Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Mikko Lehtonen Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerplaymaker, 09.04.2019 klo 12.32.

 1. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Tällainen vahvistus pakistoon. Lehtosta huhuttiin jopa Änäriin.
   
 2. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Hyvä vahvistus! Vielä kun Lepistö jatkas nii alkas olemaan pakkikalusto kohdillaan. Mikä parasta, 2 vuotinen soppari.
   
 3. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Aika selkeä urapolku, joka vienyt kokoajan eteenpäin. Toivottavasti pelaa hyvät pari vuotta Jokereissa ja pääsee sen jälkeen kokeilemaan NHL:ään. Lähtökohtaisesti vaikuttaa hyvältä hankinnalta.

  e. ja annetaan vielä plussa suomalaisuudesta, lähtökohtaisesti nuorehko kotimainen kaveri on imagollisesti parempi kuin "stolleryjensen".
   
 4. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Hyi (tähän kirosana). En ole koskaan tykännyt. Toivotaan Lepän jatkoa.
   
 5. Pidän tästä hankinnasta, sillä Lehtonen on juuri täyttänyt 25 vuotta eli parhaat vuodet pitäisi puolustajalla olla vielä edessä. Ja ne parhaat vuodet voivat hyvin mahtua tuohon 2v soppariin.
   
 6. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Kyllähän tää on upgrade Stolleryyn tai Jenseniin nähden.
   
 7. salama#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL:n suomalaiset, Liiga-Kärpät
  Lähtökohtaisesti hyvä hankinta. Suomalainen, nykyisin maajoukkueen vakiokasvo, ja edelleen eteenpäin menevä. Ei voi valittaa.
   
 8. rasmus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pool, Konalan Pallo
  J. Jensenin korvaajana erinomainen hankinta. Kovasti oli ruotsalaislehdistö jo viemässä Lehtosta tarunhohtoiseen, mutta hyvä näin. Muutaman kauden päästä voi lähteä vielä parempana pelaajana.
   
 9. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
  täällä jo pelättiin Junttilaa huh , Lehtonen hyvä vahvistus tervetuloa.
   
 10. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  No on totta tosiaan hieno hankinta!!! Ja toivottavasti olisi nimenomaan vahvistus, eikä Lepistön korvaaja. Siinä olisi sitten heittää jo kahteen pariin aika hemmetin lähelle änäri tasoinen pakki.

  Lainaus:
  Mielipiteensä kullakin ja se suotakoon... mutta mielenkiinto heräsi kyllä, että miten ihmeestä tuollaisesta pakista voi olla tykkäämättä? Monipuolinen all-arounderi hyvillä ominaisuuksilla, hyvällä pelipäällä ja hyvällä suoritusvarmuudella. Olisi kiva kuulla jotain perusteluja mielipiteen takana.
   
 11. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  -Näin ison mahdollisuuden ottaa seuraava steppi uralla. KHL on sarjana tosi kova ja kaikki natsasi hyvin, niin tämä on minulle ihan loistava mahdollisuus. Nyt oli oikea hetki ottaa tämä askel ja mikäs sen hienompaa kuin tehdä se Jokereissa, Lehtonen kertoi.

  Heti nousi pisteet. Ei lähteny paksuimman tilipussin perään/jenkkeihin, vaan halusi tulla Jokereihin.
   
  Mängimies tykkää tästä.
 12. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Viime kaudella Tapparassa ainakin floppasi. Varsinkin pudotuspeleissä melko lapanen ja hazardialtis, ehkä isoin pettymys yksittäisistä pelaajista, kun odotukset oli aika tapissa hyvän Ruotsin kevään ja mm-kisojen jälkeen. Ei jäänyt ns. ikävä. Katotaan nyt miten KHL:n puolella sujuu.
   
 13. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Tästä ei Jokereille realistiset hankinnat enää hirveästi parane. Maajoukkueen vakiopakki parhaassa iässä, hyvässä nosteessa ja ohi kaikkien muiden Euroopan suurseurojen. Mä jotenkin ajattelin että lähtee metsästämään NHL-paikkaa, mutta tämä kelpaa kyllä.

  Jokereiden pakisto on ollut aiemminkin hyvä, mutta Lepistön jäädessä ollaan taas melko lähellä koko KHL:n parhaimmistoa sillä alueella. Top-viidessä ainakin.
   
 14. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Esim. Antti Suomela olisi tästä kaudesta vetänyt rapakon takana 162 500 taalaa, jos koko kausi olisi mennyt farmissa. Samanlainen sopimus varmaankin olisi Lehtosella ollut tiedossa jos rapakon taakse olisi lähtenyt. Mistä tiedät että Lehtonen tienaa Jokereissa tulevalla kaudella alle 150 000 € ?
   
 15. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Ei varmasti tienaakkaan. Siksi erotin "/" merkillä paksumman tilipussin ja jenkit. Varmasti Venäjältä/Sveitsistä olisi ollut mahdollista saada enemmän kun Jokereista.
   
 16. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Lainaus:
  Täytyy myöntää ettei perusteluja ole. Sellainen pthyi on ensimmäinen fiilis. Toivon että kääntää tuon toiseksi. On vähän kun Karalahti tai JMA tuli. Ei, ei ja EI.
   
  Sörsseli tykkää tästä.
 17. One#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ihan positiiviset fibat Lehtosesta. Jos on Stolleryn/Jensenin korvaaja, niin selkeä upgradeaus. Mutta, jos mietitään Lepistön korvaajaksi, niin alaspäin mennään.

  Todennäköisesti MM-skaboissa päästään näkemään, kuinka luistin ja kiekko liikkuu kansainvälisissä kovissa peleissä.
   
 18. Hevi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hyvä hankinta. Luulen että vielä pystyy sen yhden harppauksen ottaa urallaan. Veikataan sellaista 25 pisteen kautta ja kokonaisvaltaista pelaamista.
   
 19. Mängimies Jäsen

  Aivan erinomainen hankinta Jokereilta. Realistisesti ajateltuna Lehtonen on parasta mitä Jokerit ylipäätään voi hankkia. Tästä isommat ja Euroopassa jo tasonsa osoittaneet menevät muualle vielä vetovoimaisimpia seuroihin.

  Ja vaikka Lehtosella jokeritaustaa olekaan, niin on kuitenkin Suomen maajoukkueen vakionimi ja sitä kautta ststukseltaan ja nimenä kuitenkin eri luokkaa kuin nämä jensenit, stolleryt ja grantit.

  Nyt vielä samankaltaisia hankintoja hyökkäykseen, niin hyvä siitä tulee.
   
 20. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Parasta tässä hankinnassa on se, että kaverin tavoitteet Änärissä ja tällöin ei varmaan ole Jokereissa varaa ”vain pelailla” eli eteenpäin mentävä joka päivä.
   
 21. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Otsikon nähtyäni ensimmäinen ajatus oli, että ei vittu tätä tyyppiä. Sitten mietin, että pelaako tämä tyyppi vielä. Ketjun avattua kivi tippui sydämeltä, että tässä puhutaankin siitä Mikko Lehtosesta, joka on mennyt tasaisesti urallaan eteenpäin, noussut maajoukkueeseen ja iän puolesta parhaat vuodet voivat vielä olla edessä. Kovasti pidän tästä hankinnasta, juuri mitä tilattiin.
   
 22. koodinimi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  FYI, Mikko Lehtonen at eliteprospects.com on lopettanut 5 vuotta sitten.
   
  salama#8 tykkää tästä.
 23. Tjapalala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen urheilu
 24. Jack DiBiase Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Habadiens
  Lainaus:
  Jep. Luulen, että useammallakin tässä ketjussa on mennyt mikkolehtoset sekaisin. En usko, että tästä 1994 syntyneestä pakki-Lehtosesta kenelläkään olisi hirveän negatiivisia ajatuksia.
   
 25. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Niin, alunperin on varmasti tarkoitettukin Mikko Lehtosen ja Mikko Lehtosen sijaan Mikko Lehtosta.

  Zagrebissa tällä kaudella yhden pelin pelannut Mikko Lehtonen kulkee lempinimellä Bambi ja meidän Mikko Lehtonen on taas Bobi.