Mille naurat juuri nyt?

  • 13 240 326
  • 50 419

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mutta silti. Tarkoituksellinen kontakti päähän molemmissa. Eikä siis mitenkään samaa tasoa mutta en silti nauraisi kaverille joka noita rinnastelee

Eikä ainoastaan rinnastellut. Vaan tosiaan Abidin teko pitäisi saada "millä laseilla vaan katsottuna törkeämmäksi ja vaarallisemmaksi". Sille mä nauran. Ja Porilaisten pahalle ololle.
 

Jotva

Jäsen
Eihän tuolle VR:n touhulle voi muuta kuin nauraa. Alkuviikosta kehuivat ihan julkisesti, että nyt homma toimii ja kaikki aikaisempien talvien ongelmat voi unohtaa. No, nyt kävi taas kerran vähän toisin, ainakin pääkaupunkiseudulla.
 

Reilander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja sen häijyt haittalevyt
Eihän tuolle VR:n touhulle voi muuta kuin nauraa. Alkuviikosta kehuivat ihan julkisesti, että nyt homma toimii ja kaikki aikaisempien talvien ongelmat voi unohtaa. No, nyt kävi taas kerran vähän toisin, ainakin pääkaupunkiseudulla.
No ei tosiaan voi.
Huvittaa se, että köykäinen tuulen mukana pöllyävä pakkaslumi saa rataverkon saman tien polvilleen.
Vittu, kiskot ovat muistaakseni melko jöötiä rautaa ja parilla lumihiutaleella koko paska on käyttökelvoton.
Kyllä ennen kaikki oli paremmin ja naiset mantelimassaa.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Kyllähän tuo HIFK-osio on hauskaa luettavaa kun joukkue painaa kriisissä. Kaippa siellä joukossa fiksujakin kirjoittajia on, mutta helposti ne sinne hukkuu muun tauhkan sekaan. Viimeksi ollut näin hauskaa lukiessa Jatkoaikaa, kun Ässillä meni todella huonosti. Eli kaippa noiden kannattajien välille voidaan vetää yhtäläisyysmerkkiä tässä palsta-käyttäytymisessä.

Tälle ainakin repesin kun Siim Liivin potkimisesta oli kyse ja moni kirjoittaja tuomitsi sen:

HUH! Aika multaa muistot...Eipä oo kauaakaan kun Liivik ratko omalla panoksellaan Mestaruuden HIFK:lle.Onhan tollanen käytös(potku)totaalisen väärin ja siitä tuleva rankku oikein mutta tollanen edari-luokittelu käy vituttamaan suuresti.Kerää Jedis ja lähe menee viel ku kerkeet!

Tosin välillä tuolla HIFK-osiossa käy hermoille nuo mukahassuttelut ja nimenväännökset. Noh, pitää vain elää sen kanssa. Niin ja kaikki ne asialliset viestit tietysti.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Eiks näistä lennä pihalle?
En o varma, mutta kertonet varmaan jonkun sinulle täysin oudon nimimerkin lentämisistä.

Nauran iltalenkilleni. Ilmaista taksia tarjottu, enkä tietysti kieltäytynyt tarjoajan vuoksi, mutta kun sen mies olikin päätepisteessä vastassa ja maksamassa. "Sun pitäs varmaan mennä." No mikäs siinä, kun ei ollut kuin pari kilometriä kämpille... ehken väärä sananvalinta oli taksikuskille, kun sanoin:"tää pari jäänee miettimään mitä vaimoke teki matkalla kotio ja miksi olin kyydissä, joten jos ajelet tästä takaisin kaupunkia kohden niin eikö se ole periaatteessa jo puoliksi maksettu kyyti jos jää *:ssa pois?".

Maksaja suutahti ja tuli oma juoksukunto todettua. Yllättävän kova.

Ei voi kuin nauraa.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Donald Fehr ehtinyt NHLPA:n hommista Suomeen pelaamaan?

NHL-tähti Donald Fehr teki HPK:lle kaksi maalia. Selin antoi miehelle ylistystä.

- Muut pelaajat voisivat ottaa mallia Fehristä. Onhan sillä aivan järjetön pyssy, Selin totesi.

HPK:n valmentaja pelaajastaan: Sillä on järjetön pyssy! | Sportti.com

Haha ei saakeli. Siellä on kirjaimellisesti otettu järeät aseet kehiin, kun pyssy otettu mukaan työsopimus neuvotteluihin. Onkohan tuo "järjetön pyssy" sellainen pitkäpiippuinen Magnum, niin kuin oli Poliisiopistossa Tacleberryllä?
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Kyllähän tämä huuto.netin taulunmyynti-ilmoitus pisti hymyilyttämään. Komea on taulu ja pilkkahinnalla lähtee.
Huikea teos! Myyjä on lisäksi tiivistänyt kysymykset-osion vastauksessaan ekspressionismin hengen suorastaan runollisen kauniiseen muotoon kaiken hyvän päälle:

K: "minkä rotuinen kissa on kyseessä? venäjänsininen?"
V: "Eräänä päivänä vaan päätin maalata kissan. Tuo on sen hetkinen näkemys kissasta. Ei ollut mitään rotua tiedossa."

Ai vittu, upeeta! Upeeta!
 

Konson Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Omalle jutulle. TPS:n osiossa keskustellaan Anssi Rantasesta ja stay-at-home-pakeista. Joku sitten sanoi ottavansa kokoonpanoon mielummin kaksi kappaletta rantasia kuin kaksi kappaletta seppäsiä.

Tuli mieleen, että Seppänen olisi parhaimmillaan stay-at-home-pakki. Kirjaimellisesti.
 

Baldrick

Jäsen
Luin Facebookista JYPin kyselytuntia, jossa vastaajana oli Lars Eller. Meinasi naurattaa, kun joku poika kysyi: "Is nice to play Perrin and Peverley in the same attack chain??" Ei siis se naurata, ettei tuo nuorimies ilmeisesti osaa englantia, vaan lähinnä mieleeni tuli vahvasti SM-Liiga In English-ketju. Tai siis chain.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Naurattaa Far Cry 3:n suomennos partysta: ''*nimimerkki* kutsui sinut juhliin''.
 

juza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Huhhuijakkaa. Tulipa seurattua AVA kanavalta Erilaiset Äidit jaksoa, jossa Tea je Erkki valmistautuivat esikoisensa syntymään.

Vain itse pullotettua lähdevettä nautiskeleva luonnonumukaisesti elävä (pykälän verran hipahtava) pariskunta päätti synnyttää kotona vedessä, Erkki kätilönä, sillä eivät hyväksy sairaalassa tapahtuvaa interventiota, jossa lapsi revitään väkivalloin kohdusta, kun se vain haluaisi ryömiä rauhassa äitinsä rinnoille (ohjelmassa ei näkynyt kuinka kauan vauvan annettiin itse ryömimistä yrittää)

Pariskunta aikoi tehdä ns. lotussynnytyksen jossa napanuoraa ei katkaista, vaan sen annetaan tippua itsestään pois. Ohjelmassa myös pohdittiin, kuinka haisemaan alkavaa istukkaa on kätevä hajustaa yrteillä ja suolalla.

Pariskunta ei myöskään käynyt turhissa ultraäänitutkimuksissa, sillä vessapaperirulla ajoi saman asian. Ultraääni kuulemma myös lisää vasenkätisyyttä.

Erkin kätilön ura sujui mainiosti. Hän lisäsi lähdeveteen homeopaattista tippaa, mutta sitten vaimon kivut kävi liian koviksi ja paikalle piti kutsua kolme kotisyynytystä itse tehnyt Greetta, joka sitten auttoi lapsen maailmaan.

Tea ja Erkki eivät aikoneet käyttää vaippoja, mutta joutuivat luopumaan ajatuksesta kun vauva väänsi paskaa samalla kun söi. Myös napanuora jostain järjettömästä syystä katkaistiin, istukka kuitenkin on tallessa Erkin sanatarkan lainauksen mukaan "pahan päivän varalle".

Tarina ei kerro mikä lapsen nimeksi tuli, todennäköisesti saa sen valita sitten itse. Kaksivuotiaana Jääkarhu Puskutraktori -tyylisellä nimellä on suhteellisen pieni kerroin. Epäilen että "tyyppi" työnimeä omannut ihmispienokainen valitsee jatkossa myös sukupuolensa.

Rokotteita ei luonnollisesti anneta, vaan hommat hoidetaan homeopatialla.

Jokainen valitsee polkunsa jonka kulkee ja referointini ei nyt suoranaisesti sisällä ilkkumista.

Sisältääpä. vittu mitä paskaa!

edit: tässäpä tätä herkkua
 
Viimeksi muokattu:

IceBlacks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
Tänään olin harrastesarjan pelissä maalivahtina ja tuomarit merkitsivät minulle maalin 2-2 tasoitukseen. Tuomari oli myös kuulemma erittäin tarkka maalien ja syöttöjen merkkaamisen kanssa, eli sitä maistuvampi "maali."
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös