Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Miro Heiskanen – Stadin ikioma firstrounderi?

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana wloff, 11.09.2016 klo 16.17.

 1. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Vähän niin kuin esimerkiksi Laineelle kävi viime kaudella? ;)
   
 2. Frankie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
  Lainaus:
  Korostaisin edelleen, että Heiskasen kohdalla puhutaan ikäluokkansa yhdestä parhaasta puolustajasta ihan koko maailman tasolla! Kaiken maailman Haveriset, Tuohilammet ja Mobergit sun muut tusinaluokan lupaukset ovat tehneet osasta meikäläisiä todella skeptisiä. Muualta voi katsoa osviittaa, miten nämä tulevat 1-2 kierroksen varaukset ovat olleet valmiita Liigaan.
   
 3. Johan Kesti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onnittelut uran ekasta! Luojan kiitos, että valmennus on antanut nuorelle pojalle näinkin paljon vastuuta heti. Nyt on itseluottamus tapissa.
   
 4. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Tämän jampan kanssa on se hyvä tilanne ettei hänen varaansa ole varmasti rakennettu mitään. Jos kulkee niin saa pelata, jos tulee hiljaisempaa niin kuitenkin Taimi, Ertsi ja Salmela on varmasti riittävä kolmikko Liigatasolle.
   
 5. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onnee uran ekasta Mirolle! Tän nuoren miehen otteet vaan paranee. Huikee talentti.
   
 6. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Olen nyt katsellut Heiskasta kaukalossa ja peliasento on jostain takavuosien peri-ifk:laiselta pelaajalta tuttu. Tulee mieleen nuoren Karalahden ja Saarisen yhdistelmä.

  Mutta oli miten oli, suoraan sanottuna kevyesti paras puolustaja jengissä just nyt. Mm. taklaa, sijoittuu oikein, puolustaa mailalla ja kropalla hyvin, pitää viivan, edistää hyökkäystä nousemalla ja kiekollisena, on fyysinen ja samalla tekninen; huikea debyytti, jota ei saa pilata dissaamalla sitten kun tulee se harhasyöttö vastustajan lapaan, sillä senkin on tultava - jotta nousisi askeleen eteenpäin, niitä pitkiä läpisyöttöjäkin on yritettävä. Mutta häntä ei myöskän saa pilata nostamalla otteluruuhkan painamana hiearkiassa edelle jotain ehkä semisti parempaa jyrää. Luottoa, kaikkina hetkinä, sillä pelaamalla se on jo nyt ansaittu. Tästä kundista on tehtävä meille ikoni!
   
 7. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Aamen. Täysin samoja ajatuksia. Tätä menoa kysymysmerkin viestiketjun otsikosta voi poistaa huoletta, sillä otteiden jatkuessa nähdyn kaltaisina 1. kierroksen varausta voi pitää selviönä. Kyllähän se kielii, että Stögö/Nybari -parivaljakko on skoutannut niin Heiskasen ja kuin myös Karjalaisenkin potentiaalin hyvissä ajoin ennen kauden alkua, koska sen pakkihankinnan kanssa ei ole pidetty kiirettä. Uskaltaisin väittää, että jos Mirojen tilalla olisi nimet "Moberg" ja "Nyqvist", niin ainakin se Järvisen klooni olisi jo jostain rosteriin revitty.
   
 8. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Onhan valmennuksella luottoa tähän pelaajaan, kun menee ylivoimalla mm. Taimin edelle. Eilsessäkin matsissa pelasi ylivoimalla isommat minuutit kuin Taimi, mutulla heitettynä.
   
 9. VT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Katsoin samaa, että pelasi sekä ykkös- että kakkosyv:ssä. Kuten pitääkin.
   
 10. Lurttu Attinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jalkapallossa Nigeria
  Täytyy kirjoittaa ensimmäinen viesti jatkoajassa tänne, sillä niin vaikuttunut olen tämän kaverin pelaamisesta. Mahtavaa, että a) meillä on tämän luokan lupaus ja b) hän on vielä puolustaja. Heiskanen on todella monipuolinen pelaaja ja itseluottamus on kohdallaan, joten täytyy olla tyytyväinen siihen että valmennus uskaltaa antaa kunnolla vastuuta hänelle.
  Ei vaikuta puolustus yhtään niin heikolta enää, kuin mitä ennen kauden alkua nyt kun Heiskanen on näyttänyt tasonsa, Finley on osoittanut olevansa pelaavan kuusikon mies tähän liigaan ja vielä Karjalainenkin näyttää olevan lupaavampi kuin viime kausien nuoret pakit IFK:ssa. Vielä kun Eronen saadaan terveeksi ja Taimi löytää jälleen oman tasonsa, on puolustus muuttunutkin heikkoudesta yhdeksi HIFK:n vahvuuksista
   
 11. adolf Jäsen

  Pieniä väläyksiä itsekin nähneenä, jos ei tietäisi ennalta niin voisi hyvin luulla että tuossa on 22-vuotias rutinoitunut hyvän tason liigapakki. Liigan tasolla ihan A-korin jätkä. 17-vuotiaaksi pelaa kyllä hienosti. Antaa vaan mennä, eikä mieti liikoja.
   
 12. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Lainaus toisesta ketjusta. Heiskanen on kyllä huikea pakki, ei voi käsittää että poika on kesällä täyttänyt 17-vuotta, IFK:ssa näitä tämän ikäisiä ja tasoisia pakkeja nähty tuskin koskaan, ja Liigassakin ne tapaukset on oikeasti erittäin harvassa, lieköhän Ristolainen viimeisin, Vaakanainen toinen nyt Liigassa oleva, hänestä mulla ei tosin ole enempää tietoa. Hyvin todettu Heiskasesta siinä yllä, on nimenomaan nyt siinä rajoilla että pystyisi dominoimaan kiekollisella osaamisella jo nyt Liigassa.

  Peruspeli Heiskasella on jo nyt niin hyvällä tasolla ihan kokonaisvaltaisestikkin, että tätä tahtia Heiskanen tulee oikeasti dominoimaan Liigaa jo ensi kaudella, sen jälkeen kolmatta kautta ei enää IFK:ssa saataisikaan nauttia vaan poikaa vietäisiin jo kiireellä P-Amerikan kaukaloihin. Jos ja kun Miro vetää onnistuneet nuorten MM-turnaukset niin pidän 1.kierroksen NHL-varausta erittäin mahdollisena.

  No ei mennä asioiden edelle, mutta onhan se mahtavaa että myös IFK:ssa voidaan edes joskus nähdä näitä oman pelipaikkansa ja ikäluokkansa maailman parhaimmistoa. Harmi kun se meidän toinen -99 syntynyt huippulupaus nimeltä Kristian Vesalainen lähti Ruotsiin. Harmittaa ajatella että meillä voisi parhaassa tapauksessa pelata myös kaksi muuta lupaavaa nuorta, Borgström ja Niemeläinen (ei tosin IFK:n kasvatteja), kuitenkin molemmat olisivat jo nyt erittäin päteviä Liiga pelaajia ja varsinkin Niemeläinen olisi tuonut tärkeää apua kriittiselle osa-alueelle eli puolustuspäähän.

  E: Korjaus, Vatanen oli tosiaan vielä drafti-ikäisenä JYP:n junnuissa.
   
  Viimeksi muokattu: 08.10.2016 klo 03.15
 13. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Heiskasella on muuten Finleyn ohessa joukkueen paras tehotilasto lukemalla +5 ja siinä sivussa on tehnyt myös IFK-pakeista eniten pisteitä. Ei hassummin 17-vuotiaalta junnulta.
   
 14. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  No kun miettii esim. eilistä peliä, niin kiikareiden sijaan voisi olla 0+2. Syötti maalin nurkalta Åstenille lätyn lapaan takatolpalle, mutta JYP:n pelaaja sai vetoon mailaa väliin, syötti myös ottelun lopussa kiekon Raskille loistavasti, joka jatkoi Puustiselle takatolpalle, mutta Tuokkola veti todellisen gamesaverin. No ainahan näillä tehopisteillä voidaan jälkiviisastella, mutta molemmat olivat upeita suorituksia.

  Muutenkin kaverin pelaaminen on niin helpon näköistä. Ei ole oikein koskaan kiire. Itseäni ärsyttää monessa puolustajassa ja muutenkin kenttäpelaajissa se, että aletaan tekemään hätäisiä ratkaisuja, vaikka ei olisi oikeasti kiire yhtään mihinkään. Heiskanen on näitä pelaajia, joiden kohdalla se aika tuntuu syöttöhetkellä pysähtyvän ja ehtii katsomaan vielä, että mihin laittaa. Pelkästään kun saa liikkeeseen pykälän lisää voimaa, niin eihän tuota pidättele Liigassa mikään, kun pelikäsitys on tuota luokkaa.

  Voidaan ensi kaudeksi laittaa ykköskorin kiekollisen puolustajan kohdalle merkintä, että check ja ei maksa paljoa.
   
 15. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Lainaus:
  Tilastot kertovat aika hyvin sen, mitä on kentällä tapahtunut. Tämä on positiivinen asia Heiskasen kannalta, mutta samat tilastovat myös kertovat sen, että IFK:n ykköspakki on ollut alkukauden joukkueen surkein puolustaja ja sitä ei tilastot vääristele yhtään.
   
 16. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Kohta voidaan alkaa veikkailemaan monennellako vuorolla menee ensi vuoden draftissa. On kyllä huikea pelaaja, IFK:lla ei ole ollut vastaavallla peliälyllä varustettua ja yhtä lahjakasta nuorta puolustajaa vuosiin.
  Peliasennosta lähtien kaikki on kunnossa, todella ennakkoluulotonta tekemistä, haastaa paremmin kuin muut IFK-pakit miesmuistiin, hienoja nopeita syöttöjä vielä muutaman metrin päässä maalistakin. Pelaa nyt 17-vuotiaana täysin keltanokkana Liigaa ja saa heti vastuuta YV, AV jne. Poikkeuksellinen lahjakkuus. Jos kehitys on tätä tasoa niin voi olla ensi vuoden draftin top5 puolustaja.
  Tämä Miro on yksi tämän kauden mielenkiinnonkohteista, jopa syy käydä hallilla. Ratkaisi meidän puolustuksen ongelmat mitä tulee kiekolliseen peliin ja Eronen/Taimi tukee hyvin tätä. Toivottavasti pelaisi vielä ensi kauden IFK:ssa. Tulikohan hehkutettua tarpeeksi.

  _
   
 17. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei.
   
 18. Viivapelote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jannun nousu pelaavaan kokoonpanoon antaa myös signaalin muille junnuille, että myös täältä pystyy ponnistamaan huipulle. Toivottavasti saadaan tätä kautta tulevaisuudessa enemmän naarattua näitä huippulupauksia tänne.
   
 19. Jermu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  ??? Tämäkö on ainoa tie? Parasta olisi saada oma junnuvalmennus niin laadukkaaksi, että saadaan näitä uusia miroheiskasia ihan omasta takaa.
   
 20. Nashpre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Finnesota
  Lainaus:
  Missä kohtaa sanottiin että olisi ainoa tie?
  Omasta junnuputkesta lupauksia liigaan => lumipalloefekti, koska huomaavat että "hei tuolla on pakko olla hyvä valmennus/taustat/kehityspaikka koska lupauksia tulee jatkuvalla syötöllä"
   
 21. Viivapelote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  En näe, että nämä ovat millään tavalla toisiaan poissulkevia tekijöitä. Eikä tarkoitus tietenkään ole koota mitään junnujengiä A nuorten All stars kentästä. Tarkoitin, että saataisiin poimittua nuo ikäluokkansa maailman parhaat tänne.

  Toinen kiinnostava vaihtoehto voisi olla jonkinlainen farmiyhteistyö NHL organisaation kanssa. Toki tuo Goldobin, joka täällä kävi pyörimässä oli pelaajana niin raakile, että saa olla aika kova prospekti, että kannattaa ottaa tänne pyörimään.
   
 22. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hyvin kulkee Heiskasella ja on ehdottomasti koko joukkueen paras puolustaja tällä hetkellä, joka suuntaan. Saa nähdä koska tulee ensimmäinen huono jakso pojalle. Lienee sanomattakin selvää, että semmoinen vielä tulee, koska niin nuoresta kaverista kyse ja nyt joutuu jo helvetin isoon roolii kun pelaa jatkuvasti ylivoimaa, alivoimaa ja tasakentällisinkin paljon.

  Mutta on se ollut ilo seurata tuon kaverin meininkiä. Ei ole mihinkään kiire ja kaikki tapahtuu niin sulavaliikkeisesti. Toivottavasti saadaan nauttia miehestä vielä ensi kaudellakin, koska silloin tuo kaveri vasta tulee olemaan kova.
   
 23. F#21 Jäsen

  Oliko Heiskasta vielä kehuttu? On niin jäätävän kova kaveri tällä hetkellä, että saa muut pakit ottaa paljon mallia hänestä.

  Jos kehitys jatkuu samanlaisena niin voi olla että siirtyy rapakon taakse jo ensi kaudella.
   
  Viimeksi muokattu: 11.10.2016 klo 21.26
 24. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres
  Lainaus:
  Täydellä varmuudella siirtyy, siitä ei epäilystäkään. Kaikki oppi mitä Euroopassa voi saada löytyy jo, tämän kauden jälkeen hakemaan kovuutta ja fysiikkaa Pohjois-Amerikkaan.
   
 25. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Huikeaa peliä nuorelta kollilta!
  Penan eilistä studiovierailua kunnioittaen sanonkin "Ei huimaa!".

  Kiekollinen rohkeus ihailtavaa ja pelikäsitys 17-vuotiaaksi erittäin hyvä. Meidän paras ja tasaisin pakki toistaiseksi!

  Nämä Heiskaset on juuri niitä pelaajia joita on kaivattukin. Oikeasti kovia tod. näk. ykköskierroksen varauksia.
  Jos verrataan vaikka Kärppien historiaan, niin paljon ollaan annettu tasoitusta tällä saralla.
  Kärpät on saanut Ahot ja kumppanit käytännössä maila-ja ruokapalkalla isoihin rooleihin ratkomaan pelejä samalla kun IFK on joutunut lyömään isoja summia valmiille pelaajille täyttämään saman paikan.