Mille naurat juuri nyt?

  • 13 269 112
  • 50 461

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Linkkejä kehin. Ei saa tuolla tavalla kiusata. Ei ehdi guuglata.

Pokeforumilla piste net. Ei ole luvallista linkittää. Minä en tietenkään ole rekisteröitynyt sinne enkä surffaile siellä töissä, kaverin tunnuksilla satuin tämän kerran käymään.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Pokeforumilla piste net. Ei ole luvallista linkittää. Minä en tietenkään ole rekisteröitynyt sinne enkä surffaile siellä töissä, kaverin tunnuksilla satuin tämän kerran käymään.

Kun sinne koittaa rekisteröityä niin kysytään jotain VIP koodia. Mistä sellaisen löytää?
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Kun sinne koittaa rekisteröityä niin kysytään jotain VIP koodia. Mistä sellaisen löytää?

En kyllä tiedä sillä öh, kaverini on ollut siellä niin pitkään jäsenenä ja silloin ei mitään kyselty. Nooh, postasin samat kuvat krokettifoorumille Mukahauskalle jätelavalle. Eivät sisällä varsinaista pornoa kuin ajatuksen tasolla.
 

Kaivanto

Jäsen
Kyllä Venäjällä osataan viettää oikeaoppisia häitä. Siinä
kalpenee vielä pohjalaiset häätkin...

http://www.dumpert.nl/mediabase/23394/354dcc5b/trouwen_in_ruslandski.html

Nähdäkseni kaikki alkoi siitä, kun appi yritti aivan aiheesta ojentaa veljenpoikaa ja käly tunki ämmänä sekaan. Käly oli ensin kovasti suuna päänä, mutta kun appi veti yhden suoran perille, käly paskoi housuunsa eikä halunnutkaan vastata huutoonsa ja lähteä tanssiin. Samaan aikaan toisaalla kyty kerjäsi sitä itse, jolloin lanko näytti ihan selvästi ja rehdisti, että let's go. Mutta kyty veti cheap shotin ennen kuin lanko ehti riisua takkinsa ja piilotteli sitten enon selän takana. Kyty aneli sieltä käsin armoa ja lanko yritti saada häntä käsiinsä, jolloin eno sai yhden iskun perille langon rintaan. Nyt kun lanko oli jo muutenkin yksin kahta vastaan, pikkuserkku syöksyi takaapäin tilanteeseen ja taklasi hänet polvella maahan. Tilanne eskaloitui yhä, mm. tädillä ja tädin miehellä näytti olevan jotain tuuppimista kaiman kanssa. Tällä välin langon kummisetä oli tullut laittamaan homman järjestykseen ja veti kydyn sivuun matsaamaan yksi yhtä vastaan. Todennäköisesti vuoden epätasaisin mylly, kummisetä retuutti kytyä kuin räsynukkea ja kyty juoksi karkuun hame lepattaen. Kyllähän kytystä näki kaiken kaikkiaan, että fyysisesti hän on vielä täysi raakile miesten matseihin. Siitä loppupuolen tilanteesta, jossa anopin veli veti pappia täysosuman keskelle taulua ja pappi löi päänsä asfalttiin, sanoisin, että pappi saa syyttää vaan itseänsä, kun hyppäsi puffetin puolelta parkkipaikalle. Sitä paitsi eipä näissä ole ennenkään mitään sattunut siinä missä moni on häissä esim. hukkunut.

Kummisedälle pistevoitto, anopin veljelle tyrmäys, langolle moraalinen edge ja kälylle hamekangasta.

EDIT: Niin ja mielestäni lanko olisi kyllä pärjännyt useampaakin vastaan muuten, mutta hänellä oli kengännauha auennut ja hän todennäköisesti kompastui siihen. Lakerikengillä on muutenkin aika vaikea saada iskuun kunnolla voimaa horjahtamatta ja tuo auennut nauha ei ainakaan helpottanut asiaa.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Tosiaankin huutonaurut. Ura kääntymässä ehtoopuolelle?

Ei jumalauta, millä maalilla menetettiin kaks pistettä. Vittuun kikkarapää! Tilalle mieluummin vaikka Suomesta joku, lupaavia mokkeja on täälläkin kasvamassa.

Youtubessahan noita videoita ei varmaan ainakaan pahemmin näy, sillä Valioliigahan nosti kanteen tms. emt, lukekaa itse jostain.

TPS-fanit poliisisaattueessa pois Tammelasta. Se pistää vähän hymyilyttään.
 

archieG

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Slavia Praha

Voi elämä. Mitä ihmettä ihmiset on valmiita tekemään sen 15 minuutin julkisuuden takia? Näköjään ihan mitä vaan. Toivottavasti kuvassa oleva oikeanpuolinen on sen onnettomuuden uhri. Jos ei, niin säälin kyllä tuota purukalustoa liitettyinä noihin leukaperiin. Korjausleikkaus on tulossa 100varmasti. Toivottavasti leikkaus ei mene ihan oikein, vaan siitä alkaa sellainen 10 vuoden helvetillinen kierre korjausleikkauksineenn ja särkylääkkeineen.

Itseasiassa vasemmanpuolinen näyttää ihan yhtä idiootilta, sille tosin korjauksena näin näppituntumalla tulisi tarjota lobotomiaa.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara

Kaivanto

Jäsen

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Tälle.

"Ilmeisesti sattumalta paikalle osunut 30-vuotias forssalaismies päätti kantaa niin ikään kortensa kekoon ja heitti toista naisista polkupyörällä."

Voin nähdä tilanteen sieluni silmin.
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Tälle.

"Ilmeisesti sattumalta paikalle osunut 30-vuotias forssalaismies päätti kantaa niin ikään kortensa kekoon ja heitti toista naisista polkupyörällä."

Kaveri on varmaan hetken miettinyt, että mikä nyt neuvoksi. Kuinka saan nuo naiset lopettamaan tappelun. Hetkinen, otanpa pyörän ja heitän sillä. Varmasti ainoa hyvä keino tässä tilanteessa.
Antoikohan mies varoituksen ensin? "Seis! tai heitän jompaa kumpaa teistä polkupyörällä!"
 

d2uce

Jäsen
Meinas kasetti pettää terveysasemalla,odotin herrasmiehenä omaa ilmoittautumisvuoroa asiallisen etäisyyden päässä ilm.tiskistä,edellisen "asiakkaan" noustessa pois tiskiltä,luulin vuoroni koittaneen ja vaistomaisesti vilkaisin seinällä olevaa kelloa,niin mitä vielä,joku vidun mummo (jonka luulin kävelevän käytävää pitkin ohi) istahti penkkiin ja alkoi varata lääkärin aikaa.Mummo siis häikäilemättömästi etuili noin 10 ihmistä,kehtas vielä alkaa pälättämään vaivojaan jne jne.Granny vietti tiskillä yli 10 minuuttia sillä seurauksella että myöhästyin omasta lääkärin ajasta.Vittu!!!

Kaverilleni kävi hiukka saman tyyppinen juttu => kundi on kohtalaisen sanavalmis ja karjas mummolle n.5 cm päästä, notta "mummu painuu nyt vittuun siitä"... Mummeli poistui jonon hännille muiden jonottajien aplodeeratessa;-)

Olkaa te mitä mieltä hyvänsä, niin nauroin tuolle Salama15:n kaverin lohkaisulle. Oi jospa oisin saanut olla mukana.

ps. vai onko se "kumpa" ?
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Naurattaa aikuinen mies, joka odotti selvästi muna vaahdossa suomalaisen futisjengin häviötä ihan vaan siksi, että pääsee kuittailemaan netissä jollekin nuorelle jätkälle.

Edelleen Cube (ym), en naura suomalaiselle jalkapallolle (tiedostan toki sen heikon tason, mutta nauramista siina ei ole), vaan teille aalio-positiivisille faneille, joiden fanituksessa ei ole realismia hitustakaan. Teille ma nauran, en jalkapallolle. Melkeen koko sen TamU-ketjun vois vetaa Jatkoaika Hall of Fameen, on siella niin hurjaa juttua!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös