Mille naurat juuri nyt?

  • 13 224 658
  • 50 385

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt naurattaa James Nikander, aka. musta barbaari. Sälli on yrittänyt vissiin mennä siivoamaan lavaa Daven & kumppaneiden jäljiltä, tosin teki sen ehkä hieman liian aikaisin. Siellä on oikein paita lähtenyt päältä. Vaan eipä osannut nehru edes Megadethia kirjoittaa oikein.
Olet sä vaan ÄIJJÄ. Varmasti hieno mies ja kova vittuilemaan NEEKEREILLE.

---

Hieno tempaus Barbaarilta. Onhan Megadeth nyt miljoonatsiljoonatriljoona ja vähän päälle meritoituneempi pumppu kuin Musta Barbaari & Prinssi Jusuf, mutta ei se oikeuta tuollaiseen käytökseen.

Stillalive.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Mustainen kommentti "barbaarista": "That's what happens when cousins fuck". :D

Daven spiikki räjäytti pankin.

Miehen omia hengentuotoksia lukiessa tuli kieltämättä mieleen, että taitaa puhua kokemuksen syvällä rintaäänellä:

6 Most Controversial Dave Mustaine Comments

Natsikulta-erikoispalkinto:

Dave Mustaine kirjoitti:
"It's pretty clear that they're taking prayer out of school. It's been happening for a very long time. The very first schoolbook that was written had God all over it. I collect books and I have some really, really old schoolbooks, and God is mentioned on every single page. They're taking God out of the schools to dumb us down."
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Ton video paras anti on kommenttiosio, joka kaikessa nerokkuudessaan vetää vertoja jo iltapäivälehtien vastaaville. Tässä oma suosikkipoimintani sieltä:

''Pysäyttäkää painokoneet, koska neekerit neekeröi.''

Osui ja upposi.


Ei varmasti ole sekään ensimmäinen kerta, kun jonkun keikka lopetetaan myötähäpeästä kesken kaiken, turha tästä on barbaran herneitä vetää nenäänsä.
 

Jakedeus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Näiden Mustosta puollustavien kannattaa nyt kuitenkin muistaa, että kyseessä on henkilö joka on parikymppisenä ollut pahimmanlaatuinen kiusaaja ja kusipää (kusipäisyys on ilmeisesti jatkunut koko elämän), joka olisi 80- ja 90-luvuilla todennäköisesti narkannut itsensä muutamaan kertaan kuolleeksi oman oksennuksensa keskelle, ellei olisi sattunut omaamaan taitoa soittaa ja säveltää musiikkia, ja joka on nykyään päässyt huumeiden yli Jeesuksen avulla, mutta tämä toisaalta on aiheuttanut mm. sen kaltaisia mielipiteitä, että Coloradon elokuvateatteriammuskelu oli herran mukaan Obaman salaliitto tähdäten aselakien kiristämiseen. On tullut hevifestareillakin ongelmia kun mies ei ole suostunut soittamaan, jos samalla festarilla on esiintynyt 'saatanallisia bändejä'.

Et sillai, Megadeth on ihan ok musaa, Mustaa Barbaaria en ole kuullut, mutta tämä ei poista sitä, että pikkaisen vaikeata näissä 'muutamissa' Megadeth vs. se ja se -kiistoissa on ottaa herra Daven puolta.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Aina jaksaa hämmästyttää, kuinka harvinaista on, että ymmärretään, mistä asiassa on kyse.

Tässä on kyse siitä, että artistin esiintyminen keskeytetään toisen artistin esiintymisen vuoksi, ehkä tämän vaatimuksesta. Minusta se on väärin tehty. Niin oli James Nikanderistakin.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Aina jaksaa hämmästyttää, kuinka harvinaista on, että ymmärretään, mistä asiassa on kyse.

Tässä on kyse siitä, että artistin esiintyminen keskeytetään toisen artistin esiintymisen vuoksi, ehkä tämän vaatimuksesta. Minusta se on väärin tehty. Niin oli James Nikanderistakin.

Oli väärin tai ei, niin on se nyt silti aika vammaista pelleilyä lähteä vetämään tota niggashittiä, olisi nyt vaikka käyttäytynyt niinkuin ihmiset.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Miten sinä käyttäytyisit, jos sinun keikkasi pilattaisiin toisen artistin esiintymisen vuoksi? Tekisit kirjallisen valituksen?

Toiminnan miehet ja naiset ovat hauskempaa seurattavaa.
 

H.Incandenza

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
En pidä barbaaria minään (korkeintaan yhden pienen hitin ihmeenä) mutta ymmärrän vitutuksen. Eikä tuollaisessa pienessä showssa nyt ole mitään pahaa. Ei se sentään mennyt vetämään ketään turpaan tai purrut pohkeeseen. Iso stara kyykytti pienempää ja se kosti pienellä tavallaan. Move on.
 

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
Oikea statement olisi ollut, jos toi kaiffari olisi tyynesti mennyt vetämään Mustainen skeban piuhan irti ja poistunut paikalta.

Tässähän nyt on tapahtunut vain niin, että ilmeisesti Mustaine ja kumppanit päättivät omassa turhamaisuudessaan hyödyntää asemaansa ja käskeä ympäristön hiljaiseksi, kun he aloittavat settinsä. Tästä syystä yhden hitin ihmeelle luvattu vartti on keskeytynyt ennen aikojaan ja siksi tämä Nikander(on muuten hämäävä nimi, tulee vaan se Pellonpään esittämä hahmo vanhoista Kaurismäen leffoista mieleen) päätti mennä pomppimaan Megadethin lavalle palstatilan toivossa. Sitä se kyllä saikin ja onhan tollanen toki ihan hyvä ponnahduslauta lööppeihin pienen tauon jälkeen, näin paremman puutteessa ja ympäristön aiheuttamiin tapahtumiin hetkessä reagointina.
 

H.Incandenza

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
Tästä syystä yhden hitin ihmeelle luvattu vartti on keskeytynyt ennen aikojaan

Kertoo muuten kaverin tuotannon laajuudesta, että aikaa oli luvattu kokonainen vartti. Siinähän vetää siitä yhdestä hitistä pari erilaista remixausta ja vielä sama encorena. Vähän samanlaisia kuin Dr Albanin nykyiset keikat.
 

Savon Detroit

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Sabres
Oikeasti naurattaa nuo nykyiset 1980-lukua kehuvat televisio-ohjelmat joita tulvii joka hemmetin tuutista " dokumenttiohjelmina", eihän tästä ole kuin muutama vuosi takaperin kun koko 1980-lukua arvosteltiin yleisesti keinotekoiseksi, muoviseksi, kylmäksi ja omahyväisten itsekkäitten arvojen vuosikymmeneksi Madonnoineen ja Miamiviceineen ja musiikkikin teilattiin kaupalliseksi mässäilyksi ellei suorastaan pelleilyksi valtaosin. Nyt joku vertaa jo 80-luvun meininkiä vallankumoukselliseen 1960-lukuun, aivan kuin välissä ei olisi ollut huikea 1970-luku eikä vähiten musiikkinsa ja taiteensa puolesta.

No, niinhän se taitaa olla että 2030 taas muistellaan huikeaa 2010 -lukua jolloin kaikki oli talouslama mukaanlukien niin huikeeta että! : Z
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jaa, en nyt oikein osaa sanoa kuinka hyvä ja tarpeellinen statement tuo Barbaarin tempaus oli. Ainakin minun mielestäni kaikki viuhahtelut ja muut häiriköinnit on pois niiltä maksavilta asiakkailta, jotka tuli paikalle katsomaan Megadethiä.

Mogahan on ehdottomasti keikan järjestäjän eikä liity mitenkään Mustainen kiistattomaan kusipäisyyteen. Jos kerran on sovittu, että Megadethin aloittaessa ei kuulu mitään muilta lavoilta, niin silloin siitä pitää pitää kiinni, piste.

Toki Barbaarilla on samalla tapaa oikeutensa kokonaiseen settiin jos niin kerran on luvattu. Tässä taas katseet kääntyy järjestäjiin, joiden pitäisi ammattilaisina osata a. tehdä sellaiset aikataulut että niitä voi noudattaa b. pitää huoli, että niitä noudatetaan.

Keikkojen myöhästely on kaikille osapuolille vittumainen homma. Näistähän puhutaan jatkuvasti milloin minkäkin syyn vuoksi, on sitten kyse meluhaitasta tai siitä että local staffilla menee ylitöiksi ja hommat tulee saatanan kalliiksi järjestäjille. Usein kuvitellaan, että moga on aina artistin joka vittumaisuuttaan diivailee bussissa ja odotuttaa ihmisiä koska kiinnostaa vetää keikka silloin kun kiinnostaa. Pätee ehkä Axl Roseen ja muutamaan muuhun, mutta suurin osa porukasta haluaa keikalle ajallaan.

Jostain syystä niinä kolmena kertana kun olen vieraillut Doningtonissa Download-festivaaleilla, niin joka lavalle ollaan noustu täsmälleen silloin kun aikataulussa sanotaan. Ehkä kyse on tuosta järjestämisen ammattitaidosta, kuvittelisin että meillä ei esim. tekniikan puolesta ole olemassa niin ammattimaista koneistoa, että kesän jokaisella festarilla on piuhoja vetämässä ja potikoita kääntämässä alan kotimaiset huiput. Varsinkin kun osa tekniikkapuolen huipuista taitaa kiertää bändien mukana festarilta toiselle.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Mitä, mitäh? Eli suomalaisen artistin(joka muuten btw on loistava esikuva turmioituneelle nuorisolle) keikasta leikataan 4/5 jonkun nisti-jeesustelijan takia ja kun hän tekee rauhallisen kannanoton niin täällä ollaan melkeinpä julistamassa valkoista valtaa ja tyrmäämässä koko kannanotto. Barbaari on sympaattinen äijä, joka näytti että jokaisella on oikeus tehdä duuninsa kunnialla loppuun. Barbaarin keikka pilalle - paskabändin keikka pilalle. Jos James olisi ns. kantasuomalainen, porukka ylistäisi Suomalaista Sisua ja pohjolan pakkasia, joiden aikana on kasvettu kovaksi ja opittu että kukaan ei vittuile suomalaiselle.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Oikeasti naurattaa nuo nykyiset 1980-lukua kehuvat televisio-ohjelmat joita tulvii joka hemmetin tuutista ...

Tämä ei nyt ollut se kaikista olennaisin pointti, mutta pitääpähän mainita eräästä toisesta ilmiöstä. Nimittäin iltapaskojen "extroista". Just tänään katoin kaupassa että on uusi "Ensimmäisen maailmansodan extra" myynnissä. Näitähän on ollut ihan saatanasti, joka vuosi varmaan kolme extraa samasta aiheesta ja jokaisella lehdellä omat extransa. Mannerheim extra, WWI extra, WWII extra, Talvisota extra, Jatkosota extra, Sisällissota extra, Kylmä sota extra, extra extra... Ja tietysti nämä kaikki ovat aina alennuksessa heti ensimmäisestä myyntipäivästä alkaen. Lehden ensimmäinen ilmestymispäivä 1.7 ja heti ekassa kannessa "NYT WAIN 8,99!" Käsittämätöntä, että jotkut vielä ostaa näitä.
 

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
Kertoo muuten kaverin tuotannon laajuudesta, että aikaa oli luvattu kokonainen vartti. Siinähän vetää siitä yhdestä hitistä pari erilaista remixausta ja vielä sama encorena. Vähän samanlaisia kuin Dr Albanin nykyiset keikat.

Joo, itselleni vartin keikkasetit yhdistyvät open mic -iltamiin, isompien levylafkojen showcase-tapahtumiin ja Puntala Rockiin. Näistä jälkimmäisessä siihen varttiin saattoi sisältyä toistakymmentä kappaletta tai vaihtoehtoisesti setti jäi vain vartin mittaiseksi jostain ulkomusiikillisesta syystä - kuten laitteiston hajoamisesta tai bändin jäsenen sammumisesta - johtuen. Kahdessa ensimmäisessä taasen on tarkoituksena esitellä pintaa yleisön ihastuksen toivossa.

Tämän Barbaarin tapauksessa olen ymmärtänyt, että mies on kierrellyt ympäri Suomen diskohelvettejä esittämässä suunnilleen samanlaista vartin pituista settiä, joten ilmeisesti kyseessä ei niinkään ollut edes nousevalle artistille luvattu lyhyt spotti, vaan enemmänkin juuri yhden hitin ihmeelle väliin upotettu aika, jossa siitä yhdestä hitistä voi repiä kaiken mahdollisen irti.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Qstockin kattaus on kyllä taattua oululaista osaamista: täydennykseksi suomalaista iskelmää genrerajat ylittäen, "pääesiintyjiksi" halvinta mitä löytyy. Myrsky vesilasissa vieläpä. Voi että!

Nauran.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Olen kuullut juttua, että Sami Saari joutui keskeyttämään keikkansa Ruisrockissa vuonna 1999(?) vain, koska Metallican manageri ilmoitti festivaalin järjestäjille, että Metallica ei soita illalla, jos lavalla heiluva pelle ei lopeta keikkaansa heti.
 
Oli miten oli, niin Mustan Barbaarin kohdalla toimittiin Megadethin toimesta täysin kusipäisesti ja kertonee taas pikkaisen lisää kuinka vitun kujalla Dave Mustaine vaan on. Hienoa nähdä, että tältäkin palstalta löytyy tuon täysin muusta maailmasta irtaantuneen narkin puolustelijoita.

Se, että tämä saa kaiken maailman paskalle ja hielle haisevat pitkätukat suuttumaan ja vetämään ihan rimanalta rasistisia kommentteja suomalaiselle tummaihoiselle räppärille on ihan käsittämätöntä. Sossuhuutelijat ym. spedet ovat aivan sekaisin. Uskoisin tuon kaverin maksaneen hieman enemmän veroja jo tässä vaiheessa Suomelle, kuin keskiverto tuon ikäinen jantteri. Niin ja mainittakoon, että Musta Barbaari ei ole edes tehnyt tuon hittibiisin jälkeen uutta musiikkia ennen tätä, koska keskittyi kehonrakennukseen. Ei siinä, ei se ole ehkä minun makuuni, mutta aika helvetin hyvin on uponnut massaan.

Ainiin. Megadeth on täysin paska bändi.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Olen kuullut juttua, että Sami Saari joutui keskeyttämään keikkansa Ruisrockissa vuonna 1999(?) vain, koska Metallican manageri ilmoitti festivaalin järjestäjille, että Metallica ei soita illalla, jos lavalla heiluva pelle ei lopeta keikkaansa heti.

Ei voi pitää paikkansa. Metallican tyypit eivät ole koskaan olleet kusipäitä.
 

Falling Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onhan tuo Qstockin tapaus aika korni ja huvittava samaan aikaan. Tietämättä kaikkia faktoja, on ymmärrykseni Megadethin puolella. Jos pääesiintyjä on sopimuksessa vaatinut, että keikka alkaa muiden lavojen ollessa tyhjiä, niin näin on tehtävä. Toisaalta tämä vartin ihme olisi puolestaan voinut aloitella myöhemmin ja hiljaisemmalla volyymillä.

Okei, olihan tämän Barbaran kosto hymyn huulille tuova, mutta sen jälkeinen osa joko täyttä idiotismia tai hyvää mainosta hänen 15 minutes in fame -uralleen. Epäilemättä lökäpöksyt, ja ihme kyllä, muutama täysikäinen wannabe-julkkis, häntä SoMessa puolustavat.

Mutta mitä tulee herran twiittiin:

"- sähköt revittii kesken esityksen, jonka johdosta näytettiin Jusufin kanssa pelleiltä."

niin tää kaveri oli kyllä pelle jo ennen Oulun tapahtumia ja toisekseen, nyt hän vasta pelle onkin, kun syyllistyi puhumaan Megadethista nevahöödinä.
 

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
Toivottavasti se vadelmavene-heebo sai Oulussa vetää oman vartin settinsä rauhassa läpi ilman sähkökatkoja.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toivottavasti se vadelmavene-heebo sai Oulussa vetää oman vartin settinsä rauhassa läpi ilman sähkökatkoja.

Se kävi vetämässä Megadethilta sähköt pois ja totesi, että "tollaset rimpulat ei mun esitystä häiritse".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös