Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Mike Lundin Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerplaymaker, 27.04.2017 klo 10.07.

 1. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jos korvaa Jaakolan, niin kyseessä voi olla pieni vahvistus joukkueelle.
   
 2. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Ei helvetti näitä kommentteja. Kaveri haukutaan ennenkö pelannut peliäkään. Todistanut tasonsa kovissa liigoissa ja Jokereiden pelimerkeillä sanoisin erinomaiseksi hankinnaksi. Tasaisen hyvin tehnyt pisteitä superketjun takana ja muutenkin oli Astanan tärkein puolustaja. Viime kauteen turha tuijottaa. Peli Sveitsissä on niin paljon erilaista. Oikeesti kertokaa nyt parempia pelaajia joita voi saada meidän resursseilla? Tuntuu että mikään ei riitä täällä ja odotetaan Karlsoneita jotka nyt ei vain ole mahdollisia. Tämä hankinta tarkoittaa myös sitä että Genoway ei täällä jatka.
   
 3. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Viime kaudella yksi iso ongelma oli että pakit eivät saaneet helppoa ykkössyöttöä vauhdissa olevalle sentterille, varsinkaan jos vastustaja paineisti kovaa. Lundin varmaan osaa sen verran pelata kiekolla että tämä luonnistuu. Nyt pitää sitten vaan hankkia niitä senttereitä, koska ensimmäisen lauseen yksikkö "sentteri" kuvasi hyvin viime kauden joukkuetta. Meillä oli viime kaudella vain yksi sentteri koko joukkueessa joka osasi hakea vauhtiin keskelle.

  Katsotaan miten joukkue rakentuu ja arvioidaan sitten onko hyvä haku. Toivottavasti vauhti riittää vielä Koheloon.
   
 4. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Täällä oli useammassakin viestissä puhuttu vanhasta viimeisiä kausiaan pelaavasta pakista, joten oletin äijän olevan vähintään 35, mutta mitä vielä. 32v on puolustaja ihan parhaassa iässään. Tehnyt urallaan parempia pisteitä kuin Genoway, olkoonkin että paremmassa kentässä. Jotain pitää kuitenkin osata päästäkseen Astanan ykkösketjun taakse ja pysyäkseen siellä.

  Kakkospakiksi ihan timanttinen äijä. Jos rooli on kiekollinen ykköspakki, niin pitää muutama peli ensiksi nähdä. Lähtökohtaisesti kuitenkin ihan aikaisempien kausien Larsenin ja Genowayn tasoinen nimi siihenkin hommaan.
   
 5. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  No onhan tämä nyt selvästi parempi kuin viime vuonna tulleet Rasmus Rissanen tai Joonas Jalvanti.
   
 6. basswood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Hei hei hei, Stolkin hankinnan perusteluksi riitti jo ihan pelkästään se että kyykytti Bob Halkidista ilman hanskoja. Muu on täysin epäolennaista.

  Lundinista ei juuri sanottavaa, menee varmaan ihan ok rosteriin jos ei hankittu hyökkääväksi puolustajaksi.
   
 7. Lager Lager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  National Hockey League
  Lainaus:
  Jep, Stolk hankittiin vain yhteen rooliin ja se oli poliisin homma. Hoiti sen tehtävänsä niin kuin pitikin. Kaukana flopista.

  Lundinin dumaajat elää ihan jossain haavemaailmassa missä kuvittelevat, että tänne saataisiin jotain Larseneja.
   
 8. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lainaus:
  Siinä on kiteytettynä juuri se miksi tämä keskutelualue on muuttunut lähes sietämättömäksi.
  Fakta on siinä ettei Jokereilla ole resursseja hommata muita kuin joko Liigajyriä (Niemi, Talaja) kotimaisia koheloveteraaneja (Pillu, Salminen) tai lievällä kysymysmerkillä varustettuja hakuja joko P-Amerikasta (Hishon, O'Neill) tai muualta euroopasta (Tanskalaiset).

  Se on ihan sama kuinka paljon tällä keskustelupalstalla asiasta itkee, Lundinin tasoiset äijät on nyky-Jokereiden realiteetti. Tai oikeastaan se realiteetti mikä Jokereissa on koko Harkimo-ajan ollut. Joskus löydetään kultakimpaleita (Regin, Larsen, Moses, O'Neill) ja joskus kauhaistaan paskaa. (Hishon).

  Mitä nopeammin tämän sisäistää, sitä nopeammin pystyy päättämään seuraako joukkuetta vai ei.

  ja kaikenlisäksi allekirjoittaneesta on suhteellisen hauskaa se että yhessä ketjussa itketään ja valitetaan Rotan rahoista, Kohelon rahoista yms ja toisessa huudellaan lisärahoitusta tähtipelaajiin. Ilman yhtä ei ole toista, sille ei voi mitään.

  Mutta niinkuin tuossa aiemmin sanoin, Lundin on tervetullut joukkueeseen, odotan innolla mihin kaveri pystyy.
   
 9. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Kerrotko vielä osoitteen, missä nämä Lundinin dumaajat käyvät keskustelua. Voisin vaikka laittaa tässä ketjussa olevan oman näkemykseni vastapainoksi.
   
 10. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Lainaus:
  Joo katsoin youtubesta halkidisvsstolk 11 sekunttia kestävän videon ja ei jäänyt epäselväksi mikä oli marssijärjestys. Jätkä ei kuitenkaan muistaakseni osannut oikein edes auttavasti pelata lätkää, joten en muuta kantaani, vaikka toki tykkään kolikon tuosta puolesta. Mutta se 90-luvun lopun Jokereista nyt on uusien tuulien aika ja yhdessä Lundin Miken kanssa Jokerit tekee juhlakaudesta 2017-2018 ikimuistoisen. Kannattaa tulla hallille katsomaan tämänkin jätkän otteita, be there or be elsewhere.
   
 11. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Lainaus:
  Lainaus:
  Just näin, v*ttu mitä ääliöitä.
   
 12. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Selasin ketjun läpi kun oli niin vähän viestejä. En löytänyt oikeastaan yhtäkään "dumausta". Osaa arvelluttaa, osa toivoo parasta, loput jotain siltä väliltä. Eli ketkä ne "v*itun ääliöt" jotka "elävät jossain haavemaailmassa" oikein ovat? Tulkaahan nyt @Valle @Lager Lager ja @Trymuch selittämään.
   
 13. Ice raven Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&Liverpool
  Lainaus:
  Melkein yhtä legendaarinen äijä kuin Dave Moylan muttei ihan.
   
 14. One#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Nopea nettiscouttaus:

  Helmiselle tuttu jätkä. Ulottuva ja kokoisekseen liukas jäällä. Yleispuolustaja mallia Jaakola. Viime kauden Jaakolaan verrattuna varmasti vahvistus. Toissa kauden Jaakolan tasoon jos pääsee, niin hyvä.

  Pystyy tekemään pinnoja hyvää tahtia, mutta ei mikään yv:n ykköspyssy. Ihan positiiviset fibat.
   
 15. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Mun ensivaikutelma on se, että tuosta saadaan snadisti offensiivisempi Jaakola tai snadisti defensiivisempi Lajunen. Toisin sanoen kaveri, joka pelannee paljon, lähtökohtaisesti pitäisi olla 2. YV:ssä ja voi olla jäällä lähes tilanteessa kuin tilanteessa. Gundersonin, Larsenin ja Genowayn seuraajaa en tuossa näe, vaan toivottavasti ykköspakki on yhtä napsua kovempi tekijä offensiivisesti. Tehoja Kazakstanissa en näe niin suurena meriittinä, että tuo olisi THE pakki: kazakeilla on ollut lähtökohtaisesti 50+ pisteen äijiä samassa kentässä enemmän yhtenä kautena kuin Jokereilla kolmena KHL-kautena yhteensä.
   
 16. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Lainaus:
  Luehan ne vielä oikein ajatuksella läpi, tai opettele lukemaan. Jommin kummin.
   
 17. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei kun kerro nyt sinä mihin viesteihin viittaat? Ei nimittäin omaan silmäänkään osu dumauksia. On helppo huudella, mutta pystytkö perustelemaan kun kerran pyydettiin? Keskustelufoorumi menee ihan puuroksi jos huudellaan, mutta ei sitten suostuta perustelemaan aiemmin esitettyä mielipidettä.

  Edelleen omaan fiilikseen Lundin on joko Kuldan tai Jaakolan paikan ottava pelaaja. Voi hyvin olla että toivon/odotan liikoja, mutta haluan uskoa että ensimmäisen kauden kaltainen "ei voi olla totta" kokoonpano taiotaan jostain taikahatusta.
   
 18. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Lainaus:
  Niin missä vaiheessa olen näin sanonut? Taitaa pojalla olla taas luetunymmärtämisessä vikaa.

  Ihmettelin muutamia kommentteja jossa kaveria pidettiin menneen talven lumena ja rahastajana ja yksi heikko Sveitsin kausi vaikuttaisi tulevaan. Fakta on se että Jokereiden budjetilla ei paljon parempia pelaajia hankita. Kaveri on kuitenkin todistanut tasonsa KHL:ssä. Ei se vahingossa voi jokaisella kaudella olla top-10 pakkipörssissä. Valitettavasti tarkoittaa myös sitä että Genoway ei täällä jatka, mutta aivan pätevä korvaaja saatiin.
   
 19. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Lainaus:
  Ei kyllä pidä paikkaansa. Lundin tulee paremmilla statseilla kuin Genoway. Lundin on se johtava kiekollinen liideri ensi kaudella. Parhaassa tapauksessa Genowaykin pidettäisiin, mutta se vaatisi taas enemmän rahaa budjettiin. Tämä nyt on vain se tilanne minkä kanssa on elettävä.
   
 20. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ok. Mä opettelen lukemaan.

  Lainaus:
  Tässä joceri esittää mielipiteen: salmismainen hankinta. Perusteluna tälle yhdenmukaisuudelle hän esittää, että molemmille annettiin koko uraan nähden selkeästi heikomman kauden jälkeen kaksivuotinen sopimus Jokereihin. Sen jälkeen joceri pohtii Lundinin hintaa perustellen, että sitä kasvattanee pelaaminen edellisen KHL-joukkueen ainoassa tehoviisikossa.

  Tämän päätteeksi samassa viestissä kuitenkin todetaan toiveikkaasti:
  Lainaus:
  Tosi vittumaista dumaamista ja itkua!

  Vai oliko kyse tästä viestistä, jossa ihmetellään kaverin uraa ja kysytään, josko kaverin ura olisi pysyvästi laskussa?
  Lainaus:
  Tämä seuraavakin on keskusteleva viesti: esitetään että tilastojen perusteella Lundinista ei ole korvaamaan Genowayta, mutta todetaan että syöttelypotentiaalia selkeästi on. Samalla tuodaan johdonmukaisesti esiin pelko siitä että Lajunen jäisi ainoaksi viivapelotteeksi.
  Lainaus:
  Kuitenkin samassa viestissä:
  Lainaus:
  Tässä esitetään ehkä se kriittisin näkemys, mutta kuitenkin perustellen...
  Lainaus:
  ...ja samassa kuitenkin laitetaan toiveikas loppukaneetti.
  Lainaus:
  Tässä on sitten se ketjun pahin valitus. Varsinainen itkuvirsi. En tiedä mitä kirjoittaja ajatteli tätä naputellessaan.
  Lainaus:
  Lopulta tämä viestikään ei sisältänyt mitään sen kummempaa dumaamista tai haavemaailmassa elostelua.
  Lainaus:
  @Valle lle sellainen huomio, että todellakin lainasin kolmea kirjoittajaa, osaa teistä sanatarkasti. En laittanut sun suuhusi yhtään mitään.

  Ketju on todellakin sisältänyt korkeintaan pientä epäluuloa, ei kuitenkaan syyttä, sillä olihan Lundinin viime kausi aika kamala. Kukaan ei kuitenkaan ole esittänyt minkäänlaista yksioikoista dumaamista tai haihattelua jostain Karlssoneista.
   
 21. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Olet hyvin todennäköisesti oikeassa, valitettavasti. Harmittaa vaan vietävästi että emme ole se joukkue jossa pelattavan liigan tasoon nähden nähdään niitä kovimpia jamppareita. Emmekä enää Venäjän kiekon kehittyessä edes se parhaiten valmennettu joukkue. Tai edes se joukkue joka on eniten joukkue. Surullista.

  Toivon silti että Kurri vetää hatusta jotain kivaa juhlakaudelle. Edes yhden kovan sentterin.
   
  Viimeksi muokattu: 27.04.2017 klo 23.31
 22. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Omituinen keskustelupalsta, kun joidenkin kirjoittajien mukaan mitään ei saisi kritisoida. Kummallisia väitteitä etenkin siihen nähden, että tässä ketjussa ei ole yhtään perusteetonta kritiikkiä.

  Mutta United Smile ja kaikki on kivaa!
   
 23. Yx7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kahdenkeskiset turhanpäiväiset väittelyt voitaisiin kuopata pöntöstä.Kritiikki tietty on kunhan se ei koske sipilän touhuja.

  Resurssit huomioiden Mike odotetun kaltainen, joukkuepeli joten toivonmukaan hyökkääjät nostavat tämän kundin taas ylös pakkipistepörssissä.
   
 24. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Onhan tämä nyt näillä resursseilla aivan loistava hankinta (lähtökohtaisesti).

  Lopettakaa tuo "Kuldan korvaaja" tai "Jaakolan korvaaja" höpötys. Ei ole uusi Arturs Kulda tai Topi Jaakola. On Mike Lundin ihan itse.
   
 25. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lainaus:
  Eiköhän noilla "korvaaja-höpötyksillä" tarkoiteta joukkueen roolitusta. Joku poistuu joukkueesta -> Palkataan joku toinen samaan rooliin eli on poislähteneen korvaaja. Ei tuossa pitäisi mitään ihmeteltävää olla