Mille naurat juuri nyt?

  • 13 239 597
  • 50 415

Kihaus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Mulle on tosiaan jäänyt Jimistä mielikuva ainakin hitusen rokimpana artistina,eli enpä ollut tietoinen noista mainituista kytköksistä. Osaanpa nyt sitten suhtautua Jimiin tuleviin tuotoksiin oikealla tavalla ja vähemmän yllättyneenä.
 

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Rovanperä, KalPa, Leijonat, ManU, KuPS
Naureskelen Iltasanomille, kun kertoivat Tom Cruisen heittäytyvän jälleen Ethan Hawkeksi uusimmassa MI4 leffassa. Laitoin pienen vittuiluviestin heille yöllä, niin korjasivat roolihahmon nimen sitten oikeaksi. Ymmärrän, että ihmiset tekee virheitä, mutta tuntuu siltä että nämä iltapulujen toimittajat tekee juttuja päästään tarkistamatta mitään faktoja mistään. Ei oo niin vaikeaa Googlettaa vaikka.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nauran Kendallin tarinalle luokkaretkestä. Mihinkäs muuallekaan pienet mustat lapset voisi viedä, kuin... noh, katsokaa itse.

(Linkki Youtubeen)
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Haha, loistava piristys muuten paskaan päivään. Toisilla ihmisillä on tarinan kertomisen taito luonnostaan. Hyvää settiä.

Niin - puhumattakaan siitä kaverista, joka istui... tai paremminkin yritti istua Kendallin vieressä tämän kertoessa tarinaansa - kävi melkein sääliksi
 

OneBigRed

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jatkoajan ESS:stä lainaaman uutisen kohdalle:

Kaikkien aikojen ensimmäisenä suomalaisena NHL-vahtina tunnettu Nurminen korostaa, että taklaukset kuuluvat oleellisena osana jääkiekkoon.

Onkohan siinä haettu ensimmäistä ykkösmaalivahtia, vai eikö esim. nimet Mattsson, Takko ja Myllys ole tuttuja?
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Näiden lisäksi ainakin Toskala, Noronen, Markkanen ja Hurme sekä Kiprusoff ovat pelanneet ensimmäiset NHL-pelinsä ennen Nurmista
 

Baldrick

Jäsen
Minua naurattaa, että JYP on nyt jo kova luu ja Perrin tulee vielä keskiviikkona. Eikai tässä enää parempi fiilis voi JYP-fanina olla.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Minua naurattaa, että JYP on nyt jo kova luu ja Perrin tulee vielä keskiviikkona. Eikai tässä enää parempi fiilis voi JYP-fanina olla.

Uskon kyllä. Katselin JYPin kokoonpanoketjua, ja siellähän on perkele kolme johonkin joukkueeseen ykköskentäksi sopivaa ketjua. Sen lisäksi puolustus on jämäkkä kuin Tuhvan robotti. Maalivahtikaksikkokin liigan paras. En ole kateellinen, vaan nyt on helppo vertailla Kärppien menestysvuosien rostereihin. Kaikki on kunnossa Jyväskylässä, ja kaikki alle mestaruuden on valtaisa pettymys.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
HCH jatkaa tutulla tyylillään:
Tärkeimpänä toki primeikäinen Wise potentiaalinen 20 lähdön taistelija lähtövirrassa ja näitä sisällöntuottajia ei kasva joka oksalla, mutta äärilaidan näkökulmissa Spitsin 1993-syntynyt Brendan McCann tuohon Saginaw iltaan healthy scratch vaikka Clouthier ulkona ottelevasta ja urasauman kuolinkellot soivat kyllä jo taustalla.
Vaikka tuosta ei saa äärilaidalta mitään tolkkua, niin silti naurattaa. Tai ehkä juuri lähtöarvoisesti siksi :)
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Totani toi Osku Grönman on kyllä simmotti melkoisen hassun oloinen kommentaattori. Onkohan Osku koskaan käynyt mittauttamassa puhenopeuttaan?
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Linkki sisältää avoimen työpaikan: http://www.mol.fi/paikat/Job.do?lang=fi&jobID=7529643&index=112&anchor=7529643

Yövuorossa vähän tylsää ja tietysti mol.fi edessä. Suurta hämmästystä aiheutti seuraava kohta kyseisessä ilmoituksessa:

Palkatta jäämistä Sinun ei tarvitse pelätä, sillä ylikuormitamme pankkitilisi kerran kuussa muhkealla tilipussilla. Palkkauksemme onkin ylivoimaisesti alan kilpailukykyisin, mutta joudut kuitenkin itse valitsemaan kahdesta palkkausjärjestelmästä Sinulle sopivamman: pohja + provisio tai provisio + bonukset. Keskimäärin työntekijämme tienaavat 1500-1700 € / kk.

En halua edes tietää, että mitä ne alan alimmat palkat ovat. Onko tämä perkele joku vitsi.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Rupesin katsomaan vanhoja Moon TV-pätkiä Youtubesta ja tällä hetkellä naurattaa Rantarock 2000 osa 4/4, jossa Sacha Remling haastattelee tuhannen päissään DJ Alligatoria. DJ Alligatorilla selvästi vaikeuksia saada kysymyksestä selvää ja haastattelun lopuksi kysyy Sachalta ja kameramieheltä "Are you guys drunk, or what?" "Yeah." Tervetuloa Suomeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös