Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Mike Lundin Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerplaymaker, 27.04.2017 klo 10.07.

 1. koodinimi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kommentoidaanpa tänne miehen omaan ketjuun noista muista ketjuista havaittuja ihmetyksiä. En tosiaan taas ihan ymmärrä, että miten kolme kautta KHL top-10 pakki otetaan Jokereissa vastaan sanoilla "arpa", "floppivaara", "toivottavasti saadaan parempaa", "seiskapakki". Mitä helvettiä jengi oikein odottaa? Yksi kausi liigassa (NLA) joka ei miehen omien sanojensa mukaan sopinut hänelle ollenkaan tekee pelaajasta osan silmissä täysin arvan ja täytepakin? Joku varmaan voi muistaa esim. Broc Littlen jonka SHL:sta saapuessaan piti varmistaa mestaruus Jokereille, mutta oli aivan lapanen Liigaan. Silti se vaan edelleen paahtaa vuodesta toiseen SHL:n pistetilastojen kärjessä (päättyneellä kaudella 19+34) vaikka kävi sm-liigassa floppaamassa. Teki muuten nyt diilin Davosiin. Ilmeisen vaikeaa ymmärtää osalle, että sarjojen suoravertailu on varsin typerää. Pisteet ja otteet eivät korreiloi suoraan. Tästäkin asiasta on muutama ihan ansioitunut syvällisempi kirjoitus Jokerit-palstan syövereissä.

  Vertasin huvikseni Lundinin statsea messias-Lepistöön kausilta 2013-2016, jolloin molemmat pelasi KHL:ssa. Lundin 22+74, Lepistö 24+54. Molemmilla 173 ottelua. Varmaan jokainen ymmärtää, että tarkoituksena ei ole dumata Lepistöä, vaan hieman koittaa konkretisoida sitä, että Lundinilta on syytä odottaa erittäin hyviä otteitia myös kiekollisessa pelissä. Lähtökohtaisesti pitäisin samalla viivalla Lepistön kanssa.
   
 2. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Juu onhan Lundin eittämättä kova pelaaja. Mutta silti hänen Barys Astanan aikaisissa tilastoissa on melko selvä väärentymä. Pelasi ylivoimassa nelikon Brandon Bochenski-Dustin Boyd-Nigel Dawes-Kevin Dallman kanssa. Monet raportitkin siitä kertoivat, että aikalailla siivellä on päässyt vetelemään.

  Yhteenvetona; ei lähellekkään niin "huono" tai "arpa" kun skeptisimmät väittää, muttei myöskään ihan niin messias kun jotkut väittää.
   
 3. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Yleensä joukkueen parhaat pelaavat ylivoimaa joukkueen parhaiden kanssa. Niin Barysissa, Jokereissa kuin Anaheimissa. Lundinin pisteet vain ketjukavereiden ansiota, Moseksen maaliennätys vain Omarkin ansiota, Huhtalan pisteet tekisi sokea mummokin ja mitä näitä nyt on. Väärin ansaittuja pisteitä siis kuitenkin. Mutta annas olla, kun Jokereiden oma kasvatti tai Aaltonen tekee pisteitä, niin kyse on vain heidän hyvyydestään ja kuivilla kausilla kaikki syy on vain ketjukavereissa. Eikö Lepistökin pelannut ylivoimaa aika pitkälti niiden joukkueen parhaiden kanssa edelliskaudet KHL:ssä eli mitenhän ansaittuja ne pisteet olivatkaan? Arvatenkin paljon enemmän ansaittuja kuin Lundinin pisteet kuitenkin, eikö?
   
 4. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Niin siis Jokereiden mittapuulla kyseessä on 1b-luokan pakki. Sami Lepistöstä voi odottaa 1a-pakkia mutta on mahdollista että hänkin ilmenee olevan pikemminkin 1b. Ero on varsin pieni. Lundin tulee olemaan kakkosparin ykköspuolustaja ja kakkosylivoiman viivamies. Jos Genoway jatkaa, hän pelannee Lundinin parina sekä tasaviisikoin että ylivoimalla.
   
 5. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Tuollaiset kommentit kannattaa jättää omaan arvoonsa. Kertoo lähinnä kirjoittajien asiantuntemuksesta kaiken oleellisen. Lundin tulee olemaan selvä vahvistus ja varma Top4-pakki Jokereille, täysin eri sarjassa kuin esim. Jensen ja Lauridsen.
   
 6. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Lundin on lähtökohtaisesti top4 pakki, mutta toisaalta niin oli Salminenkin top4 laituri alkuun. Annetaan pelien näyttää, mutta ei tuomita Lundinia ennen sitä!

  En tiedä pitäisikö Jensenistä puhua enää "ihan eri sarjalaisena". JBJ on kuitenkin ottanut isoja steppejä pelinsä kanssa ja voi hyvin nousta ensi kaudella runkopakista alempaan eliittipuolustajien kategoriaan.

  Jos Lauridsen jatkaa siitä mihin jäi, niiin parhaimmillaan meillä on pakistossa kuusi top4 tason KHL-pakkia. No, ei mennä vielä asioiden edelle. Yhtä pakkia tuo vielä huutaa; mielellään righttia ja mielellään hyvää viivakutia.
   
 7. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Jossittelu on ihan turhaa, näin voi käydä kenelle tahansa. Tässä vaiheessa olisi mahdotonta sanoa, miten ensi kausi tulisi menemään esimerkiksi Lepistö vs Manelius vertailussa, mutta lähtökohtaisesti Lepistö olisi selkeästi parempi hankinta. Ja se on ainoa asia mihin joukkuetta kasatessa voi vaikuttaa. Ei kai Kurrikaan vielä mikään ennustaja sentään ole?
   
 8. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Juuri näin, olemme täysin samaa mieltä!
   
 9. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
  En ole Lundinia jäällä havainnut. Mikä on tavallaan puolustajalle meriittikin. Mietin vain, että mitähän kinkit Kuldalle maksavat? Luultavasti huomattavasti enemmän kuin me Lundinille. Voin toki olla väärässä, kuvittelin Artursin Hesassa viihtyneen, joten siitä ei kai kiinni jäänyt. Eli Lundin vs. Kulda, olisin Kuldan pitänyt, hän osaa venäjääkin.
   
 10. koodinimi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  TÄYSIN eri profiilin pakit. Jos joskus siirrytään kahden pakin YV-kenttään, niin Lundin tulee olemaan se kolmas YV-pakki. On vielä ollut varsin näkymätön, mutta tulee tekemään pisteitä. Ja Kunlun voi maksaa mitä haluaa, mutta olen melko varma, että Jokerit maksaa enemmän Lundinille nyt kuin Kuldalle viime kaudella.
   
 11. Klokoski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Panthers, Jets
  Lainaus:
  Lundin ja Kulda on kaksi eri profiilin pakkeja kuten ylempänä mainittiin. Ottaisin Lundinin 100/100 ennemmin, jalkanopeus aivan eriluokkaa ja pystyy pelaamaan huomattavasti paremmin kiekolla myös kun tempo pelissä on kovempi. Huomaa pelivarmuudessa että jokunen kovempikin peli takana.
   
 12. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
  Minä noloittelin, hieman puolinaisesti olen joukkueen rakennusta kesällä seurannut enkä ole Lundinin tilastoihinkaan perehtynyt. Massiivisella kahden pelin otannalla mielsin hänet luotettavaksi kotomarkilla pysyväksi isukiksi. Erittäin hyvä, että tuo offensiivinen puolikin löytyy. Sillä on varmasti käyttöä kauden edetessä. Ja minun asiantuntemukseni riittää siihen, että näkymätön pakki pelaa hyvän pelin.
   
 13. Gemondo Jäsen

  Mutta mites Matt? Kaiken tämän positiivisuuden keskellä, Lundin tekee vääriä ratkaisuja niin hyökkäys-, kuin puolustuspäässä. Joko annetaan potkut?
   
 14. Ovhj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mun mielestä on ollut hyvä puolustus päässä ja avaa peliä hyvin. Rooli ei meillä ole hyökkäävä puolustaja.
   
 15. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Lundin on ollut ehkä meidän näkymättömin puolustaja, mikä yleensä on puolustajalle hyvä asia. Virheetöntä ja varmaa työskentelyä omassa päässä, tilastoissa merkintä +2, vaikka onkin vielä pelannut ilman tehopisteitä.
   
 16. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lainaus:
  Lundinin näkymättömyyttä selittänee roolitus, Stay-at-home kiekollisen Lepistön rinnalla, eli sama jako kuin Gilroy/Kivistö mutta koska Leppä on Gilroytä varmempi puolustuspäässä näkyy Lundinia vähemmän kuin Kivistöä
   
 17. Perreault85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Jokerit, Maple Leafs, Liiga
  Lundin on parantanut paljon lyhyessä ajassa varsinkin puolustusalueen kiekollisessa pelissä. Vieraskiertueella sai aika tiukkasanaista palautetta kesken pelin jopa Lepistöltä, mutta alkaa päästä pelisysteemiin kiinni. Aika näkymätön tosiaan, mikä on myös hyvä asia.
   
 18. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Vähän ehkä vaikean alun jälkeen saanut pelistä paremmin kiinni. Erinomainen puolustaja, ja kyllä niitä pisteitäkin voi odottaa.

  Ainut pelaaja, josta pitää olla huolissaan, on kapteenimme Peter Regin...
   
 19. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lundinin kausi ohi. Terveydellisistä syistä Lundin pitää nyt välivuoden jääkiekosta. Kiitos Mike ja onnea tulevaan!
   
 20. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Todella harmi homma. Kyseessä aivan loistava puolustaja. Toivottavasti vielä pystys pelaamaan joskus jossain.

  Ei se isoa tälliä näköjään vaadi. Parhaimmat jatkot vaan Lundinille!
   
 21. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Voihan paska. Varmasti oikea päätös, mutta ikävää että sellainen oli pakko tehdä.

  Toivon todella paljon tsemppiä paranemiseen ja toivottavasti terveys antaa ensi kaudella mahdollisuuden jatkaa uraa jossain. Annettavaa on korkealla tasolla.
   
 22. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Toivottavasti harkitsee koko uran paketoimista. Tuskin yksi kausi lisää enää käytännössä kahden vuoden pelaamattomuuden jälkeen on sen riskin arvoista, minkälaisia seurauksia saattaa olla seuraavalla osumalla päähän.

  Loistava pakki, mutta joskus terveys pitää laittaa uran edelle.
   
 23. Viru$ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, uhriutuminen ja olkiukot
  Helvetin iso sääli. Sen parisenkymmentä peliä mitä Lundin kerkesi Jokeripaita päällä pelaamaan osoittivat että kyseessä on edelleen kovan luokan tekijä.

  Oman terveyden kanssa ei ole kuitenkaan leikkiminen. Kaikkea hyvää jatkoon Mike!
   
 24. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Tämä oli loppujen lopuksi paras päätös. Ei tämä laji sen arvoinen ole, että kannattaa tietoisesti lähteä terveydellään leikkimään ja saattaa itseään vakavaan vaaraan. Vaikea se päätös on ollut, ainakin jos voi päätellä jotain siitä, että se tuli julkisuuteen vasta nyt, vaikka moni piti lopettamista vääjäämättömänä. Tsemppiä vain tuleviin haasteisiin.
   
 25. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Todella sääli ettei Lundin enää päässyt kuntoon. Mies oli todella kova vahvistus niissä peleissä jotka pelasi. Mutta täysin ymmärrettävä päätös. Oma Terveys > Muut.
  Thank You Mike.