Mille naurat juuri nyt?

  • 13 263 779
  • 50 455

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mari Valosaarelta on ilmestynyt elämäntapaopas nimeltä Fitness elämäntavaksi. Ei saatana!
Täähän on vähän niinkuin jos se Avanne-Hunks kirjoittaisi oppaan "Näin parannat itseltäsi syövän". Syö vaan terveellisesti hei.
Salkkari-Heidi vaikutti noista tyypeistä ainoalta tolkulliselta, ja sama koski myös poikaystäväänsä Roinatania.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Tänään sarjassamme WTF: Ovikello soi, siellä on poliisi ... joka kuvailee mun tuntomerkit osittain ja sanoo että onko tietoa että varastettua tv:tä on vaihdettu tässä rapussa/talossa. Tuntomerkit: Kolmekymppinen vatsakas mieshenkilö on tämä vastaanottaja. Menin lievästi sanottuna hämilleni ja nyt lähinnä nauran koko jutun absurdiukselle.

Seuraavaksi sit odottelemaan että poliisi soittaa ovikelloa kotietsintä-luvan kanssa. Höhöö.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Mutta täytyy kompata muutenkin viestiäsi. Omassa tuttavapiirissäni on yksi nainen joka treenaa tuota bikini-fitnessiä varten. Kuulemma menkkoja ei enää tule ja tukkakin lähtee päästä. Sitten kuitenkin moralisoidaan meitä taviksia miten meillä on niin epäterveelliset elämäntavat jos satutaan joskus käymään Mäkkärissä.

Tyttöystävän kaveri kanssa harrastaa kyseistä lajia ja sai ensimmäisten tai toisten kisojen jälkeen aineenvaihduntansa ihan sekaisin. Syöminen oli dieetin jälkeen lähtenyt ihan lapasesta ja naama oli turvonnut oikein kunnolla, vaikka kyseessä on ihan hoikka tyttö. Tuo on kyllä paskin laji koskaan ikinä missään. Kaikki kisaa ja kaikilla on kisaan valmennettavia ja massit tehdään tuolla, että laaditaan helvetin kalliit ohjelmat ja dieetit kisavalmistautumiseen. Vähän niin kuin joku helvetin pyramidihuijaus.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Täähän on vähän niinkuin jos se Avanne-Hunks kirjoittaisi oppaan "Näin parannat itseltäsi syövän". Syö vaan terveellisesti hei.
Salkkari-Heidi vaikutti noista tyypeistä ainoalta tolkulliselta, ja sama koski myös poikaystäväänsä Roinatania.
Täysin samaa mieltä. Se pariskunta oli ainoa, jolla oli joku tolkku siinä miten kannattaa syödä ja treenata.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Hottikset vai mikä se tuo Ruudun mainostama sarja nyt onkaan.
 
Suosikkijoukkue
Ässät ja Ärrät
Iltalehti listaa kolme seksiasentoa, joita jokaisen on kokeiltava. Luonnollisesti tämä ei ole Iltalehden listaus vaan ovat kopsanneet tuonkin jutun jostain muualta. Joka tapauksessa tässä on kyllä asentojen asento!


2. Nainen sängyllä, mies seisten sen vieressä


Nainen palelee usein helpommin kuin mies. Tämän asennon avulla ongelma ratkeaa. Vuoteella makaava daami voi vetää peiton päälleen, vieressä seisovan miehen taas ei tarvitse hikoilla viltin alla. Lisää jännitystä asentoon saa, jos nainen vetää peiton päänsäkin ylitse. Peiton alla on pimeää ja hengitys on raskaampaa, mutta ei kuitenkaan vaarallisella tavalla.

Eli siis enää ei tarvitse sitä ämpärirumaa naista jyystää takaapäin siten, että naisella on paperipussi päässä. Nyt voi tällaiselle sotanorsulle ehdottaa iltalehdenkin suosittelemaa seksiasentoa jossa nainen vetää peiton päänsä päälle. Niin eroottista että! Ei saatana..
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Aku Hirviniemi Possessa ennen Posse vs räppärit skabaa: "pistäkäähän räppärit parastanne ettei Nikke Ankara häviä, taas"
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Himppasen naurattaa toi @Hiihtofani tuolla "Eri lajien urheilijoiden fyysisen kunnon vertailu" tjsp. ketjussa.

Björgen vs Messi kyseiseltä kirjoittajalta oli kyllä todellinen helmi ja seuraava perustelu pudotti minut totaallisesti:

Jos Björgen pesee Messin 100m:llä hiihtäen, pesee hän Messin myös juosten. Itse arvioisin, että Björgen pääsee 100m:n alle 12s ja lentävällä lähdöllä alle 11s.
Jos minä pesen Usain Boltin autolla ajaen niin pesen hänet myös juosten.
 

euron kolikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Veikkaisin, että aika moni suomalainen pesis Usain Boltin sukset jalassa hiihtoladulla, jos ihan kylmiltään lähdettäis kisaamaan.

Olemme siis maailman nopein kansa.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Sunny Car Centerin taru päättyi konkurssiin - IL kokosi hankkeen vaiheet | m.iltalehti.fi

Eli Ritaluoman ihmisoikeustaistelu persuja vastaan on päättynyt. Markulla oli jo amerikkalaiset patruunat takanaan, mutta jotain on nyt sitten varmaan sattunut matkan varrella. Ehkä Markku nuolee nyt haavojaan hetken Floridan lämmössä ja keksii jonkun uuden superidean taistelutoveri Iisakki Kiemunkin esiteltäväksi Hämeenlinnan valtuustoon, jolla Hämptön tienaa miljardeja.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
KKK-teema jatkuu, tälläkertaa Tyhmien kymysysten ketjussa jossa eräs nimeltämainitsematon Tappara-kannattaja vastaa Kärppien kannattajan kysymykseen:

Ensin mainittu. Jatkoaika on jääkiekkoaiheinen keskustelupalsta, jossa odotetaan keskustelua jääkiekosta, johon KKK:un kirjoittaminen ei liity mitenkään. Lahessa sen sijaan voi esiintyä valkoisessa KKK-asussa, koska siellä se on määrätyssä viiteryhmässä yleisesti hyväksytty tapa. Sinunkin kannattaisi vain mennä riehumaan KKK-asussa, koska sinulla ei näytä olevan mitään annettavaa palstalle, mitä myös KKK-tilastosi osoittavat.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
@Virveliä kainaloon on sellainen kirjoittaja, jonka juttuja lukee aina mielikseen (en tarkoita pervoja). Äsken vitutti mutta luin sitten hänen vastauksensa hyvään kysymykseen ja jo hellitti ahdistus ja tappohalu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös