Mille naurat juuri nyt?

  • 13 269 112
  • 50 461
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Tässä toinen hengentuote tältä kirjalliselta lahjakkuudelta. Veikkaan että ura Jatkoajassa seurailee viheltäjän viitoittamaa tietä.

HahaHAhahaah pelaakko jokerit ilman paitaa haha se vasta olisisikin näky kun on mahat esillä ja torjuu markkanen kiekon napaan .. mutta joo vielä on turha lähtee pskeuloikaam että mitä peliä tulee jokerit pelaamaan tietystin vaikuttaa jos paitaoija ei ole miten olisi jos otettaisiin tickasen ja janetskyn paidat alas väliaikaisesti ja ehkä voitaisiin jostain lainata kans..voitaisiin ehkä tehdä huutokauppa että fanit launaa paidat pelaajille sitten ja pelaajat pelin jälkeen antavat ne takaisin ja pistvätä nimmarit siihen mukaan tai jotain? olis kyllä ihan järkevän kuulosta..
 

Naughty_S

Jäsen
On muuten kaverin kirjoitustyyli "hieman" muuttunut sitten viime päivien. Lieneekö jollain hauskaa toisten tunnuksilla.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
On muuten kaverin kirjoitustyyli "hieman" muuttunut sitten viime päivien. Lieneekö jollain hauskaa toisten tunnuksilla.
Mielestäni viittaa siihen että joku "erittäin wanha tuttu" vittuilee koko palstalle. Arpinaama tai joku muu "lahjakas" vääntäjä?
 
On muuten kaverin kirjoitustyyli "hieman" muuttunut sitten viime päivien. Lieneekö jollain hauskaa toisten tunnuksilla.

Aivan. S*aatanan ääliöt, ketkä nyt sitten olivatkin asialla. Tunnuksen salasana näyttää ilmeisesti olevan muidenkin tiedossa. Pahoittelen näitä viestejä, mitä "olen" lähettänyt. Toivottavasti asiat saadaan moderaattoreiden kanssa sovittua, ettei ihan kirjoitusoikeuksia menetetä. Salasana vaihtuu jokatapauksessa.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
RtSn:n tämän päivän aikaisemmalle tuotokselle Karalahti-ketjussa Kärppäpuolella. Varsinkin psykologinen kypsyys-kappale sai aikaan lähes huutonaurut.
 

Hack

Jäsen
Kyllä itsekin pitää nauraa Lehmannille. Fulhamia vastaan menneen maalin voi vielä pistää huolimattomuuden piikkiin, mutta että vielä toinenkin yhtä naurettava maali. Jospa kohta vaihdettaisiin maalivahtia. Lisäksi Fulham-Middlesbrough pelille, jossa ensin aivan naurettava tasoitusmaali borolle ja sitten lisäajalla käsittämätön maalinhylkäys Fulhamilta. Valioliigassa näemmä sattuu ja tapahtuu. Lisätään vielä ManU:n taaperrus, josta allekirjoittanut nauttii kovasti.
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.

Shelter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Olisiko siitä kämmistä videopätkää missään? Ei tunnu kovin helposti löytyvän youtubesta kuin misään muualtakaan.

E: Nyt tärppäsi. Monesta paikkaa oli nimittäin jostain syystä poistettu tuo pätkä.
http://www.goalvideoz.com/leagues/P...al-fulham-david-healy-goal-in-premier-league/

Niin tuo on tuo Lehmannin kämmi Fulham pelissä. Kämmäsi taas tänään Blackburn pelissä, jolle nyt nauroin. Eli Arsenalille on tehty kaksi maalia tällä kaudella, ja molemmat on Lehmannin kämmäystä.

Ja tuohon Blackburnin maaliin ei videota nyt löytynyt.

EDIT: Ja sieltähän SR viestistä se video löytyykin.
 
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Tepsi-faneille äsken Tammelassa. Ootte te melkosia.

Lisättäköön tähän vielä TPS:n, ensisijassa Mixun ja Valakarin ylimielisyys, jota sai kuunnella tässä parin viikon ajan radio sadan haastatteluissa. "Me mennään ja voitetaan se peli, jätkät on ollut treeneissä raivoissaan ja niistä paistaa läpi voiton tahto." Huvittavaa touhua. Laittaisi se Mixu nyt ensisijassa sen puolustuksen kuntoon, kun rupeaa uhoamaan.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Muutamalle turhalle TPS-faniteinille tämän päivän pelissä (jotka jo aiemmin tässä ketjussa mainittiin), kun tulivat Tampere Unitedin fanikatsomoon haastamaan riitaa ja poistuivat tyylikkäästi huudellen homoa ja näytellen keskisormea, kun järkkärit veivät nämä sankarit takaisin toiseen päätyyn. Tämän jälkeen TPS:n fanikatsomon ympärillä olikin noin 20 järkkäriä + 15 poliisia loppupelin ajan...
 

Nicke50

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hynysen tekstille jonka sain mailiin:

NAISESTA VIELÄ
Nainen se jaksaa ihmetyttää Hynystä, aina ja ikuisesti, joka päivä. Viime
aikoina mies on tehnyt seuraavanlaisia
huomioita.

Osaavatko naiset oikeasti puhua muusta kuin omista lapsistaan ja miehistään?
Monta kahvilakeskustelua sivukorvalla kuunnelleena Hynynen on vakuuttunut siitä, että ei ne osaa. Perkele, akat lähtee keskenään kahville tai kaljalle ja käyttävät koko sen ajan ihmissuhteittensa analysointiin tai lastensa taitojen ja vaivojen kertaamiseen.
Ja joku idiootti käyttää aikansa siihen, että kuuntelee tällaista keskustelua viereisessä pöydässä.
Ei, saatana! Ja jos ei puhuta ihmissuhteista ja lapsista niin sitten puretaan työpaineita. Aina puretaan jotain, nainen ei osaa rentoutua koskaan. Jos sillä on hetken kivaa, niin silläkin hetkellä se kerää jotain negatiivista energiaa, joka pitää purkaa viimeistään kuukautisten aikaan astioita heittelemällä, miehelle vittuilemalla (esim. haukkumalla tämän auton, se on jo pyhäinhäväistystä!) tai sitten sille omalle, rakkaalle sydänystävälle puhumalla. Joko tuntikausia puhelimessa tai kahvilassa. Mikä helvetin tarve naisella on aina arvostella muita ihmisiä, varsinkin muita naisia? Aina jollain on törkeät vaatteet, ruma kampaus tai aina joku on muuten vain vitun tyhmä. Oikeassahan he monesti ovat, ei siinä mitään, mutta silti. Nainen itse ei ole koskaan tyhmä. Nainen itse on maailman keskipiste. Ja yksi miehen tehtävistä on pönkittää tätä uskoa kukkasin, hellittelyin ja rakkaudentunnustuksin. Hyi, helvetti! Naisen tulee saada tietty määrä omaa miestään per viikko. On olemassa tietty kiintiö, joka on määritelty suhteen alussa, ja jos se toteudu, niin nainen tuntee itsensä hylätyksi. Mies ei enää rakasta häntä, koska munaa ei tulekaan enää toistakymmentä kertaa viikossa. Yritä siinä sitten selittää, että aivot ovatkin nousseet kiihkeän alun jälkeen sykkivästä jalkovälistä päähän takaisin, että eihän sitä koko ajan jaksa soutaa. Eikä naista itseäänkään niin usein huvita, mutta kun on se kiintiö! Kiintiö on saatava täyteen, muuten keskinäinen rakkaus on kuolemaisillaan! On lemmittävä vaikka väkisin, vaikka kumpaakaan ei kiinnostaisikaan. Nainen haluaa tehdä asioita yhdessä miehensä kanssa. Ahtaaseen keittiöön
on mahduttava yhdessä tekemään ruokaa, vaikka mies haluaisi edes sen hetken olla rauhassa turhalta hössötykseltä ja pusuttelulta.Yhteiset kävelylenkit ovat aivan ehdottoman pakollisia, muuten ei heru ja saattaa lentää tavaratkin. Miehen on krapula-aamuna lähdettävä naisen kanssa vaateostoksille korvaukseksi siitä, että tuli edellisenä iltana jätkien kanssa vedettyä pilkkuun asti. Kauppoihin on lähdettävä heti yhdeksältä. Miehen tehtävä on olla makutuomarina ja olla juuri sitä mieltä, mitä Nainen haluaa. Jos nainen sovittaa omasta mielestään hyvännäköistä vaatetta, miehen on sanottava, että onpa se hyvännäköinen.
Nainen saattaa myös virittää ansan. Hän saattaa tahallaan sovittaa rumaa rättiä ja kokeilla, miten tarkkaavaisena mies vaatteidensovitusrituaalia seuraa. Älä, mies, koskaan lankea tähän ansaan! Seuraa aina tarkasti ja sano vaatetta rumaksi jos se sitä on, muuten tulee karatea! Jos puolestasi olet välinpitämätön (Hynynen on sitä aina, varsinkin krapulassa, ei nimittäin kiinnosta pätkääkään) niin rakkaus on jälleen lopussa. Alkaa mökötys, jonka voi kuitata ainoastaan lemmellä ja kenties romanttisella illallisella. Ja kukillatietysti, ne toimivat aina. Kukkakimpulla nainen kuin nainen sulaa, se on varma. Nainen haluaa näkyviä merkkejä yhteiselosta ja keskinäisestä rakkaudesta. Näitä merkkejä ovat esim. lapset tai suhteen alkupuolella kotieläimet.Koira tai kissa on hankittava, tai vähintään kultakalat, joita sitten yhdessä hoivataan. Juostaan, perkele, yhdessä pitkin puistoa ja "koulutetaan" yhteistä koiranpentua. Heitellään keppiä ja käskytetään niin perkeleesti. Nauretaan yhdessä, kun on niin ihanaa yhteisen harrastuksen äärellä, keräillä jotain koiranpaskaa puiston nurmikolta paperipussiin pienellä lapiolla tai kumihanskalla. Miestä koko touhu yleensä vain vituttaa, hän tekisi koirasta mielellään vaikka lämpimän karvahatun, mutta ei auta, ei. Koiran kanssa on peuhattava, muuten mies ei rakasta naista tarpeeksi ja sanomista tulee.

On ne aika epeleitä ne naiset. Mutta onneksi niillä on aina hyvät tissit ja perse. Naamalla ja älykkyydellä nyt ei ole niin väliä.
Turhaa hifistelyä.
 
Routaisen Sydämen analyysit psykologisesti kypsästä ja huipputasolla haravoivasta puolustajakolossista, Jere Karalahdesta. Näille nauraa vedet silmissä kun ei ota lätinää liian vakavasti.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
No eikö kysymys ole loppujen lopuksi hukkatehosta? Eli miten energiatehokas lämpöpumppu on verrattaessa esimerkiksi sähkö- tai öljylämmitykseen ja niihin sisältyviin hävikkeihin? Tämä ketjussa esiintyvä termodynaaminen analyysi näyttäisi olevan melko väärillä jäljillä, oi varjo, oikaise meitä tietämättömiä! ;)

Se, että lämpöpumppu hoitaa samalla sisätilojen ilmastoinnin virkaa on tietysti (tarpeetonta) luksusta, ehkä ainakin kaikkien ankarampien ympäristöaktivistien mielestä tai sitten ei.

Niin siis jos tilannetta lähdetään vertaamaan muihin lämmitysmenetelmiin, pitää sitten pohtia asiaa jo paljon laajemman vertailun kautta.

Kuitenkin lähtökohtaisesti sähköenergian käyttö verrattuna siihen, ettei energiaa käytettäisi lämmittää ympäristöä jokatapauksessa, kuten on todettukin täällä. Eli koska talo ei talvella ole suljettu systeemi, lämpö pakenee sieltä ennemmin tai myöhemmin ja kokonaisenergiatalous on positiivinen verrattuna tilanteeseen missä lämpöpumppua ei käytetä, eli _talvi_ ei kylmene pumpun vaikutuksesta, paikallinen lämpötila talon ulkopuolella noin teoriassa voi muuttuakin ainakin jos mittarin vie tarpeeksi lähelle ulkoyksikköä.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Kaksi asiaa.

Savon Sanomien turnauksen lyhenteelle otsikoissa. AUF MARSCH!!!

Toinen, ainakin pornofoorumilla pyörivät Tea Khalifan kännykkäkamerakuvat joissa ko. pesä poseeraa vähintään yhtä naamat olevan Selänteen kanssa. Lieköhän ollut tarkoitus pistää nettiin...ja paniko Tea kiekkosankaria.

HOH HOH DEBBIE!!! NOW THAT'S MAGIC!!!
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Toinen, ainakin pornofoorumilla pyörivät Tea Khalifan kännykkäkamerakuvat joissa ko. pesä poseeraa vähintään yhtä naamat olevan Selänteen kanssa. Lieköhän ollut tarkoitus pistää nettiin...ja paniko Tea kiekkosankaria.

Linkkejä kehin. Ei saa tuolla tavalla kiusata. Ei ehdi guuglata.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös