Minkä CD:n ostit viimeksi?

  • 196 312
  • 2 163

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
kuutti kirjoitti:
Tom Waits - Orphans: Brawlers, Bawlers & Bastards

56 laulua, joista 30 on täysin uusia. Mukana myös 94 sivuinen vihkonen. Ihan nätti paketti. Tässä on toviksi sulateltavaa, mutta hyvältä kuulostaa. Limited edition tosiaan, näitä taisi 1400 kipaletta tulla Suomeen.
Meinasin tulla juuri kirjoittamaan tänne saman ja vieläpä kysymään, että pitääkö tuo 1400 kipaletta paikkansa. Ilmeisesti sitten. Kertaalleen olen vasta ehtinyt läpi kahlata, mutta hieno paketti kaiken kaikkiaan.
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Nyt kun osaa vihdoin varastaa netistä musiikkia, niin ihan mukavuussyistä jää joitakin lättyjä hankkimatta. Toki jos löydän netistä jonkun oikein hyvä levyn, niin sitten sen edelleen ostan. En niinkään eettisistä syistä vaan siksi, että tykkään säilyttää levyä kansineen. Kansitaiteellakaan ei tosin samaa merkitystä enää ole kuin lapsuuden vinyyliaikoina.

Niin ja viimeisin ostettu CD taitaa olla Wolfmotherin Wolfmother.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mogwai: Mr. Beast

Jouluna kuuntelin Mogwain bootlegia ja se herätti mielenkiintoni tähän aikaisemmin täysin vieraaksi jääneeseen yhtyeeseen. Tänään Anttilan poistomyynnissä osuikin käsiini yhtyeen levy Mr. Beast hintaan 6,99 (sisältää vielä jonkun dokumentti dvd:n). Saapa nähdä vastaako odotuksia...
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Norjalaisporukka Apoptygma Berzerkin Sonic Diary kolahti postiluukusta. Levy on kokoelma covereita, osa uusia ja osa vanhoja. Jo aikaisemmin tutuksi tulleet Cambodia (Kim Wilde), Fade to Black (Metallica), Shine On (House of Love) ja All Tomorrow's Parties (Velvet Underground) ovat edelleen kovaa kamaa, uudet eivät ole vielä ehtineet iskeä mutta odotellaan muutama kuuntelukerta. Bonuksena olevaa remixlevyä en ole vielä ehtinyt kuunnella.

Samalta bändiltä postissa tulossa on vielä Amerikoissa julkaistu Black EP, jolle on kerätty parin edellisen levyn yhteydessä julkaistuja b-puolia ja remixejä.
 

Jindebyne

Jäsen
Tämä tekstini ainakin sivuaa aihetta, nimittäin pakko kehua tyttöystävän erästä joululahjaa.

Elettiin syksyä 2006, kun kuulun radiosta Robbie Williamsin Lovelight -kappaleen, tokasin siinä autossa muijalleni, että onpa kerrankin hyvänkuuloinen kappale Robbielta.

No asiat ajatuivat siihen, että kun jouluaattona avasin paketteja ja huomasin jo yhden paketin muodosta, että sisällä on cd-levy. Itse pääni sisällä sitten salaa toivoin, että kyseessä olisi ollut Jamiroquain kokoelmaplätty, jota olin koittanut tuloksetta vinkata aika-ajoin muijalleni.

No lahjapaketista avautui sittenkin tämä Robbie Williamsin Rudebox nimeä kantava albumi. Ensitöikseni minä sitten vaan hymyilin ja kehuin lahjaa, kun muija innoissaan kertoi vieressä kuinka olin kehunut sitä yhtä kappaletta ja räpsytteli bambisilmiään.

No lähdimpä sitten seuraavana päivänä ajamaan lentokentälle hakemaan frendiä meille käymään ja otin autoon mukaan tuon Robbien levyn ja helvetti sentään, että tykkäsin kuulemastani! Todella monipuolinen levy, jossa on ei niin tuttua konesoundailua Robbien osalta ja ne herran "räpitkin" kuullostavat juuri sopivan korneilta tähän plättyyn. Toki sitten levyllä on myös pari ihan perus kitarapoppi kappaletta, mutta nekin menevät mukisematta alas.

Ihan yhteisarvosana tälle levylle voisi antaa jonkun kahdeksan, mutta odotuksiin nähden tämä levy lonksautti leuat kyllä apposen auki ja juurikin positiivisessa mielessä!

Ehkä tästälähin en ole enää niin suppeakatseinen musiikkini kohdalla, vaan avaan ovia uusille genreille ja kuullostelen mitä siellä on tarjolla, toki vanhaa laatukamaa unohtamatta.

Se mikä tämän viestin lopullinen pointti tähän keskusteluun on, sitä en tiedä itsekään.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Mari-Leen: Rahutu Tuhkatriinu

En ole vielä ehtinyt paljoa kuunnella, syynä kaiketi se, että muija on ollut kotona ja lankomieskin oli jouluna paikalla.
 

smasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Djurgårdens IF, Eintracht Frankfurt
Erään Ruotsista ponnistavan levykaupan talvialeesta löytyi My Chemical Romancen levy Three Cheers for Sweet Revenge varsin kohtuulliseen hintaan 8.95€. Paketti tupsahti postilaatikkoon tänään, kuunteluun todennäköisesti huomenna. Etukäteen olin pari biisiä kuullut, niiden perusteella ostin koko kiekon. Jos vanha toimii, kenties Black Paradekin on hankittava lähitulevaisuudessa.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Travisin 12 memories lätyn. Pitäisin Anttilan 1.99 euron (ja desimaali on prikuulleen oikeassa paikassa! ) hintaa enemmän kuin kohtuullisena tästä tekeleestä.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Levyale on alkanut, hop hop. Halpaa kuin saippua! Piti pyörähtää katsastamassa, mukaan tarttui tällä kertaa seuraavat tuotteet, Maj Karma: Ukkonen, Opeth: Blackwater Park ja CD/DVD osastosta Rammstein: Völkerball, Neil Young: Heart of Gold.
 
Viimeksi muokattu:

Pingu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Jukurit
Tällä viikolla julkaisi imatralainen coverpoppoo Osmo's Cosmos uuden levyn jolta löytyy jälleen monta tuttua biisiä.

Suosikikseni on noussut levyn nimikappale Hulluna huomiseen, joka on heidän oma tekemä, sopivaa räminää sopivan hauskoilla sanoilla.
Myös Maalaispoika oon kuulostaa erittäin kivalta, vielä kun se vedetään tyylikkäästi karjalan murteella.
Elämänmeno toimii hyvin, ja hiukan yllättäen kappale Vasten auringon siltaa muutaman kuuntelukerran jälkeen.
Delilah oli pienoinen pettymys, mutta Uriah Heep-, Slade- ja Sweet -coverit ovat sitten mukavan kuuloisia.
 

Zuppana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Jokerit
The Smiths: The Very Best Of The Smiths.
Taattua laatua.
 

Sir von Aulis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Guns n' Roses - Use your illusion 1&2

Ihan kelpo kuunneltavia ovat olleet.
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
All That Remains - The Fall Of Ideals

Aikasta kelpo plätty..
 

Pantse67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Detroit Red Wings, ManU, UFC
Tarotin Shining Black tarttui tänään kaupasta käteen. Kyseessä on kokoelma bändin kuudelta ensimmäiseltä platalta. 15.2.2007 menen katsastamaan bändin Tavastialle. Lisäbonuksena näkee samalla Leveragen!
 

St. Pat

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NUFC, Les Canadiens
Horsepower: Best Offah! on viimeisin, sitä enne levyalesta Anthraxin Alive 2, Deep Purplen The House Of Blue Light ja Metallican Black Album muun muassa.
 

Tammerforce

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viimeksi tulleet: Ragnarok - Arising Realm ja Arghoslent - Incorrigible Bigotry. Odottelen Ad Hominem - New Race for New World. Ehkäpä kalahtaa jo huomenna postiluukusta.
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
J. Karjalaisen "Lännen Jukan" ja Piirpauken "Kalabalikin"
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Viimeksi jäi käteen Battleloren uusi Evernight. Samaa tuttua Lotr´n`roll -meinikiä. Ei valittamista.

Seuraavaksi lienee ostoslistalla uusi SWEATMASTER, joka ilmestynee
huhtikuun alussa, näin hevosen suusta kuultuna.
 

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
The Shins - Wincing the Night Away
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös