Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Mike Lundin Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerplaymaker, 27.04.2017 klo 10.07.

 1. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Tällainen mies hankittiin.

  Eliteprospects.com - Mike Lundin

  Monipuolinen pakki, jolla NHL-kokemusta vyöllä 252 peliä. Edellisellä kaudella KHL:ssä 60 peliin 33 tehopistettä. Lundin on muuten ollut jokaisella kaudellaan KHL:n pakkien pistepörssin top 10:ssä.
   
  Viimeksi muokattu: 27.04.2017 klo 10.14
 2. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Teksti-tv skouttauksen perusteella Sakari Salmismainen hankinta: Kahden vuoden sopimus surkean viime kauden jälkeen. Todennäköisesti vielä kallis hankinta Astanan superketjussa (Bochenski-Boyd-Dawes-Dallman) taottujen pisteiden perusteella.

  Toivotaan, että onnistuu.
   
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  No, nyt rupesi tapahtumaan.

  Enemmän odotan VOIMAA/TEHOJA tuonne hyökkäykseen.

  Kenen tilalle hommattiin?
   
 4. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Hieman outo ura kyllä. Hasbeen kaveri?
   
 5. MR8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Klubi, Kallion Voima
  Lainaus:
  Vaikuttaa siltä, että Genowayn. Veikkaan että Lundin pystyykin siihen hieman heikommasta viime kaudesta huolimatta.
   
 6. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei kai tästä rekrystä voi kovin pahoillaan olla noin lähtökohtaisesti. Itselläni ei ole oikein mitään muistikuvia peleistä aikaisemmilta kausilta, mutta tilastojen valossa ihan kelpo pelaaja, jos vielä osaa pelata puolustuspelinkin kunnolla. Jaakolan upgreidaus? Tästä huolimatta toivoisin myös Genowayn jatkavan tai jonkun vastaavan pakin tuloa, jotta olisi ylivoimille kerrankin edes muutama kiekollinen pakki + Lajunen.
   
 7. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Kyllä toiveissa on edelleen se Lepistö, maskoi mitä maksoi. Lundinin tulon myötä vaikuttaisi, ettei Erixon ole välttämättä tulossa. Larsenin oikeudet siis vaihdettiin pääasiassa N.Jenseniin ja Erixon tuli kaupantekijäisinä.

  Veikkaan, ettei Genoway jatka.
   
 8. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Mielenkiintoinen hankinta. Leftin pakki, jolla aikuisten tasolla (nyt jo 32 v) isot pisteet lähinnä Astanan superkentässä. Muistan ainakin yhden maalin, jonka Lundin syötti ja Kevin Dallman teki Jokereita vastaan. Ensi kaudella nähdään, miten Lundin pelaa KHL:ssä Astanan ulkopuolella, jonka pelitapa ja huippukenttä vaihtuvat Jokerien puolustavampaan ja ykköskentän osalta - sanotaan nyt varovaisesti - kenties vähemmän ratkaisuvoimaa omaavaan.

  Tuossa Jokerien jutussa Lundin sanoo olevansa puolustaja, jolle puolustaminen on tärkeintä, mutta hyökkääminenkin onnistuu. Ilmeisesti kuvaa omaa rooliaan Astanassa. Genoway taas oli hyökkäävä puolustaja, joten en näitä itse näkisi vaihtareina. Lundinista voi kuoriutua toki hyökkäävä puolustaja Jokereissa, jolloin hän kantaisi osavastuuta viivapelaamisesta myös ylivoimalla.
   
 9. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Jossei Genoway jatka niin viivapelotekorvaajaksi ei tämä kaveri ainakaan tilastojen perusteella sovi. Syöttöpistemäärät on kyllä lupaavia.
  Vähän kyllä ahistaa ajatus että Lajunen on ainoa YV:n viivapelote ensikaudella, varsinkin kun Lajunkin jatkaminen on vissiin kyseenalasta?

  Varovaista posia silti, ei me olla puolustukseen kaaduttu.
   
 10. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Jampalla on muutama vuosi ammattilaiskiekkoilua jäljellä, niin sitä on kiva tulla viettämään Helsinkiin mukavaan ympäristöön, jossa voi ottaa vähän iisimmin ja vaimokin varmasti tykkää. Nämä ovat kyllä sellaisia hankintoja, joita itse pidän lähtökohtaisesti ongelmallisina. Vanhahko pohjoisamerikkalainen, jolla on ura lievässä laskusuunnassa. Näiden kanssa on vedetty aika monta hutia. Toivottavasti olen väärässä ja Lundinista saadaan kelpo yleispakki.
   
 11. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Juttujen perusteella, joka perustuu yhteen virkkeeseen täällä, niin vaikuttaa Kuldan paikkaajalta, mutta jos näin on, mitä nyt en oikeasti tiedä, niin saisi olla enempi painoa. Pituutta on miltei sopivasti lähemmäs 190 cm.
   
 12. rasmus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pool, Konalan Pallo
  Samanikäisenä tuli Chris Lee Saksan ja Ruotsin kautta Magnitogorskiin. Täytyy toivoa, että Lundinilla löytyy vielä suht heikon Sveitsin kauden jälkeen motivaatiota pelata huipulla. Haiskahtaa kyllä Genowayn korvaajalta.
   
 13. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  "Yhyy, ihan paskaa. Ei tullut Larsen, ei tullut Karlsson, tuli vaan joku Lundin. Itkuu-vinkuu-parkuu."
   
 14. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jos tämä on hankittu kiekolliseksi ykköspakiksi, niin metsään on menty aivan uskomattoman pahasti. Jos taas all around - puolustaja kakkosyv:ssä, niin ehkä ok.
   
 15. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Jos kolmena pelaamanaan KHL-kautena on jokaisena ollut pakkien pistepörssin top 10:ssä niin minkälaista kiekollista megatähteä odotat tänne? Piste per peli? Erik Karlsson? Ei varmasti tule olemaan ainut kiekollinen pakki, mutta voi hyvinkin olla johtava.
   
 16. P.R. 33 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
  Itse aina vierastan vähän "kenen tilalle"-keskustelua, sillä joukkueen edesottamukset käydään kauden jälkeen läpi ja sen pohjalta tarkastellaan, tarvitseeko joukkue rakenteellisia muutoksia. Nyt meillä on ollut aika selkeähkö jako puolustaviin ja pelinrakentelupakkeihin ja jos Lundinin kautta saadaan molempia, niin pakistoon tervetullut rakenneuudistus siltä osin.

  Kuitenkin stuntti-keskustelua on joskus hankalaa välttää ja jos sitä käy tässä kohtaa, niin posin kautta ajattelisin, että hän voisi olla hyvä upgrade ennemminkin Kuldaan kuin Genowayhin. Kulda on ollut kyllä hyvä, joskin tehopistepotentiaali jäi vähän piippuun, sillä sitä olisi ollut vähän enemmän.

  Welcome Mike.
   
 17. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Vaikea arvioida, kun ajatellusta roolista ei ole tietoa. Tuo edellinen kausi ei kuitenkaan hyvää lupaa. Katsellaan.
   
 18. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Lundin itse perusteli ihan hyvin viime kauden tehojaan sillä, että KHL:n pelityyli sopii hänelle paremmin. Saa nähdä onko näille sanoille katetta.
   
 19. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Tervetuloa. Warmly welcome. Ei pelkoakaan siitä, että olisi samanlainen floppi kuin esim. Darren Stolk, joten jättimäisen iso peukku toimistolle täältä. Tämä oli nyt ensimmäinen siirto kaudella 2017-2018 ja voidaan sanoa, että matka kohti juhlakauden suurta unelmaa on alkanut.
   
 20. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Toivottavaa, että todellakin näin, sillä viime kauden tilastot eivät vakuuta alkuunkaan: EHC Biel-Biennen neljänneksi tehokkain pakki ja bonuksena plus-miinus-tilasto koko joukkueen surkein.
   
 21. Ergie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Kuldan korvaajaltahan tuo vaikuttaa. Ei huono hankinta, mutta itse olisin toivonut Jokereihin vähän nuorempaa ja nälkäisempää puolustajaa eikä uraansa pikkuhiljaa lopettamassa olevaa konkaria.
   
 22. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Millä tavoin tämä vaikuttaa "Kuldan korvaaljalta"? Kulda on isokokoinen pysy homeessa-pakki jonka upside on virheetön peruspelaaminen oman pesän putsaaminen. Lundin on puolestaan melko keskikokoinen suht yleishöylämäinen kakkosylivoiman viivamies. Mielestäni vaikuttaa paljon enemmän Jaakolalta kuin Kuldalta.
   
 23. rasmus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pool, Konalan Pallo
  Toivottavasti seuraava sopimuksen tehnyt pakki laukoo oikealta. Eli onkohan Lajunen jatkamassa?
   
 24. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tätä yritin tuossa itsekin sanoa. Ei ykköspakki, mutta ei myöskään puukätinen peruspuolustaja.

  Ja @powerplaymaker, pari kautta superkentän takana Barysissa, ja nyt aivan kammottava edellinen kausi Sveitsissä, ei tämä täytä Khl-Jokerien ykköspakin saappaita millään. Tai ei ainakaan pitäisi täyttää, jos halutaan olla muuta kuin juuri ja juuri pleijareissa ja lähteä 4-0 lauluun laittamatta vastaan ollenkaan.
   
 25. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Kurrikin totesi haastattelussa, että kyseessä on pelaaja jolta saadaan avuja molempiin päihin kenttää. Rivien välistä lukemalla haiskahtaa juurikin sille, että oikea ykköspakki on vielä hakematta. Valitettavasti vaikuttaa nimenomaan Jaakolan korvaajalta. Topin soisi jatkavan vielä.

  Onnistuessaan paukuttaa todella kovat tehot, mutta näin ennakkoon turha hyppiä ilosta. Urakaari viime vuosilta samanlainen kuin Salmisellakin, joka tuli Jokereihin floppaamaan.