Mille naurat juuri nyt?

  • 13 212 511
  • 50 365

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olen aina väittänyt, että Esko Kovero ja Taneli Mäkelä ovat toistensa kaksoisolentoja. Kovero vain vähän "kärsineempi". Pakko kuitenkin uskoa, etteivät sentään yksi ja sama henkilö ole, koska samassa kohtauksessa Talvisodassakin ovat.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Todellista kämp-huumoria heti tähän aamuun, Huomenta Suomi ja vieraana Miss Suomi Viivi Pumpanen ja hänen elämäntaitovalmentajansa Sanna Mämmi. Hauskempaa kun Kummeli ja Pasila yhteensä! Onneks ne ei oo tosissaan, eihän?
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Legendaariseksi ehkä vielä kerkeävä Savupommit ja Jokerit-kannattajien poistaminen hallista -ketju ja flintin väsymätön jankkaaminen, sekä yksien ja samojen asioiden pöyrittely. Vahvaa itsetekemistä ja kaikki rullaa trullin perässä, sillä pääsiäinenhän on jo lähellä. Näille koukkuja nieleville ei voi kuin nauraa.

Kyllähän siellä JypFabu on ihan samalla asenteella mukana. Sanoisin vieläpä, että Flint on enemmän oikeassa kun Fabu.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Hauskuus jatkuu tällä kertaa kiekkoaiheisen stripin voimin: http://finnstrip.jth-art.com/

Sano vaan rohkeasti että teet itse tuota sarjista. Ihan kivasti piirretty mutta ainakaan itselle ei kovin kummoista hymähtelyä saa aikaiseksi.

Tulee naurettua omalle "opiskelulle". Niin helvetin laiskaa touhua että valmistun ehkä seuraavalla vuosisadalla. Ehkä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Sano vaan rohkeasti että teet itse tuota sarjista. Ihan kivasti piirretty mutta ainakaan itselle ei kovin kummoista hymähtelyä saa aikaiseksi.
Minusta tuo ei ole hyvin piirretty, saati hauska. Sen sijaan Axe Cop saa nauruhermoihin jotain liikettä. Vain viisivuotias voi keksiä jotain noin hilpeätä.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
CardSetin SM-Liigaa koskevalle viikkokilpailulle. Oikein vastanneiden kesken arvotaan 5 pussia "ykkös- ja kakkossarjaa" molempia! Siis yhteensä 10 pussia kortteja! Nyt on kyllä lyöty kaikki munat samaan koriin, on niin huikeat palkinnot.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Naurattaa miten tässä muutaman viikon aikana on mennyt. Ensin tuli soitto ja kysyttiin katsomaan tuttujen uuden yhtyeen treenejä. Nyt sitten tulee käytyä harjoituksissa viikottain ja nettisivua, promokuvia, äänityksiä pukkaa lähitulevaisuudessa. Muut jäsenet on melkein 10 vuotta vanhempia, mutta ei ole menoa haitannut. Huvittaa silti tämä hullunmylly...mutta lähinnä posiitivisesti.
 

Sirad

Jäsen
Joku on tuskastunut urheilulehden tekstien tasoon ja avautuu lukijapalstalla oikein voimasanoin.
Mutta ei muuta kuin hyvää kevättä ja jotain laatua. Ai niin, haistakaa paska!

Elämä on rankkaa kun siitä tekee rankkaa.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Tämä on hauska varsinkin kun tietää, että kavereiden ratkaisu ongelmaan olisi ostaa kalliimpia ja parempia tähtiä.

Pysytään samassa asiassa. Minä nauran psychodadin joulukuiselle näkemykselle Mickael Nylanderista ja hänen tasostaan. Ja tämä ei ole jälkiviisastelua, sillä sitä samaa sanoin jo silloinkin (toki esitykset ovat jopa minutkin yllättäneet).
Ihan jarjeton keskustelu kokonaisuudessaan. Jos joku tuon tasoinen pelaaja tosiaan jostain kasittamattomasta syysta SM-Liigaan rantautuu niin onhan se nyt paivanselvasti liigan kovin pelimies heittamalla.

Mutta en usko ennen kuin naen, tama kuulostaa niin alyttomalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös