Mille naurat juuri nyt?

  • 13 378 161
  • 50 761

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Onko yksikään noista adresseista saanut koskaan mitään konkreettista aikaan?
 

Dustwallow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Skellefteå AIK, PoPa und Red Wings
No tuon addressin kävinkin eilen jo nauramassa, naurattaahan se toki vielä tänäänkin.

Tää dandenaultti (tjsp) on linkittänyt ton helvetin addressinsa jo ainakin neljään otteeseen. Kahdesti tappeluketjuun. Kyllähän tuo ekalla kerralla pisti naurattamaan, mutta nyt alkaa jo oikeasti pikkuhiljaa vituttamaan.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Kaikille niille, joiden pää ei kestä maanmiehen menestystä.

Sama.

Itselläni on aina se mentaliteetti että jos suomalainen jossain voittaa jotain niin sitä pitää juhlia. Ihan sama kuka mutta ei meitä suomalaisia joka päivä hellitä voitoilla. Toki jokaisella on omat suosikkinsa mutta...
 

Cube

Jäsen
Kaikille niille, joiden pää ei kestä maanmiehen menestystä.
Juhlisitko sinä Ilveksen Suomen mestaruutta?

Räkäkuljettajan mestaruudessa vituttaa eniten se, että siltä ei voi oikein millään välttyä, vaan junttipaskaa pitää todennäköisesti loppuvuosi kuunnella. Sen sijaan, jos Kimi olisi vaikkapa kiinalainen, niin hän olisi täysin yhdentekevä, koska ketään ei kiinnostaisi. Lounaalla ehkä sivuttaisiin joskus sitä, että hei se persoonaton mulkku Kiinasta, joka ei osaa puhua voitti muuten koko setin, mutta muutoin saisi olla sentään rauhassa.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Sen sijaan, jos Kimi olisi vaikkapa kiinalainen, niin hän olisi täysin yhdentekevä, koska ketään ei kiinnostaisi. Lounaalla ehkä sivuttaisiin joskus sitä, että hei se persoonaton mulkku Kiinasta, joka ei osaa puhua voitti muuten koko setin, mutta muutoin saisi olla sentään rauhassa.

Mä hekumoin joskus sillä, että nimim. Cube olisi mongolialainen, eikä täten ole ikinä eksynytkään Jatkoajan keskustelupalstalle. Ja vaikka olisi eksynytkin, niin eihän sitä kukaan ymmärtäisi. En kyllä tiedä, ymmärtääkö nytkään.

Että silleen...
 
Suosikkijoukkue
Timo Rajalan Kultainen Takki
Minua ihmetyttää miksi jonkun mestaruudesta pitää ruikuttaa noinkin paljon kuin jotkut täällä jaksavat. Eikö se nyt ole aika luonnollista että suomalaiset hehkuttavat suomalaisen maailmanmestaruutta varsinkin kun on noin iso laji kyseessä. Ei kai sitä mestaruutta tarvitse juhlia jos ei siltä tunnu, mutta minkä ihmeen takia muiden juhliminen ottaa noin koville?
 

d2uce

Jäsen
Sille, että jollain on jotain Ferrari -tuotteita ja kehtaa sen vielä tunnustaa.

Eikä tässä vielä kaikki, vaan myös se naurattaa kovin, että vasta nyt viimeisen vuoden aikana on tullut sellainen tilanne, ettei niitä kehtaa käyttää.

Toisilla Karjala -lippis, toisilla Ferrari -kengät.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Sille, että jollain on jotain Ferrari -tuotteita ja kehtaa sen vielä tunnustaa.
Katselin juuri jokin aika sitten Frendien jakson, jossa Joey esitti omistavansa Porschen ja osti tätä varten Porschen takin, vyölaukun ja taisi olla lippiskin. Olisikohan tässä samanlaista takana?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös