Mille naurat juuri nyt?

  • 13 378 161
  • 50 761

TML

Jäsen
Vaikka Ässille nauraminen tuntuu olevan muodissa ei naurata yhtään tuo tilanne. Kai se sitten naurattaa Ässien vihamiehiä ja muitten seurojen faneja mutta vähän säälittävää se on nauraa tuolle tilanteelle.


Noh ehkä olen vanhanaikainen.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Vaikka Ässille nauraminen tuntuu olevan muodissa ei naurata yhtään tuo tilanne.

Tavallaan noin, mutta meno vaan Porissa on juuri nyt, kuten monen paikallisen lapsuus, rankkaa, mutta mielenkiintoista. Huumoria irtoaa henkilökohtaisella kosketuspinnalla [(C) RtSn] ketjun "Ässät kriisissä (syksy 2007)" otsikosta. Lähinnä boldatusta jatkoselvennyksestä. Tärkeä täsmennys.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ässien tilanne ei itsessään naurata, mutta naureskelen Hiitelän kommentille "seisomakatsomon työttömistä hitsareista". En osaa sanoa, että osuiko, mutta kovalla prosentilla silti upposi. Hienosti provosoitu.

*edit* Tarkennettakoon sen verran, että enemmän kuin tuolle provolle nauran sen aiheuttamalle reaktiolle, joka varmastikin on juuri sitä mitä Hiitelä jutussaan hakikin.
 
Viimeksi muokattu:
Ässien tilanne ei itsessään naurata, mutta naureskelen Hiitelän kommentille "seisomakatsomon työttömistä hitsareista". En osaa sanoa, että osuiko, mutta kovalla prosentilla silti upposi. Hienosti provosoitu.

Kommentti on sinäsä erittäin huvittava, että Hiitelä itse kritisoi melkoisen paljon
Sihvosta omassa blogissaan ja sitten meni välittömästi omassa kolumnissaan kirjoittelemaan erittäin Sihvosmaisen provon.
 

Dustwallow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Skellefteå AIK, PoPa und Red Wings
Russel Petersin pätkälle youtubessa. Perse repeää joka kerta kun katon toin

http://www.youtube.com/watch?v=24Ryj1ywoqw

Haha, miten on voinu mennä tommonen koomikko täysin ohi. Loistavaa settiä.

Tuohon Ässien tilanteeseen; ei se nyt varsinaisesti naurata, mielestäni koko soppa on enemmänkin mielenkiintoinen kuin hauska.Ymmärrän toki myöskin sen että ässäfaneja sapettaa tilanne. Itse odotan lähinnä mielenkiinnolla mihin suuntaan soppa lähtee kehittymään, vai lähteekö mihinkään.
 

Tuzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hehheh. Onnittelut sinne, päivän parhaat naurut sain kyllä näistä kahdesta lauseesta. Aika vahvat värilasit kyllä kieltämättä omistat jos pidät Pesosta liigan parhaana laiturina ja vielä vahvemmat omistat jos pidät Pesosta yhtenä parhaista Euroopassa pelaavista pelaajista. Esimerkiksi Jokereista menee kaksi laituria kirkkaasti Pesosen edelle, ja nämä ovat Ville Leino ja Tim Stapleton.

Jotenkin alkoi naurattamaan että seuraakohan kyseinen kirjoittaja jääkiekkoa ja pelaajia pistepörssin perusteella. Kirkkaasti= kolme pistettä. Sattui passaamaan niin hyvin, kun kaksi laituria on Pesosta edellä pistepörssissä:)

Voihan kyse olla omasta mielipiteestä mutta silloin mennään meidän isi on parempi kuin teidän- osastolle mikä naurattaa vielä enemmän. Että onnittelut vaan, ei sinunkaan lauseet yhtään hullumpia ollut.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Pakko myöntää että repesin täysin, kun Pihlajakadun ultrat hyökkäsivät kakskeppisineen Seksi-Sepon kimppuun.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllähän tuo Jagsin pelikielto (taas) naurattaa.

Moderaattorit kirjoitti:
The Original Jags saa kahden kuukauden pelikiellon koska ei edelleenkään osaa pysyä aiheessa ja levittää samaa sanomaa jokaiseen ketjuun johon vain mahdollista. Tällä kertaa Vapaan keskustelun kirjoitusoikeuksia ei enää palauteta, vaan kahden kuukauden kuluttua saa mahdollisuuden yrittää käydä pelkästään kiekkokeskustelua.

Tätähän ei varmaan kukaan osannut odottaa?
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Maikkarin nettisivujen kierrosennakolle. Itse jutussa ei ole mitään erikoista, mutta Lukko-Ässät ottelun ennakossa on kuvana Markku Tähtinen Lukko-paidassa tuulettamassa maalia. Muistaakseni tuo kuva on vieläpä kaudelta 2003-2004, kun Tähtinen iski Porissa Ässiä vastaan kaksi maalia Lukon 0-5 voittoon päättyneessä ottelussa. No, ei kai niillä ole sitten uudempia kuvia.

Tässä vielä linkki: http://www.mtv3.fi/urheilu/hockeynight/uutiset.shtml/arkistot/hockeynight/2007/10/572913
 
Suosikkijoukkue
HIFK ja brändin juojat. NP#35.
Nimimerkki Brewerin vastakysymys Isakssonille pudotti kyllä huolella...

Brewer kirjoitti:
Isaksson kirjoitti:
Mutta siellähän on juuri ne kaverit, jotka Baxter on halunnut. Sen verran sinunkin pitäisi historiaa tuntea, että Penan valmentamassa jengissä ei tuollaisia ukkoja pelaisi.
Öööhhh? Ketä puuttuu? Keitä Pena olisi valmentamaansa joukkueeseen halunnut? Siis' 'reaaliaikaisia pelaajia' eli arto ruotanen ja markku kiimalainen eivät vastaukseksi kelpaa.
 

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Hajosin kyllä tuolle Ässien kriisiketjussa olevalle oistavalle ''laululle''. Sävel ja sanat eivät ihan passaa yhteen, mutta muuten kyllä loistavaa settiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös