haluaa kehittyä pelaajana, kannattaa hänen lähteä hevon vittuun mahdollisimman nopeasti. HIFKssa on nyt menossa kaikkien aikojen alasajo josta kannattaa pysyä erossa. Kuka tahansa Pennanen tai Kookoo pystyy kehittämään pelaajia ja peliä paremmin kuin Nybondaksen IFK.
   
 16. Lehmus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kristian Vesalainenkin puheli juuri YLE:n haastattelussa siitä, että kävi ennen Frölundaa neuvotteluja HIFK:n (eli Nybondaksen) kanssa ja homma ei millään tavalla vakuuttanut. Varmasti olisi Heiskasenkin kannalta parempi olla kehittymässä seurassa, jossa oikeasti suhtaudutaan urheilutoimenjohtamiseen tinkimättömällä ammattitaidolla.
   
 17. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Miro pelasi eilen todella rohkealla ilmeellä pahassa paikassa, kun vastuuta oli tarjolla. Ei hätkähtänyt siitä maalistakaan. Hyvä nähdä, että henkiset ominaisuudet tuntuisivat olevan kohdallaan.
   
 18. Pepper Jack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Omaan silmään näytti, että Miro paransi peliään ensimmäisen erän jälkeen. Varmaan pelaamattomuus vaikutti alkuun. Omasta maalista ei voi oikein valittaa, sillä näitä sattuu aina välillä. Kiekko olisi varmaan lipunut maaliin ilman Heiskasen apuakin. Parhaiten silmään pisti kaksi tilannetta, joista yhdessä Heiskanen esti vanhanaikaisen maalin vahvalla mailapuolustuksella ja toisessa pienen kamppailun ja Kallion pelaaman pikkusian jälkeen Heiskanen laittoi Kallion seinälle voimakkaalla taklauksella. Selvä parannus O'Connoriin tällä hetkellä. Ainakaan ei tule yhtä pahoja virheitä.
   
 19. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Se oli muuten se Kallion naulaaminen jotenkin sellaisen veteraanin teko, sellainen henki siinä oli. Heiskanen on palannut, huima jätkä.
   
 20. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Etenkin loppua kohti Heiskanen oli oikeastaan parasta mitä IFK:lla oli puolustukseen laittaa. Salmelan kanssa parina toimi noin 100x paremmin kuin Salmela-O'Connor, joista jälkimmäinen ei vain tunnu pääsevän tasolleen. Huima jätkä, todellakin!
   
 21. M.Rönkkö-83 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, New York Islanders
  Lainaus:
  Nyt täytyy kyllä sen verran "huima jätkä" heittoja laimentaa, että sähläsi Tepsin mukaan peliin lahjoittamalla maalin ja laittoi oikeastaan vikan erän puoliväliin asti luokattomia purkuja. Paransi loppua kohden, mutta ei missään nimessä pelannut hehkutuksen mukaista peliä!
   
 22. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  No jaa, minusta kyllä pelasi aivan hehkutuksen mukaista peliä suhteessa odotuksiin. Tietysti jos nimi selässä olisi vaikkapa parhaiden päivien Söderholm, voisi todeta että Södellä jäi vähän parannettavaa eikä ihan ollut tasollaan, mutta vielä ei tuossa pisteessä olla. Kyllä se parempi tai yhtä hyvä oli kuin luokattomasti pelannut Generous, pitkiä solkenaan kiskonut ja muutenkin keskinkertaisesti läpi matsin pelannut Eronen, pelottavan hasardi O'Connor joka joutuikin vilttiin, sekä jäähyherkkä Finley joka pelasi itsensä useamman kerran ulos.

  Jos meidän pakisto pelaisi sellaista peliä kuin sopisi toivoa, ei Heiskasen otteilla tulisi erottua edukseen, mutta valitettavasti nyt niin ei ole. Tämä toki omaa pelin katsomiseen perustuvaa mielipidettä. Myös Heiskasen kentällä ollessa jengillä oli erinomainen laukaisutasapaino.
   
 23. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Lainaus:
  Samoja havaintoja. Finley aiheutti epätavallisen paljon sydämentykytyksiä. Jotenkin ylipelasi tilanteita ja sähelsi poikkeuksellisen paljon. Generous taas on Melart vm. 2011, jatkuvasti saa pelätä jotain karmeaa virhettä. Itse tuossa edellä viittasin Heiskasen osalta nimenomaan jatkoerien peliin. Oli mies (poika) paikallaan niissä.
   
 24. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kyllä mä katson sellaista kokonaisuuttakin. Junnu on junnu, vaikka olisi erityislahjakas, ja pitää antaa pientä siimaa, jos meinataan jollain lailla saada näitä kovimpia rosteriin ajettua sisään. Ja noista virheistä - jokaiselle tulee sellainen, mutta jos ne ovat systemaattisia, ei asiaa kokoonpanoon. Esimerkiksi eilen toinen maali oli yhdeltä osaltaan lankisen iso moga, en ymmärrä, miksi ei liikkunut patjoineen etukulmaa kohti, kun häntä kierrettiin, vaikka aikaa olisi ollut - mutta ei kai kukaan olisi sen takia häntä naulaamassa?
   
 25. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Oli juuri tullut pykälän vastaan torjumaan laukausta, ja kiekon tullessa Ahtolalle oli vielä maissa, eikä ehtinyt enää pitämään etukulmaa. En ole maalivahti asiantuntija, mutta mielestäni Lankinen pelasi tuon tilanteen ihan oikein.

  Heiskasen pitkä pelaamattomuus näkyi ottelun alkupuolella, taisi olla niin ettei ole pelannut tänä aikana edes A-junnujen mukana, ainakaan pitkään aikaan. Ottelun edetessä Heiskanen alkoi olla oma itsensä, jatkoajalla jalka liikkui kuin nuorella varsalla. Heiskanen korvannee surkeasti esiintyneen O'Connorin myös jatkossa. Arvatkaa kuka pakki menetti 1.erässä kiekon oman siniviivan jälkeen Thorelille joka paineli läpiajoon, Ryanhan se. Käsittämätöntä miten suvereenin kiekollisen pakin ratkaisut voi sulaa playoffeissa noin pahasti käsiin, jännittää varmaan liikaa, koska ei ole todellisuudessa noin huono pakki.