Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Mikko Mäenpää JYP-nutussa

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Kuokkalan Kone, 14.08.2014 klo 17.12.

 1. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  Uskon Mäenpään vielä parantavan paljon, enkä olisi vielä viemässä häntä teloituskomppanian eteen.Kunhan saadaan muutama peli enemmän alle niin alkaa ajoitukset toimia paremmin.

  Hyökkäys siinä enemmän on ollut tuuliajolla, Perriniltä vaikeita ratkaisuja jatkuvasti, Huba ja Jaatinen ajautuu jatkuvasti mahdottomiin syöttöpaikkoihin. Tämän kentän peli vaatii kyllä vielä paljon hiomista.

  Pakeista Luoman peli on kyllä eniten sekaisin, eilenkin oli jatkuvasti myöhässä tilanteista, hitauden ja väärän sijoittautumisen takia.Nostaisin Kemiläisen Luoman tilalle heti kun on terve. Luoma voisi harjoitella Akatemiassa syksyn, jos nyt mitään auttaisi.
   
 2. Alvajärven Urho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal
  Lainaus:
  Kyllä se määrittää yllättävän paljon. Esimerkiksi jalalla on pirun hankala tuoda ylös laadukkaasti, jos pelikaverit ovat pelikirjan mukaisesti syöttämättömässä paikassa, silloinhan vastustajan karvaaja uskaltaa rynniä täysillä iholle. Jos taas on pienikin sauma syöttää karvaajan ohi, karvaaja ei tule niin rohkeasti ettei pelaa itseään pihalle. Sama homma syötöissä - laadukkaita syöttösuuntia pitää olla vapaana kaksi tai kolme, muuten tuo yksikin syöttösuunta on mahdoton toteuttaa laadukkaasti.

  Ja sitten ihan hypoteettinen kysymys: mistähän se mahtaa johtua, että kiekollisesti taitavimmat pakkimme parin viime kauden ajalta - Näkyvä, Mäenpää, Salcido ja Luoma (kyllä, lasken Luoman tähän koska hänellä on kuitenkin historiaa asiasta) - alisuorittavat pakeista kaikista eniten? Etsisin syytä sieltä vaihtoaitiosta, eräästä kaljupäisestä kaverista.
   
 3. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Tämä on ihan totta, mutta tätä en tarkoittanut kun puhuin Mäenpään kehnoista ratkaisusta. Syöttöpelaamisen suhteen puhuin ratkaisuista kun hän on jo spotannut kohteen kenelle syöttää. Näissä tuon tason kaverille on sattunut yllättävän helppoja virheitä. Mutta kuten täälläkin sanottu, parantaa Mäenpää varmasti. Toivottavasti se tapahtuu vain hyvin pian, sillä joukkue tarvitsee sitä kipeästi.
   
 4. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Vedetään nyt tuplat peräkkäin, mutta ihan sama.

  Tällainen lottovoitto nyky-JYPissä hukataan täysin nykyisellä menolla. Ei kohdistu pelkästään Mäenpäähän, mutta tänään oli varsin karmeaa katsoa kun pakki lähti ihmetellen omista nostamaan jalalla ja hakemaan sitä ensimmäistä syöttöä. Ensimmäinen syöttö tapahtui vähän ennen keskialuetta ja ratkaisut olivat karmeaa katsottavaa. Mäenpään ratkaisuissa näkyi tänään epätoivo ja tämä oli todella huolestuttavaa.

  Ikävimpänä piirteenä pidän sitä miten tilastoniilot tulevat varmasti vielä 10 peliä myöhemminkin toitottamaan Mäenpään pistesaldoa. Tällä menolla niiden saldo on pari tyhjää maalia sekä kymmenkunta täysin turhaa kakkossyöttöä. Sama periaate kuin siinä että hävittiin peli vain parilla maalilla vaikka noustiinkin ihan kivasti muutaman maalin takaa melkein rinnalle.

  Ja Mäenpään kohdalla puhutaan kaverista joka voisi paremmalla itseluottamustasolla dominoida isontunutta hyökkäysaluetta sekä aiheuttaa vastustajalle jatkuvaa päänvaivaa ratkaisuillaan. Tällä tavoin hän olisi myös se supervahvistus millä statuksella tänne tulikin. Tällä tavoin hän oikeasti auttaisi joukkuetta. Voittamaan ja pyrkimään siihen aidosti.
   
 5. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  Aika erikoinen näkökanta, että kymmenkunta tehtyä maalia ovat turhia. Vetää maton alta kaikelta kirjoitukselta minusta.
   
 6. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Lue uudestaan. Ja lue mitä tarkoitin ja missä yhteydessä. Tuo oli kuitti lähinnä sille posiporukalle joka muutenkin näkee kaikessa yksittäisessä hyvää näkemättä isoa kuvaa hetkeäkään.

  Ja onko sinun mielestäsi erityisen hyvä jos 10 peliä myöhemmin onanoidaan Mäenpään kymmenellä kakkossyötöllä? Minusta ei niinkään.
   
 7. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  Lainaus:
  Pettymyshän Mäenpää on ollut ja mielestäni hyvä verrokki löytyy viime kauden Salcidosta. Mutta missään yhteydessä ei voi sanoa, että vajaa kymmenen prosenttia kauden tehdyistä maaleista on ollut turhia. Tässä tapauksessa et edes tainnut tarkoittaa koko kauden osalta. Mäenpäältä tulee odottaa huomattavaa petraamista peruspeliin, kuten monelta muultakin. Tänään hävittiin hyvälle joukkueelle lähinnä maalivahtipelissä ja viimeistelytehokkuudessa. Pelillisesti ei oltu jäljessä hyvää taistelevaa joukkuetta vastaan kuin hetkittäin. Minua harmittaa se, ettei mistään voida löytää mitään positiivista, vaan kaikki on aina paskaa. En minäkään Virtasesta välitä ja vaihtaisin mieluusti Paskansyöjään tai vaikka Jaloseen, mutta nyt mennään näillä. Siinä turhautuu vaan entistäkin enemmän jos ei edes yritä nähdä muuta kuin negan.
   
 8. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Pahoitellaan ensialkuun pientä offailua.

  Lainaus:
  Tarkoitin vain ja ainoastaan sitä ettei nykymeno tule muuttumaan kun ei ole tehnyt sitä yli vuoden aikana kun hetkittäin. Oli kyseessä joukkue tai fanit. Pelitapa tai yksilöt. Ja tarkoitin ketjuun liittyvänä pääpointtina sitä miten Mäenpäästä mitattaisiin paremmalla koutsilla paljon enemmän irti.

  Lainaus:
  Tänään hävittiin helvetin huonoon valmistautumiseen ja 4-1 kotijoukkueelle menneeseen ensimmäiseen erään. Tänään(tarkemmin sanottuna eilen, köh) hävittiin siihen samaan tarinaan mitä olemme jo yli vuoden todistaneet. Kerhoa vastaan löytyi hetkittäin isoakin asennetta, mutta seuraavassa pelissä täydellinen sulaminen alkoi ensimmäisessä erässä. Lue: se ratkaiseva sulaminen kun puhutaan oikeasti ottelun voittoon pyrkimisessä.

  Lainaus:
  Minä olen nähnyt nyky-JYPissä hyvää sen verran mitä siinä oikeasti on ollut nähtävissä. Olen tällä alkukaudellakin kehunut tiettyjä yksilöitä ja paljon. Yksittäistä hyvää täällä on, mutta isossa kuvassa ei niinkään. Jälkimmäinen määrittää sen missä joukkue on kun aletaan ratkomaan oikeita sijoituksia. Tällöin nousee esiin vain ja ainoastaan se oleellisin ongelma.
   
 9. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Homma toimi eilen lähes kaikilta osin hyvin, mutta eikö tämä yksi vitunurpo pilannut elämykseni. Melkein toivoisi että noin perseilevällä c-junnujen tyylillä pelatun tilanteen jälkeen tulisi pitkä saigoni. Käsittämätön ei-vittu-mihinkään tarkoitettu rystylätty ja sen perään silmät umpeen. Uskomatonta että tämä kaveri on pelannut KHL-finaaleja.
   
 10. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Zay Westin vihanhallinta
  ei kestä täyttä 60 minuuttista. Kirjoitukset ovat saaneet sävyn, joka viittaa jääkiekon ulkopuolisiin ongelmiin.

  Ei tällä kertaa muuta.
   
 11. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Aika rohkeaa väittää näin ihmisestä jota ei tunne. Toisaalta myös todella säälittävää huudella tällaista offia julkisesti. Tämä onkin jo siirtynyt valtaa pitävien päätettäväksi.

  Ei tällä kertaa muuta.
   
 12. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Tiedostin riskin. Mielenkiintoista, että käytettyäsi kommentoimassani viestissä ilmausta "vitunurpo" katsot voivasi asettua moraalisesti yläpuolelleni.

  Täältä tähän. En tiedä kuinka pitkäksi aikaa, mutta oli sen arvoista.
   
 13. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Tämän verran vielä offia. En ymmärrä hyökkäystäsi(alunperinkään), mutta pidän erittäin reppanamaisena toimintana(huom. toimintaa reppanamaisena, en kirjoittajaa) jos viestiketjun aiheeseen liittyen ei ole mitään muuta annettavaa kuin vastakirjoittajalle vittuileminen. Samaan kategoriaan menee ettei uskalla tällaista asiaa jakaa henkilölle henkilökohtaisesti vaan pitää yrittää hakea jotain ihme vertaistulitukea jakamalla moinen julkisesti.

  Pidän kuitenkin kantani Mikko Mäenpään eilisessä toiminnassa. Ammattikiekkoilija ei voi pelata tilannetta noin.
   
 14. Ritola#24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ompahan ollut Mäenpää huono, huonoimpia pakkeja JYP:ssä. Viivalla hirveä hasardi ja vastusta joko karkaa tai on karkaamassa kokoajan. Alkukausi meni opetellessa, sitten tuli loukkaantuminen. JYP:ssä menee nykyään niin, että kun ollaan 1kk pois menee 2-3 kk ennen kuin ollaan pelikunnossa. Jotain tehdään todella väärin, eikö kuntouteta/harjoitella ollenkaan loukkaantumisen ajalla?

  Tulee Salcidoakin ikävä....... pahintahan tässä on se, että on varmasti kallis mies. Jos pelaaminen/liike on tuolla tasolla (todella ylimielistä rajallisiin taitoihin nähden), ei muuta kuin akatemiaan.
   
 15. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Noh joo ei ole ollut sillä tasolla mitä odotettu, mutta pitää tosiaan muistaa että oli hetken loukkaantuneena ja pelannut huimat 7 ottelua nyt. 2 ottelua loukkaantumisen jälkeen. Tilastot ei toki kaikkea kerro, mutta ei noin hyökkääväksi pakiksi kuitenkaan 1+5 tehot huonotkaan ole. Toki +- pakkasella ja pitäisi kiekkovarmuutta olla enemmän, mutta itse väitän että ei tarvii edes paljoa parantaa niin hyvinkin olla postilaatikossa useampia tarjouksia Venäjän suunalta. Aika paljon siinä on myös Kemiläisen otteet vierellä ailahdellut puoleen ja toiseen. Tiedä sitten kumpi ruokii kumpaa.
   
 16. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Jopas nyt on Ritola#24 taas ylireagoimassa, kun kaveri pelannut pari peliä pitkähkön loukkaantumisen jälkeen. Ei ole joo täydellisesti mennyt, mutta kyllä Mäenpää on väläytellyt osaamistaan etenkin hyökkäyspäässä muutamaan otteeseen. En todellakaan odottanut Mäenpäältä tämän kummempaa esitystä heti loukkaantumisen jälkeen ja on takuuvarmaa, että mies tulee parantamaan vielä paljon.

  En tykkää tuijotella tilastoihin, mutta jos pakki tekee 7. ottelussa tehot 1+5, niin eiköhän jossain ole myös onnistuttu?

  Akatemiaan huutelut tässä tilanteessa täytyy olla jotain huonoa huumoria. Ihan oikeesti nyt, jotain rajaa näihin.
   
 17. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
 18. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Eivätkö vain olekin nuo tilastot pakin kohdalla ihan hyvät argumentoinnin keinot? Ja niihin onkin ihan luvallista nojata. Toisten kohdalla tehotilastoon ja toisten kohdalla pistetilastoon.

  Mäenpään peli löytyy aivan varmasti kunhan nyt saa oman aikansa rummuttaa ja päästä ytimeen. Nyt kun vain pitää valot päällä&pysyy terveenä ja hyvä tulee.
   
 19. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kuten jutussa mainitaan, niin Mäenpää ei halunnut palata Habarovskiin. Eiköhän hänelle riittänyt yksi kausi sitä matkustamista.
   
 20. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tottakai tilastot kertovat aina jostain, mutta niihin on pakkien kohdalla nojattava hyvin varovaisesti. Joku toinen vetäisi Mäenpään pisteistä sellaisen johtopäätöksen, että mies on ollut joukkueen ja ehkä jopa koko liigan paras pakki. Näistä Mäenpää on kuitenkin vielä kaukana, eikä ole suuremmin onnistunut muussa kuin pisteiden teossa, vaikka väläytellyt onkin taitojaan muutamaan kertaan.

  Nostin pisteet esille vain sen takia, että halusin korostaa näkemystäni siitä, että Mäenpäätä ei todellakaan missään tapauksessa pitäisi heittää akatemian puolelle näiden näyttöjen perusteella. Jos tekee tuon verran pisteitä pelimäärään nähden, niin ansaitsee ainakin jatkaa joukkueen kokoonpanossa, sillä eivät ne pisteet kuitenkaan tyhjästä yleensä tule.
   
 21. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Toki pakkien tilastoja tuijottaessa pitää olla asiat perspektiivissä, mutta kyllä ne isompien ottelumäärien toteutuessa aika totuudenmukaisia ovat. Ellei nyt pakki satu pelaamaan jossain ääripään joukkueessa, ala Buffalo Sabres tuolla rapakon takana. JYP on kuitenkin ihan laadukas joukkue tässä kotoisessa liigassa ja mielestäni pakkejamme voi hyvin arvottaa myös tilastojen kautta(ei siis täysin, tietenkään). Ensisijaisesti katsotaan kuitenkin niitä pelejä. Sitten katsotaan tiettyjen pakkiprofiilien osalta tehopisteitä ja tiettyjen osalta tehotilastoa. Minä tilaan Mäenpäältä tehopisteitä ja ropinan käydessä hyväksyn nihkeämmän tehotilaston.
   
 22. Ritola#24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Onhan minulla nyt eri lasit arvioitaessa esim. Samu Nikua tai Valtteri Kemiläistä kuin Mikko Mäenpäätä. Viestinii tuli ruotsin reissun jälkeen, jonne ei ikinä olisi saanut ottaa mäenpäätä mukaan. Ammattimiehen olisi pitänyt tietää, jos ei ole kunnossa. Kirsikkana aloitti ruotsalaisten takaa-ajon päästämällä miehen puhtaasti läpi.

  Alkukaudesta Mäenpää ei ollut kunnossa, eikä loukkaantumisen jälkeen, mutta toivottavasti kohta on.
  (tässäkin henkilökohtaisesti luulen, että ammattimiehen peli normalisoituu nopeammin tauon jälkeen kuin perusjampan)
  On kuitenkin tällä hetkellä ainoa JYP:n puolustaja, joka on tehotilastossa pakkasella. Pelaa jotenkin riskialttiisti, eihän se voi niin olla, että pitää pelätä kun mies on kentällä?

  Vastapainona on tehnyt 1+7 kymmeneen peliin, mikä on todella hyvä. Olen nähnyt miehen pelaavan huikella tasolla, toivottavasti pääsee sinne pikkuhiljaa. Silloin on sarjan TOP 3 puolustaja.
   
 23. mikkekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Murskavoitto tai tappio ilman itkua jälkikäteen
  Missä on Mikko kun ei ole kokoonpanossa Ässäpelissä?

  Olen itse ollut hieman pettynyt Mikon alkukauteen. On ollu aika virhealtista ja usein on isojen pelaajien selän takana. Myös avauspelaaminen on ollut vaillinaista. Kaikesta tekemisestä näkee, että ei ole itsekään tyytyväinen ja jotenkin tuntuu, että erityisesti miehen omat odotukset ovat olleet paljon kovemmat. Usein on Mikolla ärräpäitä tullut vaihtoon mennessä jonkun ison tai pienemmän virheen jälkeen. No on ainakin potentiaalia käyttämättä, jos pelaa kauden loppuun JYPissä (näillä otteilla ei varmaan KHL vie miestä, mutta toivottavasti parantaa)
   
 24. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Onkohan Mikolla nuha vai lieneekö tämänkertainen visiitti jo päätöksessään? Vai normi vilttipäivä?
   
 25. Vanhapuuma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYPinkylä, Green Bay Packers, HJK
  En oikein jaksa uskoa, että Virtasella on munaa pistää Mäenpäätä vilttiin. Enkä kyllä näe siinä olevan mitään järkeäkään, eiköhän kaikki nyt ole kumminkin yhtä mieltä siitä, että Mäenpää ei ole vielä parastaan esittänyt. Tuskinpa on mies itsekään tyytyväinen otteisiinsa. Siksi tarvitaan ennemminkin lisää pelejä alle kuin joitakin "motivaatioreissuja" poppariosastolla. Minä nyt olen suhteellisen kärsivällinen vielä tällä hetkellä Mäenpään suhteen, vaikka todella vaihtelevasti on pelannut. Loukkaantumiset nyt eivät varmasti ole auttaneet tähän.

  Jossakin haastattelussahan Mäenpää mainitsi siitä, kuinka KHL:ssä peli oli paljon "loogisempaa", minkä voin itse asiassa hyvin kuvitella. Liiga on varmasti enemmän suoraviivaisempaa koheltamista ja kamppailupelaamista, joten tietyssä mielessä ymmärrän pelaajan näkökulmasta tämän eron. Mutta ei sen taakse nyt voi tietystikään piiloutua, kyse nyt ei kuitenkaan ole ulkomaalaisesta pelaajasta, jolle pelillinen tyyli tulisi täytenä yllätyksenä.

  Epäilisin pientä flunssaa, tuskinpa KHL-peikko tämänhetkistä Mäenpäätä vielä vie.