Ja meillä ainakin kun ruokaa tehdään, niin tähdätään siihen että sitä samaa olisi jäljellä vielä seuraavanakin päivänä eli helposti voi sen kilon tai 1,2 kiloa laittaa jauhelihaa jos kastikkeen tekee. SIitä kun kolme henkeä pari päivää syö, niin alkaa jo kattilasta pohja näkyä.
Täällä pataan menee yleensä vähintään kilo lihaa, vaikka itselleni tekisin. Sitten ateriasta hieman riippuen syön sellaisen 150-200 grammaa lihaa ateriaa kohden, niin ei tuosta nyt sitten enää montaa erää syö.
Samoiten hieman ihmetyttää kuinka vähällä täällä moni elelee. Aina välillä saan kunnian vietellä päiviäni siskonpoikien kanssa (3v ja 6v), ja toki siihen sitten ruokailu ja kokkailu kuuluu meillä varsin olennaisesti. Aina pyrin tekemään sellaista ruokaa, jonka laittamiseen pojat voivat osallistua, koska mielellään niin tekevät ja mukavaahan se on yhdessä. Aika usein siis mennään esimerkiksi lihapulla linjalle, ja kyllä silloin lihaa lyödään vähintään se 600-800 grammaa. Okei, toinen pojista on diabeetikko, joten ateriat ovat säännöllisiä ja pienestä pitäen opetettu hyville ruokatavoille. Tähän kun lisää vielä sen, että ovat itse auttaneet valmistuksessa, niin pullat sujahtaa erittäin nopeasti parempiin suihin.Yleensä tuosta satsista jää se yksi annos, kun pojat haluaa äidillekkin jättää syötävää. Toki suuri osa ruuasta katoaa allekirjoittaneen massuun, mutta väittäisin silti, että pojat syövät yhteensä sen 250-300 grammaa lihaa.