Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Mike Lundin Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerplaymaker, 27.04.2017 klo 10.07.

 1. Buster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Brian O'Neill
  Erinomainen pelimies, joka olisi tätäkin joukkuetta entisestään vahvistanut ja todellakin jäi mieleen jo pelkästään noiden parinkymmenen pelin aikana, jotka ehti pelata.

  Jokereiden kannalta toki hyvä, että tämä päätös on tässä vaiheessa saatu aikaiseksi kun Lundin taisi paikan kuitenkin viedä miehistöstä, vaikka olikin pikäaikaispotilaana. Ei tarvitse ainakaan joulukuulle asti ennestään kapeaa rinkiä pyörittää yhden pakin vajaalla ja sitten siirtorajan loppuessa paniikissa etsiä joku, jolla sen yhden tyhjän paikan saisi numerollisesti täytettyä. Voi tehdä itse pelaajallekin hyvää, kun saa kunnolla etäisyyttä ja rauhaa ajatella asioita pelkästään omasta näkökulmasta. Ei takaraivossa jyskytä paine, että kunpa saisi itsensä mahdollisimman nopeasti takaisin askiin ja olisi hyödyksi joukkueelle.
   
 2. ennustaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Blackhawks
  Odotettu päätös kun paluu venyi jatkuvasti pidemmälle ja pidemmälle. Puolustuksessa on kahdeksan vaatimukset täyttävää pelaajaa, joten suurta aukkoa Lundin ei jätä, vaikka pelimies olikin.
   
 3. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Enpä tiedä onko vienyt tähän päivään asti pelipaikkaa. Janne Vuorinen kertoili Twitterissä jollekkin, että NHL-tyyppinen pitkäaikaispotilaiden lista löytyy ja siellä olevat pelaajat eivät vie rosteripaikkaa. Nyt tilanne tosiaan saavuttanut lopullisen päätöksen ja Jokerit voi tarvittaessa paikata tuota vielä yhdellä pakilla. Järvinen majoukkuetauon jälkeen tai sitten se Erixon?

  Vakuutusyhtiö maksanee Lundinin palkan.
   
 4. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Joo, täysin ymmärrettävä päätös. Kyllä se on organisaatiollekin annettava arvostusta siitä, että eivät kaverin sopparia lähteneet purkamaan heti kuten monilla muilla KHL paikkakunnilla olisi voinut käydä vaan antoivat aikaa ja tukea. Eiköhän tämä pitkässä juoksussa sada Jokerien laariin.

  Cheers Mike!
   
 5. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Ikävä homma kaikkien kannalta. Pisteet Mikelle, että oli kanttia laittaa hommalle ainakin toistaiseksi stoppi. Ilmeisesti oli kova halu palata, kun oli kuitenkin treeneissä vielä yritetty pelaamishommia ihan vasta hiljattain Nurmikannan pakkiparina. Ja alkukauden treenikuvissakin nähtiin naurava Mike, joten ilmeisesti usko oli kova että paluu lähestyy.
   
 6. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Stolleryn hankinnan yhteydessä pidin jo selvänä, että tämä ilmoitus tulee tapahtumaan. Jos en väärin muista, niin oletin tosin 1-2 viikkoa jopa aikaisemmin. Valitettava juttu Lundinin ja myös Jokerien kannalta, mutta täysin ymmärrettävä ratkaisu: noiden vammojen kanssa ei leikitä ja ei paljon jäänyt vaihtoehtoja, jos vieläkään ei ollut pelikykyinen.

  edit: Kun Järvisen oikeudet meiltä treidattiin muistaakseni Kunluniin, niin pidin tuota siirtoa Jokerien kannalta järkevänä. Jokereilla ei tuolloin ollut käyttöä Järviselle, joten lähes mikä tahansa kompensaatio oli parempi kuin oikeuksien pitäminen vain pitämisen vuoksi. Tuossa "lähes mikä tahansa" kohdassa painoi tuolloin se, että Kunlun pelasi lähtökohtaisesti eri sijoista maantieteellisten seikkojen takia, eli vaikutus oli meihin sinänsä vähäinen. Tällä hetkellä mulla on sama fiilis. On joo ihan laatupakki, mutta nykyisessä pakistossa ei mun mielestä ole käyttöä.

  Muutenkin vierastan ajatusta siitä, että nyt lähdettäisiin pakkikaupoille ellei Jensenin vamma ole oikeasti kautta (joko ei kuntoudu ajoissa tai saigon venyy) uhkaava tai markkinoille ilmesty ns. pakkohankintaa. Enemmän kaipaisin hyökkääjää, erityisesti kun huomioi toistaiseksi olemattoman rotaation ja mahdollisuudet edes pyörittää rotaatiota.
   
  Viimeksi muokattu: 18.09.2018 klo 19.00
 7. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Erixonille kyllä kiitos, mutta Järviselle ei ole mitään käyttöä. Keskinkertainen luistelija keskinkertaisilla käsillä.

  Lundinin päätös oli odotettu, mutta silti harmittava. Ehdin jo vähän innostumaan ajatuksesta, että tekisi vielä paluun tälle kaudelle, koska sen verran monissa treeneissä on pyörinyt mukana nyt. Oikea päätös kuitenkin ottaa etäisyyttä jääkiekosta ja laittaa terveys etusijalle.
   
 8. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Ikävä juttu Lundinin kannalta, mutta uutisenahan tää oli ihan hyvä. Hän on kuitenkin ollut kuollutta painoa yhden suunnan sopimuspelaajana. Nyt on rosterissa vähän pelivaraa taas. Jos Minsk jatkaa räpiköimistään, niin myyvät Pulkkisen syksyllä meille. Jos pakkeja loukkaantuu, niin esim. Moses samalla oven avauksella ulos Pulkkisen tieltä ja yksi pakki sisään.
   
 9. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Joo, ja jos tulee kolme matsia putkeen käkättimeen, niin Late ulos ja samalla ovenavauksella uusi koutsi sisään. Aika nopeasti ollaan Steveä heivaamassa Minskiin... pari vaisumpaa matsia ja pitäisi alkaa pakkailemaan. No, ottaen huomioon SKA:n vaisu alkukausi, niin jos Pulkkinen jonnekin Minskistä rekrytoidaan, niin veikkaan suunnaksi Pietaria.
   
 10. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Tätähän ei vielä tiedetä, että jääkö pysyvämpää päävammaa. Se selviää vasta ehkä vuoden tai parin päästä. Se tiedetään varmuudella, että ei ole toipunut siitä köykäisestä ja uran päättäneestä kolhusta. (Muuten ura jatkuisi...)
   
 11. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
  Toivotan Mikelle paranemista, mahdollisimman pikaista tietysti, mikäli mahdollista, mutta jääkiekko ei kai ole koko elämä, aivojen kanssa ei kannata riskeerata. Minä pidin Lundinista, ammattimaisen eleetön, luotettava pakki tilanteessa kuin tilanteessa. Olisin mielihyvin nähnyt hänet rosterissa, tuomassa vakautta.
  Lisään vielä muistikuvan peleistä: vastustaja ja Mike Jokeri-maalin takana kiekkokisassa: ei mitään syytä olla huolissaan!
   
  Viimeksi muokattu: 19.09.2018 klo 23.07
 12. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Lundun tosiaan valmentaa Jokerien junnuissa, jossa myös oma poika pelaa.

  Lundin on KHL:n LTIR-listalla, jonka myötä hän ei vie paikkaa rosterissa niin kauan, kun ei ole pelikunnossa.
   
 13. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  23 ottelua 0+0 tehot. Harvoin voi sanoa tommoset tilastot omaavasta pelaajasta, että kunpa asiat ei olisi mennyt miten meni ja pelaisi vieläkin jokeripaidassa, mutta nyt voi.

  Harvoin näkee noin virheetöntä oman pään pelaamista. Olisi elintärkeä lisä tuohon pakistoon.
   
 14. sporttipappa Jäsen

  Lainaus:
  Otapa huomioon että Miken oma lapsi pelaa jokerijunnuissa ja Mike on todistanut ainakin meille faneille että kykenee vaikuttamaan jokerijunnuihin positiivisella tavalla.
   
 15. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Kyllä, tämä on se toiseksi paras skenaario hänen kohdallaan, kun ei pysty Jokereissa pelaamaan.

  Hieno mies.
   
  Clubittaja, spede1967 & sporttipappa tykkäävät tästä.