Mikko Lehtonen Jokereihin

Gemondo

Jäsen
Kyllä. Jos KHLstä löytyy ensi kaudella enemmän kuin kolme parempaa pakkiparia kuin Lepistö-Lehtonen, niin olen yllättynyt. Jos taas Le-Le on koko sarjan paras pakkipari, en ole kovinkaan yllättynyt.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Joma, MÖRKÖ
Ei mahda mitään. Suoranainen erektio tulee, kun katsoo tämän miehen pelaamista. Alan epäillä omaa seksuaalista suuntautumistani Bobin takia, mutta vielä pysyin housuissani. Kentän kuningas myös tänään.
 

Hevi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyökkäyspäässä loistavaa suorittamista. Hakee vetoja ja usein ne maalille meneekin. Ei ne NHL-tasoa jutut olleet liioiteltuja. Pakkien pistepörssissä tulee olemaan kauden lopussa korkealla.
 
Ollut kiekolliseksi puolustajaksi tehokas. Tehokas siis tekemään pisteitä hyökkäysalueella. Omista lähtemisessä Lehtonen on yllättäen ollut se hidastava tekijä hyökkäyksiin lähdössä. Eikä ole edes pelitavallinen ongelma, vaan Lehtonen yksinkertaisesti hidastaa joukkueen kiekollista peliä pitämällä kiekkoa liian kauan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös