Mille naurat juuri nyt?

  • 13 382 315
  • 50 762

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Parhaat läpät-ketjun viesti, jossa summataan eräänkin välieräsarjan tasokasta keskustelua. Sekä analyysi että analysoitava ("Keskity navetan remonttiin.") loistavia. Jaahas se on 2-0 Selhurst Parkilla, sekin vähän naurattaa. No niin, ja tosta yltä:

"Kouvolalaistyttö joutui valitsemaan DI-tutkijan ja kessun välillä ja valitsi ulkonäön perusteella, mutta eikö se tiennyt noiden ammatteja? Kuka helvetti haluaisi olla kapiaisen kanssa parisuhteessa. Upseerit nyt on asia erikseen, mutta tämmönen kessu. Eikö se ole vähän sama kun diggailisi poliisia ja ottaisi siksi puolisokseen vartijan."​
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
@jussi_j Kyllähän se muija sen tiesi, ja minäkin tiesin heti kumman neiti valitsee kun tämä tokaisi "kun mä kuulin et se on sotilas niin aloin mä miettimään sitä uniformua heti sen päälle". Mutta samaa mieltä muuten noista "kesä-kessuista". Yksi kaverini heitti hyvin tuosta diplomi-inssi vs aliupseeri-väännöstä että AUK:iin nyt pääsee kun tajuaa viitata kun kysytään kuka sinne haluaa mennä ja osa jopa pakotetaan sinne, harva vissiin pääsee/joutuu tohtoriksi yhtä helposti.

Mutta joo, kevyet sympatiat nyt sille insinöörille. Ehkä meni tuotantoyhtiöltä vähän kiusaamisen puolelle kun ensin nörtti saa rauhassa tutustua nättiin naiseen kaksin, sitten paikalle pölähtää lihaksikas uniformu-jäbä ja vie emännän tämän silmien edestä. Jotenkin vaikea kuvitella että roolit olisivat toisinpäin sarjassa. Keskitason nainen saa ensin olla kahden jonkun Hunksin kanssa saarella, sitten paikalle pölähtää joku viimeisen päälle oleva fitness-missi kuten Oona Tolppanen ja vie tämän valmiiksi lämmitetyn miehen tämän silmien alla. Noh viihdettähän tässä on tarkoituskin vain hakea.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Ei oo muuten pienimunaisten ohjelma tuo. Kyllähän noi kullit heilui kuvissa huomattavasti enemmän kuin tuo Kouvostoliittolainen emätin.

Mutta kyllähän siinä kävi insinjöörille vähän kuin Ilari Johansson joskus stand up-keikallaan demonstroi näiden nörtti-insinöörien naisten iskemistaitoja. Mimmi oli jo aika hyvin kierroksessa, mutta sitten tuli kesäkessu ja homma levisi kuin lietelanta pellolle.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Joo vaimo ihmetteli kanssa että onpas pienet pippelit.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Suomi seuraa, ensin temptation island ja nyt tämä.. katselin Ameriikan-version mainoksia jo vuosia sitten Aasiassa...

Siis eikö sille naiselle tullut ensinkään mieleen, että ei tarviis välttämättä valita kumpaakaan niistä? Vai oliko siinä jotain muutakin bonusta pelissä kuten Tallinnan-risteilyä?

Toisaalta ei kyllä kiinnosta kommenttien perusteella kehnosti tuotettu suomiporno, katselen mieluummin vaikka paikallista roskaa täällä.
 
Viimeksi muokattu:

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Se nainenhan myönsi että nörtti varmaan tykkää hänestä enemmän ja on kiinnostuneempi. Ja sitten valitsi AMMATTISOTILAAN. Oli kyllä paha puhevika dosentilla, noi pitäisi kyllä pistää väkisin kuntoon peruskoulussa. Pakkopuheopetus.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Vai oliko siinä jotain muutakin bonusta pelissä kuten Tallinnan-risteilyä?
Miksei muuteta formaattia samantien napakymppi-tyyliseksi. Salmelaisen Kari vaan huutelemaan kuinka sinne meni riemuloma Kanarialla.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Oli kyllä paha puhevika dosentilla, noi pitäisi kyllä pistää väkisin kuntoon peruskoulussa. Pakkopuheopetus.

Näin pitäisi, mutta ei. Käytännössä paikkoja vain vähennetään ja vastuu puheopetuksesta on nykyään täysin vanhemmilla. Sinällään outoa, että tuo on kuitenkin yliopistotutkintoa vaativa ammatti. Luultavasti tulevaisuudessakin ävvät ja äffät on kiusallinen ongelma, mutta esiintyy vaan aikaisempia sukupolvia laajemmin.

Nauran sille, että Tapparan fanit itkee Dufvan Lukon pelaavan kahvakiekkoa. Oh, the irony.
 

Syöttöpiste

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei oo muuten pienimunaisten ohjelma tuo.
Miten niin ei ole, pieniähän noi molemmat oli. Millä skaalalla sä vedät?
Joo vaimo ihmetteli kanssa että onpas pienet pippelit.

Eikös tämäkin ole jo ihan kyselytutkimuksella osoitettu fakta, että Jatkoaikaan kirjoittavilla vaan on hieman isommat meisselit? Aiheesta on jossain foorumin kätköissä muistaakseni kysely ja sen perusteella taisi olla niin, että lähes kaikilla on joku mahtikanki housuissa. Jostain syystä vain yksi turkulainen on saanut palstalla mainetta asiasta.

Jossain ketjussa oli juttua, että semmoinen "Kirjoitan Jatkoaikaan" t-paita olisi kovaa valuttaa naismarkkinoilla. Tuossa on yksi syy tuo paidan pitämiselle lisää.

Hyvää humble bragia muuten beniciolta.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Notbandwagonketjun menolle! Miten jotkut jaksaa vänkätä jostain, miksi joku ei mestaruutta toivo jollekkin joukkueelle. Haukutaan vuoroperäin toisia huonoksi häviäjäksi ja huonoksi voittajaksi. Eikö osata nauttia kummassakin tapauksessa siitä oman joukkueen menestyksestä ja ansaitusta kesälomasta?
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Olihan tuo Aatami-Eeva-deittiohjelma juuri sitä, mitä odotettiin. Porukka hihittelee nähdessään toisensa alasti ja sitä rataa. Aikamoinen veto tuotannolta tosiaan pistää insinööri aluksi saarelle gimman kanssa, kun toisena vaihtoehtona on salskea sotilas.

Mutta, tämä kyllä nauratti, ei siinä mitään.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Jossain ketjussa oli juttua, että semmoinen "Kirjoitan Jatkoaikaan" t-paita olisi kovaa valuttaa naismarkkinoilla. Tuossa on yksi syy tuo paidan pitämiselle lisää.

Tämä konsti on taidettu havaita hyväksi joillain muillakin foorumeilla. Tuollaisen paidan voi muuten tilata itsekin, netistä.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oli kyllä paha puhevika dosentilla, noi pitäisi kyllä pistää väkisin kuntoon peruskoulussa.

Taidat olla vain kateellinen, kun itselläsi ei ilmeisesti ole tuollaista jännän persoonallista puhetapaa. Puhevika on jotenkin niin vihapuhemaisen leimaava termi.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
KSML: Alaston ammattisotilas tosi-tv:ssä oli liikaa puolustusvoimille

Nauran nyt tälle että kyseinen ammattisotilas-aliupseeri joutuu Ilmavoimien esikunnan käsittelyyn. Ihmettelin jo ohjelmaa katsoessani että kummasti uskaltaa joku kapiainen nakuilla telkkarissa ja vielä kertoo olevansa Puolustusvoimissa töissä. Nyt seurataan miten tarina jatkuu.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo

Hippi Hiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Nanna Karalahti
Jos lähtee esiintymään julkisuudessa tai laukomaan vaikka Facebookissa yhtään kyseenalaisempia lausuntoja, kannattaa pitää huolta siitä, ettei tuo työnantajaansa esille samassa yhteydessä. Saattaa olla työnantajan intressien vastaista, että heidän työntekijänsä esiintyy muna terhakkana prime time -ajan televisiossa työnantajansa esiin tuoden.

Esimerkiksi PV lienee työnantajana hyvin arvokonservatiivi ja heille lienee tärkeää tietynlaisen ammattisotilaskuvan ylläpitäminen, jotta töihin hakeutuu heidän haluamaansa ainesta ja julkisuuskuva pysyy heidän haluamanaan.
 

Syöttöpiste

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Rikoslain 45. Luvun 18§ pykälä on se joka on määrittävä tekijä tässä asiassa. Boldaus oma:

(16.6.2000/559) Sotilaan sopimaton käyttäytyminen. Sotilas, joka muulloin kuin palvelustehtävässä ollessaan puolustusvoimien tai rajavartiolaitoksen käytössä olevalla kasarmi- tai muulla alueella, julkisella paikalla tai julkisessa tilaisuudessa esiintyy ilmeisen päihtyneenä taikka meluamalla tai muulla käyttäytymisellään aiheuttaa häiriötä tai pahennusta, on tuomittava sotilaan sopimattomasta käyttäytymisestä kurinpitorangaistukseen.

Tämänhän te kaikki intin käyneet tiesittekin. Periaatteessa tuossa aliupseerin esiintymisessä ei ole ollut mitään ihmeellistä nykypäivänä. Sotilaiden elämistä ja olemista säätelee kuitenkin tuo rikoslain 45. luku ja sen pykälät koskevat myös virka-ajan ulkopuolista toimintaa. Nyt tuo aliupseerin esiintyminen on otettu tutkintaa ja se ei vielä tarkoita sitä, että hänet olisi jotenkin tuomittu asiasta. Uskoisin, että tässä tapauksessa asiassa ei todeta tapahtuneen tuo 18§:n mukaista sotilaan sopimatonta käyttäytymistä. Tuon ohjelman tarkoituksena on ollut esitellä siihen osallistuvat ihmiset tuolla tavalla. Jos tämä aliupseeri olisi heilunut munasillaan vaikka Synergia-areenan jäällä, JYP-Kärpät välierämatsin erätauolla ja tuonut selkeästi esille olevansa PV:n palveluksessa oleva ammattisotilas, saisi hän todennäköisesti huomautuksen tai sakkoa tuollaisen munatifon toteuttamisesta. Aliupseerin tuomitseminen tai tuomitsematta jättäminen on käytännössä kurinpitovaltaa käyttävän henkilön näkemyksestä kiinni. Katsooko hän aliupseerin toiminnan olleen pahennusta aiheuttavaa vai ei. Jos hän saa jonkun kurinpitorangaistuksen tai -ojennuksen asiasta, silloin kurinpitovaltaa käyttävä henkilö on katsonut toiminnan olleen sotilaalle sopimatonta käyttäytymistä. Raskauttavina asianhaaroina voi vielä olla sitten vielä osallistujien esiintyminen sheivattuna... ei nyt sentään ja hymiö.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kai nyt nudisti saa nudistirannalla olla alasti? Eikös pahennusta ole aiheuttanut lähinnä ne jotka niitä nudisteja kuvaavat? Ja tietysti ne jotka sitä kuvanauhaa sitten silmä kovana katsovat.
 

Jeffrey

Jäsen
Kai nyt nudisti saa nudistirannalla olla alasti? Eikös pahennusta ole aiheuttanut lähinnä ne jotka niitä nudisteja kuvaavat? Ja tietysti ne jotka sitä kuvanauhaa sitten silmä kovana katsovat.

Mutta jos se nudisti siinä samalla tulee edustaneeksi jotain ulkopuolista tahoa, voi tällä taholla olla sanottavansa asiaan.

Samalla tavalla esimerkiksi Jack Wilshere on saanut noottia työnantajaltaan tupakoinnista, vaikka eihän tupakoimisessa sinällään ole mitään laitonta.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mutta jos se nudisti siinä samalla tulee edustaneeksi jotain ulkopuolista tahoa, voi tällä taholla olla sanottavansa asiaan.
Nudistirannat on minusta ihan yleisesti hyväksyttyjä, ts luonnollinen osa yhteiskuntaa. Ei mitenkään täytä pahennuksen aiheuttamisen määritelmää minusta. Päinvastoin, sotilaallisesti sotilasasussa (kun kyse ei ole virantoimituksesta) nudistirannalla esiintyminen minusta aiheuttaisi pahennusta.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Niinhän se on että ihan Suomessakin on sallitumpaa olla kapiainen kuin alaston. Normikuvio.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei merkittävän kaupungin Lukko
Niinhän se on että ihan Suomessakin on sallitumpaa olla kapiainen kuin alaston. Normikuvio.
Juuri näin. Suomessa on noloa olla alasti missään. Naidaankin pimeässä ja peiton alla. Paitsi, jos kyseessä on sauna. Siellä ollaan alasti sekaporukassa ja se on luonnollista. Muuten, jos joku pukeutuu vähempiin vaatteisiin, nii johan iltalehdet sitä sitten kauhistelevat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös