Mille naurat juuri nyt?

  • 13 256 575
  • 50 449

Baldrick

Jäsen
Höhöhö aika mestarillisesti irroitettu asiayhteydestä tuo lainaus. Vaikka näin onkin, niin mielestäni pilkkuja ei silti tule korvata pisteillä, jos haluaa tekstiinsä edes jotain järkeä alusta :)

Olen siis samaa mieltä, itseänikin tuo pystyi häiritsemään merkittävän paljon. Kun nyt ollaan tällaisessa huputitihuumoriin liittyvässä ketjussa, niin ajattelin vain vähän trollata.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
"HPK jäi tauolle kahden tappion voittoputkessa", totesi HPK-Kärpät-ottelun selostaja. Niin no, kyllähän se voitoksi on pakko laskea, jos PANTTERI:n joukkue häviää vain kaksi peliä putkeen.

Roar.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Ihmiset, suomalaiset, jotka osoittaa mieltään tänä päivänä Helsingin suurmoskeijan puolesta.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Ihmiset, suomalaiset, jotka osoittaa mieltään tänä päivänä Helsingin suurmoskeijan puolesta.
No mitähän siinä nyt on hassua? Oletan että viittaat ISISin iskuihin Pariisissa. Miten suurmoskeija siihen liittyy? Lisäksi tietääkseni tänään on ollut kaksi mielenosoitusta: toinen suurmoskeijaa vastaan ja toinen rasismia vastaan.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
No mitähän siinä nyt on hassua? Oletan että viittaat ISISin iskuihin Pariisissa. Miten suurmoskeija siihen liittyy? Lisäksi tietääkseni tänään on ollut kaksi mielenosoitusta: toinen suurmoskeijaa vastaan ja toinen rasismia vastaan.
Rasismia vastaan oleminen lasketaan kaiken logiikan vastaisesti myös uskontoihin liittyväksi islamin kohdalla. Hindut, kristityt, juutalaiset ja muut eivät saa fobia päätettä uskontonsa perään. Loogisesti toki kaikki uskovaiset ovat terroristeja.
 

Baldrick

Jäsen
NHL jakoi Facebookissa videon saatetekstillä "Taylor Hall goes coast to coast to set up Leon Draisaitl in front." Itse video on kuitenkin Klingbergin maalista. Sitten katsahdin kommenttikenttään ja repesin:

"Go home NHL, you're drunk."
 

Baldrick

Jäsen
Tajusin tässä, että olen viimeisen muutaman tunnin aikana selaillut noihin ISIS ja Ranskan terrori-isku -ketjuihin liittyen salafisti-muslimeista ja lukenut jotain muslimifoorumia, mielenkiinnosta vilkaissut, että miten arabiankielen aakkoset menevät (kyllästyin nopeasti), sekä katsellut Youtube-videoita aseiden tekemisestä ja niiden 3D-printtaamisesta. Saattaisi olla huolestuttava selaushistoria ulkopuolisen silmille tällä hetkellä, jos joku nyt vilkaisisi :D
 

Baldrick

Jäsen
Naureskele vaan, kyllä on jo vilkaissut. Profilointi valmistuu myöhemmin tänään ja toimenpitestä päätetään aamulla palaverissa.

Toivottavasti teillä on hyvät nisut ja tuoreet sumpit. Voitte sitä kautta lukea myös ohi menneitä lätkäuutisia ja katsella hauskoja kuvia, niin on hauskempi palaveri teillä sitten. Sääkin kun on mitä on, niin nauruja tarvitaan. Pimeääkin viellä.
 

chubster

Jäsen
HIFK osion Åstenin ketjulle.

Jengi ylistää ja hehkuttaa tätä uskomatonta Miken suoritusta.

Ihan kuin kuulisin takkien suhinaa.

Brändi jälleen voimissaan.

No ei nyt ihan ääneen naurata, mutta kyllähän tuo tiettyjen nimimerkkien toiminta saa leveän hymyn naamalle. Jokainen päätelköön itse miksi hymyilyttää.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Minua naurattaa, että joku pystyy edes leikisti vertaamaan Semir Ben-Amorin tempausta Ville Peltoseen tähän Micke-Max Åstenin tempaukseen Mikael Kuroseen.

Yksi Jokeri fani taisi verrata tätä tapausta SBA - Peltonen tapaukseen, useampi muistutti HIFK fanien kommenteista Ässä pelin jälkeen, kun SBA löi kahdesti Åsteinia paljaalla nyrkillä.
 

Ronikki73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Muuli, tuo kultalusikka suussa syntynyt rantaruotsalainen, joka ei edes puhu ruotsia...
Herättää kovasti tunteita tällä hetkellä, jotka saa kyllä meikäläisen nauramaan kybällä...
 

Röda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Möyrivä IFK
Useampi muistutti HIFK fanien kommenteista Ässä pelin jälkeen, kun SBA löi kahdesti Åsteinia paljaalla nyrkillä.
Oliko Sba:lla tuossa ottelussa jotain syytä alkaa hakkaamaan Åstenia kolmantena osapuolena tai siis oliko Åsten tehnyt aiemmin Sba:lle jotain ennen tuota hakkaamista? Tässä käsittääkseni on näiden tilanteiden ero...
 

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Selailin kahvitauolla saksalaista soitinkaupan kuvastoa. Siellä oli tämmöinen Singing Bowl niminen soitin, jota naputtelemalla ilmeisesti syntyy ääniä tjsp. Hauskinta tässä oli tuotekuvaus. n satkun hintaisessa soittimessa kuvauksen mukaan tulee mukana muija ja rengas. Sitten siellä oli samasta aiheesta vajaan kolmenkympin malli, jossa mukana nuija ja rengas...
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Siten, että mainitsit takinkäännön ja minulle tuli siitä mieleen tuo.

Åsten hieroi 18-vuotiaan teinin naamaa maalinedustalla tietäen ettei teini uskalla tehdä mitään takaisin. Semir oli Åstenin pahaksi onneksi kentällä ja tiputti hanskan ja löi pari kertaa Åstenia koteloon. Tämän aiheutti punahilkoissa suunnatonta surua sillä Åstenia ei haastettu reilusti. Teko oli lajia halventava.

Nyt Åsten kävi selästä vastustajan kimppuun ja voitko arvata. Samat naamat jotka aiemmin itkivät olivat nyt sitä mieltä että kyseinen tapa on täysin oikea tapa välittää terveiset kaverille joka ei muuten hanskojansa tiputtaisi. Tämä osoittaa lojaalisuutta joukkueelleen sekä on muutenkin kaikin puolin vitun hieno mies.

Onhan tämä ehdottomasti tämän ketjun tavaraa. Lisäksi molemmat kuitit oli ihan aiheellisia mutta tietenkin Semirin siinä mielessä parempi että kuitti tuli heti eikä viidestoista päivä.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Semir tai kukaan muukaan Ässien pelaaja ei yrittänyt ennen hyökkäystään haastaa Åstenia tappeluun. Åsten ei ollut selin Semiriin päin siksi että olisi ollut luistelemassa karkuun haastoa kuten Kuronen. Lisäksi voidaan miettiä onko "teinin naaman hierominen" yhtä rangaistava teko kuin loukkaantumiseen johtavan päähän kohdistuneen taklauksen suorittaminen. Ei ole kyllä tämän ketjun kamaa, vituttaa naurattamisen sijaan tämä vääntely ja mukahihittäminen. Kaikki joukolla IFK:ta ilkkumaan aina kun jotain tapahtuu, höh!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös