Mille naurat juuri nyt?

  • 13 214 264
  • 50 366

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
En ole vielä edes pystynyt avaamaan ketjua, kun nauran vedet silmissä otsikolle "Ketä liigapelaajaa vastaan tappelisit mieluiten?" En tiedä johtuuko perjantaista vai mistä, mutta ajatus on jotenkin hysteerinen.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Pähkinäallergikot eivät saa oireita maapähkinästä, koska maapähkinä ei oikeastaan ole pähkinä vaan hernekasveihin kuuluvan kasvin siemen, joten vaikka se teksti pölijältä kuulostaa niin ihan aiheellinen se on.

Pakko oikaista, sillä täältä löytyy pähkinäallergikko joka on myös allerginen maapähkinöille, vaikka määpähkinä ei oikeastaan edes pähkinä ole, mutta se on allergeenikartastoltaan hyvin samanlainen kuin muut pähkinät. Pähkinäallergia on niin pirun vaikea ja aina yksilöllinen. Jokaisella pähkinällä on oma allergeeniluettelonsa ja ne menee ristiin rastiin toistensa kanssa. Eli toisinsanoen, joku voi olla allergeninen saksanpähkinälle, mutta ei muille, toinen taas voi olla allergeninen kaikille pähkinöille. Lisäksi pähkinöiden erilainen käsittely lisää tai tuhoaa allergeeneja. Itse saan esim. syödä Tuplaa koska ne on paahdettu ja joku allergeeni häviää siinä. Tämän kaiken sekametelisopan keskellä en tiedä edes mitä pähkinöitä saan syödä ja mitä en ja uskon että monella pähkinäallergikolla on sama homma. Hyvä että noista varoitetaan kuitenkin.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Sakari Lindfors. Hämäisin sitä sanomalla että Tahiti on sammuneena takanasi olevassa saunassa, ja kun Sakke katsoisi taakse niin tinttaisin täydet takaraivoon. Toki täytyy katsoa tarkasti ettei Kölli ole lähistöllä ryntäämässä kolmantena miehenä mukaan. Tappeluun vai saunaan, sen saa lukija päättää itse.

Höhhöh... Muistuu mieleen ne 90-luvun lopun HIFK-pelit, joissa Kortelaisen mennessä kulmaan katsomosta kuului pomminvarmasti "Kölli, ota väkisin se kiekko"-huuto.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Hehee, tuo hauki ei ole 21:ä kiloa nähnytkään.

Hiljaa! Vai haluatteko Siperiaan 20 vuodeksi? Se mitä Putin tai Venäjä sanoo, se pitää aina paikkansa. Hieno mies, hieno valtio.
 

Masentaja

Jäsen
Yllättyneenä naureskelee 21kg hauelle :) Onkohan vedessä ollut sukeltaja, ja "yllätyksenä" on vieheessä kiinni iso hauki ja kamerat laulaa :)
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuolla liigapuolen kovimmat siirrot -ketjussa eräs nimimerkki on listannut noita siirtoja pelipaikoittain, ja kielimiehenä sitten potentiaaliset yllätysnimet merkinnyt jokaiseen kategoriaan ryhmään public under.

Muutenkin ehkä tyhmimmän näköistä mitä tiedän tuo englanninkielen sotkeminen muuten suomeksi kirjoitettuun viestiin, mutta surkuhupaisaa siitä tekee kun kirjoittaja ei näköjään ole ihan perillä käyttämänsä sanonnan ideasta.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Yllättyneenä naureskelee 21kg hauelle :) Onkohan vedessä ollut sukeltaja, ja "yllätyksenä" on vieheessä kiinni iso hauki ja kamerat laulaa :)

Muutenkin ovat huvittavia Putinin yritykset olla kuin Urho Kekkonen.
 
Nauran sille, miten alle kolmekymppiset perusterveet käyvät hierojalla, fysioterapeutilla ja osteopaatilla hoidttamassa ruumiitaan jotka ovat menneet huonoon kuntoon käytön puutteesta (Tuli FB-feedissä vastaan 27v tyttö jonka selkää pitää kuulemma kasassa nyt teippi). Nämä terveyden ammattilaisethan luultavasti osaisivat neuvoa että harrastapa tyttö vähän liikuntaa niin lähtee kaikki nää sun vaivat, mutta tietenkin mieluummin jättävät tämän mainitsematta jotta voivat laskuttaa säännöllisestä hoidosta jopa 50-60e tunnilta. Viiskymppiseltä asiakkaalta tällaisen ostokäyttäytymisen ymmärtäisin mutta en puolta nuoremmalta.

Ylipäätään nauran ihmisten huonolle perustietämykselle terveydellisistä asioista näin aikana jolloin kaikki tieto on saatavilla ilmaiseksi parilla hiiren klikkauksella. Heitin aamupäivällä lenkin jolla paloi tuhatkunta kaloria. Sen jälkeen kiertelin kaupungilla potentiaaliseksi arvelemiani lounaspaikkoja saadakseni tankattua poltetut glykogeenit takaisin, mutta kaikkihan oli kärjiestäen täynnä laihdutusruokaa/karppausruokaa tai sitten ravintoarvoiltaan ns. roskaruokaa, eli joko energiasisällöltään liian kevyttä ruokaa tai sitten liian rasvaista ja ravinneköyhää. Oli pakko ostaa taas 10 banaania, koska kotiin meneminen ja ruuanlaitto olisi venyttänyt ruokailua liiaksi. Kaikki tietää viralliset liikuntasuositukset ja viralliset lautasmallisuositukset, mutta silti jengi ei liiku, ja siten joutuu turvautumaan ketogeenisiin dieetteihin pitääkseen kroppansa niissä mitoissa joihin kulttuurimme painostaa. Näiden dieettien sivuvaikutuksena karppaaja lopulta kuolee ruokavalionsa edesauttamiin "elintaso"sairauksiin (kutsuisin mieluummin ruokavaliosairauksiksi). Ja todennäköisestihän se olematon peruskuntokin on siinä vaiheessa aiheuttanut tuhansien eurojen hieronta/fyssari/osteopaattilaskujen päälle melko onnettoman elämän muutenkin.

Terveellinen ruokavalio - Wikipedia
Liikuntasuositukset - Wikipedia
How hard can it be?
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

Liitteet

  • JUTI.JPG
    JUTI.JPG
    35 KB · kertaa luettu: 696

julle-jr

Jäsen
Ylipäätään nauran ihmisten huonolle perustietämykselle terveydellisistä asioista näin aikana jolloin kaikki tieto on saatavilla ilmaiseksi parilla hiiren klikkauksella. Heitin aamupäivällä lenkin jolla paloi tuhatkunta kaloria.
Siis oikeastiko pystyit tekemään niin lyhyen lenkin, että sillä paloi vain noin 1 kcal? Laskin allaolevasta linkistä löytyvällä laskurilla, että esimerkiksi 80 kg painavalla ihmisellä jo 5 minuuttia juoksua kuluttaa 70000 cal.

Paljonko liikunta kuluttaa? | KUNTO PLUS

Eikö 1000 cal mene aikuisella jo levossa hengittäessä?
 
Sääliä herättää myös koko kuvaus ikonin yksityiselämästä.

Yksityiselämä

Timo Jutilalla ja hänen ensimmäisellä vaimollaan Tarja Jutilalla on kolme lasta, yksi poika ja kaksi tytärtä. Lapset asuvat äitinsä kanssa Tampereella. Vuonna 2009 Jutila solmi toisen avioliittonsa ja asuu vaimonsa Marian kanssa Vantaalla. Mutta Maria haki eroa vuoden 2013 puolessa välissä ja liitto päättyi viikkoja myöhemmin . [4] Jutilan veli Markku Jutila on myös entinen jääkiekkoilija.

Timo Jutila on osallistunut politiikkaan Kansallisen Kokoomuksen riveissä.[3]
 

Jeffrey

Jäsen
Ylipäätään nauran ihmisten huonolle perustietämykselle terveydellisistä asioista näin aikana jolloin kaikki tieto on saatavilla ilmaiseksi parilla hiiren klikkauksella. Heitin aamupäivällä lenkin jolla paloi tuhatkunta kaloria. Sen jälkeen kiertelin kaupungilla potentiaaliseksi arvelemiani lounaspaikkoja saadakseni tankattua poltetut glykogeenit takaisin, mutta kaikkihan oli kärjiestäen täynnä laihdutusruokaa/karppausruokaa tai sitten ravintoarvoiltaan ns. roskaruokaa, eli joko energiasisällöltään liian kevyttä ruokaa tai sitten liian rasvaista ja ravinneköyhää.

Nauran sille, että leijut terveystietämykselläsi ja toisten tietämättömyydellä, ja samalla itse kompuroit asiassa!

Kaikkihan sen tietävät, että glykogeeni varastot täydentyvät oikeastaan vain hyvin pian liikuntasuorituksen jälkeen. Viisaat sanovat, että noin 30 min suorituksen jälkeen varastot täydentyvät tehokkaimmin, ja elimistö lopettaa hiilarin muuttamisen glykogeeniksi noin tunti suorituksen jälkeen.

Joko olet naurettavan nopea kiertelemään kaupungille, tai sitten söit kymmenen banaaniasi täysin turhaan..
 
Siis oikeastiko pystyit tekemään niin lyhyen lenkin, että sillä paloi vain noin 1 kcal?
Sinulle tiedoksi jatkoa varten, että tuon SI-järjestelmästäkin jo vanhentuneena poistetun ja nykyään ainoastaan ravinnon energiasisältöä kuvattaessa käytettävän lämpöenergian yksikön kerannaisyksiköstä kcal on vakiintunut puhekieleemme ilmaisu "kalori", jonka käytössä ei pitäisi olla mitään huomauttamista.

Jos oikeasti haluaisi päteä tietämyksellään, niin kannattaisi promotoida joulen käyttöä, onhan kalori samanlainen vanhanaikainen juntti mittayksikkö kuin brittiläisen yksikköjärjestelmän gallonat ja naulat. Nyt pätemisestäsi sen sijaan tuli naurun aihe, sille nauran nyt.
 

julle-jr

Jäsen
Sinulle tiedoksi jatkoa varten, että tuon SI-järjestelmästäkin jo vanhentuneena poistetun ja nykyään ainoastaan ravinnon energiasisältöä kuvattaessa käytettävän lämpöenergian yksikön kerannaisyksiköstä kcal on vakiintunut puhekieleemme ilmaisu "kalori", jonka käytössä ei pitäisi olla mitään huomauttamista.
Ok! En tiennyt, että kilo-etuliite voi noin vain pudota pois ilman, että siinä olisi mitään huomauttamista. Toki huomautan aina siitäkin, jos joku puhuu vaikkapa kiloista tarkoittaessaan kilogrammoja tai milleistä tarkoittaessaan millimetrejä. Pelkkien etuliitteiden käyttäminen kuulostaa yhtä hölmöltä kuin niiden käyttämättä jättäminen.
Jos oikeasti haluaisi päteä tietämyksellään, niin kannattaisi promotoida joulen käyttöä, onhan kalori samanlainen vanhanaikainen juntti mittayksikkö kuin brittiläisen yksikköjärjestelmän gallonat ja naulat.
Mitä ihmeen pätemistä tai erityistä tietämystä liittyisi joulen käyttöön? Kyllä minä käytän joulea hyvinkin usein erilaisissa laskutoimituksissa. Ei siihen voi liittyä mitään pätemistä, vai voiko? Onko kilowattitunnin "promotointi" pätemistä?

Yksiköiden junttimaisuudesta en tiedä mitään.
 

ReijoRotta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsänreuna since 1975!!
Naurattaa ihmisten huono perustietämys etuliitteiden käytöstä näin aikana jolloin kaikki tieto on saatavilla ilmaiseksi parilla hiiren klikkauksella. Googlettamalla löytyy hyödyllisiä muuntotaulukoita, joiden avulla voi kätevästi muuttaa esim. kalorit kilokaloreiksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös