Mille naurat juuri nyt?

  • 13 378 161
  • 50 761
Suosikkijoukkue
Lukko. Mälsä pierumäki kiekko.
Jäätymisiä tapahtuu kelle tahansa. Ehkei valtakunnallinen TV-lähetys siihen ole paras paikka, mutta näitä nyt on.

Hauskempi tuosta tulee, kun Play Speedin laittaa hitaalle. Vanha juttu, mutta aina jaksaa naurattaa.
 

TML

Jäsen
Nauran sille että Jonathan Hedströmiä kohtaan ollaan vieläkin katkeria. Mertarantako luonut tätä propagandaa vai harmittaako jengiä oikeasti ettei hän lähtenyt JR:n kanssa tanssiin?
Täytyy muistaa että Jonathan on tehnyt yhden hienoimmista maaleista ikinä.
 

Igor33

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Golden AWelle. Ei helvetti, jos viesteihin on uskominen, niin voiko perverssimpää kaveria mistään löytää? :)
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
TOJ vääntää kaikki Venäjää koskevat jääkiekkoketjut jollain tavalla poliitiikkaan, nopeammin kuin moderaattorit ehtivät bannia antaa.
 
scholl kirjoitti:
Jari Sillanpää arpoo ylimääräisen 0,5me lottopotin Euroviisujen jälkeen.
Ja lottonumerot onkin painettu anaalihelmiin, jotka löytyvät Jarin...

menen suosiolla nukkumaan.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U15
Ensiksi Hannu Karpolta viedään ohjelma ja heti sen perään lelut. Mihin tämä maailma on menossa?!
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kaiser Soze kirjoitti:
"Mistä juttuseuraa ja ystäviä, kun nainen jättää? Uusi laulajakomeetta Gregorius esittää Hepskukkuu-ohjelmassa asiaa pohdiskelevan kansainvälisen diskohitin."

Ai jumalauta. Melkein väittäisin, että Gregorius on niitä miehiä joiden ei naisista tarvitse huolta kantaa. Kokonaisuutena aivan järisyttävää paskaa, mutta toki äärimmäisen hulvatonta. Taustatanssijat räjäyttivät pankin lopullisesti.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
"Poket hakkaa asiakasta"-ketju saa minut huvittuneeksi aina, kun se nousee ylös. Ei niinkään sisältönsä, vaan absurdin otsikointinsa puolesta. Poket ne vaan hakkaa ja hakkaa.
 

Rocco

Jäsen
Montako kirjoitusvirhettä löytyy tästä tekstinsuunnittelijan ja kielenkääntäjän työhakemuksesta?
 
Viimeksi muokattu:

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
sampio kirjoitti:
Poket ne vaan hakkaa ja hakkaa.

No kyllähän joissakin paikoissa on ihan älylläkin varustettuja pokeja, mutta ainakin Lappeenrannassa riittää noita jääkaappipakastimia, mitkä ovat sulattaneet kiveksensä ja aivonsa mömmöillä ihan totaalisesti. Jotenkin ei kyllä löydy rispektiä sitä puolta ammattikuntaa kohtaan sitten lainkaan joskaan en nyt ole niin hölmö, että alkaisin sitä päin naamaa sanomaan, koska turpaansa siinä toki vain saisi. Mutta siis on joo ihan fiksujakin tapauksia. Yleensä vähän vanhempaa sukupolvea tosin. Ja no, nyt kyllä on viimeisen parin vuoden sisällä tullut taas ilmeisesti muotiin myöskin palkata miltei ihmisen kokoisia ihan miltei normijannuja. Toivottavasti trendi on pysyvä.
 

Cmprs

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Äskeinen MM-kisojen top 5 oli aika hauska. Aiheena siis Apen korvanappien putoilu hidastusherkutteluilla :D Kruununa tietysti upea "tuplapudotus", moiseen pystyy studioissa harvempi!
 
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Hyvät naurut, sekä lievä vitutus irtoaa, kun lukaisee läpi ketjut Mertaranta ja Usa-Suomi otteluseuranta. Naurut irtoaa Mertsin kritiikistä ja vitutus irtoaa siitä, koska missasin vahingossa Venäjä-Suomi välieräottelun.
 
Viimeksi muokattu:

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Euroviisujen semifinaalille, tai mikä karsinta onkaan. Vittu mitä paskaa.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Rocco kirjoitti:
Montako kirjoitusvirhettä löytyy tästä tekstinsuunnittelijan ja kielenkääntäjän työhakemuksesta?

EILAKAISLA TOIMIALAPALVELU on tutkitusti Suomen tunnetuin ja luotettavin henkilöstöpalvelualan kotimainen yritys, joka on tarjonnut työtä tekijöille ja tekijöitä yrityksille jo vuodesta 1971 lähtien. Päivittäin yli 1000 (kuuluu niihin numeraaleihin, jotka pitäisi kirjoittaa sanalla eli tuhat) eilakaislalaista työskentelee eri puolilla Suomea toimistotehtävien, taloushallinnon, it-alan, myynnin ja markkinoinnin sekä tuotannon ja logistiikan parissa (fraasi).

Mainonta alan (yhdyssanavirhe) asiakasyrityksemme hakee Vaasaan asiakaspalveluhenkistä, reipasta ja erittäin hyvän kielitaidon omaavaa (svetisismi) henkilöä pitkäaikaiseen/ sitovaan työsuhteeseen.
KIELITAITO: Sujuva Ruotsi, erinomainen Englanti, Suomenkielellä (kielet pienellä, viimeisessä on kaksoisvirhe, suomen kieli on sanaliitto eikä yhdyssana) täytyy tulla toimeen ainakin jotenkuten, mutta omaehtoinen tekstintuottaminen ei ole välttämätöntä, vaan katsotaan eduksi.

Hakijan tulee olla vähintään ylioppilas, mieluiten medianomi, toimittaja, viestintätieteilijä, kielenkääntäjä, kauppatieteilijä tms. Valmistunut tai valmistuva opiskelija, osa-aikainen opiskelu työn ohella mahdollista järjestää. (virke ilman predikaattia)

Alan työkokemus ei välttämätön (predikaatiton virke). Kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja pidempi (fraasi) oleskelu englanninkielisessä maassa lasketaan eduksi. Kirjallinen harrastuneisuus ja hyvä yleissivistys ehdottomia, samoin kuvanlukutaito ja tyylitaju. (predikaatiton virke)

Työtehtävät: Tekstisuunnittelu, kielenkääntäjä (Ruotsi ja Englanti) (kielet pienellä) ja yhteyshenkilönä toimiminen (svetisismi).

Taisi löytyä kymmenen kämmiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös