Minnesota Wild, 2010-2011

  • 195 821
  • 523

Noob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Olipas järkyttävän huono peli Wildilta. Ei näköjään tehnyt neljän päivän pelaamattomuus hyvää. Kaksinkamppailut hävittiin säännöllisesti ja omalla alueella oltiin kusessa. Hyökkäyspäässä Wild ei saanut mitään aikaan. Laukauksia tuli näköjään 33, mutta todella harvassa oli varsinaiset maalipaikat. Koivu oli huono, Cullen oli hanurista ja Havlat oli hyödytön niinkuin turhan monesti aiemminkin. Tuota listaa voisi jatkaa paljon pitemmällekin, mutta kuitataan nyt loput sillä, että kukaan Wildin pelaajista ei ollut hyvä. Thrashersille pitää kuitenkin antaa kehuja, hienosti pelasivat joka puolella kenttää ja ilman muuta ansaitsivat voiton.
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Parempi ottelu Floridaa vastaan, mutta 1 tehdyllä maalilla on vaikea voittaa otteluita, kun 1.erässä tehdään tulee 2 isompaa kämmiä, josta vastustaja rokottaa. Burnsin temppu ottelun lopussa törkeä vaikka vahingoksi sitä sanoi. Jos Burns tuosta saa pelikieltoa, niin puolustukseen tulee iso aukko. Nytkin joka ottelussa Barker ja Stoner järjestää ylläreitä omassa päässä. Falkin tilalla ollut Scandella sössi kunnolla Floridan ekassa maalissa, mutta paransi sen jälkeen. Tampa sunnuntaina vastassa ja jos Burns ei pelaa niin tulee kova kiire Tampan hyökkääjien kanssa nykyisellä pakistolla. Yv:llä ei ole laittaa ketään kiekollista viivalle, kun Barkerin kehutut yv-taidot ja pelottava kuti viivalta loistaa iloisesti poissaolollaan. Schultzin ja Zanonin laukaukset suuntautuu pääasiassa vähintään 2m maalin ohi.

Sitten on pakko avautua tuosta hyökkäyspelistä, ketjuista ja muutamista pelaajista. Kummasti on taas alkanut kunnon otteluvitutus, kun tämä yksi pelaaja palasi kentälle ja siitä on aiheutunut muutama muutos koko joukkueen hyökkäyspelin osalta.
Katsotaas Florida-ottelun ketjuja, jotka oli tässä muodossa lähes koko ottelun.

Brunette-Koivu-Miettinen
Clutterbuck-Cullen-Wellman
Nystrom-Madden-Havlat
Staubitz-Brodziak-Almond

Mitä helvettiä Havlat tekee 3.kentässä?!?!?

Tuota ei voi selittää mitenkään muuten kuin sillä että Havlatilla on edelleen jotain erimielisyyksiä Richardsin ja/tai Koivun kanssa, koska tuossa ei oo mitään järkeä peluuttaa Havlatia 3.kentässä kahden surkeimman puukäsi ufa-hankinnan kanssa. Maddenista tai Nystromista ei ole Havlatille jakamaan kiekkoa eikä todellakaan viimeistelemään paikoista. Tuo kenttä ei saanut yhtään mitään aikaan hyökkäyspäähän. 5millin capilla vielä 4 vuotta tämän kauden jälkeen oleva pelaaja laitetaan 3.kenttään. Joukkueen taitavimpia pelaajia ja kun häntä hyödynnetään tällä tavalla, niin vetää täysin sanattomaksi. Mielenkiintoista oli myös Florida-ottelun lopussa, kun Havlat laitettiin puolustajan paikalle, kun 2min oli ottelua jäljellä. Ei vittu.

Tuo 2.kenttä joka oli muodossa Clutterbuck-Cullen-Wellman oli ehdottomasti paras kenttä tänään. Joka vaihto sai jonkinlaisen pyörityksen aikaan vastustajan päähän ja etenkin kun jokaiselta löytyy nopeutta niin sillä luotiin paikat. Wellman oli todella pirteä tänään ja tämä rooli on ainoa oikea tapa kasvattaa häntä pelaajana. Peliaikaakin tuli 14,5min. Tuntuu että Cullenin vaisuus estää kentän maalinteon. Nyt jo 10 ottelua ilman maalia. Clutterbuck pelaa joka ottelu sitä mitä parhaiten osaa eikä maali ollut kaukana tänäänkään. Toivottavasti tämä ketju jatkaa sunnuntaina yhdessä.

Russo kirjoitti:
Mikko Koivu was again a total non-factor. He looks lethargic, isn't creating and isn't scoring. He's got one goal the past 12 games.
1.kenttä on aivan paska. Ei uskoisi että ensi kaudella Koivu on lähes 7milj.$ capilla pelaava pelaaja. Koivu ei erotu mitenkään kentältä. Vajonnut samalle tasolle kun surkeat ketjukaverinsa. Saman toistoahan tässä tulee taas kirjoiteltua, mutta miksi vitussa noita kahta paskaa ei saada tuosta laidoilta pois?? Näen jo painajaisia että kauden päätyttyä ilmoitetaan Brunetten ja Miettisen jatkosopparit molemmilla muotoa 3 vuotta 3milj/vuosi ja paikka 1.kentässä.
Brunette tuntuu hidastuvan koko ajan kauden edetessä eikä hänestä ole mitään hyötyä hyökkäyspäässäkään kun sinne ei edes päästä muuten kuin yv:llä tämän kentän osalta. Samalla yv:llä kun näkee Miettisen pisteiden välissä odottamassa laukaisemista, ei voi ku nauraa. Millä vitun meriiteillä Miettinen pääsi heti ekassa ottelussa loukkaantumisen jälkeen kuin automaattisesti takaisin 1.kenttään? Tuon tilalle voisi laittaa vaikka Staubitzin ja samanlailla sekin laukoisi siniviivalta kiekon kohti maalia/kulmaa ja menisi vaihtoon, kun on eka puolustettu vastustajan 4.kenttää vastaan minuutin verran omassa päässä, kuten Florida-ottelussa.
Ennenkuin joku tulee tänne puolustelemaan Miettistä 2000-luvun alun tilastot SM-liigasta mielessään, niin suosittelen katsomaan noita Minnesotan otteluita ennen kuin alkaa kirjoittamaan yhtään mitään.

Jos tuo Havlatin oleminen 3.kentässä eikä 1.kentässä Miettisen tilalla johtuu tuosta "riidasta" niin kyllä voi olla vaikeaa aikuisten ihmisten kesken. Äijät tulee todennäköisesti pelaamaan samassa joukkueessa vielä 4 vuotta tämän kauden jälkeen, joten vaikeaksi menee jos asia on noin. Ei tuohon muuta syytä keksi, koska Koivu ja Havlat eivät ole muistaakseni koskaan pelanneet edes yhtä ottelua samassa kentässä. Muutama muu puukäsi siinä on taas saanut pelata kokonaisia otteluja useammankin tällä kaudella.



Tässä on jo toivottu koko kausi että Richards uskaltaisi tehdä jotain muutoksia 1.kentän osalta muutoinkin kun loukkaantumisen pakottamana, muttei tuollaista varmaan vieläkään nähdä sunnuntaina. 2.kenttä saisi pysyä tuossa muodossa missä oli Florida-ottelussa ja yksinkertaisesti Miettinen<->Havlat vaihto 1.kenttään.
Theodore voisi myös jatkaa maalissa. Todella hyvä ottelu ja piti ottelun tasaisena vaikka puolustus yrittikin ratkaista ottelun Floridalle jo aiemmin.
Eipä tässä muuta.
 
Ennenkuin joku tulee tänne puolustelemaan Miettistä 2000-luvun alun tilastot SM-liigasta mielessään, niin suosittelen katsomaan noita Minnesotan otteluita ennen kuin alkaa kirjoittamaan yhtään mitään.

Ilmiselvästi viittaat minuun, mutta ei tuo piikkisi osu tällä kertaa. En ole missään kohtaa nostanut esiin Miettisen tilastoja 2000-luvun alun SM-liigasta. Se taisit olla sinä, joka niistä täällä ensimmäisenä (ja ainoana) mainitsi.
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Pian alkaa todennäköisesti teurastus Tampassa, jossei joukkue ole saanut mitään järkeä peliinsä. Burns on pois ja Zidlicky on lennätetty ties missä kunnossa kokoonpanoon. Ilmeisesti puolikuntoinen Zidlicky on parempi kuin että kokoonpanossa olisi 3 rookie-pakkia. Bäckström maalissa. Toivottavasti ketjuihin saataisiin sanomani muutokset aikaan, niin voisi maalejakin odottaa joskus.

Ilmiselvästi viittaat minuun, mutta ei tuo piikkisi osu tällä kertaa. En ole missään kohtaa nostanut esiin Miettisen tilastoja 2000-luvun alun SM-liigasta. Se taisit olla sinä, joka niistä täällä ensimmäisenä (ja ainoana) mainitsi.
Kyllähän tuossa lauseessa sinuun oli viitteitä, koska tuollaisen kuvan sain sinusta. Kukaan Minnesotan otteluja nähnyt (todennäköisesti et ole nähnyt yhtään) ei voi tosissaan väittää, että Miettinen kuuluu 1.kenttään missään NHL-joukkueessa.
Sopii lukea tämän palstan Wild-osiota myös muiden kirjoittajien osalta ja etenkin HfBoardsin Wild-osiota ja tuota Possible Trade Ideas-ketjua, jossa lähes jokainen kirjoittaja hahmottaessaan ensi kautta ja trade deadlinen jälkeistä aikaa haluaa tuo turhakkeen pois joukkueesta.
Omalta osalta tämä Miettinen-keskustelu voidaan päättää sanomalla, että Miettinen on parhaimmillaan NHL:ssä 3.ketjun materiaalia ja max. 1 millin capin arvoinen. 1. ja 2. kentissä sysipaska.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Hyi helvetti mitä lätkää ensimmäisen erän jälkeen, ykkösketjukin sai ehkä kaksi kertaa pientä pyöritystä aikaiseksi, eikä muut ketjut paljoa parantaneet. Havlat oli hyvällä pelipäällä, ja oikeastaan Zanonin ja Bäckströmin kanssa ainoana ansaitsevat puhtaat paperit. Ykkösketjuun on pakko saada muutosta, koska Bruno on valitettavasti aivan liian hidas, ja tuo itsessään syö jo ketjun peliä helvetisti. Miettinen nyt on mitä on, tänään ensimmäisessä erässä hyvä, loppupeli täysin näkymätöntä hiihtelyä. Koivu oli myös ensimmäisessä erässä hyvä ja otti aloituksia hyvällä prosentilla kyllä koko matsin ajan, mutta tuon ketjun pelistä liian suuri osa on tällä hetkellä omissa taistelemista koska kiekkokontrollia ei saada pidettyä itsellä kuin parin syötön verran jonka jälkeen on tilanne se että on melkeinpä pakko vain dumpata päätyyn ja lähteä vaihtoon.

Havlat ykköseen Brunon tilalle, Miettinen olkoon siinä nyt pari matsia koska on ollut paluunsa jälkeen ihan ok pirteä, mutta jos tuolta nyt on vaikka Kobasew tai Latendresse tulossa pikkuhiljaa takaisin niin siinä olisi hyvä testata jätkiä Havlatin ja Koivun kanssa. Ok, ei tule tapahtumaan koska Richardsilla ei ole munaa joko a) kikkailla ykkösketjun koostumuksen kanssa, tai b) sanoa Koivulle vastaan. Sillä jos pitää paikkansa se että syy ykkösketjun muuttumattomuuteen on Koivun mielipiteissä, niin on se nyt valmentajan kannalta ihan helvetin nolo juttu. Ok, Koivu on kapteeni ja jengin johtaja, mutta ei se nyt saatana voi mennä niin että valmentaja ei voi vaihtaa ketjukoostumuksia kun kapteeni vaan diggais pelata Mietsun ja Andyn kanssa ennemmin.

Se vitun Havlat viiden miljoonan palkkansa ja pehmeiden käsiensä kanssa ykköseen, toiseen laitaan joku rightin jätkä tai Latendresse ja herättelyä nyt. Jos ei muuta niin Havlatista pitää saada joka matsiin vaarallinen jätkä ja tällä hetkellä oikea sentteri siihen on Koivu, ja kun Koivukin on juuri nyt tuossa nykyisessä ykkösessä ihan jarrusentterin roolissa niin Havlat toisi tuohon Koivulle viereen pelaajan kenen kanssa saisivat ainakin sitä kiekkoa pidettyä omalla jengillä paremmin ja ihka oikeita paikkojakin rakennettua 5vs5 -pelissä.

No, positiivisena todettakoon että pakit pelaavat lähes kaikki hyvää hokia omassa päässä illasta toiseen ja viimeisenä lukkona Bäckström on helvetin hyvä. Brent Burns kun jatkaa vaan alkukauden tasolla niin ei ole millään tavalla liioittelua puhua Norris-ehdokkuudesta. Loistaa ihan joka puolella jäätä, pimentää vastustajan tähtipelaajia ja tulosta syntyy tasaiseen tahtiin myös hyökkäyspäässä. Loistava pelaaja ja helvetin hienoa nähdä että parin loukkaantumisten (aivotärähdyksen + jälkioireiden sun muiden) pilaaman kauden jälkeen Burns on takaisin ihan liigan kärkipakkien joukossa.
 

pokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota Wild, Manchester United
Havlat ykköseen Brunon tilalle, Miettinen olkoon siinä nyt pari matsia koska on ollut paluunsa jälkeen ihan ok pirteä, mutta jos tuolta nyt on vaikka Kobasew tai Latendresse tulossa pikkuhiljaa takaisin niin siinä olisi hyvä testata jätkiä Havlatin ja Koivun kanssa. Ok, ei tule tapahtumaan koska Richardsilla ei ole munaa joko a) kikkailla ykkösketjun koostumuksen kanssa, tai b) sanoa Koivulle vastaan.

No herätystä nyt. Puhutaan kuitenkin ammattilaisista.

Voisiko syy olla ihan niin yksinkertainen, ettei Richards halua lykätä kaikkia munia samaan koriin? Tasaiset neljä ketjua on paljon parempi vaihtoehto kuin yksi ykköstykki ja kolme jarrua.

Ei tässä nyt mistään valtapelistä ole kyse.
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
No herätystä nyt. Puhutaan kuitenkin ammattilaisista.

Voisiko syy olla ihan niin yksinkertainen, ettei Richards halua lykätä kaikkia munia samaan koriin? Tasaiset neljä ketjua on paljon parempi vaihtoehto kuin yksi ykköstykki ja kolme jarrua.

Ei tässä nyt mistään valtapelistä ole kyse.
Tasaiset neljä ketjua, joista yksikään ei saa yhtään mitään aikaan, kun kaikki ovat niin tasaisen huonoja. Nuo tasaisen huonot ketjut myös aiheuttavat sen, että onko nyt yhtä lukuunottamatta joka kerta hävitty laukaukset. Tampaa vastaankin vaatimattomasti 38-18. Yhdellä "superketjulla" saisi jonkinlaisen pelotteen kentälle eikä mielestäni noi muut kentät mitenkään huonommiksi menisi, kun kuitenkin joukkue on täynnä 3. ketjun tasoisia pelaajia.

Eipä noita Minnesotan nykyotteluja kovin viihdyttäviksi voi sanoa, kun vastustaja pyörittää peliään 50min Wild-päädyssä. Sitten puolustetaan ja toivotaan että tällaisia Bäckströmin huippuotteluja tulisi joka ikinen ilta ja noista ainoista paikoista saataisiin maaleja kuten tänään.
Havlatilta pirteä ottelu ja hienosti 0+3. Maalisarake näyttää vaan edelleen 1, joten jotain muutosta tuohon pitäisi tehdä, jotta maalejakin saisi aikaan. Nykyisessä ketjussaan niitä ei tule saamaan.
Koivu onnistui hyvin aloituksissa 63%, mutta pisteitä häneltä kaivattaisiin paljon enemmän. Kumma kun mitään muutoksia tämän eteen ei voida tehdä. Edelleenkin tuo nykyinen 1.kenttä on aivan turha ilman yv-aikaa.
Clutterbuckilla jokin selkävamma johtuen poikittaisesta mailasta, jota tarjosi Allen Florida-ottelun loppuhetkillä. Toivottavasti paranisi nopeasti, sillä onhan hän joukkueen paras maalintekijä.
Scandella paransi tähän otteluun ja nyt kentälle voisi käytännössä heittää 3 rookie-pakkia ja treidata Barker jonnekkin muualle. Barker ei vakuuta mua mitenkään. Omassa päässä ihan sukka ja yv:llä ei mitään hyötyä. Sillähän piti olla hurja lämäri viivalta, hah. Yli 3millin cappi vielä ensi vuosikin huoh.
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Muutama päivä taukoa taas ja kotona Anaheim vastassa. Sama kokoonpano näyttäisi jatkavan, jos Clutterbuckin selkäkivut ei estä pelaamista. Täydessä kunnossa hän ei kuitenkaan ole. Burns huilaa vielä tämän matsin. Bäckström maalissa. Havlat jatkaa Nystromin ja Maddenin kanssa 3.kentässä.

Duckseilla viime yöltä ottelu alla eikä Anaheim-ketjun kommenttien perusteella kovin pirteää peliä ollut heiltä. Jos Wild vielä jatkaa viime ottelujen kaltaista hyökkäyspeliä, niin saattaa tulla unettava matsi. Toivottavasti edes toi 2.kenttä pitäisi vauhtia yllä.

Russon ennakko
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
2-1 jatkoaika voitto tuli ja esitys oli jälleen kerran vaihteleva. Loistavasti joukkue aloitti ottelun ja 1.erässä tuli muutama hyvä paikka.
2.erään tahti hiipui tyypilliseen tapaan. 3.erä on taas mysteeri. Joukkue lopetti pelaamisen ja Anaheim vei laukaukset 2-16. Tälläset erät kostautuu varmasti jatkos ja nyt oli säkää.
Jatkoajalla Scandellalta loistava nousu ja Miettinen teki sitten olkapäällään voittomaalin riparista.

-Scandella pelasi loistavasti. Näytti aivan kuin olisi pelannut jo muutaman kauden NHL:ssä. Peliaikaa 21min ja toivottavasti saa jatkaa vielä muutaman ottelun. Upea nousu tuohon Miettisen voittomaaliin. Tuli muutama kerta kelailtua tuota.
-Havlatilta loistopeli. Luistin liikkui todella hyvin ja oli oma maaginen itsensä. Edelleenkään tuo 3.kenttä ei miellytä, mutta jos Havlat pelaa tällä tavalla tuossa kentässä, niin olkoon sitten.
-2.kenttä toimi 1.erässä vielä, mutta sitten hyytyi ja Wellmankin penkitettiin 2.erän puolivälissä, mutta palasi taas 3.erässä. Jatkoajalla vähän ennen voittomaalia vahva nousu laidasta, joka päättyi kovaan törmäykseen laitaan. Kunnossa näytti olevan.
-Burns palaa perjantaina ja mielenkiintoiseksi menee pakkien peluutus. Scandellalta pari hyvää esitystä ja mielellään näkisi lisää. Stoner istuu katsomossa varmasti ja Falk/Barker kaksikosta toinen myös katsomoon. Mitä enemmän Barkerin pelaamista näkee, sitä enemmän vituttaa mitä vaihdossa annettiin Chicagolle. Hyökkäyspäässä hyödytön ja puolustuspäässä pari potkua jäljessä. Toivottavasti treidattaisiin pois ja nopeaa.
-Joku tekstitv-seuraaja voisi väittää vastaan, mutta ei tuo 1.kenttä toimi. Vaikka joku heistä pisteillä onkin melkein joka ottelussa, tarkoittaa tuo enemmänkin että on oltu oikeassa paikassa oikeaan aikaan kuin että olisi itse luotu nuo paikat. Yksi isompi pyöritys tässä ottelussa, mutta voihan sitä pyörittää vaikka koko ottelun, mutta jos ei maalintekopaikkoja tule yhtään, niin heikolta näyttää.


Detroitissa perjantaina seuraava ottelu. Jos puolustus ja Bäckström ei toimi, niin rumat lukemat tulee.
 

Noob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Samaa mieltä Wellmanin kanssa oikeastaan joka asiasta. Ensimmäinen erä oli Wildilta loistavaa kiekkoa. Kiekkoa saatiin Ducks-päätyyn joka kentän voimin (jopa Earl-Brodziak-Staubitz, jolta nähtiinki melko näyttävä vaihto erän loppupuolella) ja laukauksia tuli epätavalliseen tyyliin paljon. Tosin parhaalta maalintekosektorille ei kiekon kanssa sitten juuri päästykään, joten ehkä se oli hieman näennäistä hallintaa ja kohtalaisia paikkoja. Jokainen hyökkäyskenttä oli mielestäni hyvä ja pakisto onnistui ihan hyvin minimoimaan virheitä ja pelaamaan kiekkoa ylös. Ducksilla varmasti painoi jaloissa eilinen peli, mutta joka tapauksessa hyvä erä Wildilta vaikka maaleja ei syntynytkään.

Toisen erän kirous vaan pysyy Wildin mukana, taas päästettiin vastustaja mukaan (tai päästettiin ja pästettiin, kyllähän Getzlafin ja Koivun kentille pitää antaa credittiä) ja myllytysten aikana vaihdot pitenivät liian pitkiksi. Erä erältä mopo karkasi enemmän käsistä ja olihan tuo aikamoista jännittämistä kolmannen erän loppuminuuteille saakka. Eikös tän olisi pitänyt mennä niin, että Wild sitä hommaa ohjaa ottelun vanhetessa? Ei näköjään ja kyllä oli hieman onneakin mukana, että Wild pääsi ylipäätään jatkoajalle. Ryan-Getzlaf-Perry oli todella vaarallinen. Varsinkin Ryan oli loistava, mielestäni Havlatin kanssa ottelun parhaat pelaajat. Cullenin kenttä aloitti ottelun vahvasti, mutta hiipui ottelun edetessä.

Koivun kentältä ihan jees ilta, varsinkin oli mukava nähdä taas tuota aggressiivisempaa ja taistelutahtoista Mikkoa pienen aneemisemman vaiheen jälkeen. Samaa voi sanoa tosiaan Havlatista, nyt alkaa näyttää, että Marty on löytänyt sen peli-ilon mikä on loistanut poissaolollaan alkukauden. Kaveri voittaa kamppailuja laidassa, suojaa ja jakaa kiekkoa hyvin ja on joka vaihdossa vaarallinen. Enpä olisi uskonut, että siirto Nystromin ja Maddenin vierelle tekisi tällaista, mutta hieman vastaavanlaisessa paikassa Havlat teki tuhojaan Hawkseissakin, vaikka siellä ketjukaverit olivatkin hieman tasokkaampia hyökkäyspäässä. Ja niinkuin Wellmanin totesikin, Scandellan peli näytti hyvältä. Debyyttierä oli ainut heikko, sen jälkeen tasaisen vahvaa suorittamista omassa päässä, varmaa kiekon toimittamista pois omasta päästä omalle pelaajalle ja ylipäätään hyviä ratkaisuja kiekon kanssa. Scandella on aloittanut kauden hyvin myös Houstonissa, jossa on tullut tehot 1+7 14:sta pelissä. Cuman taistellessa loukkaantumisten kanssa Scandella on sentään valonpilkahdus tuosta parin vuoden takaisesta draftista. Mitähän vielä... Bäckström pelasi taas hyvän pelin ja neloskenttä oli pirteä ja jopa yllättävän hyvä hyökkäyssuuntaan. Clutterbuck oli kesy, joten taitaa selkä hieman vihoitella vielä.

Burnsin paluun myötä puolustusparit menevät luonnollisesti uusiksi, joten mielenkiinnolla odotetaan mitä ratkaisuja Richards ja Fletcher tekevät. Lähetetäänkö Scandella takaisin Houstoniin vai mitä tapahtuu. Noilla esityksillä Marco ansaitsee ilman muuta paikan pelaavassa kokoonpanossa, mutta Burnsin paluun myötä minuuttimäärät pienenevät huomattavsti. Scandella ja Falk ovat ainoat puolustajat kaksisuuntaisella sopimuksella ja Falkia tuskin farmiin lähetetään. Stonerin ei tietääkseni tarvitse läpäistä waivereita, joten hänen lähettäminen farmiin olisi myös mahdollisuus. Saattaisi tehdä ihan hyvääkin. Mutta kaiken kaikkiaan oon hieman sillä kannalla, että Scandellan tulisi pelata tämä kausi joitain loukkaantumisten paikkauksia lukuunottamatta AHL:ssä. Houstonissa mies saisi kuitenkin pelata varmasti niin paljon kuin jaksaa ja myös yv-vastuuta olisi luultavasti tarjolla. Scandellalla vaikuttaisi olevan kohtalaisia lahjoja myös hyökkäävään rooliin ja yv-aikaa tuskin olisi Wildissa tällä kaudella juurikaan tarjolla.

EDIT: Russo olikin ehtinyt jo kirjoittaa, että Falk sai farmikomennuksen. Ja toisin kuin luulin, Stoner olisi vaatinut waiverit, joten se luultavasti ratkaisi asian. No käy tämäkin, Falkillakin on luultavasti rooli useammaksi vuodeksi tässä organisaatiossa, joten parempi pelata Houstonissa kuin istua katsomossa.
 
Viimeksi muokattu:

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Detroit Rock City, lock up your daughters, lock up your wives... Monenkohan rockbiisin lyriikat tuohon saisi kun oikein yrittäisi?

Mutta siis, Detroit vastassa tuossa vähän päältä puolen tunnin päästä ja odotuksia nostattaa ainakin hieman se tosiasia että alkukauden paras pakki Wildin joukkueessa, Brent Burns, palaa pelaavaan kokoonpanoon pelikieltonsa jäljiltä. Odotukset muuten matsista eivät nyt ihan hirveän korkealla ole, ja siihen on pätevät syyt. Ensin on tietysti se, että Wild on totutusti aivan umpipaska Joe Louisilla, mikään ei onnistu, kaikki menee pahemmin päin helvettiä kuin Saddledomella pari vuotta takaperin (Brent Burns, tuplatolpat ja kiekko ohi, need I say more). Marian Gaborikilta voi kysyä lisää tuosta Joe Louisin ihanuudesta.

Toinen asia on sitten se, että Red Wings taitaa taas kerran olla yksi kuumimpia jengejä jääkiekossa. 8-1-1 kotona, neljä voittoa putkessa ja yksinkertaisesti vain tuntuu taas että tuo porukka tulee olemaan pelottavan kova kun kausi rullaa eteenpäin. Lidströmille pitää muuten antaa tässä kohtaa pienet kunnianosoitukset, ihan huikeassa kondiksessa mies edelleen ja ei ole väärin väittää miestä liigan parhaaksi puolustajaksi tällä hetkellä. Hattua päästä ja niin edelleen, hieno mies ja hieno pelaaja.

Wildin maalilla aloittaa Theodore, mikä ei nyt hirveä shokki ole kun katsoo Bäckströmin tilastoja Wingsejä vastaan. Termi "totaalisen perseestä" on vähättelyä. Puolustuksesta tippuu pois tosiaan Falk joka lähetettiin Houstoniin Scandellan, uskallanko sanoa, jäätävien otteiden vuoksi. Siinä on pakki mistä kannattaa olla innoissaan, hyväkokoinen, hyvin liikkuva, omissa kohtuuvarma ja kiekollisena pätevä puolustaja joka tulee vain kehittymään.

Hyökkäysketjuissa ei ilmeisesti mitään muutosta, mikä on täysin perseestä ja osoittaa sen että nyt kun Richards on löytänyt yhden ketjun mikä klikkaa edes jotenkin (Havlat & boyz), niin tähän ollaan taas hetki tyytyväisiä. Ihan oikeasti, Bruno on liian hidas ykköseen, Miettinen on ollut ihan ok loukkaantumisensa jälkeen mutta ei tuo ykkösketjuun mitään merkittävää lisää. Koivu oli Ducksia vastaan hyvä, mutta pystyy helvetisti parempaan ja tuota parempaa voisi koittaa hakea ketjumuutoksilla. Clutterbuck oli hyvä ykkösketjussa pelatessaan, mutta äijä on vähän rikki niin tuota en välttämättä lähtisi kokeilemaan. Havlat nyt olisi yksi päivänselvä vaihtoehto, mutta ilmeisesti siellä on Richardsilla jotain ongelmia jonkun asian kanssa (planeettojen asento, maailmantalouden heikko tila tai koralliriuttojen pikkuhiljaa katoaminen, ei voi tietää), koska tuota ei voi koittaa millään. Ok, voi olla ettei tuo toimisi, mutta on se nyt helvetti jos ei joukkueen parasta sentteriä ja parasta laituria voisi peluuttaa keskenään ottelun tai kaksi. Wild ei tässä tilanteessa ainakaan häviäisi yhtään mitään, ja rehellisesti sanoen en näe mitään syytä mikseivät herrat pelaisi keskenään vallan mainiosti.

No, ei tuosta jaksa enempää tällä kertaa, jos sitä joku ilta löytäisi energiaa noiden ketjujen pohtimiseen isommin.
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Team antijääkiekko vei ottelun jatkoajalla Zidlickyn loistavan esityön ansiosta.

Mutta... jälleen kerran samaa paskaa läpi ottelun hyökkäyksen osalta. Mikään kenttä ei saa hevon vittuakaan aikaan ja sitten säkällä kiekko pomppii maaliin. Tässä toivoisi pikkuhiljaa jo kunnon tappioputken, jotta jotain muutoksia saataisiin aikaan. Muistaako joku viime kauden alussa Richardsin tullessa valmentajaksi kuinka joukkueen piti muuttaa pelityyliä täysin ja joukkue tulisi pelaamaan nopeatempoista iloista hyökkäyspeliä. No tuon hehkutuksen voi todeta täydeksi paskapuheeksi. Lemaire vol.2 on penkin takana tällä hetkellä. Joukkue pelaa äärimmäisen varmaa peliä eikä minkäänlaisia riskejä uskalleta ottaa. Jos saadaan säkällä johto aikaan, vedetään kunnon puolustusmuuri keskialueelle ja sitä jatketaan niin kauan kunnes vastustaja on tasoittanut tai mennyt ohi. Sitten yritetään herätellä hyökkäyspeliä taas ja sattuu tällaisia once-in-a-lifetime-maaleja kun Schultz nousee hyökkäykseen ja Koivu iskee siitä tasoituksen ja pian jatkoajalla Zidlicky pyörittää Detroitin päässä miten tahtoo ja maalintekijä-Madden iskee voiton.
Joo-o ei toi hyökkäys tähtiä vilise ja onhan noita loukkaantuneita supertähtiäkin iso liuta. Aivan sama vaikka Latendresse ja Bouchard tonne palaisi, niin ei tää meno tästä muuttuis. Yks asia on 100% varmaa. Toi nykyinen 1.kenttä ei tuu muuttumaan miksikään vaikkei kukaan tekis pistettäkään loppukauden aikana. Kenttä saa ottelusta toiseen eniten peliaikaa ja aina laitetaan tärkeisiin hetkiin kehiin, mutta tuloksena on vain kasa paskaa. Detroit ottelun aikana mielessä pyöri tuo Koivun tuleva 47 miljoonan sopimus ja äijän nykytaso. Mihin on kadonnut se Koivu joka hyökkäyspäässä pyörittää peliä ja on se joukkueen keulakuva? Jos Koivun peliesitystä katsoo, niin hänet voisi sovittaa jonkin kärkijoukkueen 3.kentän sentteriksi ja av-spesialistiksi. Se miksi Koivu vaeltaa yössä, niin syy löytyy hänen kahdesta laituristaan, jotka taapertaa ottelusta toiseen. Mahtaa vituttaa pelata noiden kahden kanssa illasta toiseen... eiku hetkinen. Koivuhan haluaa nimenomaan pelata etenki Miettisen kanssa, jonka kanssa on kiva puhua suomea ja juonia kivoja kuvioita vastustajan ymmärtämättä sanaakaan. Mutta kun...

Kaikkihan on vain seurausta, että joukkue on erittäin huonosti rakennettu. Muutama surkea sopimus haittaa edelleen ja sitten onneton draft-historia. Fletcher tehnyt myös pari kämmiä treideillään. Toivottavasti ens kaudelle tehdään täysi puhdistus ja tämä saisi alkaa trade deadlinesta. Olisi mukava istua Fletcherin seurassa nykyisten otteluiden aikana ja kysyä mitä mieltä olet 1.kentästä...
Vaikka Brunetten ja Miettisen vaihtaisi kasaan kiekkoja, niin uusi 1.kenttä olisi varmasti parempi.


Ai niin joukkue voitti Detroitin. Ottelun paras pelaaja ehdottomasti Burns. Upeaa pelaamista. Hyökkäykseen noustessaan aina vaarallinen ja omassa päässä täysi kingi.
Theodore yhtä selvästi toiseksi paras. Ei maaleista voida häntä syyttää, mutta 41 torjuntaa ihan mukava saldo. Onneksi pelaa näin hyvin, niin Bäckström ei voi vain nauttia palkastaan.

Kyllä huomaa heti kun Burns tai Zidlicky nousee hyökkäykseen ja ylemmäs hyökkäysalueelle. Heti alkaa kiekko liikkua nopeasti ja loistavia ratkaisuja kokoajan. Harmi vaan että nykyiset hyökkääjät ovat muutamaa tapausta lukuunottamatta puukäsiä, niin nämä hyvät tilanteet kuihtuu samantien.
Puolustuspelaaminen toimii joukkueella erittäin hyvin. Toki laukauksia tulee maalia kohti edelleen paljon, mutta maalivahdit näkevät nämä hyvin. Jos tuo puolustuspelaaminen voitaisiin yhdistää taitaviin ja nopeisiin hyökkääjiin, niin ehkä joukkue vois joskus jotain saavuttaakin.


Ensi yönä voi sitten katsella kun Groinorik ja Boogyman palaa Xceliin.
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Onneks en herännyt ottelua katsomaan vaan aamulla naureskelin tuolle paskalle mitä joukkue taas tarjos tällä kertaa täydelle yleisölle.
Surullistahan tuo on, että ainoat joita kiinnosti pelata olivat Burns ja Havlat. Tai ehkä muitakin kiinnosti, mutta tällä porukalla ei tän parempaan pysty. Jos puolustus ei pelaa täydellistä peliä, niin tämä on lopputulos. Bäckström oli erittäin hyvä 1.erässä, mutta 2.erässä jäi sitten yksin ja Rangers meni menojaan. 2. erä oli jälleen totutun tapainen kun laukaukset hävittiin 4-17 ja Rangers takoi 3 maalia.
Russon blogista lainaus:
Often, Nik Backstrom or Jose Theodore's bailed the boys out. Not tonight. The Wild, after an even first period, was outshot 17-4 in the second period (outshot 18-3 last night in Detroit in the middle frame). A scoreless game became a 3-0 Wild deficit in a jiffy.

What's scary is after the game coach Todd Richards had no answers, said a couple, "I don't know's," as did his players. Well, as I've been writing for weeks, the Wild better figure out what's ailing them during these team-wide 20-minute snoozes because there's no way Backstrom and Theodore are going to be able to save the day on a nightly basis.
On tää Richards loistava valmentaja. Kyllähän tuo joukkueen pelityyli ottelusta toiseen näyttääkin ihan tuollaiselta "en tiedä"-valmentajan joukkueelta. Onneks Richards sentään tiesi ottaa Bäckströmin pois maalilta, kun tilanne oli 2-5 ja ottelua jäljellä 1,5min ja joukkue oli yv:llä, jos vaikka ihme tapahtuis.
Kun tilanne oli jo 0-4 5min jälkeen 3.erässä, olisi luullut että erilaisia ketjukoostumuksia olisi voitu kokeilla, koska nämä nykyiset ei toimi. Mitä vielä. Samoilla mentiin ja Havlat oli ainoa hyökkääjä, joka tuolla jotain sai aikaan. Havlatin ollessa hyvässä vireessä olisi varmaan järkevää kokeilla herätellä Koivua ja laittaa nämä samaan kenttään.


Keskiviikkona Flyers tulee hakemaan pisteet.
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Russo: Patrick O'Sullivan returns to Minnesota

Minnesota nappas sitten O'Sullivanin waiversista. Erittäin positiivinen hankinta Fletcheriltä. Low risk high reward-hankinta.
O'Sullivanilla on 2-suuntainen sopimus tämän kauden vielä 0,6milj$ caphitillä. O'Sullivan treidattiin silloin Demitraan ja tietyllä tavalla itselle jäi silloin paska maku tuosta kaupasta. O'Sullivan näytti tehneen Houstonissa 05-06 kaudella 78 ottelussa tehot 47+46=93. NHL:ään siirryttyään 07-08 kausi meni hyvin 82 ottelua 22+31=53. Sen jälkeen alkoi alamäki ja viime kaudella miinuslukemaksi -35, joka muistaakseni taisi olla NHL:n huonoin, jos en väärin muista.
Carolinassa ei tainnut vakuuttaa ja taisi saada aika vähän peliaikaa pienellä vastuulla.
O'Sullivanin pitäisi olla taitava pelaaja, mutta asenteessa on puutteita. Ehkä tuo vähäinen vastuu selittää osaksi sen.

Nyt sitten katsotaan mihin Richards hänet sijoittaa. Pelkään vaan että Richards tekee juuri sen mitä ei pitäisi tehdä eli sijoittaa hänet 3 kenttään ja sitten ihmetellään kuinka turha hankinta oli.
Mielestäni ainoa oikea paikka on Koivun vierelle herättelemään Koivun peliä. Reilusti vastuuta ja yv-aikaa hänelle, niin hänestä voitaisiin saada vielä top6 peluri tuleville vuosille. Tässä on kuitenkin sekä Minnesotalle ja O'Sullivanille uusi mahdollisuus.
Vaikka hfboardsilla tunnutaan enemmän nauravan O'Sullivanille ja Minnesotalle tästä, niin ei tän taitotason kavereita Minnesotassa liikaa ole.


Edit. Päivitetääs muunkin joukkueen asioita.
-Russo twiittasi tällaista:"Latendresse to have two surgeries Wednesday. First to fix labrum in left hip. Also to fix sports hernia." Ei taideta Latendressea nähdä hetkeen kentällä, ehkä kauden lopussa. Ei hätää, näitä maalintekijöitähän joukkue on pullollaan.
-Madden, Zidlicky ja Kobasew harjoittelivat tänään. Maddenilla ja Zidlickyllä oli jotain pientä ja huilasivat yhdet harjoitukset.

Edit. Ja vielä: "Casey Wellman sent back to Houston." Oikea ratkaisu tähän väliin. Tarkoittanee myös, että O'Sullivan pelaa todennäköisesti 2.kentässä.
 
Viimeksi muokattu:

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Hienoa että Patrick O'Sullivan saa uuden mahdollisuuden Wildissa. Viimeksi oli murtautumassa kokoonpanoo mutta sitten tuli lähtö ja vaihto Demitraan.. Siitä alkoi taas alamäki joka on jatkunut pitkään.. Taitoa piisaa mutta onko asenteessa vikaaa vai painaako vielä hirviö-isä mieltä? Seura joukkueissa ei ole ura vielä auennut kunnolla, mutta maajoukkueessa on aikuisiälläkin tehoja syntynyt. Täytyy toivoa että nyt lähtee ura myös seurajoukkueessa nousuun ja vanhat murheet unohtuu, että ei käy niin kuin monille huppulupauksille joista on tullut menetettyjä tapauksia... Ikääkin alkaa jo olla että nyt on varmaanki viimeinen mahdollisuus tulla/nousta NHL-kiekkoilijaksi joka osaa pelata ja takoo samalla miljoonia..

Jos jollekkin ei tuo hirviö-isä auennut niin tosta lukemaan:http://www.cbc.ca/fifth/whoselifeisit/story2.html

Linkki vie CBC:n artikkeliin
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Pat O'Sullivan, welcome back. NHL:n Ilari Filppula. Ongelma O'Sullivanin kohdalla ei mielestäni ole koskaan ollut asenteessa, mies on vain niin helvetin hyökkäysorientoitunut pelaaja, ajattelee peliä kiekon kautta, aina menossa ylöspäin kun vain on tilaisuus. Fyysisesti ei mikään robotti, kulmaväännöissä ei parhaimmillaan mutta vähän kuin Bouchardin tavoin, parhaimmillaan perimeter-playerin asemassa, pisteiden ympärillä ja liikkuu kiekon kanssa tosi hyvin, taktisesti fiksusti. Kiekottomana tosiaan hakee kyllä riistoja aika paljon, mutta mitä on tullut pelejä nähtyä jonkun verran niin puolustustyöskentely on enemmän leijumista puolustusalueella, hakee syötönkatkoja ja kiekonriistoja jos kiekollinen pelaaja lähelle sattuu mutta ei ole kovin viisas pelaaja kiekottomana. Ei ota miestä kovinkaan hyvin, kaksintaisteluissa keskittyy kiekkoon ja tuosta syystä usein miehen ohi pystytään punnertamaan aika helposti.

Ehdottomasti mies on istutettava laiturin tontille nyt, ja mieluiten juuri tuohon kakkosketjuun josta löytyy omiin päin tunnollisesti pelaavat Cullen ja Clutterbuck. Omaa edelleenkin potentiaalin kakkosketjun pelaajaksi ja tehokkaaksi ylivoimapelaajaksi. Laukaus on hyvä, ehdottomasti parempi kuin aikaisemmin vertailukohteeksi ottamallani Butchilla, ja on koko ajan hereillä mitä miehen ympärillä tapahtuu hyökkäyspäässä. Tuo tuohon kakkosylivoimaan ehdottomasti lisää vaarallisuutta heti. Toki tuohon ykkösylivoimaankin miehen voisi hyvin istuttaa Miettisen paikalle, ja näin luoda entistä vaarallisemman ykkösen. Toki, tuolloin tuohon toiseen YV-porukkaan ei löydy ketään oikeasti vaarallista pelaajaa, joten ehkä tosiaan fiksuinta on tuohon toiseen porukkaan istuttaa vaikka Maddenin tilalle.

******************

G-Lat, voi Latendresse minkä teit. Todennäköisesti kauden loppuun asti poissa, ja kun puhutaan tuonlaisista leikkauksista niin...no, toivotaan että siihen tulevaan Stanley Cup -junaan nyt ainakin ehtii. Todella paska mäihä niin Wildin kuin Latendressenkin kannalta.

edit. Kiitos lätkämiehelle tuosta O'Sullivania käsittelevästä artikkelista, melkein oli päässyt jo unohtumaan. Tuollainen juttu pistää ajattelemaan, ja muistuttaa aina myös siitä ettei noilla jätkilläkään kaikilla pelkkää ruusuilla tanssimista ole elämä ollut.
 

Gifus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Maple Leafs
On kyllä mahtavaa kun O'Sullivan pääsee takaisin. Itse pelaaja totesikin että on kivaa päästä ikäänkuin kotiin, sen verran erikoinen suhde varaavaan seuraan pelaajalla aina on. Muistan kun vaihto Demitraan, jossa siis Wild antoi ykköskiekan varauksen mukaan, tapahtui. Ärsytti melko paljon, miten voi seura vaihtaa tulevaisuuttaan pois. Ei päässy Pavolilla pitkälle.

Viime aikoina miettiny pelaajien latausta kun kohtaavat vanhan seuransa. Nyt tilanne on aika jännä kun pelaaja pääsee vanhaan seuraansa näyttämään, ainakin herroille Risebrough ja Lemaire. Tietenkin myös mahtavalle State of Hockey -fanikunnalle.

Näyttöpaikkaa on kyllä tarjolla ja Richards tosiaan mainitsi wild.comin PONDcastissa, että top6 on tarjolla sekä ylivoimaminuutteja. Ja jos oikein kuulin niin pohti mahdollisia kemioita Havlatin kanssa. Kemioista, samaisessa nauhoituksessa kuultiin myös Brodziakin mietteitä, joka pelasi O'Sullivanin kanssa samaan aikaan Edmontonissa. Patin tullessa joukkueeseen oli hän heti mukana nuoressa pelaajaryhmässä.

Joten tosiaan luulis olevan kaverilla hyä asenne, jotenkin tuntuis myös oudolta että tuollaisen taustan omaava kaveri olisi jotenkin asennevikainen. No meitähän on joka junaan, ja jotkut jäävät asemalle. Mutta uskon että O'Sullivan ottaa paikkansa, käyttäen tilaisuutensa ja pelaa pitkään 10 000 järven maalla.

Latendresse tuskin pelaa tällä kaudella, kuukausia vie toipuminen kuntoon tuosta operaatiosta. Harmi kyllä, niin hyvin lähti ura Minnesotassa käyntiin. Osoitti kyllä seurajohdolle taitonsa viime keväänä, eikä syksykään huonosti mennyt puolikuntoisena.
 

Caniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hartford Whalers / Carolina Hurricanes
Saikka kirjoittikin aika lailla kaiken oleellisen O'Sullivanista. Toivottavasti mies onnistuu Minnesotassa pelastamaan NHL-uransa, ja vaikkapa vielä sen toisen myöskin numeroa 8 Carolinassa käyttäneen pelaajan rinnalla. Mikäpä olisi sen hienompaa. Ainakaan Carolinassa O'Sullivanilla ei ollut havaittavissa mitään asenneongelmia. Tilanne oli kyllä varmasti vaikea, kun peliaikaa ei oikeastaan tullut, tai jos tuli, niin sitten neloskentässä. Ja kaikki varmasti tietävät, että se ei ole oikea paikka Sullyn kaltaiselle pelaajalle. Kunpa vielä tulisi se päivä, että O'Sullivanin jääkiekkouran tunnetuin asia ei olisi tuo isäjuttu. Tavallaan myöskin osittain harmi, että se nousee esiin joka kerta, kun O'Sullivanin uralla tapahtuu jotain uutisen arvoista.
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Olihan se pakko vähän youtubesta katsoa minkälaisia maaleja O'Sullivan on tehnyt muissa seuroissa. Tos muutama. Kaikki linkit johtaa youtubeen.

http://www.youtube.com/watch?v=VCWSH-zY9SQ
http://www.youtube.com/watch?v=1QvsRJIOOoI
http://www.youtube.com/watch?v=OSLFIanCNQg
http://www.youtube.com/watch?v=9MEojEvh6LA

Jos noitten videoiden O'Sullivan nähdään Minnesotassa, niin heittämällä yksi parhaista hyökkääjistä joukkueessa. Rankkareissa näyttää olevan aika hyvä. Nopeutta löytyy ja todella hyvä laukaus. Ei ton tyylisiä pelaajia oo yhtää täs joukkuees.
No highlightseja kaikki, mutta taitoa kaverilta löytyy ja toivottavasti se saadaan esiin. Huomista Flyers-matsia odottaa nyt aivan uudella mielenkiinnolla.
 

Noob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Enpä ihan tuollaista odottanut Latendressen paluuaikataulusta. Huhhuh, ihan kuin maalinteko ei muutenkin olisi Wildille tarpeeksi vaikeaa. Latsin kausi ei muutenkaan alkanut pelillisesti häävisti, kun kaveri saapui rinkiin heikkokuntoisena ja pelasi harvat pelinsä kohtuu heikosti. Pisteitä toki tuli mukavasti, mutta yleiskuva oli hieman hukassa oleva. No toivotaan, että keväällä vielä nähdään viime vuoden taikaa. O’Sullivan taas oli mielenkiintoinen hankinta tähän väliin. Eipä tuossa mitään menetettävää ole ja parhaimmillaan palkinto voi olla juuri sopiva pala Wildin palapeliin.

Wildin prospectipuolelta vaihteeksi ikävämpää uutista: Granlund ulkona vähintään vuoden vaihteeseen saakka. Eli lokakuun puolessa välissä tullut aivotärähdys estää edelleen harjoittelun. En tuota tilannetta ole nähnyt, mutta luetun perusteella veti taklauksen ohi ja löi leukansa pleksiin. Taas harmillinen ja ennen kaikkea epäonnekas loukkaantuminen. Pari peliä olen Granlundilta nähnyt tällä kaudella ja niissä ei taso kyllä ollut riittävää SM-Liiga-joukkueen 1. sentteriksi. Lopulta Mikke siirrettiinkin takaisin laitaan. Mutta kyllähän tuo ottaa päähän (täälläkin), tämä kausi olisi ollut tärkeä vuosi kehittymisen ja ennen kaikkea sentteripelin kehittämisen kannalta. Vaikka saattaahan ollakin, ettei Granlund tule Pohjois-Amerikassa sitä paikkaa koskaan pelaamaan.
 

TonyClifton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dominik Hasek
Jos noitten videoiden O'Sullivan nähdään Minnesotassa, niin heittämällä yksi parhaista hyökkääjistä joukkueessa. Rankkareissa näyttää olevan aika hyvä. Nopeutta löytyy ja todella hyvä laukaus. Ei ton tyylisiä pelaajia oo yhtää täs joukkuees.
No highlightseja kaikki, mutta taitoa kaverilta löytyy ja toivottavasti se saadaan esiin.

Patrick paukutteli AHL:ssäkin ihan mukavia tehoja. Vaikka farmiliiga ei ole mikään varsinainen mittari niin, lähes 50 maalia ja yli 90 pistettä kaudella 2005-6 osoittaa että, potentiaalia on. Losissa vielä pari kautta myöhemmin 53 pistettä. Ikääkin vasta 25. Wild voisi saada todella hyvän "kakkos"ketjun jos peli Havlatin kanssa natsaa? Siihen vielä yksi kunnon rouhia mukaan niin avot!

Onko muistikuvani väärä vai pelasiko Patrick Losin tai Edmontonin paidassa välillä viivamiehenä yv:llä? Joku viisaampi kertonee ehkä lisää...
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Flyers-ottelun ennakkoa. Russon blogi
Uusittu kokoonpano pitäisi olla tässä muodossa ensi yönä.

Brunette-Koivu-Miettinen
Clutterbuck-Cullen-O’Sullivan
Nystrom-Madden-Havlat
Staubitz-Brodziak-Kassian

Zanon-Zidlicky

Schultz-Burns

Stoner-Barker

Bäckström


O'Sullivan aloittanee siis 2.kentässä Wellmanin tilalla. Kassian pelaa Earlin tilalla ja ehkä nähdään tappelemassa. Zidlicky on game time decision ja Falk nostettu ylös tämän takia. Theodore pelaa perjantaina Nashvilleä vastaan.
Toivottavasti O'Sullivania kokeiltaisiin myös 1.kentässä. Taitaa olla silti mahdoton toive, koska Richardsilla ei ole tuohon munaa. Tuntuu, että kaikki muut kentät on täysin muuteltavissa mitä erikoisimpiin yhdistelmiin, mutta toi "1.kenttä" pysyy aina samana vaikka se on huonoin noista kolmesta ekasta kentästä.

Tavoitteena olisi herätä katsomaan ottelua etenkin O'Sullivanin debyytin takia. Muita todistamassa tätä?
 

Gifus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Maple Leafs
Ei huonompi ajatus ollenkaan. Harvoissa ovat nämäkin todistamiskerrat olleet. Viimeisestä vastaavasta on aikaa sitten T.Ruudun Hurricanes debyytin.

Joten eiköhän sitä jaksa kammeta linjoille.

Toivottavasti tuo ykkönenkin rupeais heräämään.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Tavoitteena olisi herätä katsomaan ottelua etenkin O'Sullivanin debyytin takia. Muita todistamassa tätä?

Yes sir, I can boogey.

O'Sullivan on ihan hyvä heittää nyt tuohon kakkoseen noiden kahden jätkän rinnalle, kuten aikaisemmin on jo todettu. Puolustusvelvoitteet aika minimissä ja pääsee pelaamaan oikeastaan vain ja ainoastaan täysin vahvuuksiensa kautta. Ykkösketju ei myöskään olisi huonompi kokeilu, mutta ennemmin tuohon Brunetten paikalle koska Miettinenkin ajaa tällä hetkellä asiansa 5vs5-pelissä tuollaisena tasapainottavana ja munattomana hiihtäjänä, mutta Brunon ongelma on se ettei ehdi mukaan hiihtämään.

Miettinen on toki hyökkäyspeliä ajatellen ollut muutaman matsin ajan taas tasakentällisin täysi non-factor, ja varsinkin Detroit-pelissä oli ihan helvetin masentavaa ja raivostuttavaa katsella miehen pelaamista. Tuo matsihan oli Koivulta läpi ottelun ihan helvetin hyvää taistelua ja vahvaa pelaamista, mutta ainakin viisi kertaa pelkästään kolmannessa erässä (kyllä, ihan oikeasti laskin nämä) oli tilanne jossa Koivu sai kiekon omalla alueella itselleen, avasi laitaan Miettiselle ja jatkoi polkemista keskikaistaa pitkin tavoitteena saada joko kiekko suoraan siihen tai vaihtoehtoisesti vaan jatkaa päätyyn asti jos sinne kiekko laitetaan. Lopputulos? Miettinen kiskaisee rannarin ränniä pitkin aina vastakkaiseen kulmaan asti jossa Wings-pakki on tottakai ensimmäisenä. Tiivistettynä, täyttä pelisilmän puutetta ja munattomuutta kiekollisten ratkaisujen kanssa. Näin niinkun vittuuntuneen kannattajan mielestä ainakin.

Illan matsista vielä sen verran että Zidlickyn pelaaminen olisi ns. ihan vitun tärkeää.
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Noni turpiin tuli taas selvin lukemin 1-6. Joukkue kaatui tänään täysin oman pään virheisiin ja puolustuspelin romahdukseen. Pitäis kattoa uudestaan noi maalit niin osais tarkemmin jotain sanoa. Philadelphia ei mielestäni mitään ihmeitä esittänyt vaan voitto tarjottiin heille.
Samanlaista hyökkäyspeliä esitti jälleen joukkue kuten aiemmissakin otteluissa. Pientä parannusta oli huomattavissa, mutta Bobrovsky torjui hyvin parhaat paikat.

Kaksi positiivista asiaa muistuu vaan mieleen tästä ottelusta.
-O'Sullivanilta hyvä debyytti. Teki ainoan maalin Meszaroksen kautta ja sopi ihan hyvin tuohon 2.kenttään. Ei ollut ensimmäisenä menossa laitavääntöihin vaan kärkkyi valmiina hyökkäykseen lähtemistä. Taisi jännittää hieman tätä ottelua ja varovaiselta näytti joissain tilanteissa. Positiivinen kuva silti jäi ja tuollaisia all-offense hyökkääjiä ei täs joukkuees kovin montaa oo. Pääsi kerran läpikin, mutta Bobrovsky torjui. Ainoa pelaaja joka oli plussalla +/- tilastossa.
-Vihdoinkin se toteutui. Koko 3.erän Havlat pelasi Koivun ja Brunetten kanssa. Heti huomasi, että jotain oli tapahtunut "1.kentälle". Muutaman hyvän tilanteen saivat aikaan ennenkuin ottelu ratkesi täysin. Täytyy vain toivoa, että tää on pysyvä muutos, koska tällä tavalla saadaan 2 toimivaa ketjua aikaan.

Miinukset:
-miinustilastoa katsoessa ei kovin montaa pelaajaa löydy ilman miinuksia. Eniten keräsivät Miettinen, Madden ja Zanon -3.
-Barker. Voi että miten surkeaa peliä jälleen kerran. Parhaiten tämä tuli esiin tuossa Nodl:n tekemässä av-maalissa. Joukkueen isoin FAIL.

Russo kirjoitti:
Todd Richards thinking of breaking up Mikko Koivu and Andrew Brunette. Will talk about it more w coaches tomorrow

Mielenkiintoiseksi menee. Rakennetaankohan Koivun ympärille täysin uusi 1.kenttä vai vaihtuuko Miettinen takaisin tuohon Brunetten tilalle ja Havlat toisella puolen.

Perjantain Nashville-ottelussa nähdään sitten tämäkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös