Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Mikko Mäenpää JYP-nutussa

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Kuokkalan Kone, 14.08.2014 klo 17.12.

 1. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Olisiko sitten jo KHL sopimus taskussa. Tosin pientä kierätystä varmaan myös tuossa pakistossa voi olla. Kauppinen jokatapauksessa varmasti hankittiin sitä varten että Mäenpää on ainakin mahdollisesti lähdössä pois. Edullisempi ja tarvittaessa Try-outilla voi potkia ulos jos taso ei riitä.
   
 2. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Keskisuomalaisen otteluennakkoon on päivitetty poissaolon syyksi kuume.
   
 3. mikkekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Murskavoitto tai tappio ilman itkua jälkikäteen
  Laurila kertoi radion haastattelussa ennen peliä, jotakuinkin tällaisen viestin (korjatkaa jotka muistatte tarkkaan).

  "Mikko ilmoitti aamulla, että on kuumeessa. Liekö jotain itämaista flunssaa vai mitä lie. Ainakin tämän päivän poissa"

  Minusta tuo viesti mitä kerrottiin ei ollut sellainen normaali "Mikko on kuumeessa, päivä kerrallaan mennään" vaan siinä oli hieman rivien välistä luettavissa jotain. Olisiko lähdössä pois vai jotain muuta? Jos ei ole lähdössä niin tällaisten viestien jälkeen saattaa olla.
   
 4. Kobe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Jos on Hate noin sanonut, niin tämähän on ihan selvä homma. Ennen perjantain Lukko-peliä on jo uusi KHL-seura selvillä. Jos ja kun tämä nyt näin päättyy niin paska maku jää koko kaverista. Löysääkin löysempää kaartelua ruplan kuvat silmissä ja valitusta siitä miten tyhmää peliä koti-Liigassa pelataan, kun pitäisi taistella vähän kulmakiekoistakin ja luistella. Loukkaantuminen oli toki sotkemassa, mutta ei se Miksan asenne ole ollut kuuminta hottia kauden alussa eikä näissä viime peleissäkään.
   
 5. Sudan1 Jäsen

  Lainaus:
  Onhan tuossa Laurilalla selkeä viesti mikäli näin on sanonut. Tuskin valmennusjohto haluaisi aiheetta antaa lausuntoja, jotka mahdollistavat huhumyllyn käynnistymisen. Mäenpää on kallis pelaaja ja hänestä olisi varmasti hyötyä kevään ratkaisupeleissä, mutta tämän hetken otteiden perusteella poistuminen ei aiheuta kovin suurta mielipahaa.
   
 6. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  No olipahan floppi siihen nähden että noita "talo Muuramessa, haluaa JYPiin"-huhuja huudeltiin täällä varmaan neljä vuotta. Sitten kaveri tulee yhdeksi syksyksi, neppailee n 15 peliä ja lähtee takaisin itään. Todellakin 4v odotuksen arvoinen, joku voisi tehdä Mikosta kiitos-kuvan jossa sopparin julkistamispäivä - sopparin purkupäivä.

  Noh mutta odotellaan nyt vahvistusta asialle.
   
 7. Syöttöpiste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Muistaakseni Laurila puhui jostain taiwanilaisesta, ei itämaisesta. Tuo vesittänee tuo rivien välistä luettavissa olevan viestin. Lehdistötilaisuudessa Lindström vielä painotti, että kyse ei ole matkakuumeesta. Tuo tosin ei todista mitään.
   
 8. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Pikkusieluisena ihmisenä myhäilen. Kuka nyt ihan oikeasti odotti että kiekkoilijan parhaassa iässä oleva pelimies operoi JYPissä koko kauden? Varsinkin kun puhutaan Mäenpään Mikon tasoisesta jätkästä. Tässä samalla voi heittää huutonaurut noille luokkakokous-lätinöille. Ehkä joskus kun jätkät lähentelevät neljääkymppiä, voidaan palata asiaan.

  Edit. Mikko tuskin vielä lähtee, mutta se aika tulee kyllä.
   
  Viimeksi muokattu: 26.11.2014 klo 13.18
 9. Joe Plop Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Aamun lehdessä Lindstöm totesi että Mäenpäällä on kuume mutta ei matkakuume...
   
 10. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  ja vain pari postausta ylempää sama kommentti. Joskus ei haittaa lukea ainakin muutama kommentti ennen kuin laittaa omansa. Sieltä saattaa löytyä jo sama aiemminkin.

  Mitä tulee Mäenpäähän, voihan se olla että jotain neuvotteluja käydään ja siksi rauhoitetaan Mäenpään tilanne ettei tule loukkaantumista joka sotkee neuvottelut. Toisaalta mahdolliset neuvottelut voi vaikuttaa pelaajaan siinä mielessä ettei häntä edes kannata ottaa kehiin. Ajatukset kun voivat olla ihan jossain muualla kuin juuri siinä pelissä itsessään. Jos Mäenpää pelaa Lukkoa vastaan, joko kyseessä on oikeasti ollut nopeasti tullut kuume joka on mennyt ohi tai sitten neuvottelut ovat päättyneet tuloksettomina.

  Loppujen lopuksi vasta jälkikäteen tiedetään mitä siellä oikeasti on kun jokunen palanen loksahtaa paikoilleen...
   
 11. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ööh. Tarkoitatko, että Mäenpään mahdollisesti myöhemmin solmiman sopimuksen julkaisun yhteydessä laskettaisiin hänen eilisestä terveystilanteesta julkisuuteen uusi arvio? Itse luulisin, ettei "me" koskaan saada tietää, oliko kyse matkakuumeesta vai tavanomaisesta flunssasta, vai jostain muusta syystä olla pois kokoonpanosta.
  Ruplan kurssi alkaa olla niin heikko, että MM saattaa hyvinkin pysyä täällä koko kauden.
   
 12. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Lainaus:
  En minäkään odottanut että Mäenpää koko kautta pelaisi täällä, mutta Mikon anti JYPille on ollut aika pettymys. Siksi melkoinen pannukakkuhan tästä siirrosta tuli, etenkin kun sitä niin pitkään odoteltiin.
   
 13. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  En tarkoita. Tarkoitan sitä että jos sieltä siirto tulee, silloin lienee turvallista olettaa että Mäenpään poissa-olo oli varotoimenpide ettei mies loukkaannu. Jos taas siirtoa ei tule, voidaan miettiä että jospa sillä Miksalla olisi sitten kuitenkin ollut vain ihan oikea perinteinen kuumeen nousu jonka takia mies oli poissa.
   
 14. Joe Plop Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tsori hei... Ei ollu tarkoitus... Kännykän näytöltä pikaisesti luettuna ei jäi osa viesteistä vähemmälle huomiolle...
   
 15. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Mäenpää on muuten JYPin kokoonpanossa tänään ykkösparissa. Jospa se sitten olikin vain yllättäen noussut kuume Miksan kohdalla...
   
 16. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Näin, kohta täytyy miettiä miten me toinen Mikko eli Luoma saataisiin pidettyä tiimissä ettei venäläiset vie. On sentään pakkien pistepörssin ykkönen.
   
 17. Huerzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Donnerwetter S.p.A.
  Mäenpään puolustukseksi: aika moni KHL:stä palannut on ollut hukassa liigajäille palattuaan. Pelityyleissä on eroa. Esimerkiksi Tuppurainen ja Välivaara olivat KHL-visiitin jälkeen pitkän tovin huonompia _liigapelaajia_. Nyt JYPillä on pakkiarsenaalissa riittävästi leveyttä, joten Mäenpään peluutus (mielestäni) puolikuntoisena ei ole fiksu liike. Tärkeintä, että on keväällä elämänsä kunnossa.
   
 18. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Hyviä pointteja herralla tässä. Voi olla JYPin kannalta hyväkin että Miksalla ei nyt kulje. Se pitää KHL-seurat ehkä loitolla ja JOS Miksa saa takaisin sen erinomaisen pelaamisensa johon hän varmasti pystyy, voi hän keväällä olla lähes pitelemätön. Ja sehän se tosiaan tärkeintä on että keväällä on parhaimmillaan.
   
 19. Hurraa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Lohi, J:kosken Jyry, Happee, FCV, JIlves
  Sen jälkeen kun on päässyt todistamaan Pihlmanin tai Luoman paluuta takaisin eliittiin, ei Mäenpään paluu olisi enää minkäänlainen ihme.
   
 20. mikkekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Murskavoitto tai tappio ilman itkua jälkikäteen
  Mäenpäällä on soppari vaan kotipeleihin, kun on taas Hifk:ta vastaan poissa.
   
 21. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Eiköhän tuo ole normaali penkkikutsu "onnistuneen" (-3) pelin jälkeen.
   
 22. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tai sitten ei ollut vielä täydessä kunnossa eilen flunssan? jäljiltä ja muutenkin ollut tuntuma loukkaantumisen jälkeen.
   
 23. Hockey 24/7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Fights and Fighters
  Ei kyllä yhtään hamrita jos Mikko sadaan jonnein poistettua, Tosin hinta, joka tästä huippusta saadaan pienenee peli peliltä.
  Mäenpää kyllä vahvistaa käsitystä siitä, että KHL paluumuuttajia ei enään koskaan suoraan JYPiin. Odotellaan se yksi kausi jotta saavat taas taidot Liigaan sopivalle tasolle.
   
 24. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Hinta joka saadaan? Ihan ilmaiseksi se lähtee, jos lähtee. Säästöä tulee vain sen verran mitä palkasta jää maksamatta.

  Kyllä minä muuan sentterin KHL:stä edelleen ottaisin suoraan JYPiin koska tahansa.. Turhaa yleistämistä. Eikä tässä Mäenpään keississäkään taidoista ole kyse, vaan siitä että on täydessä kunnossa ja tottuu liigan erilaiseen pelityyliin.
   
 25. Humpauttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Mäenpää antoi taas eilen muutaman todellisen namupassin, tosin vastustajan lapaan. Varsinkin lopussa jäi mieleen vaihto, jossa oikein yritti parikin kertaa lahjoittaa pisteet Pelicansille, mutta onneksi lahtelaisten kudit jäi Tarkin suojuksiin.

  Pisteitä tuli taas, mutta omassa päässä tuo kaveri on aivan liian hasardi. Eikö pelitapa istu Mikon avauspelaamiseen vai missä vika.