Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Mikko Mäenpää JYP-nutussa

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Kuokkalan Kone, 14.08.2014 klo 17.12.

 1. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Duvie Westcottin lämäriä ei sovi unohtaa kun alkoi tosissaan pelaamaan. Suoraan syötöstä lämäri joka oli todella kova ja vieläpä tarkkakin. Mikko Viitasen lämäri on kova, mutta yleensä epätarkka. Paitsi pudotuspeleissä. Mäenpää on kyllä hyvä lisä JYPin ylivoiman viivalle mutta myös muutenkin sillä hän on hyvä myös omassa päässä.
   
 2. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Nypsi toki yhtä häviöl yössä as usual. Ei mitään kykyä lukea muita viestejä ja vielä luulee olevansa so nokkeluus vaikkei kyky luetun tekstin ymmärtämiseen ihan onnaa. Nypsi: kartalle nyt, kitöös

  Tutustu nyt hyvä mies siihen Mäenpään sopimukseen sisältöineen.
   
 3. Nypsi Jäsen

  Lainaus:
  Tietenkin Mäenpää voi lähteä kesken kauden, mutta tällä hetkellä hän on JYP:n pelaaja, vaikka sinäkin täällä taisit julistaa ettei Mäenpää tule JYP:iin jos hänellä on yhtään urheilullista kunnianhimoa tsjp.
   
 4. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Kannattaa tosiaan lukea niitä kirjoituksia, vaikka omanikaan ei äidinkielellisesti aina loista. Mäenpään tulon olin ottamassa tietenkin innolla vastaan ja pitämässä kaverin sopimusta suurena yllätyksenä. Motiivi toki oli sanomattakin selvä jos hän tänne sainaa.

  Urheilullisesta ja taloudellisesta kunnianhimosta ei tarvitse mitään keskustelua käydä, koska sopimus itsessään kertoo pelaajan halusta löytää sopimus kovemman tason liigasta ja sitä kautta saada isompaa tilipussia. Juuri niitä asioita mitä joku yritti selitellä "ei raha kaikkea merkitse, perhekin täällä" -tuuballa. Jos JYP ja tämä kylä on niin ainutlaatuinen paikka(perhekin täällä), miksi vaatia vain yksivuotiseen paperiin optiota ulkomaille? Niinpä.
   
 5. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Eihän tuossa Mäenpään vaatimassa optiossa mitään kummallista ole. Mies parhaassa iässä ja silloin pitää takoa kun on vielä kysyntää. Kummallista kunnianhimottomuutta jos ei näin ajattelisi.
   
 6. Jupa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Mielestäni JYP myös itse pyrkii siihen, että tehdyissä sopimuksissa on purkuehtoja. Tuntematta toki miten Mäenpään kohdalla on eli onko mahdollista siirtokorvausta.

  Pienenä seurana JYPin kannattaa siis "ei sota yhtä miestä kaipaa" -hengessä asettaa raja pelaajalle, minkä maksamalla siirto on JYPin näkökulmasta nettona plussalla. Immosen ja Wallinheimon caset esimerkkejä tästä ja lähtihän Pihlströmkin mestaruusvuonna ennen kevättä joukkueesta.

  Jupa
   
 7. Zen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Siis eikös Immosen ja Wallinheimon sopparit nimenomaan poikkea Mäenpään sopimuksesta? Jyp pääsi Neuvottelemaan purku hinnasta, eikä ollut mikään pakko päästää heitä.

  Nyt kun PELAAJA on vaatinut ehdon päästä kesken kauden, voisi olettaa purkurahan minimaalinen. Jos pelaaja todella vielä haluaa lähteä niin ei hän rahallista estettä siihen huoli.
   
 8. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Olet oikeassa. Immosen ja Wallinheimon myynnit tapahtuivat neuvottelemalla. Näiden jälkeen on tullut näipä myyntipykäliä joka määrittää myyntihinnan. JYPin kohdalla näitä on käytetty ainakin Pihlströmin, Tuppuraisen ja Tuokkolan tapauksissa. Antin ja Janin kohdalla hinta ylitti 100k€, Tuokkolan kohdalla se oli muistaakseni alle 100k€. Voisin näiden perusteella olettaa että Mäenpään purkupykälä on päälle 100k€.
   
 9. Joe Plop Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  KSML:n uutisessa aiheella spekuloitiin ja nimenomaan niin että jos Mäenpään sopparin joku haluaa niin hinta on merkttävä... Tuskin kuitenkaan mikään Immosen ja Sinkun veroinen mutta ihan varmasti sellainen että sillä korvauksella saa hankittua vastaavan tasoisen pelimiehen tilalle. Vaikka JYP on organisaationa tehnyt viime aikoina joitain virheitäkin niin en millään jaksa uskoa että Seppänen on niin kujalla että tekisi kenenkään Mäenpään tasoisen kaverin kanssa sellaista paperia josta pääsee eroon vain ilmoittamalla että "kiitti, moro... Lähden Moskovaan..."
   
 10. Nypsi Jäsen

  Lainaus:
  Niin, kuten täällä on kirjoitettukin, niin kyllä JYP ihan hyvän korvauksen saa, jos Mäenpää lähtee muualle kesken kauden, joten en näe mikä tässä sopimuskuviossa on erikoista. Itse en ole edes kirjoittanut missään vaiheessa, että JYP ja Jyväskylä olisivat mikään ainutlaatuinen paikka, pointtini on ollut se, etteivät pelaajat näe JYP:n organisaation ja seuran olevan niin laskusuunnassa, mitä moni täällä kirjoitteleva näkee. Mäenpää olisi varmasti voinut mennä aika moneen muuhunkin seuraan vastaavilla sopimusehdoilla, mutta päätti tulla JYP:iin ja hyvä niin.
   
 11. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Mäenpään kohdalla isoin tekijä oli ympäristö. Hän kokee Jyväskylän kotikaupungikseen ja hänen ystäväpiirinsä koostuu pääosin jyväskyläläisistä ihmisistä. Tässä kohtaa ei pidä vetää johtopäätöstä että JYP vetäisi pelaajia normaalisti. Onhan se nähty ettei varsinaisesti vedä. Ja kuitenkin, Mäenpää halusi vuoden sopimukseensa ulosostopykälän. Kertoo sekin jotain. Hienoa kuitenkin että pelaa JYPissä alkavalla kaudella.
   
 12. Kulpertto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
  Muutaman kerran Mäenpäätä vietiin 1vs1 tilanteissa eilen kuin mätääkukkoo.
  Muunmuassa Kuusela vei ylipelaavan Mäenpään ihan solmuun, mutta maalia ei siittä tehnyt.
  Tapparan ensimmäinen maali syntyi siittä kun Mäenpääntä vietiin 1vs1 tilanteessa huolella.
  Tästä aivan turha vetää kuitenkaan mitään johtopäätöksiä, tulee olemaan kovimpia pakki siirtoja. Aattelin kuitenkin vaan tylsyyttäni kirjoittaa jotain.
   
 13. Zen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Pihlströmillä kuitenkin useamman vuoden sopimus ja oli näin sitoutunut joukkueeseen.Vanhojen uutisten/keskusteluiden mukaan Tuokkolalla ei ollut KHL-pykälää ja Tuppurainenkin pelannut monta vuotta JYPissä ja lähti vasta kauden jälkeen.

  Vituttaa vain kun näin paljon yhden pelaajan varassa ja julkisuudesta tulee ainakin itselleni mieleen että pelaaja yrittää päästä pois jo sopimuksen teko hetkellä.

  Joulukuussa me ymmärretään taas seuraa kun ei ole korvaavaa pelaajaa tarjolla ja vittuillaan krisoijille että: Kenet Sä nyt sitten näistä vapaista pelaajista hankkisit, nimiä kehiin...

  Todettakoon kuitenkin että Mäenpään paluuta olen todellakin menossa katsomaan ja upeata nähdä JYPissä.

  Negailu johtuu siitä että en usko että Mäenpää on mukana silloin kun eniten tarvitaan.Keväällä!

  Edit.

  Yleensä pelaajien KHL-pykälät tehdään niin että kesäkaudella on mahdollisuus siirtyä. Esim kesäkuun 15 mennessä.
   
  Viimeksi muokattu: 16.08.2014 klo 15.22
 14. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Lainaus:
  No kumpiko on parempi: Mäenpäälle soppari mahdollisuudella siirtyä ulkomaille kesken kauden vai ilman Mäenpäätä suosiolla? Ainakin itse valitsen mielummin jälkimmäisen vaihtoehdon ja yhtenä syynä näen tuon lainauksen ylemmän kappaleen. Mäenpää tuo osaltaan varmasti katsojia (ja yhteistyökumppaineita, paitasektorille varsinkin) ja jos herra sattuu lähtemään, JYP saa tästä siirtokorvauksen. Tottakai paska asia, jos Mäenpää lähtee esimerkiksi marraskuussa, mutta näitä tilanteita varten JYPillä on Jukka Holtari.
   
 15. Zen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jos marraskuussa lähtee joukkueen tärkein pelaaja ja Pleijareissa mm. Paskan yv:n ansiosta tulee kuokkaan, niin minustakin tuo jälkimmäinen olisi ollut parempi.Olisi otettu vaikka astetta huonompi pelaaja joka nostaisi kannua keväällä yv-maalin jälkeen.

  Jos Mäenpää nostelee finaalissa kannua niin valitsen ensimmäisen.

  Täydellinen hankinta erilaisella sopparilla.
   
 16. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  No mitä helvettiä, nytkö Mäenpään sopparistakin ollaan saatu valittamista aikaan? Ei voi olla totta!

  Lainaus:
  Jos marraskuussa Mäenpää lähtee niin siinähän on vielä pari-kolme kuukautta aikaa etsiä korvaaja. Mäenpäälle ei tarvitse maksaa kuin syksyinen palkka, ja kaikki pisteet mitä JYP kerkee Mäenpään pelatessa napsimaan peleistä jäävät seuralle vaikka Mikko lähteekin.

  Kysynpähän sitten vielä että kenet tänne olisi pitänyt sitten hankkia? Kuka on se astetta huonompi pelaaja tässä vaiheessa kesää?

  Enkä kyllä ymmärrä sitä logiikkaa että jos meillä on vaihtoehtoina joko

  a) hankkia keskinkertainen pelaaja, joka pelaa keskinkertaisilla otteilla varmuudella koko kauden

  b) hankkia tähtipelaaja, joka ei välttämättä (mutta on silti mahdollisuus) pelaa koko kauden meillä. Pelaaja pelaa hyvin ne ottelut mitkä pelaa, ja siirron jälkeen on mahdollista hankkia tuo keskinkertainen pakki loppukaudeksi.

  On se kumma kun Mäenpää saadaan joukkueeseen niin aletaan itkemään että olisi pitänyt saada sittenkin jotain yohannauvituja. JYPissä kaikki on paskaa paitsi kusi.
   
 17. Zen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Älä itke, minä olen ainoa joka on valittanut. Nyt jo alkaa kysely että kuka olisi ollut astetta huonompi. Kysymykseen on vielä vaikeampaa vastata siirtoajan lähestyessä. Ja miksi pelaajat hankitaan vasta kesän tässä vaiheessa?

  Meillä on koko puolustus kuralla jos Mäenpää lähtee. Ei taida esim. Niskalalla olla saman laista poistumis mahdollisuutta.
   
 18. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Tämä on niin uskomatonta keskustelua Mäenpäänkin osalta että osa faneista ei ansaitse liigajoukkuetta. Kun Seppänen joku kaunis päivä alkaa nauttimaan elämästä ja ja jättää JYPin seuraajilleen on syytä myös meidän pakanoiden laittaa kädet ristiin.
   
 19. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tämä kohta osui lauseessa eniten silmille. JYPin tilanne kuitenkin tällä hetkellä on ettei tunkua ehkä ole viimevuosiin nähden niin paljoa, että sillä olisi ihan vapaasti mahdollisuutta muotoilla pelaajien sopimusmuotoja. Varsinkin kuin vapaammilla ehdoilla pelaajan saa helpommin ja ehkä halvemmalla. Kuitenkin Mäenpään hintalappukin olisi varmaan ilman ehtoja kuitenkin liigan kalleimpia, nyt se on varmana paljon kohtuullisempi kuitenkin, ei ilmainen, mutta tuskin kalleimpiakaan. Näkisin että vaikka Mäenpää lähtisi ilmaiseksi ja pitäisi maksaa alkuvuoden palkka niin seura hyötyi imagollisesti jo niin paljon sopimuksesta, että se kannatti. Se on plussaa jos siinä on muotoiltu jotain rahaa ja saa alkukauden palkan takaisin.
   
 20. Hurraa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Lohi, J:kosken Jyry, Happee, FCV, JIlves
  Uskon että toimistolla edelleen handlataan nämä sopimustekniset kuviot. Luotan, että sopimuksesta on sorvattu niin hyvä kuin mitä on ollut mahdollista saada JYPin näkökulmasta, että Mikko on ylipäätään suostunut pelaamaan täällä. Nämä optiot on tätä päivää, ja agentit kyllä osaa pitää puolensa. En osaa vaivata päätäni sopimuksen sisällöstä enempää. Nimenomaan luotan että tässä asiassa toimistolla on ammattilaisia ja siellä on ollut tiedossa asiat joita me emme tiedä.
   
 21. marras Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jep. Vaikka JYPin mediapuolesta ja vaikka valmentajan palkkaamisesta voi löytyä sanomista, niin sopimusasiat on ollu hyvin hoidettuja. Siis tyyliin Immonen, Wallinheimo, Louhivaara, Välivaara jne. Tässä asiassa luotan, että siellä on hoidettu paras mahdollinen sopimus.
   
 22. Zen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ei ole!

  Tässä Jatkoajan uutinen:
  "Pitkän ulkomaankierroksen jälkeen Janne Niskala palaa kasvattajaseuraansa Rauman Lukkoon. Sopimuksen pituus on kolme vuotta ja sisältää KHL-option jokaisen kauden päätteeksi"

  Lainaus:
  Pitkälle totta. Mutta onhan meillä myös,Quirk,Jonne, Abid, Myttynen, Myllykoski + muita.

  Huonompaan suuntaan tämäkin mennyt parin viime vuoden aikana.
   
 23. Tiityy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Habs, D Team + Maajoukkue
  Lainaus:
  Ehh... mitäs näiden herrojen sopimuksissa on ollut vikana? Siis kysehän oli nimenomaan sopimuksista, ei peliesityksistä. Virtanen tosin hölmöili, mutta ihan itse ja eikös siitä ole jo kaksi vuotta?. Paskaa pitää JYPin niskaan suoltaa niin ettei enää edes asiassa pysytä, olkoon.
   
 24. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Näiden pelaajien sopimukset purettiin. Kertoo epäonnistumisesta sopimusasioissa. Myttynen pistettiin koirankoppiin ja lopulta sopimus purettiin. Abid pistetttiin koirankoppiin ja lopulta sopimus purettiin. Myllykoski pistettiin koirankoppiin ja lopulta sopimus purettiin. Kaikki tälläiset maksaa turhaa rahaa, rahaa jota voitaisiin käyttää paljon järkevämmin. Quirk nyt oli epäonnistunut pelaajahankinta enkä sitä tuohon samaan listaan laittaisi. Jonne lähti valmennuksen takia pois.
   
 25. marras Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Höpö höpö. Eihän tuolla nyt ole mitään tekemistä sopumusten tekemisen kanssa. Kyse on peliesityksistä ja henkilökemioista. Jos joku Abid ei tullutkaan Virtasen kanssa toimeen, niin turha siitä on sopimusta syyttää vaikka siitä maksaa pitikin. Ja ihan normaalia tuo on muissakin seuroissa, ei JYP ole ainoa seura missä välillä pelaajat joutuu valmentajan koirankoppiin.
  Vähän rajaa näihin negailuihin, näköjään pakko keksiä kaikesta mahdollisesta jotain nillitettävää vaikka väkisin.