Mille naurat juuri nyt?

  • 13 208 959
  • 50 365

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Nauran tällä hetkellä Demareille. Tämä johtuu Susanna Kosken facebook-päivityksestä.

Niille joille linkki ei aukea syystä tai toisesta, kopioin päivityksen tänne:

Susanna Koski kirjoitti:
Vaaliautoni on nyt tälle päivälle kuvattu taas edestä, takaa ja videon kera.

Tässä käytännön esimerkki tuhlaridemarista, joka ei häpeile käyttää yhteiskunnan niukkoja resursseja itsekkäisiin tarkoituksiin. Vaaliautoni oli pysäköity tilapäisesti hätävilkut päälle vaalikahvilani eteen, koska päivän reissulta piti roudata tavarat sisään. Ahdasta takaapihaa vältän käyttämästä, koska siellä pysäköinti hetkeksikin aikaa saattaa haitata talon asukkaita. Sen sijaan, että tämän demariehdokkaan isä tai kukaan muukaan olisi tullut koputtamaan vaalikahvilan ikkunaan, soittanut tai tullut pyytämään auton siirtämistä, hän soitti paikalle poliisit. Samassa tämä demariehdokkaan isä syöksyy videokuvaamaan tilannetta, koska hänelle on kuulemma tullut soittoja siitä, miten auto on pyörätiellä parkissa. Miettikää, videokuvaamaan! Tilanteen vakavuudessa ja sen aiheuttamassa haitassa riitti kieltämättä sinivuokoilla ja ruiskukalla ihmettelemistä. On itsestään selvää, että auto siirrettään tilapäisestä pysäköinnistä ensikehotuksesta aina kun tilanne sitä vaatii. Kenties kyse olikin jostain aivan muusta.

Poliiseilla on käsittääkseni tähdellisempääkin tekemistä, kuin pysäköinnin valvonta tyhjälla kadulla.

Eihän siinä muuten mitään, mutta poliisit paikalle. Kyseinen Transportteri on viihtynyt julkisuudessa enemmänkin näiden vaalien alla. Jokunen viikko sitten twitterissä liikkui kuva missä Kosken auto oli pysäköitynä invaruutuun. Kenellekään ei tullut mieleen katsoa tuulilasiin (tai sitten ei vain haluttu katsoa), jossa oli kuitenkin inva-pysäköintilupa.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
@Konnamuori Sitähän en tiedä oliko tuossa kuvan ottamishetkellä kyseinen merkki kojelaudalla, epäilen että oli, koska jos sitä ei olisi ollut niin eiköhän siitä olisi joku kuvan räpsässyt. Ainakin myöhemmin Suski on jakanut kuvat jossa kyseinen eläkeläinen ajaa kyseistä autoa, ja toisen kuvan missä tuo inva-lappu koristaa tuulilasin alareunaa.

@Radiopää Myönnä nyt että itsekin tykkäät. Ihana nainen.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Kun ihmetellään miksi nk. kesäkessu mainitsi taustastaan ja ilmeisesti leveilli sillä, eikä pyytänyt leikattavaksi niin en ihmettele. Ohjelmaa en toki katsonut, mutta kyseinen henkilö ollut PV:n palveluksessa jo ainakin 6-7 vuotta, eikä ole penaalin terävin kynä.

En viitsi sankaritarinoita rueta avaamaan, armeijasta kyllä muutamakin hauska muisto.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Myönnä nyt että itsekin tykkäät. Ihana nainen.

Ulkoisesti menettelee, mutta ihanaan vaaditaan paljon muuta. Tuollainen oikeistopyrkyriys on todella epäviehättävä tekijä naisessa. Li Andersson on kasvoista paremmannäköinen, vaikka ei häntäkään ihanaksi voi sanoa.

En haluaisi olla ikärasisti, mutta Laura Närhi ja Karoliina Blackburn olivat kymmenisen vuotta sitten ihania.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siis kutsuiko toi eduskuntaan pyrkivä mimmi facebookissa poliiseja sinivuokoiksi?
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Siis kutsuiko toi eduskuntaan pyrkivä mimmi facebookissa poliiseja sinivuokoiksi?
Miksi ei olisi kutsunut. Kyttä olisi ollut tosin parempi.

Jos sillä on kuski jolla on invalupa, niin sehän jopa saa pysäköidä pyörätielle ihan laillisesti, ellei aiheuta kohtuutonta haittaa. Silti, meilkoista vaalipeliä.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Sinivuokoista tuli mieleen, miten yksi jantteri joutui juoppoputkaan ja tekstasi aamulla gf:lleen, että oli päätynyt pollariasemalle. Näin sen tekstarin. He erosivat pian tämän jälkeen.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kai toi Koski voi jonkun mielestä olla ihan viehättävä, jos pitää tommosesta täti-lookista.
Toi on muuten vähän ihme, että kokkareilla on mimmejä joista saisi stailattua ihan kiinnostavan näköisiä, niin ne on kaikki ihme tätä-lookilla varustettuja. Käytännössä ainoat yhtään kuuumat poliitikot on demareita kun se yksi kepulainen rupesi hoitamaan koiria, oliko se kuudennen kihlattunsa tai aviovaimon kanssa.

Kyllä Maria R-G on ihan porno mimmi, vaikka sinänsä ei ole mikään klassisen kaunis, mutta lyhytaikaiseen käyttöön todella jees. Olen muuten kerran ollut silleen demarin kanssa. Aamulla se rupesi puhumaan politiikkaa. Toista aamua ei tullut, vaikka soitteli perään. En sotkeudu demareihin mielelläni uudelleen, ellei kyseesä ole MRG.
 

Konnamuori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se mikä johtaa.
Miksi ei olisi kutsunut. Kyttä olisi ollut tosin parempi.

Jos sillä on kuski jolla on invalupa, niin sehän jopa saa pysäköidä pyörätielle ihan laillisesti, ellei aiheuta kohtuutonta haittaa. Silti, meilkoista vaalipeliä.
Susanna Koski on varmaan ottanut tuon Invalidin vaaliporukkaansa, koska invakortilla voi pysäköidä minne haluaa.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Niin mikä tämä oli, joku Maria Ruzenina-Gichardson vai, häh?

Poika poika... et ollut paikalla 90-luvulla kun MRG oli MTV:llä ja on yhä aivan helvetin pantavan näköinen nainen. Tosin demari, mutta kauneusvirhe se vain on.

ed. Ai niin, MGR, olin näköjään niin kiimoissani etten huomannut Jawsin kirjoituksen tähdellisintä asiaa.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Keskiviikon JYP - Kärpät - ottelun maalikoosteelle.. Tai pikemminkin sen lopulle jossa Anssi Ritari kyllä eläytyy Juuso Pullin jatkoaika-maaliin.

MAAAAAAALIII!!!
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Viereisessä pöydässä lämpö nousee. Tuohon on nyt kaksi kertaa tuotu pitsa väärillä täytteillä ja odotellut n. tunnin.

Jos et itte tee, niin kaveri tekee.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona

Ralph

Jäsen
Olen aina pitänyt junttina sitä, että käy Facebookissa vastustajajoukkueen sivuilla ilkkumassa. Junteina on tietenkin ne, että joukkue A kertoo että huomenna peli joukkuetta B vastaan. Siihen sitten joku jannu vastaa "A on paska, B voittaa".

Nyt tuli sitten oikein naurettua tuollaiselle. Juventuksen päivityksessä kävi Fiorentinan kannattaja huutelemassa, että "Salah teki kaksi maalia Juventusta vastaan". Kyseessä oli Coppa Italian ensimmäinen välieräottelu. Siihen tietenkin jotkut provosoivasti itki vastaan, mutta tulihan sieltä hupaisan rauhallisia vastauksia. Jutussa hauskaa on se, että Juventus voitti toisen välieräottelun ja meni finaaliin.

Näin ollen nämä asialliset kyselivät vihjaavasti, että "mitä väliä, Juventus on finaalissa ja Fiorentina ei". Siihen tämä jannu vastasi edelleen samaa "kaksi maalia Salah". Mihinköhän kaveri mahtoi tuolla pyriä, sillä ketään ei haittaa vaikka teki ne kaksi maalia. Eri asia, jos se olisi johtanut johonkin, mutta kun tosiaan Fiorentina putosi ja sillä selvä.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Nauran äänekkäästi ja makeasti pikkuveljen tietämykselle.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Huomasin just, että on käynnissä jääkiekko-ottelu Meksikon ja Etelä-Afrikan välillä. Mahtaa olla kova mittelö, tuolla vois jo itsekin pärjätä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös