Millainen on kauden 2011-2012 Ilves?

  • 450 997
  • 1 290

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kyllä, tämä on ihan totta. Toivotaan, että tähän löytyy joku ratkaisu ja Aittokallio saisi hyvin vastuuta Ilveksessä, sillä LeKi ei ole hänelle enää oikea paikka.
Hänen oikea paikkansa ei todellakaan ole vielä pelata liigassa kuin "satunnaisesti" ja hänen pitää hakea rutiinia juurikin mestiksessä. Meillä ei ole varaa peluuttaa Aittokalliota tällä kaudella kuin satunnaisesti. Meidän pitää laittaa parhaat voimat kentälle ettei mestis kutsu. Sami on meidän vasta kolmanneksi paras maalivahti.
 

Fordél

Jäsen
Hänen oikea paikkansa ei todellakaan ole vielä pelata liigassa kuin "satunnaisesti" ja hänen pitää hakea rutiinia juurikin mestiksessä. Meillä ei ole varaa peluuttaa Aittokalliota tällä kaudella kuin satunnaisesti. Meidän pitää laittaa parhaat voimat kentälle ettei mestis kutsu. Sami on meidän vasta kolmanneksi paras maalivahti.

Kyse on tätäkin laajemmasta kysymyksestä, jossa täytyy miettiä myös sellaisia asioita kuin seuran talous, resurssien vapauttaminen sentterihankintaan ja ensi kauden veskakuvio. Mun mietteet Aittokallion tasosta on erilaiset ja pidän häntä kenties tasokkaampana veskana kuin sinä. Mielestäni häntä voisi hyvin peluuttaa esim. Wiikmanin aisaparina lopuista reilusta 15 pelistä 1/3.

Mutta kaikki tämä jauhanta on turhaa, koska Ilves on ilmoittanut, että se ei luovu veskoistaan. Mielestäni käsittämätön päätös.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sami on meidän vasta kolmanneksi paras maalivahti.

Pitäisikin olla jonkinlainen visio siitä, että jatkuuko Ilveksen ja Samin yhteinen historia tämän kauden jälkeen vai ei. Jos se näyttää jatkuvan (ja mielestäni muutenkin), pitäisi tehdä kaikki mahdolliset toimenpiteet, että Sami on ensi kaudella kilpailemassa Ilveksen parhaan maalivahdin tittelistä, eikä enää kolmanneksi paras maalivahti. Wiikman-Toskala -kaksikon peluutusta on vaikea perustella muulla kuin sillä, että nämä jatkavat myös ensi kaudella.

Toivon, että Sami ottaa oppia mm. Ortin ja Engrenin tämän kauden kokemuksista ja jatkaa vielä Suomessa. Toki tämä ei ole hänen valintansa, mutta läpimurron yrittämiseen kannattaa lähteä maalivahtinakin vasta sen jälkeen, kun pärjää aikuisten kv-tasolla. Tuoreimpana esimerkkinä on Mikko Koskinen, joka myös ajautui korkeasta varausnumerosta huolimatta takaisin Eurooppaan. Ykköskierroksen varauksistakin ovat aiemmin palanneet maitojunalla Helenius ja Ahonen.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Siis mitä vittua oikeesti? Tuolla joukkueella ei ole pelitapaa. Eiku anteeksi, onhan. Kiekko päätyyn ja innokkaimmat perään. Wau! Kuka tuon keksi? Melkoisen taktiikkavelhon aikaansaannos.

Eipä mulla muuta. Runkosarjan loput matsit pelataan alle 5000 katsojalle. Kyllä säästäjän kelpaa.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Nyt valitus pois. Ilveksellä on kaikki hyvin. Ei mitään nähtävää, hajaantukaa, ei mitään nähtävää, jatkakaa matkaa!

Hallituksen pj kehuu lehdessä toimitusjohtajaa erinomaisesta työstä ja päävalmentaja-urheilutoimenjohtajaa hyvästä työstä vaikeassa tilanteessa. Uudeksi päävalmentajaksi on nousemassa tuore valmentajakasvo maajoukkuetasolta. Talous on hyvässä tilassa ja ensi vuodeksi taas pelaajabudjettikin kasvaa. Ilves Hockey Oy:n bisnes kukoistaa. Mitä muuta IHoy:n fani tässä voisi muka vaatia?
 

Fordél

Jäsen
Mitä muuta IHoy:n fani tässä voisi muka vaatia?

Ykkössentteriä tässä on vaadittu koko kausi, mutta siirtynee ensi kauteen. Tämä on Ilveksen versio pitkäjänteisesti joukkueen rakentamisesta: vuosi per pelipaikka. Vuonna 2030 kerätään pitkäjänteisen työn tulokset.
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joku voisi sanoa että helppo on lyötyä lyödä, mutta pari asiaa. Viime vuoden JYP-Ilves playoff sarjan jälkeen kirjoitin kaiken sen Ilves fanien hypetyksen (ihan oikeasti totta), että olette keksineet pyörän uudestaan. Pelataan omilla junnuilla ja ne kehittyvät vuosi vuodelta ja kohta ollaan huipulla. Kumpa tämä olisikin niin helppoa. Ensinnäkin, kun ne kehittyvät niin rahalla ne ostetaan muualle pelaaman. (Tämä omilla junnuila pelaaminen voi onnistua, mutta aika nappisuorituksen se vaatii) oli poikkeuksia, muistaakseni mm. Fordel epäili senttereiden kykyjä.
Tämä ei kelvannut, koska tehdään pitkiä sopimuksia jne..
Toisekseen viime kaudella ja pitkälle tätä kautta te hallitsitte lähes joka peliä (fanien mukaan). Helppoa se on kulmissa pyöriä ja pitää hyvää liikettä yllä, mutta ilman (maalintekijää, jolla on hyvä laukaus) on nyky liigassa vaikea tehdä maaleja.
Ennen kautta teillä oli n. 6 liigakelpoista pakkiparia. Silloin kirjoitin jonnekkin, että mekin voitaisii listata vaikka JYP + Akatemia + A-Junnut ja saadaan 18 pakkia "liigakelpoista pakkia". Tosiasia on että, meilläkin on vain 4 pakkia jotka todellisuudessa pärjää edes jotenkin Sm-liigassa. OK, teidän valmennus ei ole onnistunut, sitä "heikolla" materiaalilla pelaava joukkue tarvitsee (esim. Saipa, joo Saipa fanit ovat eri mieltä).
Positiivistä tässä on se, että aikaa on vielä valmennuksella.
Kaikkea hyvää loppupeleihin ja pistäkää peli uomiin. JYPIn voitatte kuitenkin lopuissa keskinäisissä. Tsemiä perinteikkäälle seuralle.
 
Viimeksi muokattu:

wolfram

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
On se niin mukavaa olla Ilves-fani. Ei ainakaan ole yksitoikkoista eikä mikään ole koskaan varmaa. No, ehkä sitä sanomaa vaan ei osaa tulkita oikein, eli kun haetaan sentteriä niin myydäänkin hyökkääjä ja pakki. Toivotaan nyt ettei suunnitelmissa ole lisää vahvistuksia, tulee karsinnoissa vähän turhan tiukkaa.
Tosin taitaa tulla nytkin, mutta voihan sitä aina sanoa että kyllä me peliä hallittiin, jäi vaan ne maalit puuttumaan. Tätähän se on ollut pitkään. Mitäs palstaveljet arvelee, kuinka helppo on kasata ensi kaudelle joukkue? Onhan se tuleville pelaajillekin jännää, tule meille pelaamaan, katellaan sitten keväällä ketä meillä pelaa ja missä sarjassa.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Kuuletteko pojjaat, meille nauraa puhelinlangoilla roikkuvat variksetkin.

Seppo hei, hyvä duuni!

Eipä sillä. Ei tuo Glennin lähtö harmita. Sieltä saadaan nyt nostettua omia nuoria kokoonpanoon. Se ei kuitenkaan ole hyvä juttu, että tässä viedään sen vähäisenkin uskottavuuden viimeiset rippeet.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Onhan se tuleville pelaajillekin jännää, tule meille pelaamaan, katellaan sitten keväällä ketä meillä pelaa ja missä sarjassa.

Kun tulee Ilvekseen pelaamaan, voi hyvin suurella todennäköisyydellä päästä pelaamaan playoffseja. Toisen joukkueen väreissä tosin, mut POffit on aina POffit.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Jahas, eiköhän se ole sitten ihan virallisesti tyhjennysmyynnit menossa. Hävetkää koko johto.

Nimillä ei ole oikeastaan edes väliä enää kun viesti luovuttamisesta on lähetetty.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Sitä kehuttua avoimuutta on vaikea löytää etsimälläkään. Haastatteluissa annetaan tietoa, joka osoittautuu myöhemmin valheelliseksi ja tiedottaminen on muutenkin lähinnä olematonta.

Esimerkiksi nyt moni kannattaja varmasti haluaisi kuulla perusteet tähän tyhjennykseen. Millään ilveellä Glennin tapauksessa kun syynä eivät ole pelilliset asiat.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Me voitais vielä ottaa Masi, teillä kun näyttää olevan joku Tammi-Ale.

Miksi Glenn sai lähteä, oli kuitenkin ihan OK?
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Esimerkiksi nyt moni kannattaja varmasti haluaisi kuulla perusteet tähän tyhjennykseen. Millään ilveellä Glennin tapauksessa kun syynä eivät ole pelilliset asiat.
Taloudelliset syyt (tai ei kai tuo mikään uutinen sinällään ole). Puolisuljettu liiga tarkottaa nyt sitä että häntäpää pistää ne kaveri pihalle joista saa ok hinnan tai ovat muuten vaan kalliita. Sit nostetaan muutama nuori lisää nippuun ja odotellaa karsintoja. Eihän tää oikein ketään palvele, varsinkaan joukkueen fania tai satunnaista kiekkokatsojaa.

Jos vielä porukkaa lähtee niin voi olla vaikea saada porukkaa katsomoihin, sekin vaikuttaa taloudelliseen puoleen. Ainiin, ne kausikorttilaisten rahat on jo saatu...

Onneksi on edes jonkulaiset karsinnat kauden lopussa niin pajatsoa ei voi ihan kokonaan tyhjätä,muuten sieltä lähtis Niinimäet, Järventiet ja Toskalatkin.
 

Santiago

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jaahas. Se on sitten virallisesti isketty hanskat tiskiin. Hyvä.

Tämänkin kauden mentyä totaalisesti penkin alle, toivon ensimmäistä kertaa koko sydämestäni, että karsinnoissa tulee nyt noutaja. Ja sen jälkeen tietysti sitä, että tämä puuhasteleva hyvävelikerho ei jaksa innostua Mestiksestä, vaan saadaan uudet ukot puikkoihin. Tällä johtoporukalla tästä hommasta _ei_voi_koskaan_ikinä_tulla_yhtään_mitään_.
 

Aapo79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hävettää

Tämä ei ole Hiitelän vika. Syy on aivan jossain muualla. Miten voi ylimmän johdon toiminta olla näin luokatonta. Miinusta tehdään joka vuosi ja tämä ei todellakaan ole parantumassa ilman konkurssia. Syy on joko hallituksessa tai TJ:ssä. Annetuilla faktoilla Honkalehdon Ilves on ollut esimerkillinen organisaatio tähän nykyiseen Raunion projektiin verrattuna. Hävettää! Hävettää! ja vielä kerrän HÄVETTÄÄ!!!!!
 

Pianisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tammikuun tyhjennysmyynti.

Onko olemassa jo ennakolta joku kabinettipäätös että liigasta ei tiputa mestikseen? Teidän päälliköt myy hyviä ukkoja pois vaikka karsinnat näyttää höökivän päälle? Mä olen seurannut Sportin pelejä ja siellä on tappofiilis päällä.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Missäs nyt on ne tupsukorva-huutelijat, jotka tulivat SaiPa-ketjuun julistamaan tyhjennysmyyntiä silloin kun Lintner kaupattiin Lukkoon? Tässä on nyt pitkään ja kärsivällisesti odotettu koska Kaukosäädin käy viskaamassa sen Koistisen paitansa Hakametsän jäälle, mutta tätä menoahan mies joutuu kohta kippaamaan koko vaatekaappinsa sisällön Ilveksen vaihtoaitioon.

Nyt vedetään meinaan aika reikä päässä siellä, tämmönen täydellisen luovutuksen signaali tässä vaiheessa kautta voi murentaa muutenkin päin persettä pelaavan joukkueen itseluottamuksen täysin olemattomaksi. Käy vielä kylmät kun joku Sport tulee into piukeana kylään keväämmällä.

Ei siinä, SaiPan näkökulmasta tämä on helpottava asia, Ilveshän ei enää jumbopaikalta meinaan pois nouse, joten inhottava karsintapeikko voi pakata kamansa ja muuttaa Hakametsään kevättä vartomaan.
 

Fordél

Jäsen
Pelataan omilla junnuilla ja ne kehittyvät vuosi vuodelta ja kohta ollaan huipulla. Kumpa tämä olisikin niin helppoa. Ensinnäkin, kun ne kehittyvät niin rahalla ne ostetaan muualle pelaaman. (Tämä omilla junnuila pelaaminen voi onnistua, mutta aika nappisuorituksen se vaatii) oli poikkeuksia, muistaakseni mm. Fordel epäili senttereiden kykyjä.
Tämä ei kelvannut, koska tehdään pitkiä sopimuksia jne...

Kyllä, ihmettelin kevään ja kesän aikana Ilveksen joukkueen kasaamista, jossa oli paljon hyvää, mutta sitten jotain ihan käsittämättömiä juttuja. Ne tiivistyi kolmeen kohtaan:

1. Liiallinen buukkaus maalivahtiosastolla (odotin, että joku kolmikosta myydään kesän aikana pois)
2. Liiallinen buukkaus pakkiosastolla
3. Liian vähän panostuksia sentteriosastoon, joka johtui em. kohdista.

Eäilin ennen kaikkea Myttysen mahdollisuuksia kakkossentterinä. Tilalle ehdottelin pitkään Sami Sandelli tai edes Tero Koskirantaa, joka näin jälkiviisaana olisi ollut ihan hyvä haku, varsinkin Ilveksen nykyiseen pelitapaan.

Nyt eletään tammikuun loppua ja näistä kohdista on saatu korjausta vain 2. kohtaan (Kangasniemen tulo ei paikannut 3. kohtaa). Sen sijaan maalivahtiosastolle ei aiota edes tehdä mitään ja sentteriosastonkin täydentäminen todellisella vahvistuksella näyttää olevan liian kova tehtävä Hiitelälle. Vaikka se sentteri tulisi niin hän tulee ihan liian myöhään ajatellen runkosarjaa. Peli alkaa olla menetetty ja vahvistus tulisi vain karsintoja varten.

Tyhjennysmyyntikin tuo vain huonoa imagoa Ilvekselle. Sekin olisi voitu välttää, jos joukkue olisi jo alunperin kasattu järkevästi.

Kaiken kaikkiaan hyvin epäpätevää toimintaa johdolta. Normaalisti tämän pitäisi tietää henkilövaihdoksia, mutta Ilveksessä kaikki jatkuu. Raipekin saa ilmeisesti jatkosopimuksen. Aivan käsittämätöntä toimintaa. Edelleen Ilveksen ongelma on edelleen:

Piiri pieni pyörii
Raipe, Meskanen ja Hiitelä siinä hyörii,
Fanit sanoo so so so
Ilveksen johto no no no
 

Aapo79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Missäs nyt on ne tupsukorva-huutelijat, jotka tulivat SaiPa-ketjuun julistamaan tyhjennysmyyntiä silloin kun Lintner kaupattiin Lukkoon? Tässä on nyt pitkään ja kärsivällisesti odotettu koska Kaukosäädin käy viskaamassa sen Koistisen paitansa Hakametsän jäälle, mutta tätä menoahan mies joutuu kohta kippaamaan koko vaatekaappinsa sisällön Ilveksen vaihtoaitioon.

Nyt vedetään meinaan aika reikä päässä siellä, tämmönen täydellisen luovutuksen signaali tässä vaiheessa kautta voi murentaa muutenkin päin persettä pelaavan joukkueen itseluottamuksen täysin olemattomaksi. Käy vielä kylmät kun joku Sport tulee into piukeana kylään keväämmällä.

Ei siinä, SaiPan näkökulmasta tämä on helpottava asia, Ilveshän ei enää jumbopaikalta meinaan pois nouse, joten inhottava karsintapeikko voi pakata kamansa ja muuttaa Hakametsään kevättä vartomaan.

Hienoa että tulet tuhansille Ilves kannattajille kertomaan mielipiteesi yhden tai kahden Ilves kannattajan tyhmistä kommenteista! Asian voisi toki kertoa myös YV:nä? Tai kommentoida ketjuun jossa asiasta puidaan? Hienoa on myös lukea rivien välistä yleistys, että tämä olisi valtaosan mielipide! Mielestäni tämä ratkaisu on Ilveksen historian noloin ja toivon, ettei Ilves tule enää ikinä tekemään vastaavia ratkaisuja.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Missäs nyt on ne tupsukorva-huutelijat, jotka tulivat SaiPa-ketjuun julistamaan tyhjennysmyyntiä silloin kun Lintner kaupattiin Lukkoon?

Ei siinä, SaiPan näkökulmasta tämä on helpottava asia, Ilveshän ei enää jumbopaikalta meinaan pois nouse, joten inhottava karsintapeikko voi pakata kamansa ja muuttaa Hakametsään kevättä vartomaan.

Vaikka myytäis koko Tampere, ei SaiPa pääse pelaamaan pudotuspelejä tälläKÄÄN kaudella. Oliko muuta?

Mahtava meno, tiukka etukeno. Kiimaiset karsinnat edessä. Tätähän uumoilin jo viime keväänä. Ikävä homma, että osui ja upposi. Hyvä puoli tässä on se, että en omista kausikorttia. Saattaisin kokea tulleeni silmään kustuksi.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hienoa että tulet tuhansille Ilves kannattajille kertomaan mielipiteesi yhden tai kahden Ilves kannattajan tyhmistä kommenteista! Asian voisi toki kertoa myös YV:nä? Tai kommentoida ketjuun jossa asiasta puidaan? Hienoa on myös lukea rivien välistä yleistys, että tämä olisi valtaosan mielipide! Mielestäni tämä ratkaisu on Ilveksen historian noloin ja toivon, ettei Ilves tule enää ikinä tekemään vastaavia ratkaisuja.

Rivienvälistälukutaitosi on puutteellinen, kuittailen kyllä juurikin vain niille yksilöille jotka tuli SaiPa-ketjuun huutelemaan, en muista nimimerkkejä enkä välitä niitä etsiäkään mutta jospa tänne ketjuun laitettuna viesti menisi perille. Toki, lapsellistahan tämä on näinkin, mutta en minä muuhunkaan kykene.

Samalla halusin tuoda ilmi huoleni siitä, että tämmöiset ratkaisut saattaa pahimmassa skenaariossa tarkoittaa sitä, että ensi kaudella SM-liigaa pelaa vain yksi joukkue Tompereelta, se porkkanahousuinen ryhmä meinaan. Nämä tyhjennysmyynnit - joihin SaiPakin aikanaan sortui - oli noloja jo silloin kun liiga oli suljettu, mutta karsintapeikon uhatessa tämmöinen on nolouden lisäksi helvetin vaarallista ja typerää touhua. Kannattaako säästää muutamia pennosia sen uhalla että seuraava vuosikymmen pyristellään Mestiksessä?

Eikös teillä vielä ole se joku helvetin rikas Gyllenberg omistamassa koko puulaakia, vihaako se runkku Ilvestä ja jääkiekkoa vai miksi se antaa tällaista tapahtua?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös