Mille naurat juuri nyt?

  • 13 310 186
  • 50 565

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Pelicans puolelta löytyy ketju, jonka otsikko on "Arsi Piispanen - Narun aihe". Muutamaan otteeseen tuolle nimelle hörähdin, kertakaikkiaan nerokas.

Tämä on kyllä oikeasti hyvä! Aina kun kyseinen ketju pomppaa silmille niin alkaa hymyilyttämään..
 

Höylä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa Mato Valtonen sen sanoi suorassa lähetyksessä koko kansalle, laihtumiseensa koskevaan kysymykseen:

Marco: Olet laihtunut hirrrveästi, jokos olet käynyt vaa'alla?
Mato: Vaa'alla en ole käynyt, mutta jos tästä jotain hyviä puolia hakee, niin munat näyttävät isommilta.

Siitä hakemaan uutta motivaatiota laihduttamiselle!

Se vielä, kun kyseessä suora lähetys ja Mato sanoo sen niin yllättäen, oli kyllä tuomareillasunmuilla ihmettelemistä. Tosin ihmettelemisen aihe ei ole se, että Mato sen sanoo...
 

Realcowboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
^Empä itsekään ole vähän aikaan nauranut yhtä paljon kuin Madon toteamukselle. Susanna Rahkamo ei naurultaan pystynyt kunnolla kommentoimaan parin tanssia. Jukka Haapalainen oli paremmin hereillä, hän arveli, että jotain kasvua lienee oikeasti tapahtunut, koska Mato tanssi jalat turhan harallaan.
 

Knower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit+Petteri Nummelin
Sama. Henkilökohtainen ambitio, offensiivinen, klassinen 80/20, individual effort jne. Aika usein saa upotettua kaikki prinsiipit ja nuo nuomerosäännöt samaan haastatteluun tai studioanalyysiin. Lisäksi jotenkin huvittavaa kun kyseessä Mestis-peli ja Tamin sekä Sihvosen kommentit voisivat olla jostain kaikkien aikojen legendaarisimman Stanley Cup-finaalin erätauolta.

Tamia on ihan pirun hauska kuunnella. Ihan senkin takia pitäisi saada Sport liigaan, että näitä tulisi enemmän.

"Hokki-siiriis"
"Kaksikielinen joukkue kun ollaan, lähdettiin ensimmäiseen otteluun teemalla "The Steal", ryöstö."

Mahtava. Hokki-siiriis, ei Hokki-sarja. Näin se kuuluu sanoa.

Edit. termit kuntoon.
 
Viimeksi muokattu:

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Pakko nauraa pelikieltojen määrälle ja sille, etten ole itse saanut vielä sellaista kertaakaan, mikä on vitun kummallista.
 

Wolves

Jäsen
http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1667484

Kyseessä siis Ässien A-junioreiden venäläispelaajan Vladimir Ryzhkovin sekoaminen A-junioreiden pronssiottelun loppuhetkillä...

Itse tapahtumassa ei sinänsä mitään hauskaa ole. Enemmän nauruhermoja kutkutti, se että tuomaristo antoi venäläiselle 2+5 minuuttia vaihtoaitiosta kentälle loikkaamisesta, kun oikea tuomio olisi ollut 2+2 min...

Vaivaisen kolmen minuutin tähden, jolla ei ollut mitään merkitystä, ottelun erotuomarit hyllytettiin A-nuorten SM-finaaleista

Penailua parhaimmillaan...
 

tutzba

Jäsen
Enemmän nauruhermoja kutkutti, se että tuomaristo antoi venäläiselle 2+5 minuuttia vaihtoaitiosta kentälle loikkaamisesta, kun oikea tuomio olisi ollut 2+2 min

PRK vielä siihen päälle niin Iltasanomien uutinen olisi oikein.

On kuitenkin ihan ymmärrettävää, että tuomarit hyllytettiin. Vaikka nyt sattui ehkä vähän ymmärrettävämpi virhe, ei voi tietää mitä loppuotteluissa tapahtuu. Tuomarin valitettavasti pitää osata nuo erikoisemmatkin rangaistukset oikein, joten hyllyttäminen on oikea tuomio.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Nyt nauran äskeiselle Aurinkokuninkaan haastattelulle Urheilukanavalla. Siinäkin lyhyessä puheenvuorossa ehti tulla kaksi kertaa "momentum", 60 minuutin paine sekä pari englanninkielistä termiä sekaan. Ja studiossa Ismo Valkki kuittaa: "Taitaa Vaasa olla nykyään kolmikielinen kaupunki". Ei jumalauta.

Tamin jutut saavat vuosi vuodelta pahempia spontaanirepeämisiä aikaiseksi.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
Tamin jutut saavat vuosi vuodelta pahempia spontaanirepeämisiä aikaiseksi.
Minusta taas on hienoa, että jollain valmentajalla, kuten esim. juuri Tammisella, on oma persoonallinen tyylinsä, jolla hän toimii ja hoitaa asiat. Ihan hyvä vain, ettei jokainen koutsi ole näitä perus "joojoo" nokkajalosia. Mutta ei se mitään, jos jotakuta nuo Aurinkokuninkaan jutut naurattavat, nauru nimittäin pidentää ikää, kuten joku neropatti on joskus todennut.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Osalle JYP-faneista ei voi olla nauramatta. Joukkue on juuri edennyt välieriin, mutta faneille on tärkeämpää vittuilla ja haistatella turkulaisille. Pitää toivoa että noutaja tulee välierissä tuolle porukalle, eihän noita juttuja kestä kukaan lukea jos mestaruuden vievät. Tai niitä Dufvan itkuja sen koommin, naurettava kaveri sekin.
 

tutzba

Jäsen
No olipa aika laimeaa siihen nähden, että minkälaisen käsityksen täällä keskusteluissa on Dufvan kommenteista saanut.

Joo, värikynää on näköjään käytetty.

Ei kuitenkaan voi kiistää, etteikö tuo Dufvan meillä on 19 Mestis-taustaista pelaajaa -kommentti ollut pikkuisen säälittävä. Jos voittaa runkosarjan, ei kauheasti kannata harmitella jos media ja muu kiekkoyleisö hehkuttaa TPS:n suoritusta tuollaisessa tilanteessa. Faktahan on se, että Palloseuran suoritus tuossa sarjassa on kovempi kuin JYPin vastaava.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös