Mille naurat juuri nyt?

  • 13 231 701
  • 50 405

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Mestiksen välierien avaus oli tänään ja otteluseurantaketjussa huimat 18 viestiä. KooKoo:n ja Jokipoikien fanit tietenkin kotiottelussa paikan päällä (+ muut Jokipoikien fanit Mehtimäkeläisessä), D Teamin harvat kannattajat Jypin kotipelissä ja LeKi:llä nyt ei faneja olekaan.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
FC Jokerit

Jokerien jalkapallojaosto herätelty uudelleen henkiin. Tosin kielivalinta on hieman erikoinen.

Onkohan tuohon kuitenkaan nyt ihan lupaa Jokerien taholta annettu. Hieman on matkimista mukana. Logosta lähtien.

Tsekkiläiset tykkäävät näemmä varastaa suomalaisten seurojen logoja. Viime keväänähän oli juttua siitä, että Liberec'laisen HC Panterin logo on "hieman" samankaltainen kuin IFK:lla.

http://www.mtv3.fi/urheilu/jaakiekko/uutiset.shtml/arkistot/jaakiekko/2009/02/803321

linkki vie mtv3:n uutiseen
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Tsekkiläiset tykkäävät näemmä varastaa suomalaisten seurojen logoja. Viime keväänähän oli juttua siitä, että Liberec'laisen HC Panterin logo on "hieman" samankaltainen kuin IFK:lla.

http://www.mtv3.fi/urheilu/jaakiekko/uutiset.shtml/arkistot/jaakiekko/2009/02/803321

linkki vie mtv3:n uutiseen

Sitä saa mitä tilaa. Eikös Järvenpääkin ollut tuon HIFK:n petologon napannut jostain? Joku vannevalmistaja se taisi olla minkä logo oli aivan samanlainen kuin tämä HIFK:n petologo, ei nyt muista.

Alapuolelta tulikin vastaus, kiitos. Ja jos tekee saman kuin HC Panter, eli kääntää logon peilikuvaksi, saa paremman vertailukuvan HIFK:n petologoon.
 

Liitteet

  • Antera Edit.jpg
    Antera Edit.jpg
    44,3 KB · kertaa luettu: 797
Viimeksi muokattu:

Arzei

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nauran huutaen Turun Satakunnantien K-Pikkolon oveen ilmestyneelle kyltille:
Romaneille vain henkilökohtaista palvelua.

Palvelun laadun varmistamiseksi vain yksi romani kerrallaan liikkeeseemme


Haluaisin olla näkemässä kun Hagertien perhe riemastuu kyseisestä plakaatista.

Tuosta tulikin mieleen mitä tapahtui paikallisessa elektroniikkaliikkeessä parisen vuotta sitten. Viimeiset puoli tuntia ennen sulkemisaikaa liikkeessä oli vain yksi työntekijä, jolloin tietenkin pamahti koko Hagertin suku ostoksille. Myyjä heitti kaikki ensin pihalle ja sanoi sen jälkeen että vain yksi kerrallaan sisälle, laittoipa vielä varmuuden vuoksi oven lukkoon siksi aikaa ettei tule tungosta. Arvatkaapa kuinka monta Hagertia oli vielä oven takana odottamassa kun ensimmäinen oli pikaisesti liikkeen kiertänyt ympäri ja lähtenyt saman tien pois ostamatta mitään. Olivat hävinneet kuin pieru saharaan, ei ole näkynyt kyseistä perhettä sen jälkeen liikkeessä asioimassa.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Masterpiecellä on kyllä ollut tällä kaudella aika kiitettävästi ohjat käsissään jyväskyläläisten suhteen.

Parin kiireellisen päivän aiheuttaman "jatkoaikatauon" jälkeen huomasin nimimerkki Masterpiecen ulostamisen. Jotenkin tämä kommentti tuli mieleen ja hieman jopa hihitytti.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
"Maikkarin" tulosruudulle. Ai saatana että oli tiukka.
 
K

kiwipilot

Jiimo pussittaa Trollijoen Veikon tyylillä:

Ja ihan vaan esimerkkinä tuohon palkkavertailuun, niin esim. kirvesmies tienaa Suomessa keskimäärin 20 euroa/h, kun Belgiassa kirvesmiehen keskituntipalkka oli jotain 35 euroa/h.

Pelkkää paskaahan sä puhut, mutta katsopas tämän viidessä sekunnissa Googlella löytyneen linkin taakse. 20e/h <-> 35e/h vai miten se nyt oli.

http://www.worldsalaries.org/carpenter.shtml
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tuosta tulikin mieleen mitä tapahtui paikallisessa elektroniikkaliikkeessä parisen vuotta sitten...

Ja tuosta tuli mieleen myös se Mersunmyynti-ilmoitus Nettiautossa jokin aika sitten. Siinähän asia oli esitetty vähän hienotunteisemmin "Vaeltavan kansan edustajat ja nuoret eläkeläiset älkööt vaivautuko, en myy teille" tjsp.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tällainen tuli vastaan: Jukka Koivu pumppaa. Videossa naurattaa sekä Koivun toiminta, mutta myös Anu ja Juti. Välillä sitä unohtaa millainen selostuksen taso maassamme oli jokusen vuoden.

Kiitos tästä! Olen muistellut lämmöllä tota pumppaamista ja ennen kaikkea lopun tanssiaskelia erittäin suurella lämmöllä kaikki nämä vuodet. Mutten nyt kuitenkaan niin suurella, että olisin tätä pätkää alkanut itse etsiä ;). Mutta nyt olen jälleen huvitettu =D!

Ja kyllä, Jutila ja Saukkonen olivat, ja ovat yhä, huonoja.
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Itseäni naurattaa kuinka pienimunaiset tuhkamunat eivät kestä suoraa palautetta ja päin naamaa vittuilua vaan luulevat omistavansa paikan sen sijaan, että tajuaisivat olevansa töissä muilla. Imbesillejä pikkupuudeleita on maailma täynnä :)
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
Alakerran psykopaattiämmälle! Aiemminhan tästä asiasta on pitänyt kirjoittaa lähinnä vitutusketjun puolelle, mutta nyt alkaa menemään jo epäuskoiseksi nauramiseksi. Kuukausi sittenhän mun piti soittaa poliisit paikalle, kun sitä jatkuvaa huutamista ja musiikin soittoa en enää jaksanut kuunnella. Eihän siinä mitään jos sitä päivisin kuuluu, mutta kun sitä kuuluu joka perkeleen yö!

No, tänään kyseinen harakka taas päätti alkaa huutaa kaikille tuolla rappukäytävässä. "Vitun homo, älä varasta mun koiraa!" "vitun ryssä!" jne jne.. Oli aika vittuuntuneita/huvittuneita ihmisiä rappukäytävässä. No, itsehän kerjäsi taas kerran putkareissua. Sinne lähti ja eipä tarvitse tulla enää takasin.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
No, itsehän kerjäsi taas kerran putkareissua. Sinne lähti ja eipä tarvitse tulla enää takasin.


Aaah, ihanaa, kun playoffit alkavat!
Yön aikana sitten sikafleksiä karmin ja oven väliin, niin alkaa finaalit lähetymään teilläpäin.
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
IFKn jääpallojoukkueen pelaaja Teijo Lahtinen. Hänhän on ulkoiselta olemukseltaan kuin Matti Näsä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös